Paras meikkivoide kuivalle iholle x3

20.09.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tämän postaussarjan edellisessä postauksessa kerroin meikkivoiteista sekaiholle ja vielä on tiedossa pintakuivan ja akneihon meikkivoiteet sekä tietenkin ne parhaat meikkivoiteet aikuiselle naiselle. Pintakuivahan ei ole ihotyyppi vaan sitä voi esiintyä millä tahansa ihotyypillä. Pintakuivuudesta on myös helppo päästä eroon ja meikkaaminen muuttuu paljon helpommaksi. Tässä on kaksi postausta, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua: Kuinka kasvojen puhdistus vaikuttaa pintakuivuuteen ja minkälaisella kosteutuksella pintakuivuuden saa kuriin. Nyt kuitenkin käydään kuivan ihon pariin – tälle ihotyypille löytyy itseasiassa kaikista helpoiten hyviä meikkivoiteita.

KEVYT JA KUULAS

Lukuisien meikkitaiteilijoiden suosima tuote niin muotinäytöksissä kuin elokuvissa on tämä *MACin Face & Body. Se tasoittaa ihonsävyä kevyesti ja tekee siitä kuulaan. Tämän kevyemmäksi meikkivoide ei oikeastaan mene, mutta tätä pystyy kuitenkin kevyesti kerrostamaan. Kuten tiedätte, että ihoni ei todellakaan ole tasaisimmasta päästä, mutta pidän silti näin ohuesta meikkivoiteesta. Näette ihoni täysin ilman meikkiä TÄSSÄ. Itse pidän kuitenkin siitä, että meikkivoiteen läpi saa näkyä hieman ihon virheet. Näet kyseisen meikkivoiteen ihollani yllä olevassa kuvassa.

Ruskettuneena tai hieman päivettyneenä käytän sävyä C2 ja talvella sävyä N1. Oman sävyn voi tsekata sivulta Findation.com, johon voi laittaa toisen merkin sävyn, jota käyttää ja ohjelma katsoo mikä meikkivoide sopii toisesta merkistä.

SOPIVASTI PEITTÄVÄ

Yllä näette kasvoillani *Sensai Flawless Satin meikkivoiteen. Nimi ei voisi olla enempää nappi, sillä tämä meikkivoide tekee ihosta lähes virheettömän ja satiinisen. Tämä tuote myös levittyy niin helposti ja nopeasti. Se peittää juuri tarpeeksi eikä tee ihosta vahingossakaan kakkua. Koostumus on markkinoilla oleviin meikkivoiteisiin verrattuna hyvin ainutlaatuinen.

Kesällä käytän sävyä 203 ja talvella 102. Ainoa huono puoli tässä meikkivoiteessa on se, että ainakin nämä vaaleammat sävyt taittavat punaiseen. Itselleni käy niin punaiseen kuin keltaiseen taittavat sävyt, kuten kuvissa huomaa. Jos ihosi on kuitenkin selkeästi keltaisempi tai oliivisempi, niin Sensaista on hankala löytää oikeaa sävyä.

HOITAVAA LUONNONKOSMETIIKKAA

Tämä *Lauren Brooken meikkivoide todella kosteuttaa ihoa. Se sisältää sinkkiä, argan öljyä ja kasviuutteita, jotka hoitavat ihoa. Tämän vuoksi saattaakin aivan mainiosti riittää, että alle laittaa pelkän kasvoveden tuomaan vesikosteutusta ja päälle suoraan tämän meikkivoiteen. Peittävyys tässä on kevyestä keskipeittävään ja näette sen ihollani yllä olevassa kuvassa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että itselläni on sekaiho ja siksi tämä näyttää ihollani ehkä asteen liian kuulalta.

Sävyvalikoima on tässä meikkivoiteessa laaja ja valikoimasta löytyy niin punaiseen kuin keltaiseen taittavia ja myös käyttämääni neutraalia. Loistava sävy kesään on 30 ja talvella sävy 10. Twistbeltä voi tilata 1,50€ maksavia näytteitä* kaikista sävyistä!

P.S. Vaikka itselläni on sekaiho, niin pystyn käyttämään myös kuivalle iholle tarkoitettuja meikkivoiteita. Tämän mahdollistaa hyvä ihonhoito. <3 Muistakaa kuitenkin, että jos ihonne rasvoittuu t-alueelta enemmänkin, niin vaikka kuinka ihania tämän postauksen meikkivoiteet ovatkin, niin ne eivät pysy rasvoittuvalla iholla. En halua, että rahanne menevät hukkaan. Muistakaa aina ensin ottaa selvää mille ihotyypille tietty meikkivoide on ennen ostopäätöstä.

  • Ansku

    Moikka! Mitä mieltä olet Diorin forever skin glow meikkivoiteesta? Sopiiko kuivalle tai pintakuivalle iholle? 🙂

  • Ida

    Minkälainen valo sulla on näissä kuvissa ja videoissa, kun meikkaat? Ois itsellä hakusessa joku hyvä meikkivalo.

    • Miia Ezen

      Heippa Ida! 😊 Mulla on siis studiovalot näissä. 🙈 Eli kaksi tasovaloa.

  • Markit

    Heippa; Näitä kysytään varmaan kyllästyttävän usein, mutta tässä yksi. Olen hakenut juuri tuon sävyistä vihertävää luomiväriä kuin ensimmäisessä kuvassa, mutta jokunen hutiostos tehty. Tuo on varmaan glitteri (?), kerrotko kuitenkin, mitä se on, kiitos 🙂. Väri sopii sinulle loistavasti, muutenkin kevyen kaunis meikki.
    Hienoa, että me aikuiset naiset saamme meikkivoidevinkit, aina jaksat meitäkin muistaa. Sensai (se luminous tms) on jo poimittu neuvolistaltasi ja erinomaisen hyväksi havaittu.
    Entäpä tuo normaali iho? Mihin se lasketaan? Kun jotenkin määritän itseni siihen, kun muuhun en sovi. Mistä vinkit sille poimin? Otanko sekaihon normikohdat?🤔😃

  • Plussapallo

    Moikka Miia!
    Mulla on vuosikausia ollut käytössä Lancomen teint miracle meikkivoide, sävy 03. Nyt kuitenkin olen alkanut kiinnittää huomiota, että sävy on ehkä liian oranssi/muuttuu kasvoilla oranssiksi. Onko sulla vinkkiä ton oranssisuuden välttämiseen, tai suositusta jostain vastaavasta kuulaasta ja riittoisasta meikkivoiteesta joka ei olisi oranssi? 🤔

  • Maiju

    Heippa! Pakko tulla kysymään, näyttääkö sun meikki myös päivän päätteeksi yhtä hyvältä kuin näissä kuvissa? Miten korjailet meikkiä päivän aikana? Mulla on tosi voimakkaasti punoittava iho ja päivän mittaan meikki tuntuu vain katoavan johonkin ja kasvot ovat todella punaiset. Käytössä cc voide, peitevoide ja vähän puuteria. Vinkkejä, kuinka sais lukiolaistytön meikin kestämään paremmin ja punaisuuden kunnolla peittoon?? Kiitos jo etukäteen!

  • Janette helskyaho

    Mun must have tuote on dermosilin seerumi

  • Johanna

    Moi! Mikähän meikkivoide olisi hyvä, kun ihoni on kuiva mutta otsa kiiltää ihan järkyttävästi. Useita kertaja päivässä saa painella otsan kiiltoa paperiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram