MADARA SKIN EQUAL MEIKKIVOIDE – uutta parhaimmistoa

14.02.2020

Madara Skin Equal Foundation

*Sisältää mainoslinkin.

Tässä onkin hyvin mielenkiintoinen meikkivoide, sillä ensimmäisellä kokeilukerralla tämä *Madaran uutuus oli aivan kamala, mutta toisella kerralla taas aivan ihana. Kokeilin meikkivoidetta uudemman kerran vain sen takia, koska muut kehuivat sitä. On rehellisesti myönnettävä, että itselläni oli vaan levitystekniikka hukassa.

MIELIPITEENI MEIKKIVOITEESTA

*Madaran Skin Equal meikkivoide on ehdottomasti luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden parhaimmistoa. Monella saattaa olla luonnonkosmetiikan meikkivoiteista sellainen kokemus, etteivät ne pysy, mutta tämä kyllä pysyy koko päivän myös sekaiholla. Kun tämän meikkivoiteen oppii levittämään oikein, niin se näyttää todella kauniin kuulaalta koko päivän.

Sanoisin, että tämä sopii kaikille ihotyypeille. Se on paljon sanottu luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta. Ainesosaluottelo on vaikuttava, sillä tämä todella hoitaa ihoa. Se sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja hyarulonihappoa. Lisäksi siinä on suojakerroin 15 ja tämä suojakerroin on tietenkin fysikaalinen.

Peittävyys on medium tasoa ja verrattuna esimerkiksi Zuii LUX flawless meikkivoiteeseen on tämä paksumpaa, peittävämpää ja hieman mattaisempaa, mutta silti kuulas.

OIKEA LEVITYSTEKNIIKKA

Moni käyttää levitykseen vain sormia ja näin tämä kyseinen meikkivoide suositellaan myös levitettävän. Itse en pidä sormilla levittämisestä, joten etsin levittämiseen sopivan siveltimen. *Real Techniques Cashmere Dreams 014 -sivellin toimii tämän kanssa todella hyvin. Se on todella jämäkkä ja siksi meikkivoide asettuu tämän siveltimen kanssa hyvin iholle.

Laitoin alkuun aivan liian paksun kerroksen meikkivoidetta ja siksi iho näytti jotenkin jauhoiselta. Tätä ei tarvitse laittaa kuin 1-2 pientä pumpullista ja se riittää.

Madara skin equal sävyt

SÄVYVALINNAT

Sävyt menevät näissä melko nappiin vaalealle punakalle suomalaiselle, mutta keltapohjaiselle vaalealle iholle saattaa olla vaikea löytää yhtä ja oikeaa sävyä. Kahta sävyä sekoittamalla se tosin onnistuu, kuten itse tein näissä kuvissa (ihoni on pohjasävyltään punainen, mutta käytän tällä hetkellä itseruskettavaa). Tosin kuinka moni sitten haluaa ostaa kahta meikkivoidetta?

  • Sävy 20 on melkein saman värinen kuin hyvin monelle talvi-iholle sopiva Estee Lauderin Double Wear sävyssä Ecru.
  • 40 on sopiva ruskettuneelle tai sitten 20:n ja 40:n sekoitus, joka on tällä hetkellä itelleni paras vaihtoehto.
  • Lumikin vaalealle taas sopii nro 10.
  • 30 on selkeästi punaiseen taittava ja itse en henkilökohtaisesti käytä näin vahvasti punaiseen taittavaa meikkivoidetta muilla kuin miehillä, koska keltaiseen taittavalla meikkivoiteella usein miehistä saattaa tulla hieman maksasairaan näköisiä elleivät he ole ruskettuneita. Toinen poikkeus on punapäät, joiden iho on selkeästi punaiseen taittava. Tämä lienee kuitenkin mieltymyskysymys. Kysyin asiaa myös yhdeltä huippumeikkitaiteilijalta Celine Bernaerts:lta ja hän oli samaa mieltä kanssani, että keltaiseen taittava meikkivoide on usein paras vaihtoehto myös punaiseen taittavalle iholle (riippuen meikkivoiteesta tietenkin).

P.S. Korvikset ostin pieneltä suomalaiselta korvissuunnittelijalta Bennaodesignilta ja huulissa on mun ehdoton raikas huulipuna suosikki: *Anastasia Beverly Hillsin nestemäinen superpysyvä huulipuna sävyssä Carina.

Onko teistä kukaan kokeillut kyseistä meikkivoidetta? Mitä piditte?

  • Meri

    Moikka! Mikä olisi paras itseruskettava kasvoille? Herkälle iholle ja ei liian voimakkaasti ruskettava. Kiitos mahtavasta blogista! 🙂

  • Eveliina K-H

    Mäkin halusin sen jälkeen koittaa tota kun teit sen toisen testauksen instaan. Kävinpä sitten Sokokselta pyytämässä että pumppaavat mulle vähän purkkeihin ja sain sävyt 20 ja 30 testiin. Mulla on punakka iho ja tällä hetkellä punainen tukka joten musta tuntu toi sävy 30 paremmalta. Tosin en ole kyllä vakuuttunut tästä omalla ihollani. Mulla on kuivarasvainen iho tällä hetkellä ja musta tuntuu että toi suli ekan tunnin aikana multa pois. Voi olla etten mäkään vaan osaa levittää sitä..
    Muuten heti laitettuna on todella kaunis ja hyvän tuntuinen iholla. Harmi ettei siitä taida tulla mun lempparia 😩

    • hennamaria

      Tätä just mietin omalla kohdallanikin… kiitos mp:stä. Hienoa että Sokkari antoi näytteen!

    • Miia Johansson

      Ootko sä kokeillut aikasemmin luonnonkosmetiikan meikkivoiteita ja jos oot niin miten ne on pysyneet? 😊 ja kysyn tietty mun lempparikysymyksen eli miten hoidat sun ihoa? Lähinnä kiinnostaa millä peset ja mikä kasvovesi? 😊

      • Eveliina K-H

        Ääk! En oo huomannut vastata tänne!
        En oo käyttänyt aiemmin luonnonkosmetiikan mekkivoiteita joten ei kokemusta. Iho on kuivarasvainen/sekaiho epäpuhtauksilla höystettynä. Tosin epäpuhtaudet vihdoin laantumaan päin. Nyt oon pessyt pelkästään iltasin ja Laponien milk cleanseriä ja kasvovettä millon mitäkin mutta mm Olivia kleinin mineral sprey toneria ja whamishan deep rich toneria. Olikohan tästä mitään apua 😅

        • Miia Johansson

          Joo ja kannattaa tietenkin suosia raaka-aineita, jotka on sun iholle hyväksi. Tosiaan luonnonkosmetiikan meikkipohjissa on se huono puoli, että jos iho on tosi rasvoittuva niin ne ei oikein meinaa pysyä. Tämä kyseinen meikkivoide on siitä parhaasta päästä tosin, mutta tosi rasvoittuvalla ei välttämättä pysy ja sitten hyviä vaihtoehtoja löytyy vaan synteettiseltä puolelta. 😔

  • Ella

    Moikka!
    Ihanaa että testasit tuotetta uudemman kerran, nimittäin ne storyt katsottuani oli pakko itsellenikin tilata testiin.

    Olen pitkään tuskaillut sopivan meikkivoiteen löytymisen kanssa, sillä teen työtä, jossa yli 10h työpäivät ja hyvin vaihtelevat työolosuhteet. Tämä vaatii meikkivoiteelta paljon että pysyy hyvännäköisenä. Mutta jumankautsi sentään! Tämä meikkivoide nimittäin pysyy!!
    Löytyi uusi suosikki. Siitä kiitos sinulle 🙂

    • Miia Johansson

      Jipii!! 😍 ihanaa.. nimittäin tää on harvinaista, että on näinkin pysyvä luonnonkosmetiikan meikkivoide.

  • Katja

    Mulla tulee voimakkaasti maksaläiskiä kasvoihin (talvella ne ei näy) ja viime vuonna huomasin, että itseruskettavat tarttuvat näihin kohtiin, tai siis tummentavat voimakkaasti nämä kohdat. Voiko tätä jotenkin välttää? Onko itseruskettavissa eroja sen suhteen?

  • ElinaS

    Moi Miia!

    Muutaman positiivisen arvostelun jälkeen ostin kyseistä Madaran meikkivoidetta, ja olen sitä nyt jo pari viikkoa testannut. Pettymys onkin ollut suuri, koska en kerta kaikkiaan ole onnistunut luomaan kasvoilleni sitä hehkua ja kuulautta, jota tällä meikkivoiteella luvataan saavuttaa… Mutta ehkäpä levitystekniikkani (kabuki) onkin ollut täysin väärä?! Kiitos siis tästä postauksesta, aion antaa Madaralle vielä uuden mahdollisuuden! Käytän sävyjen 20 ja 40 sekoitusta, se on ollut vaalealle, keltapohjaiselle iholleni sopiva. Ja tämä pysyy kyllä kasvoilla koko päivän, ja siksipä toivon että osaan tehdä tästä vielä itselleni luottomeikkivoiteen 🙂

  • Janita

    Oletko kokeillut Nuiin tai Und Gretelin meikkivoiteita vielä? 🙂

    • Miia Johansson

      En oo vielä, mutta kiinnostaa 😍

      • Estrelisia

        Muakin kiinnostaisi lukea nuiin meikkivoiteen testauksesta 😊

  • Jenna Glad

    Itse ostin saman sarjan peitevoidetta, josta tykkäsin. Sopi hyvin myös vaalealle iholle. Kuitenkin sisällysluettelon mukaan kyseinen meikkivoide sekä peitevoide sisältää alumiinia vaikka onkin luonnonkosmetiikkaa. Siksi jäin vähän miettimään, että viitsiikö kyseistä meikkivoidetta ostaa.

    • Miia Johansson

      Jos tarkotat aluminum hydroxidea, niin se on ihan turvallinen. 😊

  • RK

    Mitä meikkivoidetta suosittelisit sekaiholle jossa pintakuivuutta ja punaisuutta löytyy aika paljon t-alueelta jota pitäisi peittää? Olen käyttänyt nyt milanin sävyjä 00A Porcelain ja 00 light natural keskenään sekoitettuna ja joka kerta kasvot ovat kaulaa huomattavasti tummemmat meikkivoiteen laitettuani vaikka yritän laittaa sen todella kevyesti.. Kaulani on vain niin vaalea. Olen ohjeidesi perusteella päätellyt ihoni olevan punaiseen taittava ja se siis vaatisi keltaiseen taittavan meikkivoiteen,olenko ymmärtänyt oikein? Olen vain todella huono valitsemaan itselleni oikean sävyistä meikkivoidetta.
    Ja kiitos siitä että jaksat meitä auttaa kaikessa meikkaamiseen ja ihonhoitoon liittyvissä asioissa,niistä oppii aina jotain uutta.

    • Miia Johansson

      Heippa RK! 🙂 Mä oikeastaan alottaisin sun kanssa myös siitä, että miten peset ihoasi, mikä kasvovesi ja kosteusvoide ja/tai öljy sulla on käytössä. Ensin olisi iho hyvä saada kuntoon ja sitten voidaan sen mukaan katsoa, että missä vaiheessa iho on ja laajempi skaala meikkivoiteita istuu nätisti. Pintakuivuuden kanssa kun on aina todella rajallinen määrä meikkivoiteita valittavissa. Ja siis pintakuivuus on muutenkin ihon poikkeustila.. ei ihotyyppi, joten se on usein jopa teodella nopeasti korjattavissa.

      Hmm.. mun piti heti tsekata omasta kokoelmasta tuo 00A ja se on kyllä todella vaalea. Ootko kokeillut sitä pelkästään? Tuo 00 on kuitenkin sitä tummempi. Mä itse tykkään käyttää joo keltaiseen taittavia meikkivoiteita myös tietyillä punaiseen taittavilla ihoilla.

      Ja siis suosittelisin juuri tuota sun käyttämää meikkivoidetta. Mutta ihan superisosti suosittelen kurkkaamaan ihonhoitoon. <3 Kannattaa lukasta ensialkuun tämä postaus:

      https://miiajohansson.com/2019/12/26/kuinka-saada-taydellinen-iho-ihan-oikeasti/

  • Ninni Nurminen

    Sinun suosituksesta tilasin meikkivoiteen sävyssä 30 ja pelkäsin, että punatukkaisena ja punanaamaisena musta tulee Pipsa possu, mutta ikinä ei ole ollut täydellisemmin ihoon sulautuvaa meikkivoidetta, kiitos☺️

    • Miia Johansson

      Ihan huippua!! 😍

  • Jaana

    Moikka! Ostin tätä meikkivoidetta ja jostain syystä en onnistu levittämään sitä kauniisti. Kävin myös ihon kanssa kosmetologilla, joten ihoni on nyt hyvässä kunnossakin ja silti menee pieleen. Olen käyttänyt sormia sekä vain hivenen meikkivoidetta. Mietin vinkkiäsi siveltimestä. Onko kyse tästä siveltimestä? https://www.kicks.fi/nyx-professional-makeup/meikki/meikkisiveltimet/meikkipohja/tapered-powder-highlighter-brush
    Kiitos, jos ehdit vastaamaan/huomaat viestini.

  • TN

    Hei! Tuota Real Techniquesinkin jämäkkää sivellintä tuntuu olevan huonosti saatavilla. Olisiko vielä suosituksia vastaavasta tälle meikkovoiteelle ihanteellisesta siveltimestä?

    • Miia Johansson

      Joo 😍 mun pitääkin tehdä nää sivellinsuositukset uusiksi. Eli saman merlin Expert Face Brush. 😊

  • Anu

    Hei!

    Käytän tällä hetkellä Alima Purelta sävyä beige 3, joten olisikohan tuo sävy 40 sopiva tässä Madaran meikkivoiteessa? Näyttää aika tummalta vaan..?

    • Miia Johansson

      Joo uskoisin, että sävy 40 on sulle hyvä. 🙂

  • Heidi

    Hei, minulla oli aiemmin Zuii Organic Lux Luminescent Liquid Foundation meikkivoide ja nyt pohdin Madara Skin Equal Soft Glow Foundation meikkivoidetta. Olen kahden vaiheilla sävyjen kanssa. Minulla on paljon pisamia, ja hiuksesi ovat punertavat. Kosmetiikkamyyjä on joskus sanonut, että voin kesällä käyttää aurinkopuuteri puuterin lailla, eli ilmeisesti rusketun kasvoista (vaikka en itse tätä huomaa). Pohdin siis 30 ja 40 sävyjen välillä. Ja kaipaan todella kuulasta, ei peittävää meikkivoidetta kuivalle, ikääntyvälle iholle, niin olisiko tuo Madara hyvä?

    • Miia Johansson

      Heippa Heidi 😊 Tämä meikkivoide varnasti käy sulle ohuena kerroksena, mutta on kyllä peittävämpi kuin tuo Zuii. Mietin Essen meikkivoidetta. Se on todella kuulas ja sen saa helposti levitettyä ohuelti ja on loistava ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Meikkivoide tästä:

      * https://adtr.co/q48jnM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram