MARKKINOIDEN PARAS MINERAALIMEIKKIPUUTERI

29.03.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Suunnitelmissa oli tehdä mineraalimeikkipuutereista vertailu, mutta lopulta en yksinkertaisesti keksinyt oikein mitään sanottavaa kaikista kokeilemistani. Olen meikkivoiteiden suuri fani, mutta olihan näitä pakko testata, koska teistä niin moni on mineraalimeikkipuutereita kehunut. Ette olleet kyllä tippaakaan väärässä!

Ennakkoluuloisesti pelkäsin tämän jotenkin tarraavan kiinni ihon epätasaisuuksiin. En meinaan pidä ollenkaan siitä, että meikkipohja näkyy iholla selkeästi ainakaan arkena. Toisekseen ajattelin, etten missään nimessä halua mattaa lopputulosta, kunnes luin jostain, että siihenkin on oma ratkaisunsa. Yllättävää kyllä – tykästyin mineraalimeikkipuuteriin todella paljon, mutta vain yhteen niistä. 

PARAS MINERAALIMEIKKIPUUTERI

Monia varmasti kiinnostaa, että mitä kaikkea olen kokeillut. Tässäpä ne: Korento, Lily Lolo ja bonuksena Ere Perez. Lopulta kuitenkin kävi niin, että ihastuin ainostaan *Alima Puren Satin Matte mineraalimeikkipuuteriin, koska ihoni näyttää tämän kanssa täysin iholta, mutta paljon paremmalta sellaiselta. Itseasiassa lopputulos on niin hyvä, että ihoni näyttää paremmalta kuin monen muun meikkivoiteen kanssa. Siis mitä ihmettä! Tämä tulee vielä vahvasti nestemäisiin meikkivoiteisiin koukuttuneelta tapaukselta.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, koska nämä ovat myös todella ihoystävällisiä. Tämä pysyy hyvin koko päivän ja tuotetta pystyy kerrostamaan helposti. Itse laitoin kyseistä tuotetta aika paljon tämän postauksen kuviin, mutta mieheni sanoi silti ettei ihoni näytä liian meikatulta (hän kyllä sanoisi rehellisesti, jos on pakkelit naamassa).

SÄVYVALIKOIMA: Sävyjä on tooodella paljon kolmella o:lla ja listaan tähän hyviä vaihtoehtoja.

  • Itse käytin sävyä Beige 3, joka on hyvä ruskettuneelle (testaan edelleen kovaa vauhtia itseruskettavia).
  • Vaalean skandi-ihon talvisävy on Beige 1.
  • Hieman lämpöä tuova ja ehkä hitusen päivettyneen sävy on Beige 2.
  • Sävyjä löytyy toki *cool, neutral, beige, warm ja olive, joten voit valita myös samasta tummuustasosta itsellesi punaiseen tai oliiviin taittavan sävyn. Neutral on myös hyvä vaihtoehto, mutta se ei peitä punaisuutta alleen niin kuin beige.

LEVITYSVINKIT

Tämä on sinänsä mielenkiintoista, sillä olen mineraalimeikkipuuterimaailmassa ihan aloittelija, joten nyt ainakin muistan ne omat alun vaikeudet ja havainnot. Kertokaa ihmeessä kommentteihin omia tekniikoita ja kikka kolmosia – niistä olisi todella kiva kuulla.

  • Lopputulos riippuu paljon siitä kuinka jämäkkää ja tiheää sivellintä käytät. Tietenkin myös lerpummalla siveltimellä pystyy tekemään peittävämpää jälkeä, mutta se vaatii hieman enemmän aikaa ja useamman kerroksen. Alla olevassa kuvassa on kolme hyvää sivellintä: *IT Cosmetics #7, *Real Techniques 001 ja *Luxie 532. Näistä mielestäni paras on Real Techniques, jolla saa nopeasti kauniin pohjan.
  • Tykkään laittaa nopean ja tasaisen ohuen kerroksen ensin koko kasvoille. Tämän jälkeen lisään vaan niihin kohtiin, jossa tarvitsen enemmän peittoa. Saatan jopa peittää erikseen muutaman ihon värivirheen pienellä silmämeikkisiveltimellä.

Mineraalimeikkipohjan siveltimet

P.S. Tämä postauksen luomivärit ovat olleet myös todellinen löytö! En ole meinaan missään luomiväripaletissa törmännyt näin upeisiin sinisen sävyihin yhdistettynä neutraaleihin joka päivän sävyihin. Tämä *L.A. Girlin paletti ei maksa kuin 19,90€!

  • NinaL

    Hei, olisi ollut kiva jos testaat vielä bare mineralsin pohjan ja kerrot oletko edelleen samaa mieltä? Sitä moni käyttää ja vannoo sen nimeen.

    • Miia Johansson

      Heippa NinaL! 🙂 Pakko sanoa, että siihen bare mineralsin pohjaan mulla on vielä ennakkoasennetta, koska siis mähän oon testannu näitä ekan kerran jo muistaakseni pari vuotta sitten. Silloin Alima Pure oli myös mun suosikki, mutta en kuitenkaan tykänny siitä niin paljon, että olisin sitä voinut ylistää paljon kuin tänään. Silloin meinaan mulla ei ollu vielä ihonhoito niin kunnossa ja iho rasvottui näiden kanssa. Ja hei nyt muistan, että stooreissa testasin tota bare mineralsia yli vuosi sitten ja se oli jotenkin menny pilalle. He lähetti mulle uudet ja en vaan kuollaksenikaan muista miksi en niistä tykänny.

      Sori, juttu hyppii nyt laidasta laitaan, mutta tutkin nyt myös tuon Bare Mineralsin Inciä ja siinä on tuota yhden kommentoijan mainitsemaan Bismuth Oxychloridea, jota ilman kyllä mielelläni olen, kerran näin loistava luonnolinen vaihtoehto löytyy. <3

    • Emppu 46

      Olen myös bare mineralsin käyttäjä ja alima pure ei kyllä ollut lähellekään sen tasoinen. Suosittelen kokeilemaan. Itse käyttänyt kyseistä merkkiä jo ainakin 12 vuotta (silloin Suomessa ei ollut vielä näitä lainkaan) omasta mielestäni paras mutta aina kiinnostunut kuulemaan uusista! 🙂

      • Miia Johansson

        BareMineralsista on hyvä tietää se, että tuotteet eivät siis ole luonnonkosmetiikkaa ja puhtaita mineraalimeikkejä. En vaan halua, että kukaan sekoittaa näitä. Merkin loose foundation meikkipohjassa on Bismuth Oxychloridea, jota ilman mielestäni mineraalimeikit ovat parempia ja puhtaampia. En ole tutustunut tarkemmin kyseiseen raaka-aineeseen, mutta vaihtoehdoista valitsen mielummin sen puhtaamman. Pääasia kuitenkin, että nauttii siitä kosmetiikasta mitä käyttää. ❤️

  • Maikku

    Ihanaa, tätä postausta on niin odotettu 😍 Ja jes, sain heti sävyyn vinkin tuosta punaisuuden peittävyydestä, kun ennen itsellä ollu Alima purelta tuo Neutral.

    Sellaisia kysymyksiä jäi, että kuinka kauan odotat ihonhoitotuotteiden imeytymistä ennen puuterimaisen meikkivoiteen levittämistä? Vai onko eroa nestemäiseen verrattuna? 😊

    Ja kiinnostaisi myös, että suositteletko esim. t-alueelle vielä jotain hienojakoista puuteria päälle, kun mainitsit, että puuteri jäi kokonaan laittamatta?

    Ihana lukea näitä postauksia ja katsoa stooreja. Saanut ihania vinkkejä ja pohtimaan omia rutiineja, joihin pienillä muutoksilla saanut isoja tuloksia! Jopa puoliso (joka ei koskaan erota mitään 😅) ja läheinen ystävä huomasi eron silmämeikissä kun tein opastuksellasi! Kiitos Miia 💛

    • Miia Johansson

      Heippa Maikku! 🙂 Mä odotan sen verran levittämistä, että ihossa vielä tuntuu ihan vähän vielä kosteusvoiteen kosteus.. eli ei täysin imeytynyt. Mutta tää kannattaa varmaan testata mikä itselle sopii. Joo no kyllä mä laittaisin puuteria tämän kanssa, mutta tosiaan vaan hieman t-alueelle. Tai no riippuu ihosta.. kuivalle iholle en laittaisi välttämättä ollenkaan. Lauren Brookella on hyvä ja kevyt irtopuuteri.

      Ja ihan superihanaa kuulla, että oot saanu hyviä pieniä vinkkejä, joilla on ilmeisesti hieman suurempikin muutos. <3

      • Maikku

        Okei! Itsellä sekaiho, joka rasvoittuu varsinkin t-alueelta. Tämä puuterin lisäys siis testiin heti seuraavan kerran, kun tässä nykyisessä tilanteessa tulee meikkiä laitettua 😅

        Ja kyllä, sinusta on ollut suuri apu! 🥰

        • Miia Johansson

          Onhan sulla ihonhoito kunnossa? Sillä saat kuitenkin suurimman eron rasvoittumiseen. 😊

          • Maikku

            Tuntuu, että alkaa vihdoin pikkuhiljaa olemaan! Hetken kesti testailla ja löytää omat toimivat kombot ja vihdoin ne luonnonkosmetiikan puolelta tuntuu, että on löytynyt. Aikaisemmin meni vain tunti kaksi, että iho oli kuin peili ja silti kiristeli. Nyt riittää, jos illalla lähtee johonkin ja hieman korjailee. Myös siveltimet meni yksi kerrallaan vaihtoon ja niillä todella on järkyttävän iso merkitys! 😍

  • Outi P

    Ihanaa kun testasit näitä! Mineraalimeikkipuuteri kun on monelle hajusteyliherkälle se ainoa vaihtoehto niin oli tosi mukava lukea sun kokemus!
    Ja tuolla siveltimellä on kyllä mystisen suuri vaikutus millainen lopputulos tulee ja näin ollen vaihtoehtoja lopputulokselle on kivan monia.
    Toivottavasti tulisi jatkoa tässä teemassa ja testaisit vielä lisää muidenkin merkkien tuotteita mm. Inikan ja Idunin tuotteista kiinnostaisi kuulla mielipide. 🙂 Kiitos postauksesta ja tsemppiä tähän aikaan! 💛

    • Miia Johansson

      Heippa Outi! 🙂 Joo, ihanaa kun näissä on niin simppelit raaka-aineet. Ja ihan superhyvin muuten sanottu, että siveltimellä on tosiaan ihan mystinen vaikutus. 😀

  • Maria

    Kyllä! Kyllä! Ja Kyllä! Kun luin otsikon niin mua jännitti ihan sairaasti. Lähinnä että mitä jos oot tykästyny johinkin mitä en oo vielä testannu ja sit olis pakko testata vaikka rakastan nykyistä mineraalimeikkiä 😃 Mut onneks ja luojan kiitos ollaan rakastuttu samaan 😍 Kymmenen vuotta käytin BM mineraalimeikkiä ja tykkäsin siitä. Mutta alkuvuodesta halusin vaihtaa parempaan vaihtoehtoon ja tossa BM meikissä se bismuth on synteettinen täyteaine joka aiheutti mulle kutinaa hikoillessa ja kesähelteellä. Tän opin tietenki Twistbe tyttöjen kautta 🙂 Mulla on alkuvuos ollu tosi haastavaa aikaa ihon kans ja akne on puskenu esiin taas. Ja silti tykästyin tähän meikkiin. Tällä saa tehtyä jopa akneihosta siedettävän just tolla sun taktiikalla, kunhan sävy on sopiva. Kasvovettä en oo testannu mutta se lähtee heti huomenna testiin nyt kun ihokin on paremmassa kunnossa ja hehku ei tee pahaa, kiitti vinkistä 👌🏼

    • Miia Johansson

      Jeee! <3 Ihan huippua kuulla. Tää aluevaltaus oikeesti avas mun silmät ihan uuteen maailmaan. Rehellisesti sanottuna oon kyllä ollu niin naurettavan ennakkoluuloinen näitä kohtaan.

  • Kaisa

    Nuo sun siveltimet näyttää tosi pieniltä-mä oon käyttäny yli 10-vuotta lilylolon meikkipohjaa ja sen levitän suurella kabukisiveltimellä. Jouduin tilaamaan vuosi sitten uuden kabukin,kun entinen oli käytössä muuttunut huonoksi ja ikäänkuin liian teräväksi. onneksi tuo uusi kabuki on pehmeä ja tulenee palvelemaan mua pitkään.

    Mä puhdistan aamulla kasvot mossan misellivedellä ja levitän kosteusvoiteen. (sekin mossaa) pesen sillä välin hampaat ja sen jälkeen istun veskissä ja pyörittelen kabukilla unenpöpperössä kasvoni kauniimmiksi. En suihki päälle ikinä mitään,koska hyvin kosteuttavalla päivävoiteella pärjäilee ja meikki sulautuu kasvoihin tehden ne meikittömän näköisiksi,mutta paremmiksi. Sit vähä kulmakynää ja ripsien taivutus&ripsari ja eiku menoks.

    En oo ikinä oppinu käyttää nestemäisiä meikkivoiteita,jopa lumenen kehuttu cc-voide teki kasvoistani liian meikatunnäköiset. Onneksi mun ei tarvikaa opetella,kun toi pelittää hyvin 😊

    • Miia Johansson

      Nää on niin käsialajuttuja. 🙂 Mä rakastan tän kokosia siveltimiä, niin saan hyvin ja tasaisesti tuotteen myös nenän pieliin. Vaikka toki varmasti isompi käy taas monelle muulle. 🙂 Ja tällä mun kasvojen suihkuttelulla on myös se pointti, että tämän jälkeen voin huoletta laittaa päälle voidemaisia tuotteita silmien alle ja poskille sekä tietty rakastan tosi heleää (joidenkin mielestä liikaa) meikkipohjaa. Ja juuri näin.. jokainen menee sillä mikä on itselleen todennut parhaimmaksi. <3

  • Mmyy

    Jane Iredalelta löytyy myös hyviä mineraalimeikkejä 🙂
    Kiitos ihanasta blogista ja mahtavista meikkivinkeistä. 40 muija nuorenee ihan silmissä kun ottaa vinkit haltuun 😉 Blogisi on ihanaa vastapainoa tälle kaikelle muulle hässäkälle.

    • Miia Johansson

      Ihana <3 Joo, nyt pitää keksiä kaikesta mahdollisesta irti jotain kivaa.

  • Päivi

    Jos et ole vielä kokeillut Idunin mineraalimeikkipuuteria niin suosittelen kokeilemaan. Jättää ihon näköisen pinnan mutta kuitenkin hyvän ja terveennäköisen hehkun😍 ja tälläiselle laiskalle meikkaajalle todella hyvä valinta 😊

  • Minna

    Moi. Olen vuosia käyttänyt ykköstuotteena mineraalimeikkiä. Alima Pure on kärkisijoilla minullakin, mutta ehdottomasti paras löytyy mielestäni Jane Iredalelta. Levitän meikin isolla tasakärkisellä jäykähköllä siveltimellä.

  • Laura

    Tosi kiva kuulla, että olet vihdoin antautunut myös mineraalimeikkipuutereille! Olen atoopikkona tykännyt niiden helppoudesta kerrostamisessa ja hoitavuudesta. Mun ehdoton suosikki on Korento, mutta myös Flow cosmetics ja Everyday Minerals ovat ok. Tosi nopeen meikkipohjan saa Zuiin peittävällä meikkipuuterilla.

    Pixin tilalle luonnonmukainen vaihtoehto on: Joik organic refreshing facial toner = kasvovesi-öljysekoitus.

    Oletko muuten kokeillut Everyday Mineralsin Jojoba-pohjaa?

  • Anne-Maria

    Alima pure on minunkin suosikki <3 itse lisään ennen mineraalimeikin levitystä kasvojen korkeimpiin kohtiin vita liberatan beauty blur skin tone optimizer -hehkuvoidetta (huh mikä sanahirviö). lopputuloksesta tulee ihanan hehkuva enkä tarvitse edes viimeistelysuihketta 🙂

    • Anne-Maria

      Ai niin, ja Alima purella on myös todella mieletön viimeistelypuuteri sävyssä Olympia. Sillä saa myös todella upean hehkun <3

  • Kaija

    Kiitos testailuista! Ehkäpä kokeilen tätä seuraavaksi meikkipohjaksi. Zuiin meikkivoide ei toiminut yhtään omalla iholla, vaikka kokeilin levityksessä eri tekniikoita. Ehkäpä mineraalimeikissä voikin olla mulle uusi mahdollisuus löytää luonnonkosmetiikka meikkipohja.

  • Nanni

    Tuo luomiväri 💙 en kestä miten ihana. Niin TÄYDELLINEN.
    Ihanaa sunnuntaita, terveisiä maastoreissulta heppojen kanssa. Sinne metsään hetkeksi unohtui niin korona kuin oma kriisi elämässä. Huomenna taas paluu arkeen ja potilaiden pariin. Onnea on ihana työ ❤️ koronasta huolimatta.
    Nanni

  • Mia

    Aivan UPEA silmämeikki!!! Wau… olisko mahdollista tehdä joku kerta vihreä samantyyppinen silmämeikki kuin tässä? Eli jollain jalokiven vihreällä? Sellainen smaragdin vihreä 🙂

  • miranda

    Itse en ole mineraalimeikkejä kokeillut, mutta näyttää ihanalta. Tuo silmämeikki on UPEA! 😍 Teetkö instaan tutoriaalia tuosta tai tuon tapaisesta meikistä?

  • Heini

    Moi! Mä tykkään käyttää young livingin mineraalimeikkejä. Ne on kaikki täysin luonnon aineista ja se meikkipohja sulautuu omaan ihoon täydellisesti. Tykkään levittää ihan siveltimellä tai sitten sekoitan sitä kasvovoiteeseen ja teen itse oman “meikkivoiteen”. 😀

  • Johanna

    Hei,
    Alima Pure on ihan ehdoton ykkönen mineraalimeikeistä. Levitykseen suositellaan Alima Puren omaa Flat Top sivelintä. Kannattaa kokeilla 😊

  • kukkis

    Itsellä Jane Iredale sävyssä Sienna, mineraalipohja käytössä. Idun olen myös kokeillut, mutta en ole löytänyt vielä oikeaa sävyä. Siinä on se ongelma, että apteekissa ei oikein tahdo löytyä asiantuntijaa joka neuvoisi oikean sävyn kanssa ja tulee kalliiksi ostella vääriä tuotteita.
    Pixin tilalle luonnonmukainen vaihtoehto on Jane Iredale Pommisst Hydration Spray, se on aivan ihana.

  • Amilda

    Mä olen kokeillut varmaan kymmenen erilaista mineraalipohjaa. Tuo Alima on hyvä, mutta mun ehdoton suosikki on ECO Minerals. Siitä löytyy sekä hehkuva että hieman mattamaisempi, joka on hyvä rasvoittuvammalle iholle.

  • kulta hana

    kiitos ihonhoitoprotokollien vinkistä

    • Miia Johansson

      Eipä kestä 🙂

  • Punaposki

    Hei, käykö myös ikääntyneelle, yli 50- vuotiaalle?

    • Miia Johansson

      Heippa 🙂 Joo, käy.

  • Karoliina

    Ekosertifioiduksi kiinnityssuihkeeksi suosittelen Jane Iredalen suihkeita, joita on eri ihotyypeille. Alima Pure on tosi hyvä pohja ja heidän mineraalipeiteaineellakin saa haastavatkin jäljet peitettyä. Idun mineralsia suosittelen myös kaikille, jotka kaipaavat hyvin ihoon sulautuvaa ja kauniisti hehkuvaa pohjaa.

  • Satu Eskelinen

    Tästä ihanasta 🤩 meikistä olisi mahtavaa saada tutoriaali ihan pohjasta silmämeikkiin. 🙏🏼 Itseni kiinnostaa myös kuinka käytät peitevoidetta mineraalimeikkipuuterin kanssa kasvoille valoa tuomaan?

    • Miia Johansson

      Mä voin tehdä joskus IG-stoorissa saman tyyppisen. 🥰 Mä laitan peitevoidetta ja kaikkea muuta samaan tyyliin kuin ennen. 😊 Suihkeen vuoksi voidemaisetkin sulautuu hyvin. 😍

  • Miltzi

    Moi! Et oo vissiin tehnyt tutoriaalia tuosta alima puren meikkipohjasta? 🙂 Olisi kiva nähdä levityksestä asti.

    Tilasin myös sen (tällä hetkellä tykkään enemmän laveran nestemäisestä meikkivoiteesta). Voisin kuvitella että kesällä kun iho on enemmän päivettynyt (ja paremmassa kunnossa) niin sävy ja sen keveys sopisi silloin paremmin, ainakin minulle siis 🙂 ihoni on keltaiseen taittava, ja tilasin sävyn olive1, joka oli ehkä vähän liian tumma/jotenkin punertava. Mutta nimenomaan luulen että kesällä olis parempi ja sillä sais myös nopean meikkipohjan aikaan. Itse tykkään kesällä olla myös ”ilman meikkiä” eli kevyt meikkivoide (sekä poskipunat, aurinkopuuteri) nassussa ja muuten ilman mitään😁

    • Miia Johansson

      Helou Miltzi! 🙂 Aa joo.. en oo tehny. Pitääkin tehdä! Hyvä kun sanoit. 🙂 Joo ja tuota kun levittää vaan ohuen kerroksen ja päälle vaikka suihkuttelee kasvovettä, niin saa kyllä kivan meikkipohjan kesäksikin. <3

  • Kati

    Rakastin ennen mineraalipohjia (käytin pitkään Everyday Mineralsia, mutta menivät lopettamaan sen ihanan kuultavan version), mutta kokenut että iän karttuessa mineraalipohjat korostavat juonteita ja kuivuutta, sekä sammuttavat sen vähänkin hehkun mitä ihossa on jäljellä. Pitää kokeilla Alimaa ja suihketta, ehkä myös vaihtaa sivellintä kabukista muuhun! Aliman viimeistelypuuteri Olympia on ainakin taivaallinen.

    • Miia Johansson

      Heippa Kati! Joo totta, että erityisesti aikuisen naisen iholla mineraalipohja tarvitsee jonkun suihkeen seuraksi tai muuten ei näytä välttämättä hyvältä. Ja alle jos laittaa vaikka öljyn tai balsamin niin sekin voi tehdä paremman lopputuloksen. 😊👌

  • Taru

    Hei Miia!

    Ihanaa, että ystäväni avulla löysin blogisi, olen oppinut niin paljon uutta! Kiitos.

    Tilasin suosittelemasi mineraalipuuterin (alima pure) ja tänään päätinkin, että testaan tuotetta. Ongelmaksi tuli, että ei hitto millä siveltimellä tätä laitetaan! (Tilasin innoittamanasi Luxien 12 osaisen sivellinsetin) Tulin lukemaan ja tadaa! Täältähän se vastaus löytyy.

    Kiitos ihanasta blogistasi, jatka samaan malliin! ❤️

    • Miia Johansson

      Oi ihanaa kuulla, että oot saanu mun blogista jeesiä meikkijuttuihin. Ja monelle varmaan käy tuo alkuun mineraalipohjien kanssa, ettei heti osta sivellintä ja sitten sitä miettii, että mites tää oikein levitetäänkään. 😃

  • Juuli

    Moi Miia,

    Sun innoittamana tekis kauheasti mieli tilata puuteri kokeiluun. Ihoni tukkiutuu helposti enkä mielelläni käyttäisi mitään suihketta. Jos suihketta ei käytä niin kuuluuko neutralisoija ja peitevoide laittaa puuterin alle vai pystyykö laittamaan päälle? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Juuli! 🙂 Jos suihkutat päälle ihan vaan kasvovettä, niin niissä ei ole komedogenisiä ainesosia ja saat ihosta kuulaamman. Mutta siis menee kyllä ihan noinkin ja moni tykkääkin käyttää pelkästään. Itse en vaan tykkää mattalookista. 😀 Ja onnistuu myös peitevoiteet tuon päälle, mutta toodella ohuina kerroksina, kuten aina neuvon muutenkin. 🙂 Helpommin ne kuitenkin sulautuu meikkiin, jos laittaa ensin kasvosuihkeen.

  • Alice

    Heippa! Kiitos neuvoistasi. Minulla on ollut käytössä useamman vuoden Idun-meikkipuuteri ja pidän siitä muuten, mutta mulla on nenän alueella ja poskipäissä laajentuneet huokoset jotka pomppaa tuon Idunin kanssa silmille. Olen kokeillut Bohon ja Idunin meikkivoiteita etsien ratkaisua tuolle huokosongelmalle ja lisäksi ihoni rasvaisuudelle/kiiltelylle, mutta vielä tuloksetta. Mikähän minulla on ihonhoidossa pielessä kun päivän aikana niin kovasti iho rasvoittuu? Iho on muuten ihan hyvässä kunnossa, talvisin välillä pintakuiva, mutta varmasti osaksi rasvaisuuden ansiosta esim. rypyt eivät juurikaan minun 38-vuotiaalla iholla vielä näy 🙂 Talvella sain pientä atoopista ihottumaa silmäluomelle ja ohjeidesi mukaan siirryin Flown Ruuseveteen ja Evolven puhdistusbalmiin ja ongelma katosi. Lisäksi Pihlajavoidetta tai Neils Yardin kasvoöljyä muutama tippa. Onko ne liian tuhteja rasvaiselle iholle?

    • Miia Johansson

      Helou Alice! 😊 Joo, hei ihan loistavaa.. rasvaisemmalla iholla tosiaan ihon vanheneminen ei näy niin paljon kuin kuivemmalla iholla eli sinänsä hyviä uutisia. Mä sinuna ottaisin käyttöön esim Olivia Hydra Tonerin, joka hillitsee ihon rasvoittumista, mutta myös kosteuttaa. Pihlajavoiteesta en omalla tietämyksellä osaa sanoa mihin se vaikuttaa ja en myöskään tiedä mitä öljyjä Neil’s Yeardissa on (pitäisi nähdä inci) mutta esim jojoba öljy on loistava aineisosa, joka rauhoittaa ihon omaa talin tuotantoa. 😊

  • Elisa

    Moikka, kokeile myös tehdä meikkivoide mineraalipohjasta. Eli öljyä ja pohjaa sekasin. Myös jotkut voiteetkin toimii 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Elisa! 😀 Joo, tätä on pitänyt kokeilla jo vähän aikaa! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram