TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE – tämän hetken suosikit

08.02.2020

Zuii Lux Certified Organic Flora Flawless meikkivoide

*Sisältää mainoslinkin.

Täydellisen meikkivoiteen metsästys ei varmasti lopu koskaan ja täydellistä tuskin onkaan olemassa. On vaan hyviä ihopäiviä. Eniten kuitenkin näitä päiviä on ollut tämän postauksen kahden meikkivoiteen kanssa. Tällä kertaa puhun täysin omista mieltymyksistäni omalle iholleni. Edelliseen postaukseen laitoinkin tietoa meikkivoiteista, joita suosin eri ihotyypeille.

Moni blogiani pidempään lukenut on varmasti nähnyt nämä meikkivoiteet blogissani jo useamman kerran. Testaan kokoajan uusia meikkivoiteita, mutta mikään ei ole vielä yltänyt täysin näiden tasolle. 

MITÄ IHONI VAATII MEIKKIVOITEELTA

Kuvailisin ihoani ikääntyväksi sekaihoksi. T-alue rasvoittuu edelleen, vaikka se onkin rauhoittunut huomattavasti hyvän ihonhoidon myötä. Välillä ihoni tuntuu kiristelevältä, joka kertoo siitä, että se tarvitsee vesikosteutusta ja silloin vaihdan vaan kosteuttavampaan kasvoveteen ja otan kosteuttavan seerumin kaveriksi. Se minkälainen iho on määrittelee täysin sen mikä meikkivoide siihen sopii.

Ihoni on kasvoilta punainen ja siinä on paljon auringon aiheuttamia jälkiä, joten sen vuoksi olen aina ajatellut, että tarvitsen todella peittävän meikkivoiteen. Näette meikittömät kasvoni TÄMÄN postauksen lopussa. Nyt olen kuitenkin alkanut rakastamaan ihoani ja sen virheitä. Virheet saavat paistaa läpi. Tämän vuoksi rakastan kevyitä meikkivoiteita. Erityisesti rakastan sitä, että meikkivoidetta ei näe ihollani. Toisinsanoen en halua, että meikkivoiteen tekstuuri näkyy iholla.

LUONNOLLISTA JA KUULASTA

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa on hoitavuudeltaan paljon eroa, mutta tämä *Zuii Lux Flawless meikkivoide on siitä todella ihoa hellivästä päästä. Ihoni voi aina paremmin, kun vaihdan synteettisen meikkivoiteen tähän. Näette meikkivoiteen ihollani ylläolevassa kuvassa. Huom! Pisamat on piirretty. Tämä meikkivoide tasoittaa kauniisti ihon sävyä ja tekee ihosta kuulaan. Peittävyydeltään se on kevyt.

Käytän tällä hetkellä itseruskettavaa ja siksi sävy Driftwood on loistava. Muutenkin sävyt antavat paljon anteeksi, koska meikkivoide on niin kevyt. Joku joka on minua paljon ruskettuneempi voi hyvin käyttää tätä samaa sävyä. Sävy Dusk on taas loistava perus talvi-iholle. Sävyvalikoima on siis nappi ja paljon tummemmillekin löytyy sävyjä. Itse en tosin rehellisyyden nimissä tykkää käyttää näin kevyttä meikkivoidetta silloin kun en ole ruskettunut, koska silloin kasvoni ovat todella punaiset ja se paistaa läpi. Eli talvella ja ilman itseruskettavaa käännyt peittävämpien meikkivoiteiden puoleen.

Sensai Flawless Satin meikkivoide

USKOMATTOMAN TASAINEN LOPPUTULOS

Vaikka yllä olevassa kuvassa olen tehnyt pienet poskipunaöverit, niin katsokaa kuinka tasaiselta ja photoshopatulta ihoni näyttää! Tällainen on *Sensai Flawless Satin meikkivoide. Kyseinen meikkivoide levittyy iholle todella nopeasti ja helposti. Se ei tarraa kiinni mahdollisiin kuiviin kohtiin. Se on keskipeittävä, mutta tekee ihosta ihon näköisen. Sanoisin, että tämä sopii kaikille paitsi niille, joiden iho rasvoittuu huomattavasti t-alueelta.

Ainoa huono puoli on sävyvalikoima. Nämä eivät sovi keltaiseen taittavalle iholle, sillä vaaleimmat sävyt ainakin ovat todella punertavia. Talvella 202 on loistava ja päivettyneenä 203. Kuvassa on sävy 203 ja ehkä huomaatte sen olevan ihollakin hieman punertava. Toisaalta se kyllä sopii tälle punakkaihoiselle.

TÄLLÄ HETKELLÄ TESTISSÄ

Instagramissa minua seuranneet ovatkin huomanneet, että testaan tällä hetkellä *Madaran uutta meikkivoidetta. En pitänyt siitä alkuun olleenkaan, mutta kun testasin toisen kerran, niin olin aivan ihmeissäni miltä ihoni näytti koko päivän. Eilen testasin sitten kyseistä meikkivoidetta uudelleen ja olin taas lähtötilanteessa. Tämä on ensimmäinen meikkivoide, jonka kanssa käy näin. Eli nyt koitan löytää oikein levitystekniikan, muodostaa mielipiteen ja sitten raportoin teille miten kävi. Sävyistä sen verran, että nro 20 näyttää olevan loistava talvisävy (melkein sama kuin Estee Lauder Doubel Wear 1N2 Ecru), mutta muuta en osaa vielä sanoa.

Testissä on tällä hetkellä myös muita luonnonkosmetiikan meikkivoiteita ja puuterimaisia mineraalimeikkipohjia. Olen oikeastaan aika innoissani erityisesti luonnonkosmetiikan meikkipohjista, koska tuntuu, että ne ovat hiljalleen saamassa kiinni synteettistä puolta. Eli toivotaan, että uusista testauksista tulee blogipostauksen arvoisia.

Kertokaa mihin meikkivoiteeseen te palaatte aina uudelleen ja uudelleen. Mitä toivotte meikkivoiteelta ja miksi kyseinen meikkivoide on juuri omalle iholle hyvä?

  • Karina Nirman

    Moi Miia, kertoisit jo myös niistän itseruskettavista 🙂

    • Karina Nirman

      Huoh… Oli tarkoitus kirjoittaa, että kertoisitko myös…

    • Miia Johansson

      Sivupalkista löytyy itseruskettavat kategoria ja sieltä mun suosikit. 😊

  • Milla

    Mulla on ikuisuusongelma meikkivoiteen kanssa. Täydellinen vauvanpyölyihoni muuttui 25vuotiaana akneihoksi, tällöin löysin cliniquelta hyvän. Mutta, kun akne jätti ihon täyteen punaisia pisteitä diorin forever toimi yhden putelin verran. Sen jälkeen lumenen cc voide oli mukamas täydellinen, kunnes en mielestäni saanut sillä enää mieluista lopputulosta. Välissä olen yrittänyt palata qliniqueen, lumenen cc, matte ja blur-voiteisiin, kokeillut jotakin maybelinea jota emotionissa suositeltiin. Nyt ostin laveran soft liquidin ja ei sekään mielytä 😀 toiveeni taitaa olla mahdoton toteuttaa, sillä haikailen ihon ja arpien punaisuutta peittävän, heleän ja kevyen lopputuloksen perään 😂 enkä ole kovin etevä meikkaaja

    • Miia Johansson

      Joo, siis tässä on juuri se yleinen ongelma, että välillä joku meikkivoide toimii ja välillä ei. Eli silloin pitää kiinnittää huomiota ihonhoitoon ja miten meikkivoiteen levittää. Eli välttämättä tuotteen vaihtaminen ei aina olekaan ratkaisu. 😊

  • Emilia

    Olen käyttänyt Jane iredale BB meikkivoidetta jo useita vuosia mutta haluaisin kokeilla jo jotakin muutakin 😊 oletko kokeillut bohon meikkivoidetta?

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 joo, Bohoa olen testannut, mutta se on jotenkin tosi jauhoinen ja ei asetu iholle nätisti. Testaa. Kyllä vielä uudelleen.. jos en vaan käyttänyt oikeaa tekniikkaa levityksessä.

      • Charming Nails

        Mulla on se uudistunut Bohon meikkivoide ja tykkään kovasti sen lopputuloksesta. Puolipeittävä, hehkuva ja hyvältä näyttävä. Ainut että mulla meni tosi pitkään löytää oikea levitystekniikka ja välineet…levitän pienelle alueelle kerrallaan RT meikkimunalla tai NYX Bare With Me suihkeella kostutetulla RT Buffing Brushilla pienin vedoin, saatan vielä siistiä meikkimunalla.
        Ehkä vähän hankala käytettävä mutta silti tykkään siitä meikkivoiteesta niin paljon että jaksaa nähdä pientä vaivaa 🙂

        • Miia Johansson

          Okei.. mun on siis ehdottomasti pakko vielä testaa. <3 Jos tässä on vähän sama juttu kuin tuossa Madarassa. Pitääkin katsoa, että onko inci-listassa yhtäläisyyksiä. 🙂

  • hennamaria

    Sensai on paras mulle: riittävän ohut jos iho on kunnossa, mutta asettuu hyvin myös aknekausina. Tarvitsen punaisuuden peittoa ja käytän sävyä 203 Neutral Beige, koska en halua olla enää liian valkonaama niinkuin nuorempana.
    Joskus laitan keskelle kasvoja ohuesti Lauderia, josta mulle myytiin sävy 2N1 Desert Beige, joka on liian vaalea (en raaski ostaa parempaa.. ehkä joskus).

    • MinnaMaaria

      Mulle myytiin Lauderista myös liian vaalea sävy, hankin Isadoran foundation color blenderin, sillä sain sävyn tummemmaksi. Ei vaikuta yhtään meikkivoiteen koostumukseen, toimii edelleen erittäin hyvin mun öljyyntyvällä iholla.

  • Anne-Maria

    Minun luottomeikkivoiteet ovat Giorgio armanin luminous silk ja IT cosmeticsin CC cream yhdistettynä Vita liberatan beauty blur skin tone optimizer -voiteeseen. Arkena tykkään käyttää Alima puren mineraalimeikkiä tuon samaisen Vita liberata voiteen päällä. Armanista tykkään koska sen kanssa iho näyttää iholta mutta samalla satiinisen hehkuvalta <3

  • Sussu

    Olet niin upea 😍 pidän erityisesti kuvasta jossa sulla on sensai meikkivoidetta. Näytät siinä todella nuoremmalta 🌸
    Ihanaa kevään odotusta!

  • Miisa

    Mä olen koko meikkausikäni suhannut meikkivoiteesta toiseen. Yleensä olen mennyt sokokselle ja pyytänyt myyjää suosittelemaan jotain iholleni. (Ja saanut käytännössä aina liian vaalean sävyn myyjän valitsemana, huoh). Mulla on joku pieni näytepakkaus estee lauder double wearia liian tummana, jota sit sekoitan vähän mukaan saadakseni oikean sävyn :D.

    Harvoin olen ostanut kahta kertaa samaa tuotetta peräkkäin, mutta 2-3 tuota sensain putelia taisin kuluttaa peräkkäin. Nyt käytössä on diorin forever, ja kohta pitäisi taas lähteä meikkivoidekaupoille. Ainakaan dioria en osta uusiksi, se on ihan jees mutta ei nyt niin hyvä että olisi hintansa väärti. Mietin, kokeilisinko lorealin infallible fresh wearia, jota muistaakseni sinäkin kehuit..

    Mulla on pintakuiva iho, jossa ei yleensä ole ongelmaa näppyjen kanssa. Haluaisin meikkivoiteen, joka näyttää luonnolliselta mutta tasoittaa nassun epätasaista sävyä, mulla kun on vähän taipuvaisuutta couperoosaan. Pintakuivuuteen olen saanut valtavasti apua sun ihonhoitovinkeistä, kiitos niistä!

  • Emmi

    Mä en vaihtaisi enää pois mineraalimeikkipohjista! Niin luonnollinen, mutta tarpeeksi peittävä ja kestävä lopputulos.
    Mineraalit ei kyllä välttämättä hurmaa ekalla kerralla, niin paljon on merkitystä itse tuotteen lisäksi kabukilla (iiiso merkitys!!), voiteella meikin alla, levitystekniikalla jajaja 😅
    Mulla tällä hetkellä ollut pidempään käytössä Alima Pure ja Flown kabuki. Apteekeista saatavan Idunin Ingrid on mun luottosävy kesään. Idun on hohtavampi kuin Alima, uskon, että tykkäisit 😉
    Nykyään suihkin valmiin pohjan päälle jotain tosi hienojakoista kasvovettä, se ns sulattaa liian puuterisuuden pois.

    • Milja

      Mun luottopohja on myös mineraalipohja. Ennen ostin kerta toisensa jälkeen Flow Cosmeticsin perusmineraalipohjaa eri sävyissä tarpeen mukaan, mutta viimeksi panostin Flown Korento -sarjan mineraalipohjaan ja se on ihana!
      Näillä saa tosi huomaamattoman meikin, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävän. Liika mattaisuus häviää mulla melko nopeasti, koska ihoni on sen verran rasvoittuva, mutta pohja pysyy kuitenkin iltaan asti kauniina.
      Levitän sen nykyään Artdecon kabukilla, josta mun kosmetologi sanoi, ettei sovi siihen käyttöön. Luotin kuitenkin Miian sanoihin, että voi käyttää siveltimiä “vääriin käyttötarkoituksiin” ja mun mielestä se toimii vallan mainiosti!

      • Emmi

        Mulla on ollut myös toi Korennon pohja ja sekin on hyvä 👍 Mut Alimaan mä palaan aina uudestaan. Ja Alimalla ja monella muullakin merkillä on myös hohtavia viimeistelypuutereja jos kaipaa vielä hehkuvampaa lopputulosta.
        Mun mielestä liian harva tietää, että miten ihania mineraalipohjat on 🙈

  • Anette79

    Moi Miia. Oliko sinulla jo tullut postaus aikuiselle iholle +40 sopivista meikkivoiteista joista löytyisi myös niitä keltaiseen taitavia vaaleita sävyjä? Muistan et Lancome Mirackle oli sellainen mutta oliko sinulla vielä muita vinkki vaihtoehtoja? 💖

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 ei ole vielä tullut.. testailut vielä kesken.

    • Carita Leimuvaara

      Tämä kiinnostaa minuakin🤗

  • Amilda

    Olisi kiva kuulla sun kokemuksia Nuin ja Essen meikkivoiteista

  • Elisa

    Löysin Inken purkkinurkan kautta ihan mahtavan meikkivoiteen, jota ei inci-listaltakaan tarvitse hävetä, nimittäin RMS beautyn “un” cover-up cream foundationin. Tämän sarjan peitevoide on kuulemma aika kulttimaineessa ja meikkivoide on kai lähellä sen ominaisuuksia. Todella kermainen, riittoisa, peittävä ja hyvin levittyvä mun mielestä eikä tarvitse kerralla kuin pienen nokareen! Voi myös kerrostaa ja silti näyttää luonnolliselta. Mulla aikalailla normaali ja ajoittain kuiva ihotyyppi, jossa aknen jäljiltä arpia. Toimii ainkain mulla tosi hyvin. Tätä saa Suomesta tietääkseni ainoastaan Liinu’n organic beautyn verkkokaupasta, josta sai kyllä ihan huippu palvelua 👍

    • Miia Johansson

      Heippa Elisa! 😊👌🏽 joo tää on ollu mulla aikoinaan testissä ja on kyllä joo ihan jees meikkivoide ja sopii erityisen hyvin juuri normaalille ja kuivalle iholle.

  • Ira

    Meikkivoidetta en käytä lähes ollenkaan. Arkisin T aluelle peitevoidetta vain ja joskus sitten Evolven tinted moisturiser meikkivoiteeksi. Tän ikäisenä less is more 😉

    • Miia Johansson

      Joo tää on ihan paras. Jos riittäisi mulle, niin tekisin saman. 😍

  • Anna

    Mun suosikki kesästä asti on ollut Urban decayn stay naked weightless liquid meikkivoide, sävyssä 20NN. Ihan täydellinen mun todella vaalelle, mutta helposti punoittavalle iholle. Levittyy hyvin ohuena kerroksena ja tää näyttää tuntienkin jälkeen kauniilta iholla ☺️

  • Saritäti

    Mulla on erittäin rasvoittuva, toisinaan pintakuiva iho. Olen käyttänyt mineraalimeikkejä vuosikaudet mutta on se vaan aikamoista suhaamista, kun ensin pitää levittää primer, ettei iho olisi yhtään tahmainen. Muuten tulee paksu pakkeli ja levittäminen on vaikeaa. Sinun postauksen innoittamana ostin Max Factorin sellaisen kakun, nimeä en muista. Sillä tulee tosi nätti lopputulos mutta ihon pitää olla superhyvässä kunnossa, jotta se näyttäisi hyvältä. Tuleepa lätkittyä kosteutta alle. Kun sen kosteuden muistaa, on sekä rasvoittuvuus, että pintakuivuus helpottaneet.

  • K

    Kiitos blogistasi! Pitkään olen seuraillut hiljaisena lukijana 🙂

    Minun suosikkimeikkivoiteeni on ehdottomasti Veil cover cream. Ihoni on kovin punainen, joten tarvitsen peittävän meikkivoiteen. Meni kyllä pitkään ennen kuin sain sen levitettyä oikein ja tarpeeksi ohuena kerroksena. Kiitos vinkkiesi, levitän sen nyt siveltimellä työstäen ja saan näin peittävän, mutta kuulaan lopputuloksen. En vaihda tätä ikinä pois, jolleivat sitten lopeta meikkivoiteen tekemistä – siinä tapauksessa olen isojen ongelmien äärellä 😀

  • Markit

    Hei; Olen monta kertaa suunnitellut ostavani tuo helmikuun suositusluomivärin ja nyt on hankittu. Erittäin hyvä ostos! Kauniit värit ja sopii aloittelijalle tai tällaiselle ei niin taitavalle meikkaajalle toisin kuin punaiset sun muut kirkkaat sävyt. Värit taittavat mielestäni harmaaseen eikä ruskeaan, siksi niin kauniit.
    Mitenkäs tuo sinun Sensai eroaa joskus suosittelemasti Sensai Luminous
    Sheer Foundation meikkivoiteesta? Minulla on tuo jälkimmäinen (kun kerran kehuit 😀) ja on niin hyvä, että ostin jo uuden valmiiksi tarjouksesta. Se on ohut ja peittää hitusen, peittävyyttä en kauheasti tarvitse. Paitsi silmänaluset!😣

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! Oi kiva kuulla, että tykästyit palettiin. 😊 Se taisi olla mun ensimmäinen vähän hienompi paletti, kun en vielä ollut tällä alalla.

      Tämän postauksen Sensai on peittävämpi kuin Sensai Luminous Sheer. Ja tämän postauksen Sensai sopii myös paremmin hieman rasvaisemmalle iholle, kun taas luminous Sheer on parempi kuivemmalle iholle. Tosin tämä flawless satin sopii hyvin myös kuivalle, mutta on tosiaan peittävämpi ja aikuisella naisella siis enemmän sellanen juhlameikkivoide. 😊

      • Markit

        Okke, kiitos vastauksesta. Onko siis niin, että juhlameikkivoiteen kuuluu olla peittävämpi, vaikka ei olisi peitettävää? Joku pysyvyys-, valo-, lämpöjuttu, on tapana tehdä niin vai sinun mielestäsi? Tuo minun Sensai on tosiaan niin hyvä, ettei ole syytä vaihtaa, aikuiselle naiselle sopiva ja helppo levittää. Kyllä hinnan puolesta on juhlavoide 😄.
        Olen saanut sinulta kyllä hyviä suosituksia!☺

        • Miia Johansson

          Ei tarvitse olla peittävämpi erityisesti, jos ei ole mitään peitettävä. Yleensä vaan arkena käytetään kevyempiä meikkivoiteita ja juhliin sitten paksumpia. Kun otetaan kuvia ja meikkikin on vahvempi, niin kokonaisuus näyttää paremmalta, kun iho on tasainen. Mutta siis jos peitettävä ja punaisuutta ei ole, niin silloin kevyempikin riittää. 😊

  • Tiina

    Sinun postauksen innoittamana uskaltauduin kokeilemaan max factor radiant lift meikkivoidetta ja olen ihan ihastunut. Juuri pari purkkia lisää kaappiin ostettu ettei lopu kesken 😄 ja mikä parasta olen tajunnut aina ostaneeni liian vaaleita meikkivoiteita, vinkkiesi perusteella juuri oikea sävy löytyi.

  • Ansku

    Samaa mietin kuin Markit, että mitä eroa tällä nyt kehumallasi Sensain meikkivoiteella on aikaisemmin kehumaasi Sensain meikkivoiteeseen. Minulla on myös hieman punakka iho ja muutenkin jonkin verran peittävyyttä tarvitsen. Luonnollisuutta ja kuulautta arvostan myös. Kumpi siis mielestäsi parempi vaihtoehto.

    • Heidi

      Samaa mietin kun markit ja Ansku,olen myös ostanut sen ensimmäisen sensain mitä kehuit aikoinaan, mikä ero näissä on?

      • Miia Johansson

        Heippa Heidi! Vastasin tuohon ylemmäs. 😊

    • Miia Johansson

      Sun kohdalla tämän postauksen Sensai voisi olla parempi, koska se peittää paremmin. Mutta riippuu sun ihotyypistä. Kirjoitin enemmän tuohon Markitin kommentin alle. 😊

  • Lila

    Lumenen CC color correcting meikkivoide on aina pussissa varuilta, vaikka muitakin tulee välillä kokeiltua! 🙌🏼 BEST!

    • Miia Johansson

      Tää on tosiaan aika monen suosikki. 😊 Itse en vaan sitten millään pääse noihin Lumenen meikkivoiteisiin kiinni ja en vaan tykkää. Mutta näin nämä jutut menee meikeissä.. makuja on monia. 😍

  • Katri

    Moikka! Oletko testannut Mossan tuotteita, tai lähinnä heidän vitamin cocktail kasvoöljyään? En ainakaan onnistunut löytämään blogin arkistoista mainintaa Mossasta. Vai kuuluuko Mossa siihen kategoriaan jota et halua kokeilla inci listan perusteella?

    • Miia Johansson

      Heippa Katri! 😊 No siis Mossan tuotteet ei ole niin laadukkaita sisällöltään niin siksi niitä ei näy mun blogissa. Ja siis tosiaan inci-listan perusteella voi hyvin katsoa, että onko tuote kokeilemisen arvoinen. 😊👌

  • keittiöhana

    Kiitos tuhannesti vinkeistä:)

  • E~

    Hei, olisi kiva jos tuotesuositusten yhteydessä voisit mainita mahdollisen tuoksun: kaveri juuri mainitsi että tuo zuii sai jäädä hyllyyn voimakkaan tuoksun vuoksi – tulipa tunne, että onneksi en itse ehtinyt tuotetta sen kummemmin metsästää. Kiitos muuten mahtavasta blogista ja hyvistä neuvoista!

    • Miia Johansson

      Heippa E! 😊 Joo, siis tää onkin mielenkiintoinen aihe, sillä jokainen kokee tuoksut niin erilailla. Syy saattaa olla se ettei ole tottunut niin luonnonkosmetiikan tuoksuihin, kuten mulla oli joskus aikanaan. Syy voi myös olla se, että me kaikki koetaan tuoksut niin erilailla. Esim mä koen aika monet synteettiset tuoksut todella inhottaviksi, kuten Lumenen meikkivoiteet. Hyvänä esimerkkinä on myös Bybin Mega Mist. Mun mielestä siinä on hädin tuskin tuoksua ja osan mielestä siinä on tosi ällö ja vahva tuoksu, josta olin itse todella yllättynyt.

    • Anne-Maria

      Mulla oli sama juttu tuon Sensain meikkivoiteen kanssa! En pystynyt käyttämään sitä vahvojen hajusteiden vuoksi. Incin puolivälissä komeilikin parfume. En ymmärrä miksi meikkivoiteisiin laitetaan parfyymiä.

      • Miia Johansson

        Joo samaa mieltä etten ymmärrä miksi meikkivoiteisiin laitetaan hajusteita. 😔 Itse en taas koe Sensaita ollenkaan vahvaksi, joten nää on niitä hajumakuasiota. 😃

        Zuiin meikkivoiteessa tuoksuu itse luonnon raaka-aineet ja parfyymejä ei ainakaan nopealla inci-tsekkauksella ole lisätty. 😊

  • Nina

    Itse käytin pitkään lorealin true match meikkivoiteita. Iho oli huonolla hoidolla silloin ja koostumus iholla meni ihon kunnon mukaan. Välillä se sopi tosi hyvin ja kesti koko päivän.

    Nyt kokeilin Urban decayn naked skin meikkivoidetta ja tuntuu, että olisin löytänyt todellakin voiteen, enkä meikkimaskia. Se kosteuttaa ja pitää ihon hyvänä ja kestää ilman mitään puutereita. Sävykin täydellinen ja levittyy ihan loistavasti.

  • Eeva

    Moi Miia!
    Tää ei liity meikkivoiteisiin.Viimeviikolla oli tarkoitus ostaa huulirasvaa.Kun oli olevinaan kiire kattomatta tarkemmin ostin Lobello huulirasvan.
    Kotona vasta katoin tarkemmin Lobello pienellä luki pink Saksassa valmistettu.
    Siis aivan ihana tuote käy ihan vaikka huulipunan korvikkeena.No mää oon niin tottunut käyttään huulipunaa joten hiukan sitä tulee laitettua kans.

    • Miia Johansson

      Heippa Eeva! 🙂 oi.. miten luulin, että vastasin jo sulle. Tämä sun kommnetti oli jäänyt mulla julkaisematta. Mutta siis ihana, kun oot löytänyt hyvän tuotteen. Nää on niin mieltymysjuttuja. <3 Mä itse suosin huulirasvoissa luonnonkosmetiikkaa ja suomalaista vielä mieluiten. 🙂

      • Eeva

        Kiitos vastauksesta.
        Kerrotko minkä merkkisiä suomalaisia luonnonkosmetiikka tuotteita on huulirasvoissa,vaihdan kyllä heti jos eteen sattuu.Taitaa olla Turku lähin paikka jossa valikoima monipuolisempi.

        • Miia Johansson

          Laitan sulle tähän linkin 🙂 Mukana yksi tosi hyvä suomalainen.

          https://miiajohansson.com/2018/12/21/paras-huulirasva-kuiville-huulille-x4/

          • Eeva

            Kiitos vastauksesta!
            Mäkin vielä vanhoilla päivillä yritän mennä ekoteko edellä eikä oma eko edellä.
            Kirjoitin oikeen lappuun ylös noi sun mainitsemas huulirasva merkit.Huteja tulee välillä.

          • Miia Johansson

            Ihana Eeva! <3 Joo, saatavuus voi olla noiss hieman huonompi kivijaloissa. Kannattaa kurkkia inci-listan puolelle, kun ostaa huulivoidetta. Kasviöljyt on aina hoitavampia vaihtoehtoja. 🙂

  • S

    Clarins Everlasting foundation+. Kerrankin löytyi täydellinen keltapohjainen sävy ja lopputulos melko peittävä, mutta samettisen kuulas 😊

  • Miime

    Kuule Miia
    Tuo punervameikkivoode natsaa ihoosi täydellisesti.
    Olet HEHKEÄ ja terveennäköinen.
    Keltaiseen taittavat tekevät ihosta oudonnäköisen. Siksi ja tämän vuoksi välttelen itse kaikkia beigeen taittuva meikkivoiteita, koska ihon pinnasta tulee harmaa ja eloton.

    Itsellä siis rosa pohjasävy, joka on sittemmin taittanut lämpimään neutraaliin, (1 vuosi kulunut jokailtaisesta porkkanan syönnistä)

    Silti mielestäni minua imartelee poskilla ja silmillä lämpimät sävyt, kuin kylmät.

    Kylmät sävyt tekevät ilmeeni kovaksi.
    Esim. Kylmään Roosaan taittava luomiväri, matta, jähmettää ilmeeni jäiseksi, mutta sama sävy poskilla raikastaa ilmeen kauniisti💄💄

    • Miia Johansson

      Joo mä veikkaan, että tämä on vähän makuasia ja myös riippuu mitä varten meikkiä tekee. Itse näytän aina vähän läkähtyneeltä punaiseen taitavalla meikkivoiteella, mutta käytän niitä silti. 😅

  • Miime

    Joo, kiitos Miia❤️
    Mulla ei oikein ole perfect meikkivoidetta löytynyt. Palaan usein samaan Lorealin 24 H mattameikkivoiteeseen koska se pysyy parhaiten. Sävyt ovat Natural Rose ja Sand.

    Lumenen mattameikkivoide ei pysy mattana, kiiltelee muutaman tunnin kuluttua laittamisesta ja hapettuu. Kaikki Lumenen meikkivoiteet hapettuu tummemmiksi jonkin tovin kuluttua.

    Se Blur-meikkivoide tuntui very nice, mutta ei se kyllä ole longwear. En ymmärrä, miksi Lumene muuttaa todella hyviä koostumuksia meikkivoiteissa. Paras meikkivoide OLI DoubleStay mattameikkivoide. Se ei tahrannut ja pysyi hyvin koko päivän.

    Ne vaan lopetti sen. Älytöntä, kun usea tykkäsi siitä!!!

    Siksi myös palaan vanhoihin tuotteisiin, koska en käy marketeissa enää, muutamia hutiostoja on tullut tehtyä – tyyriksi tullut. Nyt ei enää yhtään.

    Haluaisin löytää täysin ihooni sulautuvan meikkivoiteen, joka peittää kauniisti värisävyjä iholla, ettei tarvitsisi muuta peiteainetta, kuin silmien alle…

    Toimin usein näin:

    Kun olen levittänyt meikkivoiteen, katson tarkkaan, onko liikaa. Jos on, painelen ylimäärät paperiin, mutta se irrottaa mahdolliset peiteaineet helposti. Ja taas sama peitekierros – just joo 🙄!

    Mutta parempi ohut kerros, kuin pakkeloitu…

    • Miia Johansson

      Heippa Miime! 🙂 Joo, tuo on todella ikävää kun brändit lopettaa hyviä tuotteita. 🙁 Eli sullakin jatkuu sen täydellisen meikkivoiteen metsästys.. samassa veneessä ollaan. 😀

  • Nunnu

    Moi Miia!

    Tämä ei ole niinkään kommentti juuri tähän aiheeseen vaan ihan yleisesti blogiisi.

    Ensinnäkin kiitos kaikesta tästä työstä ja vaivasta jonka näet. Olet selkeästi meidän tavallisten tallaajien puolella, etkä halua että kukaan tulee huijatuksi. Nämä sinun sivusi auttaa meitä säästämään pitkän pennin kun ei itse tarvitse kokeilla kaikkea. Tai noh, itse olen kylläkin myös kuluttanut pitkän pennin sinun inspiroimana kun ostellut uusia tuotteita 😂 Mutta voin kertoa ettei muistaakseni yksikään ole ollut vikaostos.

    Arvostan läpinäkyvyyttä, selkeyttä ja rehellisyyttä. Toivon että voisit olla ylpeä siitä mitä teet, etkä anna ikävien kommenttien (siis kuka edes laittaa sellaisia?! Tahallaan loukkaaminen on ihmisen omien mörköjen aiheuttama defenssi, jolla ei ole oikeasti mitään tekemistä sinun kanssasi. Voimia heille ja toivomus että he saavat rauhan elämässään❤️) vaikuttaa liikaa oman arvostuksesi ja ylpeytesi tunteeseen. Sydän murtuu joka kerta kun kerrot ikävien kommenttien saaneen sinut itkemään. Se on turhaa! Älä käytä energiaa siihen. Tämä mitä teet on kaikki hyvää ❤️

    Halusin vain sanoa tässä taas selailuni lomassa kun etsin hyviä vinkkejä ja tuotteita. Kiitos ja ihanaa kevään odotusta!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Nunnu! Olipa niin ihana ja piristävä viesti. Ja tää merkkaa mulle tosi paljon. <3 Ja mä oon samaa mieltä, että toivon näiden inhottavien kommentoijien saavan rauhan ja keskittymään omaan elämään. Onneksi ikäviä kommentteja tulee vähän, mutta silloin kun tulee niin erityisherkkänä on niitä välillä vaikea suodattaa. Onneksi te ja sinä oot löytänyt mut, koska en ihan varmasti enää kirjottaisi blogia, jos saisin inhottavia kommentteja joka viikko. Tsemppiä myös niille bloggaajille, jotka joutuu sitä kokoajan kestämään. <3

  • Maria

    Hei Miia! Oot joskus suositellut Sensaista talveksi sävyä 102 ja nyt 202. Onkohan näissä suurikin ero? 101 oli mulle liian vaalea.

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! 😊 joo, 102 ja 202 välillä on joo aika suuri ero. Näet hyvin eron googlettamalla Sensai Flawless Satin Foundation shades.

  • Elina

    Jes! Nyt löysin hyvän meikkivoiteen; Milani! Tykkään tosi paljon paksusta koostumuksesta ja mielestäni on puolipeittävä kun käytän vain pienen nokareen verran! Pohdein pitkään ja luin blogejasi! Mietein, jos tätä käyttää arkisin niin onko iholle liian raskas kun kerta on vedenkestävä meikkivoide? Ehkä intoudun kokeilemana tuota Zuiin meikkivoidettakin! Niin paljon hyviä vinkkejä saan blogeistasi! Kiitos!

    • Miia Johansson

      Jeee! 🙂 Ihanaa kuulla – joo, se on tosi hyvä meikkivoide ja sopii monelle iholle.

  • Susanna

    Heippa! Mitä meikkivoidetta suosittelisit aikuiselle naiselle (+35) kun on pintakuiva iho ja rasvoittuva t alue ja näpyistä jääneitä arpia. Käytössä ollut estee lauderin double wear sävyssä ecru mutta jättää tekstuuria näkyviin.

    • Miia Johansson

      Heippa Susanna! 🙂 Mä oon tässä vaiheessa aina vähän tylsä, kun suosittelenkin sulle oikeanlaista ihonhoitoa. PIntakuivuudesta pääsee meinaan niin helposti eroon ja ihon rasvoittuminenkin rauhoittuu siinä samalla (useasti). Nämä kun johtuu yleensä (ei aina) vaan vääristä ihonhoitotottumuksista. Suosittelen lukemaan tämän postauksen, niin sen jälkeen taas voit varmasti käyttää tuote Estee Lauderia <3

      https://miiajohansson.com/2019/12/26/kuinka-saada-taydellinen-iho-ihan-oikeasti/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram