KUULAS MEIKKIPOHJA KOKO PÄIVÄN – ONKO SE MAHDOLLISTA?

11.05.2020

Kuulas meikkipohja koko päivän

*Sisältää mainoslinkin.

Onko edes mahdollista, että meikki pysyy kuulaana ja paikoillaan koko päivän? Vastaan epäilemättä KYLLÄ. Tässä postauksessa kerron miten se on mahdollista.

Usein kuulee meikkitaiteilijoiden sanovan, että kuulas meikki ei voi pysyä koko päivää. Tämä meikkitaiteilija uskaltaa olla eri mieltä.

IHONHOIDOSSA YKSI TODELLA TÄRKEÄ ASIA

Käytän tässä elävän elämän oikeaa esimerkkiä kampaajaani Miia-Mariaa! Hänellä oli ennen todella helposti rasvoittuva iho. Vaikka hän käytti todella pysyvää meikkivoidetta Estee Lauder Double Wearia, niin silti hänen t-alueensa rasvottui todella paljon päivän aikana ja hän käytti paljon kasvopapereita poistamaan rasvaa. Ei olisi siis tullut kuuloonkaan, että hän olisi käyttänyt jotakin todella heleän kuulaan ohutta meikkivoidetta. Se olisi taatusti sulanut pois päivän aikana.

Neuvoin häntä vaihtamaan ytyn putsarin pois ja hän otti käyttöön hellävaraisen *Evolve Cleansing Meltin (hyvä kuivalle iholle). Sekaiholle taas hyvä on *Flow Cosmeticsin balm -putsari. Putsauksen apuna hän käyttää konjakkisientä, johon hän on myös täysin ihastunut. Tilanne muuttui todella nopeasti ja nykyään meikki pysyy kauniina koko päivän, koska ihon rasvoittuminen on rauhoittunut (vaikka hänellä on tosiaan kuiva iho!). Myös pintakuivuus on hävinnyt, joten meikki ei myöskään ala halkeilemaan.

Miia-Maria käytti ennen vaahtoputsaria, joka puhdisti meikin todella helposti ja tehokkaasti. Hän kertoi kuinka iho tuntui pesun jälkeen yhtä kokoa liian pieneltä ja hän koitti kompensoida tilannetta tuhdeilla kasvovoiteilla. Iho oli silti pintakuiva ja hilseilevä, mutta silti rasvottui. Tämä on hyvin yleistä. Ihon kosteustasapaino järkkyy ja se alkaa tuottamaan lisää talia kompensoidakseen kuivuutta. Eli niin iho kuin Miia-Maria koittivat tehdä samaa rasvalla.

KOSTEUSVOIDE IHOTYYPIN MUKAAN

Kosteusvoidekin on tärkeä valita oman ihotyypin mukaan, jotta iholle antaa juuri tarpeeksi kosteutta ja oikeita raaka-aineita. Rasvaisimmalla iholla t-alueelle kannattaa lisätä vain vähän kosteusvoidetta. Tässä muutama ehdotus:

MEIKKIVOITEEN VALINTA

Meikkitaiteilijana ei tietenkään pysty vaikuttamaan ihon talin tuotantoon, jos ihoa on hoidettu väärin. Meikkivoiteen valinnalla pystyy kuitenkin tekemään asialle jotain ja sen vuoksi itselläni on aina mukana meikkivoiteet eri ihotyypeille. Kun meikkivoiteen valitsee oman ihotyypin mukaan, niin meikki pysyy kauniina koko päivän. Tässä omat meikkivoidevalintani juhliin ihotyypin mukaan:

  • Seka- ja rasvainen iho: *Estee Lauder Double Wear (sävy ecru 1N2 on neutraali perus talvisävy punaiseen taittavalle iholle ja 2W1 Dawn on hyvä sävy ruskettuneelle). Uusin löytöni on todella pysyvä, mutta kevyt *L’oreal Infallible meikkivoide. 130 on hyvä talvisävy vaalealle ja 200 kesäsävy. Tätä käytin postauksen kuvissa.
  • Kuiva iho: Kuivalle iholle valikoimaa on paljon. Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy ihania vaihtoehtoja, kuten *Madaran Skin Equal meikkivoide, josta löytyy postaus TÄSTÄ. Muita vaihtoehtoja löydät TÄSTÄ postauksesta.
  • Pintakuiva iho: Pintakuivuuden saa helposti pois vaihtamalla putsarin ja ottamalla kosteuttavan kasvoveden käyttöön, joten siksi tässä kategoriassa suosittelen aina vaan samaa vanhaa *Milani Conceal + Perfect meikkivoidetta. Sävy 00 light natural talvi-iholle ja 01 creamy vanilla hitusen päivettyneelle.
  • Aikuinen nainen (50+), jolla normaali tai kuiva iho: Aikuisen naisen meikkivoiteet löydät TÄSTÄ postauksesta.

MITEN IHON SAA HEHKUMAAN?

  • Käytä hohdetuotetta kasvojen korkeissa kohdissa meikkivoiteen päällä ja näin saat mattaisestakin meikkivoiteesta hehkuvan, mutta silti meikkivoide pysyy. Tässä postauksessa käytin *Lauren Brooken voidemaista hohdetuotetta sävyssä Radiance.
  • Lisää meikkivoidetta vaan todella ohut kerros työstämällä ensin meikkivoide hyvin siveltimeen.

pysyvä ja kuulas meikki

ENTÄ PUUTEROINTI?

Puuterilla on ikävä kyllä hyvin rajallinen vaikutus talin hillitsemiseen. Jos rasvoittuvalle iholle laittaa kuivan ihon meikkivoiteen ja päälle puuteria, niin menee pari minuuttia ja iho kiiltää. Itse käytän puuteria vaan silmien alla kiinnittämässä peitevoiteen ja ripauksen t-alueella viemässä kiiltoa hitusen pois. Puuterilla on siis turha läträtä, koska suuremman vaikutuksen saat hyvällä ihonhoidolla ja oikealla meikkivoidevalinnalla.

P.S. En käytä koskaan meikissä primeria, koska se ei mielestäni vaikuta meikin pysyvyyteen. Kaikista tärkeintä on oikea ihonhoito ja oikean meikkivoiteen valinta. Entisenä rasvanaamaisena olen huomannut tämän käytännössä. 

  • Jossu

    Mikä ihana luomiväri sulla on??

    • Miia Johansson

      Heippa Jossu! 🙂 Tässä on itseasiassa monesta eri luomiväripaletista sävyjä (tein lookin viime viikolla IG-stooreissa). Tässä violetti on Jeffree Star Jaw Breaker -paletin sävy. 🙂

  • Sanna

    Hei Miia ja kiitos mahtavasta blogista 🙂
    Kysyisin meikkivoiteen käyttämisestä vain tiettyihin kohtiin. Työni on fyysistä ja hikoilen paljon, meikkivoide ei varmaan pysyisi esim otsalla. Haluaisin kuitenki peittää punoittavat posket ja muut punoitukset. Lisäksi leuan alueella pod hurjiintui, kun vaihdoin kolmisen viikkoa sitten luonnonkosmetiikkaan 😔
    Eli mikä olisi hyvä meikkivoide vain osaan kasvoja, herkälle punoittavalle sekaiholle, missä on pod? Vai olisiko peitevoide parempi vaihtoehto? Blogisi myötä olen alkanut kiinnostua enemmän ihonhoidosta ja meikkauksesta. Mutta kovin olen vielä aloittelija 😁

    • Miia Johansson

      Heippa Sanna! 🙂 Voi ei.. joo podin kanssa saattaa tuotteiden vaihdot aina vähän hankalia. On ne sitten luonnon tai synteettistä. 🙁 Mä käyttäisin peitevoidetta, jos haluat vain peitellä sieltä täältä. Tai sitten oman ihotyypin mukaan valittu meikkivoide, joita on tuossa listattuna. Ärtynyt podi (+ lisänä herkkä iho) tosin saattaa vaan pahentua melkein meistä vaan meikkivoiteesta, joten silloin valitsisin ehkä mineraalimeikkipuuterin, josta kirjoitin tässä: https://miiajohansson.com/2020/03/29/markkinoiden-paras-mineraalimeikkipuuteri/ Pysyvää meikkivoidetta valitessa katsotaan usein vaan sitä, että onko iho kuiva vai rasvoittuuko se.

      Jos oot ihan aloitteleva ihonhoidon kanssa, niin kannattaa lukea tämä postaus: https://miiajohansson.com/2019/12/26/kuinka-saada-taydellinen-iho-ihan-oikeasti/

  • Koivunkukka

    Moi!
    Kiva postaus, mutta pakko kommentoida sun ig-tutoriaaleja. Niistä on tullut jotenkin sekavia sähläyksiä. Katsoin sun ekoja tutoriaaleja ja niissä sulla on ihana rauha pääosin läsnä, selität asiat etkä sekoile. Ja jos sekoilet, niin et vedä sitä överiksi ilmeillä, eleillä ja äänenpainoilla. Sun tutoriaaleissa on paljon hyvää ja lopputulos on aina upea, mutta välillä katsominen ja kuunteleminen on kyllä aika tuskaa tarpeettoman sähläämisen ja pelleilyn takia. Olet rautainen ammattilainen siinä mitä teet, mutta sekoilu syö uskottavuuttasi.. rauhaa ja rakkautta tekemiseen. Aurinkoista kevättä!

    • Miia Johansson

      Mä oon tosi pahoillani, jos mun katsominen on tuskaa. Tuollainen on mun persoona ja siitä ei oikein mihinkään pääse. Ennen tosiaan en osannut olla kameran edessä itseni, mutta nykyään osaan. Nää tällaiset kommentit on tosi satuttavia.

      Itseasiassa tästä on tulossa postausta, kuinka mä pelkään nykyään katsoa kommenttiboksiin. Teen sen työpäivän lopuksi aina ja usein työpäivä loppuu siihen, että pidättelen kyyneliä. Kaikkeni olen yrittänyt ja lopulta mut lytätään tällaisillä kommenteilla ja ne naamioidaan jotenkin rakentaviksi. Vai oliko tämä rakentavaa? Miettikää, jos menisitte asiakaspalvelijalle sanomaan, että hänen katseleminen on ihan tuskaa, kun hän vaan sählää ja pelleilee. Mä olen tällainen ja jos ei kestä katsoa, niin suosittelen siirtymään jonkun toisen blogin lukijaksi.

      • Suvi

        Tiiätkö että mä just yks päivä mietin, että sä olet kyllä ihan supertaitava olemaan luonnollinen ja aito kameran edessä! Se vaatii varmasti vuosien harjoittelua, että pystyy siihen kuten sinä, ja vaikka en sinua tunne niin eleet, ilmeet ja äänenpainot vaikuttaa just aidoilta eikä mitenkään liioitelluilta. Ne pienet “sekoilut” ja hassuttelut kameralle just alleviivaa ihanaa aitoutta, älä missään nimessä jätä niitä pois! Itse en jaksaisi pitkään katsella sellaisia stooreja, jotka vaikuttaa ennalta skripatuilta tai jotka on liian asiakeskeisiä. Olet just hyvä sellaisena kuin olet! <3

        • Miia Johansson

          Kiitos Suvi! <3 Et tiedä kuinka paljon sun kommentti anto mulle voimaa! <3 Mä oon saanu niin paljon inhottavia viestejä viime aikoina.

        • Kati

          Minusta taas olet Miia ihanan luonnollinen insta stooreissa. Mukava katsoa sellaisia videoita, joissa ihminen on oma itsensä. Rento ja persoonallinen olet, eikä ammattitaidosta ole puutetta! Ihan parhaita videoita 🙂

          • Miia Johansson

            Kiitos Kati! <3

      • Eevis

        Mun mielestä mitkään “sekoilut” ei todellakaan syö sun tai kenenkään uskottavuutta (ainakaan some-alustoilla, valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa ehkä, mutta nythän ei puhuta mistään sellaisesta ;)), vaan päinvastoin tekee susta inhimillisen, samaistuttavan ja helposti lähestyttävän. Anna ihanan persoonasi näkyä ja jatka vaan kuten tähänkin asti, kyllä maailmassa vakavikkoja riittää muutenkin!

        • Miia Johansson

          Kiitos Eevis! <3 Joo, siis samaa ajattelin, että valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa en ehkä voisi olla oma itseni, mutta stooriessa olette te katsojina ja teidän kanssa voin olla oma itseni.

    • Markit

      Hyvä Koivunkukka; Minun on “pakko” kommentoida.
      Minulle tuottaa suurta tuskaa lukea kommentteja, joissa mennään kauniiden sanojen taakse ja kuvitellaan, että voidaan kirjoittaa mitä vain! Olet varmaan ihminen, joka ” hyvää” tarkoittaen sanoo mielipiteensä ajattelematta yhtään miltä se toisesta tuntuu. Se ei ole rakentavaa. Se on loukkaavaa ja turhaa ja minä kommenttisi lukija tulen siitä surulliseksi myös Miian puolesta. Totisia torvensoittajia on ihan tarpeeksi. Minä nautin Miian höpötyksistä ja persoonasta ja tulen niistä iloiseksi ja ne piristävät aina päivääni, elämä kun on joskus vähän hankalaa. Miksi pitää kirjoittaa negatiivisesti ja mennä henkilökohtaisuuksiin? Vastasit Miia hyvin Koivunkukalle.
      Älä Miia ikinä muutu!!! ❤❤❤

      • Miia Johansson

        Voi kiitos Markit! Sä kyllä oot aina se mun päivän piristäjä! <3 Ja edelleen sanon sitä, että sulla on todellakin ihan mieletön lahja kirjoittaa. Mä en koskaan osaa muotoilla asioita ja filliksiä niin hyvin sanoiksi kuin sinä! 🙂

    • Miime

      Mukavaa Koivunkukka, että tuot mielipiteesi esiin, se on tietysti sallittua. Etkä varmasti tahdo pahoittaa kenenkään mieltä.

      Minä taas nauraa hekottelen😂😂😂, kun Miia oikein innostuu “sekoilemaan” stooreissaan, mulla alkaa päivä oikein mukavasti näin.

      Onhan sitä nyt paljon mukavampaa katsella sinoissaan sokoilevaa immeistä, ( Miia huom!!! tämä kirjoitusasu on tarkoituksellista) kuin sellaista tuiman hurjaa, joka kiukkua puhkuen tuo itsensä esiin. Että: “olipas veemäinen se ja se. että harmittaa. W* ttu!”
      Kun ei tämä elämä nyt niin vakavaa ole kuitenkaan, ja jokainen tekee omannäköistä juttua kuitenkin, siitähän yksilöt tunnetaan.

      Vai, ihan IRL:ssä, menisittekö sanomaan toisille päin kasvoja, juuri sitä mitä ajattelette?
      Minä en ainakaan. Minä käyttäydyn täällä samalla tavalla kuin IRL:ssä.
      Ystävyydellä Miime

      • Miia Johansson

        Heippa Miime! 🙂 Joo, itseasiassa mäkin uskon, että Koivunkukka ei oikeasti halunnut satuttaa. Näin siinä kuitenkin kävi. Ja siis sanoitpa muuten hyvin, että käyttäydyt täällä samanlailla kuin oikeassa elämässä. Tää on jjurikin sitä mitä ajan takaa. Pitää käyttäytyä täällä samanlailla kuin oikeassa elämässä. <3

    • Suski

      Tämä “pakkokommentointi” on näköjään tarttuvaa…

      Koivunkukan kommentista puuttui vain totuudentorvien suosikkihokema “Ei millään pahalla, mutta…”. Jos olisit, Koivunkukka, oikeasti halunnut auttaa, olisit varmaan osannut tehdä sen hienovaraisemminkin. Nyt jauhoit samaa asiaa moneen kertaan, vain eri sanoilla.

      Miia-kulta, älä missään nimessä muuta tyyliäsi! Sä oot hauska ja luonnollinen, ja jos se jotain ärsyttää, niin ärsyttäköön. Henkilökohtaisesti tykkään sun videoista just sun “sekoilujen” takia sen lisäksi, että olen oppinut meikkaamaan oikein vasta sun blogin ja videoiden avulla.

      Meikkitaiteilijan uskottavuus syntyy niistä upeista meikeistä, joita han osaa loihtia, eikä mistään muusta. Itseasiassa rento ote ja se, ettei ota itseään liian vakavasti, kielii vain hyvästä itsetunnosta, ja se jos mikä lisää uskottavuutta.

      Kaikkia ei voi miellyttää, joten ei kannata edes yrittää. Marisijoita on maailma täynnä. Joillain heistä ei vain ole kykyä ymmärtää, että se oma mielipide on kaikkein tärkein vain heidän omasta mielestään.

      • Miia Johansson

        Helou Suski! 😀 Kiitos kauniista sanoista. <3

    • Miia O.

      Peesaan monia muita ja sanon myös, että oo oma ittes ❤️ ite en uskalla koskaan tehdä video stooreja instaan koska oon samanlainen sähkö ja jännitän kameroita. Ite arvostan todella paljon enemmän sitä että oot normaali kuin se, että olisit jotain muuta. Kuuntelen aina sun stoorit äänet päällä kotona, jos sulta ei oo pariin päivään tullut stooria jossa puhut, jopa mun mies kysyy et etkö enää seuraa sitä naista igssä ku ei oo kuullu sun ääntä pitkään aikaan 🙈 ja mun mies ei edes puhu suomea, eikä ole edes igssä 😂 mut hän tunnistaa sun äänen! Sun ansioista mä oon alkanu meikkaamaan ja oppimaankin siitä jotain, älä Miia ikinä muutu ❤️

    • Pauliina

      Pakko tähän Koivunkukan viestiin kommentoida, että olipa ikävästi sanottu kun mennään arvostelemaan sitä tapaa jolla ihminen on kameran edessä. Mun mielestä on aivan ihanaa katsella stooreja, joissa annetaan tekijän persoonan näkyä ja kuulua. Just kaikenlainen “säheltäminen” ja spontaanit reaktiot tekee videoista aitoja ja mielenkiintoisia. Toivottavasti et Miia anna tällaisten kommenttien vaikuttaa siihen miten teet videoita, koska varmasti suurin osa meistä seuraa sua just siks koska rakastaa sun olemusta (huippuhyvien tutoriaalien lisäksi)!

      PS. Itse aiheeseen liittyen: Miten saada kuulas ja hehkeä meikkipohja silloin, kun iholla on paljon peitettävää? Kuulasta meikkipohjaa tavoitellessa esim. finniarvet kuultaa läpi tehden ihosta kirjavan, ja jos niitä lähtee kovin peittämään niin äkkiä meikki ei olekaan enää niin kuulas. Kumpi on sitten loppujen lopuksi pahempi vaihtoehto? Olisi kiva lukea tästä aiheesta postausta. 🙂

  • Anne-Maria

    Ostin suosituksestasi Madaran Skin equal-meikkivoiteen ja yllätyin kuinka hyvin se toimi myös rasvaisella iholla! 😍

    • Miia Johansson

      Heippa Anne-Maria! 🙂 Joo, se on kyllä yllättävän hyvä monelle ihotyypille. Ja samalla myös aika ällistyttävää, ettäs sama meikkivoide voi sopia kuivalle kuin myös rasvaisemmalle iholle. 😀

  • Tuulia

    Mitä meikkivoidetta suosittelisit, jos on laajentuneita ihohuokosia, niihinhän ei kai juuri itse voi vaikuttaa? Kokeilin Zuii Flawlessia, ja se korosti järkyllä tavalla ihohuokosten pohjia, samaten otsan juonteita, vaikka vielä parikymppinen olenkin 😅 jotenkin kasaantui juonteisiin, vaikka siveltimellä laitoin ohuesti. Noita laajentuneita ihohuokosia on vain nenän vieressä pienellä alueella, eikä ne edes mua haittaa, mutta toki ois kiva, jos meikkivoide ei niitä korostaiskaan.

    • Miia Johansson

      Helou Tuulia! 🙂 Sulla on varmaan rasvoittuva iho huokosten perusteella? Ainakin tuo loreal voisi toimia. 🙂

      • Tuulia

        Oikeastaan mun iho ei ole rasvoittuva enää nykyään, mutta aknetausta on, joten varmaan juontaa nuo huokoset juurensa niiltä ajoilta. Ennemmin vähän pintakuiva, mutta silti tulee epäpuhtauksia. 😊

    • jansku

      Mistä muuten johtuu, että tuo Zuii Flawless korostaa mullakin otsan juonteita ja nenän vieressä olevia ihohuokosia? Levitän sen kabuki-siveltimellä. Pitäisikö jotain tehdä toisin? 🤔
      Miialle ihanaa kesän alkua! 🌸

      • Miia Johansson

        Heippa Jansku! 🙂 Ootko kokeillu vaikka ihan sormin? Ja miten hoidat sun ihoa? <3

        • jansku

          Ihonhoito sun opeilla on nykyisin kunnossa. 👌

  • Eevis

    Kiitos vinkeistä! Taidan hankkia ton L’Orealin seuraavaksi testiin. Mä olin ennen vuosikaudet vannoutunut pumppupullo-vaahtoputsarien käyttäjä, kunnes viime vuonna ostin mielenkiinnosta Laponien puhdistusmaidon ja sille tielle jäin! Mun sekaiho on ihan superpaljon vähemmän rasvoittuva ja kiiltelevä nykyään.

    Sun meikkikuvia seuranneena olen taas kevään myötä innostunut värikkäämmistä silmämeikeistä. Haluaisin kysyä sellaista, että onko jokin erityinen syy, miksi painelet luomivärin liikkuvalle luomelle sormin? Tekeekö se jonkun ratkaisevan eron esim. luomivärin pysyvyydessä? Kysyn ihan mielenkiinnosta, ja voi olla että oletkin tämän jossain sanonut, multa on vaan mennyt ohi.

    • Miia Johansson

      Heippa Eevis! 🙂 Joo, siihen on syy. Helmiäiset luomiväri menee paljon pigmenttisempänä luomelle sormin.

  • Anette

    Kiitos taas Miia hyvästä postauksesta 😍Sain taas paljon vinkkejä ja ideoita kun pitäisi uusi kasvovoide hankkia kuivalle iholleni.
    Ja täytyy kyllä sanoa et pahalla mielellä puolestasi luen tuollaisia kommentteja, joita kirjoittaja positiiviseksi kritiikiksi yrittää verhota 😕 Kun tarkoitus on selvästi vain ilkeillä ja kiusata! Kenenkään ei tarvitse sietää kiusaamista ja sitä on turha kiusaajien huudella, että julkisuudessa pitää kestää myös kritiikkiä. Kritiikki on eri asia kuin kiusaaminen! 😠
    Minä ja muut tykkäämme Miia sinun postauksista ja videoista juuri sinun vuoksesi. Sinä olet aito, ihana, hassun hauska ja todella asiantunteva! Pysy aina sellaisena kuin olet ❤

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Anette! <3 Joo siis mä oon jo hetken miettinyt, että oonko sekoamassa, kun loukkaannun kritiikistä, mutta ne onkin tosiaan kätketty jotenkin osittain positiiviseen kommenttiin. Näitä on tullut nyt niin monia viime aikoina.

      • Eeva

        Moikka Miia!
        Ole just semmonen kun olet se on jus parasta sun plogissa.Maailma tarvii niin tommosta aitoutta joka tulee meille lukijoille lähelle ja helpommaksi samaistua.Uskon et moni lukija arvostaa just sitä aitoo Miiaa.
        Mulle on aina kans ollut ihmetyksen aihe eräänlainen ilkeys työelämassä,varsinkin naisyhteisöissä. Onneksi oon jo niin vanha et saan päättää kenen kans hengailen.

  • Ansku

    ❤️ Kiitos Miia tästä blogistasi! Olen saanut ihoni todella paljon paremmaksi ohjeillasi. Olen lähes koko ikäni kärsinyt huonosta ihosta ja sillä on hirmuisesti vaikutusta myös itsetuntoon. Olen vältellyt katsekontaktia kun en oo halunnut että mua katsotaan ja ajatellaan että onpas tuon iho kurjassa kunnossa. Ja kun olen yrittänyt aina hoitaa ihoani, mutta aivan väärillä tavoilla. Kun on ohjeistettu käyttämään voimakkaita puhdistusaineita ja kuorimaan ihoa rakeisilla aineilla. Näin kosmetologitkin neuvoivat vielä joitakin vuosia sitten. Rahat menivät hukkaan ja tuloksena entistä rasvoittuvampi iho ja couperosa liian voimakkaasta kuorinnasta. Nyt sinun ohjeillasi ihoni on huomattavasti parempi eikä rasvoitu enää päivän mittaan ja meikit pysyvät miltei koko päivän. Tiedät tosi paljon ihonhoidosta ja onneksi jaat tietosi meille.

    • Miia Johansson

      Wauuu!! Siis aivan mieletöntä! 😍 Upeita uutisia!

  • Nana

    Hei! Raskaista luomista pakko kysyä. Olen parin vuoden aikana keventänyt meikkiä paljonkin juuri iän tuomien efektien myötä 😀 mutta tuntuu, että aina on käytettävä niitä tummempia sävyjä viemään ne “plumpsit” pois. Ja rakastan värikästä meikkiä, mutta millään vaal.pun ja korallin sävyillä joita haluisin käyttää ei plumpsit häviä. Joten olenko tuomittu kulkemaan ruskeiden luomivärien kanssa? :S Itselläni on tummanruskeat silmät ja olen aina kokenut, että ruskea ja vihreä ei vain sovi minulle.

    • Miia Johansson

      Heippa Nana! 🙂 Sä voit ehdottomasti käyttää noita sun lempparisävyjä. Tummennat vaan sitä “plumpsia” jollain tummemmalla sun lempparisävyllä tai sitten ihan ruskealla. Tässä esimerkki tummemmasta värikkäästä meikistä (ehkä saat mun ideasta kiinni?):

      https://miiajohansson.com/2020/02/08/taydellinen-meikkivoide-taman-hetken-suosikit/

      Reunat voi vaikka häivyttää jollain värikkäällä sävylläkin. 🙂

  • Lotta

    Höps höps, jokainen saa (ja pitääkin!!) mun mielestä olla just sellainen kun oikeasti on, vaikka oliskin somessa sisällöntuottajana tai mitä ikinä onkaan. Ole rohkeasti oma aito itsesi Miia, se ken ei tykkää voi katsoa muualle ❤️

    • Miia Johansson

      Kiitos Lotta! <3

    • Anna

      Hei Miia!

      Kiitos blogista, ig stooreista ja vinkeistä!

      Sellanen tuli mieleen, että mitä mieltä olet It Cosmeticsista ja varsinkin kiinnostaa tietää mielipide hypetyksen saaneeseen CC voiteeseen sekä siihen peitevoiteeseen? 🙂 Tosi moni on kehunut ja olenkin miettinyt onko liian hyvää ollakseen totta…

      • Miia Johansson

        Heippa Anna! 😊 Mä en henk koht tykännyt kummastakaan. Mun mielestä iholla jotenkin “limaisen oloinen” eli kasaantuu helposti ihon eri kohtiin. Ja ihmettelen siksi, että suositellaan ongelmaiholle. Mä oon kokeillu varmaan suurimman osan meikkivoiteista, mitä Suomessa on saatavilla ja on kyllä pakko sanoa, että sitä ihan täydellistä ei taida edes olla olemassa. 😬🤔

  • Kati

    Täytyy kiittää sun ihonhoito- ja meikkivonkeistä! Oon saanut rasvoittuvan ihoni paljon parempaan tasapainoon ja olen saanut meikkini kevennettyä luonnollisemman näköiseksi kun en enää (sinun oppiesi mukaisesti) yritä vähentää rasvaisuuttaa paksulla puuteroinnilla 🙈
    Samalla otin neuvojasi käyttöön ja aloitin poskipunan ja highliterin (jota olen ihon rasvaisuuden takia ennen vältellyt) käytön. Selvästi olen oppinut korostamaan omia hyviä puolia, kun työkaveri totesi että näytän hehkuvalta ja kauniilta 😊 Että kiitos miljoonasti näistä pienistä mutta tärkeistä neuvoista.

    • Miia Johansson

      Wau! Ihan superihanaa kuulla! <3

  • Tiipi

    Voisitko mennä meikkaamaan tuon Krista Kiurun tuonne eduskuntaan? Ai kamala, taas tv1.

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Voi en.. katsellut eilen telkkaria. Mutta voi eiii.. No, toivotaan, että hän keskittyykin mielummin koko kansan hyvinvointiin ja siksi varmaan meikkaukset ei niin kiinnostele. <3

  • Eve

    Kiitos kun jaksat tehdä näitä meikkivoide postauksia❤ En myöskään ole enään aikoihin käyttänyt meikin alla primereita ja oikein hyvin olen ilman pärjännyt, rahaakin säästyy. Vaahtoputsareista olen myös viimein luopunut ja eron kyllä ihossa huomaa. Kiitos siis että olet tästäkin asiasta jaksanut muistutella😊 Sulla on ihana ja ammattitaitoinen blogi.

    • Miia Johansson

      Heippa Eve! 🙂 Hei muuten niin totta, että rahaakin säästyy, kun jättää primerin pois. En itseasiassa tiedä kuin ihan muutaman suomalaisen meikkitaiteilijan, joka käyttää primeria.. tuli vaan mieleen. 😀

  • Aikku

    Noin vuosi sitten uudistin ihonhoitoa vinkkiesi mukaan ja ihastuin totaalisesti estee lauderin double wear meikkivoiteeseen. Iho ja meikki näyttivät hyviltä. Olen ollut nyt 9 viikkoa meikittä kotona koronan takia. Ihonhoito on korostunut ja olenkin siirtynyt pitkälti luonnonkosmetiikkaan. Nyt double wear tuntuu kasvoilla todella tunkkaiselta ja tahmealta. Täytyy alkaa etsiä uutta meikkivoidetta jos kesäkuussa joutuu palaamaan takaisin toimistolle.

    • Miia Johansson

      Mulla kävi itseasiassa sama pari vuotta sitten lomalla ja sen jälkeen oonkin kokoajan käyttänyt enemmän luonnonkosmetiikkaa. 😊 Juhliin laitan vielä esteet lauderia. Veikkaan, että moni tottuu Koronan aikana kevyempään meikkiin. 😍

  • LauraKatriina

    Moi Miia! Sun neuvojen ja tuotevinkkien avulla olen saanut ihoni älyttömän rasvoittumisen kokonaan rauhoittumaan, ja iho on huomattavasti kauniimpi ja helpommin meikattava! Sun tutoriaalien ja meikkituotevinkkien takia osaan meikata niiiiiiin paljon kauniimmin! Hyvänä esimerkkinä junassa vastaan tulleen entisen puolitutun naapurin kommentti: ”Mä en ollut tunnistaa sua, olet jotenkin niin hehkuva!” ❤️🙂 Tai työkaverin sanat: ”Vitsi sulla on nätit kulmakarvat, onks noi microbleidattu?” ❤️ No ei oo, ku osaan vaan meikata ne helposti tosi luonnollisen mutta skarpin näköiseksi pelkästään sun neuvojen ansiosta. Kiitos, että pidät tätä blogia ja teet tutoriaaleja! Pliis – koita olla välittämättä ikävistä kommenteista, ja muista, että meitä tykkääjiä on PALJON enemmän 🙂

    • Miia Johansson

      Siiis wauuuu! Tekis mieli itkeä! <3 Et tiedä kuinka onnelliseksi mut tekee tällaiset kommentit, että oot saanu mun vinkeistä näin paljon apua! <3

  • Karoliina

    Kiitos, Miia, ihanasta blogistasi, jota olen saanut seurata jo pidemmän aikaa. Tänne palaan aina mielelläni lukemaan kirjoituksiasi ja keräämään uusia vinkkejä. <3

    En tiedä, onko ihoni yksinkertaisesti niin kuiva vai mikä on ongelma, mutta moni meikkivoide jättää sellaisen "puuterisen" pinnan, vaikken ole yhtään puuteria käyttänytkään. Tai sitten huomaan, että esimerkiksi leuan alueella meikkivoide jo heti levittämisen jälkeen ikään kuin halkeilee – se ei sulaudu nätisti iholle, kuten Sinulla. Osaisitko neuvoa, mikä tähän auttaisi?

    Testasin hiljattain vesipohjaista bb-voidetta, joka on koostumukseltaan hyvin ohutta ja sen kanssa samoja ongelmia ei ole ollut. Niinpä olenkin pohtinut, ovatko silikonipohjaiset tuotteet jotenkin kuivattavampia? Nuo aiemmat meikkivoiteeni ovat olleet nimittäin silikonipohjaisia, samoin peitevoide ja silläkin olen onnistunut saamaan tuon halkeilevan pinnan aikaiseksi. Olisiko Sinulla vinkkejä vesipohjaisista meikkivoiteista, joissa ei olisi hajusteita tai muita herkkää ihoa helposti ärsyttäviä ainesosia ja joiden sävyvalikoimista löytyisi hyvin vaaleallekin iholle sopivia vaihtoehtoja?

    Kiitos jo etukäteen ja kaikkea hyvää! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Karoliina! 🙂 Joo tiedän mitä tarkoitat tuolla puuterisella pinnalla. Mulla käy näin joidenkin ei niin hyvien meikkivoiteiden kanssa ja myös silloin, jos olen joko kuorinut ihoani liikaa tai en vähään aikaan tai ihoni kaipaa hyviä öljyjä. On vaikea sanoa tuosta bb-voiteesta, mutta silikonin ei pitäisi yksinään olla kuivattava. Kuitenkin iho voi aina paremmin, jos sille antaa hyviä raaka-aineita ja silikoni ei sinänsä taas hoida ihoa, kuten vaikka ravinnerikkaat luonnonöljyt. Mä kääntyisin sinuna ensin ihonhoidon puoleen. Eli siis on vaikea sanoa mitä sun pitäisi tehdä, kun en tiedä ihostasi ja sen hoidosta enempää. Kun ihonhoito on kunnossa, niin paljon laajempi skaala meikkivoiteita istuu iholle. Iholle kaikista hellävaraisimmat tuotteet on mineraalimeikit ja kirjoitin esimerkiksi yhdestä tässä, jossa on loistava sävyvalikoima: https://miiajohansson.com/2020/03/29/markkinoiden-paras-mineraalimeikkipuuteri/

  • Aurinko35

    Itse mietin, että mikähän se todellinen ihoni on. Onko se kuiva vai sekaiho.
    Itsellä kans pintakuiva iho ja usein pesujen jälkeen kiristää ihoa. Päivänmittaan iho alkaa kiillellä juuri otsassa ja nenän aluella kun siihen laittaa meikkiä.

    Ja mitkä olisi ne hyvät tuotteet juurikin sinne omanihon puhdistukseen ja meikin alle. Tässä nyt sainkin hyviä tuotteita puhdistukseen, kiitos Miia.
    Lähinnä mietin nyt kesäksi mitä sinne meikin alle, koska tarvin +50 aurinkosuojan. Kasvoissani on tummialäiskiä ja niitä on paljon. Tänä kesänä yritän suojata kasvoni mahdollisimman hyvillä tuotteilla, ettei niitä tule lisää tai ne tummennu niin pahaksi kuin aijempina kesinä, koska suoja ei ole ollut tarpeeksi korkea.

    • Miia Johansson

      Heippa Aurinko! 🙂 Ensin kannattaa tosiaan tehdä niin, että korjaa pois kaikki väärät ihonhoitotottumukset ja sitten alkaa tarkemmin katsomaan, että mihin iho asettuu. Näin myös tunnistaa helpommin ihotyypin. Itselleni tulee maksaläiskiä kesällä vahvoista suojista huolimatta ja paras suojautuminen onkin ehdottomasti vaatteet ja hatut. Aurinkovoiteista kasvoille on tulossa pian postausta. 🙂

  • Minkku1

    Tiedätkö mitä – ilkeilevät kommentit on suoraa seurausta siitä että sun suosio selkeästi kasvaa! Ne tulee aina mukana! Aina kaikilla vähänkään menestyneillä ihmisillä on iso joukko niitä dissaajia. Niitä löytyy aina. Ne kommentit ei ole suhun henkilökohtaisesti tarkoitettuja. Se kommentoija peilaa ilkeilyllään omaa elämää joka harmittaa, kohde on vaan se mikä sattuu jostain henkilökohtaisesta syystä triggeröimään. Ja sitten on helppo kritisoida somessa ja tuntea itsensä jollain tapaa paremmaksi.

    Teet siis selvästi asioita oikein, kun noita kommentteja on viimeaikoina paljon tullut. Voit olla vaan ylpeä itsestäs.

    Sun blogi ja insta on mun yksi päivien kohokohta! Pysy just sellaisena kuin oot, voit todellakin kantaa sen ylpeydellä! 😍

    • Miia Johansson

      Heippa Minkku! 🙂 Joo, oon kyllä sun kanssa samaa mieltä, että nämä inhottavuudet seuraa, kun tulee menestystä. Mutta tässä onkin siis ihmisillä paljon petrattavaa ja mun mielestä tämäkin on sellainen asia, joka ei pitäisi vaan heittää villasella vaan tähän pitäisi puuttua. Kiusaaminen on aina kiusaamista on henkilö sitten menestynyt tai ei. 🙁

  • Elina

    Moikka Miia🥰
    Olen saanut loistavia vinkkejä ja apuja sinulta niin ihonhoitoon kuin muokkaukseen Iso Kiitos niistä💛 Yksi asia kuitenkin mietityttää on se että miksi meikki voide ei ns. tartu nenääni kunnolla vaan nenä ns hylkii sitä omituista mutta totta 😂😂 mistä mahtaa johtua? Kaikkien meikkivoiteiden kanssa sama. Sitten miten saisi laajentuneet iho huokoset peitettyä pieneltä alueelta kasvoja?
    Kiitos vielä💛
    -Elina-

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 Joo, joillakin on tosiaan näin ja en ole itsekään tähän oikein vastausta keksinyt. Yhden ammattimallin kanssa ollaan tästä juteltu ja häntä kun meikataan paljon, niin hänkään ei ole oikein keksinyt tälle mitään. Mä itse ehkä kääntyisin tässä enemmän ihonhoidon puoleen ja katsoisin, että siellä on ensiksi tehty kaikki mahdollinen.

      Ja mitä tulee laajentuneisiin ihohuokosiin, niin itse en ole vielä kenelläkään nähnyt pahoja ihohuokosia. Okei, no olen rehellinen.. ehkä jollain Helsingin Kallion puiston alkoholistilla, joka on koko elämänsä juonut. Ihohuokoset ovat kauniita ja ne kuuluukin ihoon. Pääasia on, että keskittyy tekemään ohutta ja raikasta meikkipohjaa ja nopeasti huomaa ettei itsekään kiinnitä ihohuokosiinsa huomiota. Ihonhoito on tietenkin tässä tärkeässä asemassa. Moni piilottaa ihohuokosiaan silikonisella primerilla, mutta siitä kohtaa tulee meikissä aina hieman enemmän pakkeli, joten itse en ole tämän fani.

  • Mia

    Kumpi on mielestäsi parempi highlighter lauren brooke vai hurraw? Vai onko näissä edes eroa?

    • Miia Johansson

      No ei paljon eroa. Lauren Brooke on vähän öljyisempi ja edullisempi, mutta molemmat hyviä. 🙂

  • Kaisa

    Mä haluan kanssa kiittää sua Miia ❤️ Mulla oli erinäisistä syistä vaihe että en jaksanut meikata (vaikka rakastan meikkaamista) tai huolehtia ihostani. Sun huippuhauskojen ig-stoorien ja hyvän blogin ansiosta innostuin uudelleen näistä asioista. Mun kuiva iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan aikasemmin, kiitos sun oppien ja tuotesuositusten. Lisäksi uskaltauduin viime syksynä ostamaan Jawbreaker-paletin, joka on ihana! Hyvän ystävän kommentti, että mun iho näyttää hehkuvan, lämmitti mieltä ja pakko oli esitellä sun blogi ja ig, koska sun avulla olen sen hehkun saanut.

  • Elina

    Ihoni on mennyt niin paljon parempaan suuntaan kiitos neuvojesi! Nyt tuli taas tehtyä tilaus ja mukaan lähti London Nourish kasvoöljy sekä bohon oranssi “peiteväri” tummille silmänalusille! Konjak- sienen otin myös käyttöön ja pintakuivuus on myös sen osalta helpottanut! Kiitos!

  • KaroS

    Sun stoorien ansiosta oon ottanut omaan repertuaariin weledan skin Food-voiteen tavallaan primerina meikkivoiteen alle -toimii! En olis ikinä tällaista keksinyt omin päin, mutta hillitysti laitettuna noinkin tuhti voide on ihan loistava (tietyn) meikkivoiteen alla. Tuloksesta tulee kauniin kuulas ja mielestäni meikki jopa pysyy paljon paremmin, kai se meikkivoide sitten tarraa tuohon voiteeseen jotenkin niin hyvin 🙂 ja puuteria en käytä enää juuri ollenkaan, tosi minimaalisesti vain. Eli kiitos kaikista huipuista vinkeistä! Ja stooreissa saat todellakin olla täysin oma itsesi, se on nimenomaan valtti joukosta erottautumisessa eikä mikään vika :). Harvoin törmää yhtä aitoihin vaikuttajiin kuin sinä, ehdottoman hyvä juttu että kaikki ei sovi siihen siloteltuun vaikuttajamuottiin mikä nyt tuntuu olevan valloillaan… sen ansiosta sun jutut jaksaa aina katsoa ja lukea <3

  • Mirkkuli

    Kiitos Miia blogistasi ja erityisesti noista instan tarinoista💗 viimeksi kun jouduit kesken kaiken pesemään meikkipohjan pois ja aloittamaan alusta,oli se mielestäni ihan huippua! Ihanaa nähdä aito tyyppi samojen arkisten ja jopa päivittäisten ongelmien/vaikeuksien kera😊säästän aina nämä sun tarinat iltaan, kun muksut on saatu nukkumaan ja saan kaikessa rauhassa katsoa ja kuunnella mitä olet tänään keksinyt😊 toivottavasti jaksat meitä taviksia jatkossakin ilahduttaa ❤️

  • Tarja

    Kuulehan Miia, et osaa edes kuvitella miten merkittävä sinun Instasi on ollut minulle näinä parina kuukautena kun olen hoitanut etäopetusta kotoa käsin. Työtä on ollut erittäin paljon ja päivät pitkiä, mutta muistelen jatkossa lämmöllä iltapäivän ”kahvia ja Miia” -hetkiäni. #☕️&👸🏼
    Olisinpa opettajana edes puoliksi yhtä aito, lämmin ja innostava kuin sinä! ❤️

  • Minna & Liina

    Hei Miia! Estetiikasta kiinnostunut tyttäreni, pian 5v., rakastaa sinun meikkivideoita. Miia on paras! Kysyi minulta taannoin, että haluaisinko ehkä olla samannäköinen Miia. 😄 No mikä jottei, vaikka itseeni olen ihan tyytyväinen. Paljon ollaan opittu videoista + monta tuotetta tullut hankintalistalle. 😊 Mukavaa kesää!

  • Hanna

    Minkälaista öljytöntä putsaria suosittelisit meille joilla on ripsipidennykset? 🙂

    • Miia Johansson

      Hmm.. tää on kyllä vaikea. Mä poistaisin erikseen silmämeikin öljyttömällä tuotteella. Muistaakseni Neal’s Yeard Remediesillä on ainakin yksi hyvä vaihtoehto. Ja sitten muut öljyputsarilla ja konjakkisienellä niin ei valu silmille. Mutta vaikea kyllä nyt olla varma tästä mun suosittelemasta tekniikasta, kun en oo itse kokeillut ja mulla ei ole pidennyksiä. 🙂

  • Marjavaan

    Heippa ja Kiitos Miia!

    Täälläkin yksi ihonsa pelastanut sinun neuvojen ja oppien avulla! Ennen ihoni oli lähes aina punaisilla näpyillä ja isoilla finneillä. Otsa ja leuka rasvoittui eikä meikki näyttänyt loppupäivästä enää kauniilta.

    Lopulta laitoin ihonhoidon täysin uusiksi. Puhdistuksen ja ihon kosteutuksen jälkeen ei ihoa kiristä ja kasvot jäävät kauniin kuulaiksi ja kosteutetun tuntuisiksi. 🧡 Ja mikä parasta, näppyjä ei ole ja yksittäiset finnit tulevat ja menevät. Meikki näyttää superkauniilta ja iho hehkuvalta! Meikki pysyy kauniina koko päivän eikä entiset ongelmakohdat rasvoitu samalla tavalla.

    Olen myös tajunnut olevani enemmän lämminsävyinen, kun ennen luulin olevani kylmäsävyinen. Sen myötä myös meikki-tuotteet on vaihtuneet joten nykyisin meikkipohja on kaunis ja meikki saa näyttämään paljon freesimmältä.

    Sekä kunnossa olevan ihonhoidon että itselle sopivan meikin vuoksi koen ihostani ja kasvoista enemmän itsevarmuutta ja kaikista parasta, koen olevani kaunis 🧡

    Kiiitos Miia tuhannesti kaikesta tekemästäsi! Elä ikinä ajattele, että olisit huono tai epäonnistunut. Ilkeilijät eivät koskaan ansaitse toivomaansa huomioita. Sinä tiedät kuinka monta ihmistä on saaneet tekemästäsi työstä apua itselleen. Se on huomion arvoista. 🧡

  • Nelli

    https://fiininaturally.fi/tuote/puhdistusbalmi-hellavarainen-kaura-balm-to-milk-cleanser/ oletko ehtinyt vielä testaamaan tuota puhdistusbalmia? Sun suositukset osuu yleensä mulle täysin nappiin ja sun kautta oonkin rakastunut flown balm -putsariin. Se alkaa loppua ja mietin uskallanko ostaa ton fiinin testiin 🙈

    • Miia Johansson

      En oo testannu, mutta nyt kyllä kiinnostaa 😃 ite just ostin lisää flown putsaria ja yksi toinen ihanuus testissä.. katsotaan miten toimii. 😊

  • Karo

    Mitä meikkivoidetta suosittelisit, kun ihonhoidosta huolimatta välillä on pintakuivuutta varsinkin nenän pielissä. Hoidan ihoani sun ja twistben ohjeilla. Milani ei käy, koska en kestä hajua. Minulla on herkkä ja helposti tukkeutuva sekaiho, jossa yleensä peitettävää (näppyjä ja couperosa), mutta tykkäisin “ei meikkiä” lookista, jolla kuitenkin saisi ihon virheet piiloon. Monet meikkivoiteet jotenkin kuivattavat ihoa, eli vaikka aamulla ei ollut pintakuivuutta, niin illalla onkin ja meikkivoide niistä kohdista rumasti. Näin käy esim. Bohon puuterimeikkivoiteella ja peiteaineella. Olisikohan Madaran tai Zuiin lux flawless tähän sopiva, käykö ne myös epätasaiselle/pintakuivalle iholle?

    • Miia Johansson

      Onko sulla mitä ihonhoitotuotteita käytössä? 😊 Koittaisin ensin tsekata sitä uudelleen, koska röpelöisen ihon päälle on hankalampi laittaa meikkivoidetta niin ettei röpelö korostu.

      • Karo

        Mulla on ihonhoitotuotteet uskoakseni niin hyvällä mallilla kuin vaan voi olla. Twistbeltä olen saanut tuotesuositukset, ja entiseen verrattuna apua onkin ollut. Ongelma kuitenkin on krooninen nuha, joten jatkuvan niistämisen vuoksi nenän pielissä on enemmän tai vähemmän pientä pintakuivuutta, eikä sitä saa 100% pois millään tuotteilla, koska jatkuva mekaaninen ärsytys on ja pysyy. Tuosta kohti meinaa iho olla vähän ohentunut/kärsinyt, joten super vaikea löytää tähän sopivaa meikkivoidetta. Toinen mikä aiheuttaa pintakuivuutta on acnatac, jota joudun välillä käyttämään hormoninäppyihin. Se on todella paha kuivattaja, mutta ainoa josta on ollut apua näppyihin. En siis käytä sitä koko ajan, eikä mulla ole tyypillistä akne ihoa. En kyllä keksi mitä voisi vielä ihonhoidossa korjata, mutta meikkivoide hakusessa, mikä voisi edes kohtuullisesti toimia tällaisella iholla. Kuten mainitsinkin, niin osa meikkivoiteista varsinkin nenän pielissä jotenkin kuivattaa. Eli vaikka välillä iho olisikin paremmassa kunnossa, ja näyttää ettei pintakuivuutta ole, niin päivän aikana meikki nostaakin pintakuivuuden esiin.

        Päivittäisessä käytössä olevat tuotteet: Flow/Apeiron putsari, Flow ruusu/kamomilla vesi, Flow kosteuttava seerumi, Balm Balm ruusunmarja balmi/Apeiron teepuuöljy/Kolme cosmetics kasvovoide – näitä vähän vaihdellen ihon kunnosta riippuen. Noin kerran viikossa Flow entsyymikuorinta/Olivia Klein detox naamio/konjakki sieni (edes tuota sientä ei herkkä ihoni kestä jokapäiväisessä käytössä).

        • Miia Johansson

          Niin aivan <3 Sieltä se löytyikin se "syyllinen". 🙁 Onpas hankala tosiaan. Kaikki ihon tekstuurisuus on meikin kanssa aina tosi haasteellista. Koitin nyt miettiä tätä ja en oikein muuta keksi kuin, että yöksi laitat oikein kunnon kosteutuksen noilla sun tuotteilla ja tuota Kolmen kasvovoidetta oikein hyvin sinne nenän pieliin. Tää on nyt tosi tylsää sanoa, mutta oikeastaan kaikki meikkivoiteet alkaa näyttämään röpelöisissä kohdissa päivän aikana huonommalta. Mutta toisaalta meikkiä voisi kokeilla fiksailla päivän aikana esim tuolla Inikan peitevoiteella, koska se on samalla myös hoitava meikki. Kun puuteria et varmaan muutenkaan käytä, niin voisi tarvittaessa taputella tuota niihin kohtiin, jotka alkaa näyttää huonolta. Ensin tosin olisi hyvä vaikka pyyhkäistä vanhaa vähän pois, mutta voi olla, että sun iho ärsyyntyisi siitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram