MITEN HOIDAN IHOANI TÄLLÄ HETKELLÄ?

10.06.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Kerroinkin vähän aikaa sitten kuinka matkani hyvään ihoon on todellakin ollut kivinen. Ajoittain ihoni on ollut aivan järkyttävän näköinen. Kuvat löytyvät TÄSTÄ.

Ihoni on siis sekaiho, johon tulee epäpuhtauksia ajoittain. Aikaisemmin se rasvoittui todella pahasti jo heti meikkivoiteen levityksen jälkeen. Edelleen se rasvoittuu hieman, mutta onkin hyvä muistaa, ettei sellaista aivan täydellisestä ihoa ole kenelläkään (tai todella harvalla ainakin). Kärsin myös atopiasta, mutta sen olen saanut kuriin hyvällä ihonhoidolla. Lisäksi ihoni on ikääntyvä ja sen puolesta se vaatii myös paljon kosteutusta ja hyviä öljyjä.

Kerron tässä postauksessa sen päivittäisen ihonhoitorutiinini, joka on melko simppeli. On kuitenkin hyvä muistaa, että nämä tuotteet sopivat juuri minun iholleni ja siksi aina painotan, että ostathan aina tuotteet oman ihotyyppisi mukaan. Blogistani löytyy postauksia eri ihotyypeille ja lisää on tulossa.

KAKSOISPUHDISTUKSELLA PIDÄN SATUNNAISET FINNIT KURISSA

Iltaisin pesen meikin pois *suomalaisella Flow putsarilla. Työstän sen ensin kuivalle iholle. Kun kaikki meikki on sulanut, lisään vettä ja pyörittelen hieman lisää. Tämän jälkeen huuhtelen sen pois.

Koska iholleni kertyy helposti epäpuhtauksia, niin puhdistan kasvoni vielä *Neal’s Yard Remedies Soothing puhdistusmaidolla, jonka avulla varmistan, että kaikki lika on varmasti pois. Hellävaraisella kaksoispuhdistuksella ihoni voi aina parhaiten ja epäpuhtauksia tulee näin harvoin.

Aamulla pyörittelen kasvot vain kostutetulla *konjakkisienellä. Vaikka se ei sinänsä ole ihoa kuoriva tuote, niin sanoisin sen kuitenkin kuorivan ihoa sen verran, että meikki näyttää kivalta.

MINKÄLAINEN KASVOVESI ON OIKEASTI KOSTEUTTAVA?

Jos ihoani kiristelee tai kasvot tuntuvat yhtä kokoa liian pieneltä, niin tiedän, että tarvitsen kosteuttavamman kasvoveden. Blogiani lukeneet tietävätkin varmasti jo, että suosikkini on *Bybi Mega Mist. Se on kuitenkin melko arvokas, pienessä putelissa ja kuluu nopeasti, joten olen löytänyt omalle iholleni sopivan vastineen. Tosin tiedän, että palaan taas Bybiin myöhemmin, koska se on vaan niin hyvä.

Korvaaja on *Olivia Klein Mineral Toner, joka on täydellinen kosteuttaja, sekaihon tasapainottaja ja myös atooppisen ihon rauhoittaja. Haluankin, että kurkkaat hetken verran tämän loistavan tuotteen inci-listaa, jotta opit tunnistamaan laadukkaan kasvoveden.

Aloe veran lehtimehu, Solmuleväuute, Sini-viherleväuute, Hyaluronihappo (kasviperäinen), Merisuola, Valkopajun kuoriuute, Glyseriini (kasviperäinen), Fenoksietanoli, Teepuun lehtiöljy, Polysorbaatti 20, Vilja-alkoholi (luomu), Tetranatrium glutamaatti diasetaatti

Ikävä kyllä usein todella kalliissakin kasvovesissä saattaa olla ensimmäisenä raaka-aineena vesi. Ensimmäistä aineisosaluettelon raaka-ainetta on aina tuotteessa eniten, joten miksi maksat siis vedestä, kun ensimmäisenä raaka-aineena voi olla vaikka aloe vera tai jokin laadukas kukkaisvesi.

HULLUNA ÖLJYIHIN

Ihoni ei ole tällä hetkellä tarvinnut mitään seerumeita, koska tämä perus ihonhoito on riittänyt ja hyvin monelle se riittääkin. Mutta öljyihin olen aivan hulluna, sillä niillä olen saanut ihoni vielä parempaan kuntoon. Jos et ole oikein päässyt kasvoöljyistä kiinni, niin suosittelen nimeomaan painelemaan kasvoöljyn iholle. Lisäksi ainakaan itselläni ei pari tippaa riitä vaan usein laitan kasvoöljyä noin 4-5 tippaa.

Kasvovoiteena olen käyttänyt nyt aamuin illoin vanhaa suosikkiani Evolvelta. Tämä *Multipeptide kasvovoide on todella kosteuttava ja melko tuhti. En henkilökohtaisesti tykkää voiteista, jotka imeytyvät heti. Tykkään, kun tämä jättää ihon pinnan pehmoiseksi ja ihan pikkaisen tahmeaksi. Näin meikki levittyy kauniisti ja kosteus pysyy pitkään.

ILLALLA lisään kosteusvoiteen päälle vielä kasvoöljyä. Ehdoton kasvoöljysuosikkini on suomalainen *Fiinin Kaura-Tyrni öljyseerumi. Sen joukkoon lisään *Bybin Bakuchiol Boosteria. Nämä kaksi tekevät täydellisen öljykombon iholleni. Huomasin taas heti eron, kun tilasin lisää bakuchiol boosteria – ihoni on tämän kanssa aina terveemmän tuntuinen, pehmoisempi ja tasaisempi. Muutenkin boosteri on täydellinen ikääntyvälle iholleni, sillä se sisältää luonnon retinolia eli bakuchiolia.

AAMULLA olen alkanut käyttämään myös kosteusvoiteen päällä öljyä. Fiiniltä on nimittäin tullut kasvoöljyuutuus sekaiholle. Tämä *Fiinin mustaherukkakasvoöljy pehmentää ihoa ennen meikkiä ja myös tasapainottaa sekaihoani. Tämä on loistava öljy ihan iltakäyttöönkin.

HUOM! On myös hyvä muistaa, että kasvoöljyissäkin on paljon eroja. Hyvän kasvoöljyn tunnistaa siitä, että siinä on sitä itseään eli öljyjä ja ei mitään täyteaineita. Esim. katsoin juuri, että superkalliissa La Merin kasvoöljyssä (n. 180€) on inci-listan alkupäässä öljyjen lisäksi mm. vettä ja silikonia. Muutenkin inci-lista on siinä aivan tuhottoman pitkä. Pistää ihan suututtamaan tällainen brändiarvolla ratsastava tuote ja sitten ihmiset päättelee hinnan ja pitkän inci-listan perusteella, että tuotteessa on jotain todella kalliita raaka-aineita. Näinhän se ei kuitenkaan ole. 

  • Cuqi

    Hyvä postaus taas kerran! Mulla on joku ihme mania käyttää vain yhden merkin tuotteita. Kuvittelen, että tuotteet “täydentävät toisiaan”, mutta taidan vain olla mainonnan uhri. Josko nyt pääsisin vihdoin eroon tästä typerästä ajatuksesta…

    Jäi mietityttämään tuo ikääntyvän ihon määritelmä. Mä luulin, että ikääntyvä iho on vasta yli viisikymppisillä, vaikka tottakai meidän kaikkien iho ikääntyy koko ajan. Riippuuko se siis ihon kunnosta, eikä niinkään iästä, vaiko molemmista?

    • Miia Johansson

      Heippa Cuqi! 🙂 No joidenkin raaka-aineiden kohdalla se voi pitää paikkaansa, jos firmat ne on tosiaan niin pitkälle ajatelleet. Mutta hyvin voi käyttää kaikkia “sekaisin”. 🙂 Ikääntyvä iho on tosiaan todella henkilöstä riippuvainen asia ja siinä tulee katsoa enemmänkin mitä juuri sen henkilön iho tarvitsee. Ryppyjuttuja voit lukea lisää tästä: https://miiajohansson.com/2019/07/20/miten-ryppyja-voi-ehkaista/

  • Ira

    Bybin megamist on niiin ihana! Tilasin jo toisen pullon ja pari päivää käyttöönoton jälkeen tiputin sen lattialle 😢 😔 Ettäkö harmittaa!!! Pakko kai siirtyä muovipullo tuotteisiin 😏

    • Miia Johansson

      Heippa Ira ja noouuuuu!!! No varmasti harmittaa! 🙁

  • T

    Hei, ihana Miia! Kiitos blogistasi! Huomaan joka päivä lukevani sieltä jotain uutta ja opettavaista. Tähän postaukseen liittyen minua kiinnostaa kaksi asiaa: Miten Ja millä tuotteilla hoidat silmänympärysihoasi? Olet sanonut, että luomesi rasvoittuvat – niin minunkin – ja haluaisin saada siihen ratkaisun, jotta meikki pysyisi paremmin. Toinen asia mikä kiinnostaa on: kuinka usein ja millä tuotteilla kuorit ihosi ja käytätkö naamioita?

  • Niina

    Hei, kiinnostais kovasti kuulla sun mielipide näistä “hehkutetuista” ordinary-seerumeista. 😊 Tuntuu että joka paikassa netissä törmään näihin, ja hinnan puolestahan ne kovasti houkutteliskin, mutta oon vähän ootellut sun mielipidettä niihin, että uskaltaako kokeilla kun vihdoin saanut sun opeilla ihoa paremmaksi. Kiitos mielettömän hyvästä blogista ja etenkin instastoryt on niiiiin parasta! 😍

    • Miia Johansson

      Heippa Niina! 🙂 Mä en ole itseasiassa tutustunut niihin sen enempää, koska haluan käyttää ihonhoidossa pääasiallisesti luonnon tuotteita. Niissä pitää vaan tietää mitä käyttää ja miksi.

  • Paula

    Nämä ihonhoitovinkkisi ovat ihan parhaita! Olen saanut niistä apua. Suositteletko samanlaista hoitoa nuorelle iholle? Tyttäreni on 12-vuotias ja otsaan on alkanut tulla pientä epäpuhtautta. Haluaisin tukea häntä ihonhoidossa. Itselläni on käytössä herkälle iholle suosittelemiasi tuotteita omassa ihonhoidossani. Ne varmasti sopivat myös nuorelle? Nuoren ihon hoidon postaus kiinnostaisi: kuinka aloittaa ja helliä kimmoisaa ihoa ja oppia heti hyvän hoidon salaisuudet.

    • Miia Johansson

      Heippa Paula! 🙂 Joo, samoja voi kyllä käyttää, mutta riippuu tietenkin ihosta. Nuoren iholle saattaa kuitenkin olla erilaisia tarpeita, kun ihossa saattaa esiintyä epäpuhtauksia. Eli suosittelisin silloin enemmänkin noita, jotka löytyy tuolta sekaihon postauksesta, jos tämä on case. Tää on joo itseasiassa sellainen aihe, josta mun pitää ehdottomasti kirjoittaa. <3

      Ihonhoito sekaiholle: https://miiajohansson.com/2020/03/11/parhaat-ihonhoitotuotteet-sekaiholle/

      • Marjut

        Minullakin tulevia teinejä kolme kappaletta, ja samoja olen pohtinut kuin Paula. Olisi niin kiva opettaa heitä heti käyttämään oikeita aineita kasvoille! Mietinpä joskus, että kutsun sut Mia, mun kolmikon luokse ja pidettäis tyttöjen ilta meikkauksen saralla. Jokunen vuosi täytyy vielä odotella… 😀

  • Amilda

    Minä olen miettinyt, että miksi pitää olla silmänympärysvoide erikseen, jos käytössä on hyvälaatuinen kasvovoide? Eikö sitäkin voi käyttää silmänympäryksillä yhtälailla?

    • Miia Johansson

      Heippa Amilda! 🙂 Joo, hyvin voi käyttää erityisesti, jos käyttää jotain kevyempää voidetta.

  • Markit

    Hei; Kertaus on opintojen äiti! Tätä lausetta kuulin fysiikanopettajalta aikoinaan, latinaksi tosin. Että kertaa vaan tuota ihonhoitoa, en ole siitä tylsistynyt lukemaan ja jotain jää jopa muistiin. Ja se on hyvä, että korostat ettei aina tarvitse kaikkia eri tuotteita käyttää, vaan pitää sitä omaa ihoa tutkiskella ja mitä se milloinkin tarvitsee.
    Onko konjakkisienissä eroja? Pitäisikö ostossa huomioida jotain erityistä? Ilmeisesti eri ihotyypeille voi olla eri sieni tai sitten sopii kaikille?
    Miksi kosmetiikassa ei vaadita tuoteselostusta suomeksi? Kuten vaikka suklaassa 😋. Tuo inci- lista oli hyvin selvä ja mielenkiintoinen. Siinä olisi EU:lla hommia sellaisen säädöksen tekemiseen, että esim Suomessa pitää olla suomenkielinen (ruotsinkielinen) tuoteselostus myös kosmetiikassa.

    • Mai

      Voiko tuota konjakkisientä tosiaan käyttää joka päivä? Eikö se rasita ihoa liikaa?

      • Miia Johansson

        Voi käyttää joka päivä. 😊 Se ei sinänsä ole ihoa kuoriva väline.

  • Sanna

    Hei Miia 🙂
    Mitä mieltä olet aidosta marseille saippuasta kasvojen pesussa? (Emma Noel marseille saippua, INCI: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, AQUA (WATER), SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE)
    Olen lukenut, että jotkut ovat tällä saaneet podin kuriin

    • Miia Johansson

      Heippa Sanna! 🙂 No tällainen saippua ei ole niin paha iholle, kun sulfaatteja sisältävät saippuat. Silti en pesisi tällä kasvojani vaan ottaisin käyttöön jonkin todella hällävaraisen putsarin, kuten tuon tämän kuukauden suosikeissa pyörivän NYRin maitomaisen putsarin tai esim Luonkosin öljypalakakun, jotka sopivat POD-iholle. 🙂 PODin hoidossa on myös todella tärkeää käyttää vain todella simppeleitä tuotteita (eli lyhyitä inci-listoja) niin ihonhoidossa kuin meikissäkin.

  • E-L

    Ihana huulipuna, mikähän se on? 😍

  • Anni

    Moikka!

    Osaisitkohan auttaa ongelmassani, olen innostunut kokeilemaan luonnonmukaisempia ihonhoitotuotteita, mutta tähän mennessä vastaan on tullut lähinnä hutiostoksia.

    Minulla on herkkä couperosa iho ja ostin joku aika sitten Naturadon miselliveden, jonka kuvailtiin sopivan herkälle iholle ja sisältää mm. ruusuvettä, jolla pitäisi ilmeisesti olla rauhoittava vaikutus. Olen käyttänyt tuotetta nyt viikon ajan ja heti kasvoille laitettaessa tuote kirvelee aavistuksen. Iho näyttää siltä, että joku ainesosa siinä ärsyttää ihoani. Osaatko arvella voiko ärsytystä iholla aiheuttaa nimenomaan ruusuvesi vai onkohan tuotteessa joku muu ainesosa mikä voisi herkistää?

    • Miia Johansson

      Heippa Anni! 🙂 Ruusuvesi voi joillakin todella harvoilla ärsyttää ihoa, mutta olisi hyvä nähdä inci-lista, jotta voisin sanoa voisiko syy löytyä jostain muusta.

    • Henriikka

      Mulla myös couperosaa/ruusufinniä. Olen käyttänyt pitkään ruusuvettä joka sopii hyvin, mutta taannoin ostin Nurmen ruusuveden ihan samoin lopputuloksin: naama helahtaa aivan punaiseksi ja alkaa kuumottaa ja kirvellä. Olen ajatellut, että ruusuveden sitruunahappo tai sitten joku muu ainesosa tekee tuon, koska parilla muulla merkillä, joiden tuotteessa on tasan sitä ruusua, vettä, jotain (ei-kuivattavaa) alkoholia, tätä ongelmaa ei ole. Ehkä sinunkin kannattaa vielä kokeilla jotain toista tuotetta?

      • Helikeiju

        Mulla ihan sama ongelma oli Nurme ruusukasvoveden kanssa. Nousi vielä ihottumaa, sellaista pientä näppylämäistä kasvoille.

  • Pirjo

    Hei Miia,
    Hyvä postaus, kuten aina. Kiitos kaikista 😊
    Kaksoispuhdistus ja kasvovesi ovat olleet myös oman ihoni pelastajat.
    Oletan, että näin varsinkin kesäaikaan käytät myös aurinkosuojaa meikin alla? Mitä suosittelisit?

  • Marsupilami

    Aivan pakko kertoa että luen blogiasi alvariinsa ja jaat meille lukijoille super hyviä vinkkejä joihin minun ainakin on palattava uudestaan ja taas uudestaankin, niin asiantuntevien juttujen vuoksi😊Nyt vihdoin vaihdoin putsarinkin sinun inspiraation antamana SLS vapaisiin vaikka rasvoittuvan ihon omaankin enkä olisi varmaan tajunnut että ei niitä sisältäviä putsareita,joka ikinen päivä ainakaan, kannata käyttää ja nyt ihon pintakuivuus hävinnyt,kiitos😀👍Sekä kiitoksia kokonaisuudessaan erittäin ihanan mukavasta ja inspiroivasta blogistasi!!!❤Täältä tarttuu useasti fiksuutta ja iloa omaankin päivään😀

  • Netta

    Moikka! Oon usein arkipäivät ilman meikkiä, joten onko tää sama kasvojen puhdistus hyvä tehdä myös meikittömälle naamalla vai riittääkö siihen joku kevyempi pesu? Epäpuhtauksia löytyy, joten ihan vaan vedellä ei varmasti kannata pestä.

    Oon saanu sulta niin hirmuisesti vinkkejä niin meikkaamiseen kun ihon hoitoon. Kiitos, että teet tätä työtä❤️

  • Mia

    Moi!
    Mistä tietää, milloin konjac-sieni pitää vaihtaa uuteen?

  • Anna

    Moikka!
    Itse olen taistellut vuosia aknen (aina lievästä vaikeaan ja arpeuttavaan) ja vasta nyt lukuisien antibioottien ja roa-kuurien jälkeen tajunnut, missä roolissa ihon hoito on! Ihoni on iän myötä muuttunut, en vain ymmärtänyt sitä itse 😀 kun muutin ihonhoito rutiinin todella kuivattavasta ja jopa rajusta todella hellävaraiseen sekä kosteuttaa runsaasti niin muutoksia alkoi näkyä kahdessa viikossa! Kokeilin myös öljyä akneen taipuvalla pintakuivalla sekaihollani ja uskomatonta kyllä, se ei tukkinut yhtään huokosia 😀 Jojobaöljy on todella hyvä omalle iholleni, ikävä kyllä teepuuöljystä se tykkää kyttyrää ja ärtyy pahasti.
    Myös weledan skin food on täydellinen yövoide, en olisi sitäkään uskonut kun on niin tuhti. Kaikenkaikkiaan se, että rasvainen iho tarvitsee kosteutta on ollut tärkeä havainto. On se kumma, ettei ihotautilääkäri vastaanotolla paljoa itse ihon perushoidosta puhu..

  • Keijukainen

    Mistähän johtuu että tuo konjac- sienen käyttö aiheuttaa iholleni outoja näppylöitä. Kun en käytä sientä niitä ei tule.

    • Miia Johansson

      Heippa! Voisiko olla, että puhdistaa sun ihon liian tehokkaasti ja tässä syy. En oikein muuta keksi. 🙂

  • kukkis

    Kuulisin mielelläni mielipiteesi ns kalliista luonnonkosmetiikasta kuten esim In Fiore, Vintner’s Daughter, De Mamiel, May Lindstrom, Kypris ja Mara Beauty?
    Ovatko ne kaiken sen hypetyksen väärtti? Toisin sanoen kulkeeko tehokkuus ja hinta käsikädessä? Noissa tuotteissa on niin ihanan kuulosia tuotteita joita haluaisin kokeilla, kun tuntuu ettei mikään auta 50+ ihon elvytykseen ja silotukseen.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 🙂 No aika harvoin osuu kohdalle sellaisia tuotteita, joissa olisi käytetty joitakin uusia ja ihmeellisiä raaka-aineita, jotka maksavat niin paljon, että sen vuoksi hinta on korkea. Esse on yksi poikkeus, joilla on arvokkaampia tuotteita, mutta niiden laatu on loistava. Mä en oikein mielelläni suosi kovin montaa kallista kosmetiikkabrändiä, koska ihon saa edullisemminkin kuntoon. Onkohan sulla mitä tuotteita nyt käytössä, kun tuntuu ettei iho parane? <3

  • Jansku

    Heippa Miia! Olisko sulla suositella sellaista putsaria jonka voi laittaa kosteille kasvoille? Tykkään pestä meikit iltaisin suihkussa ja Flow ja Evolve ei siihen käsittääkseni käy, kun ne pitäisi hieroa kuiville kasvoille🤔
    Mulla pintakuiva sekaiho johon tulee silloin tällöin näppyjä. Käytössä Huxleyn kasvovesi ja Cliniquen moisture surge-kasvovoide, jos sillä on merkitystä. Ja kiitos paljon kivasta ja inspiroivasta blogista ja ihanaa kesää😍

  • T.

    Onpa taas ihanat posket! Ja todella taidokas valokuva myös.

    Blogisi myötä olen alkanut arvostaa “poskipunaövereitä” ja kaunista hehkua, jonka puna luo. Haluaisin kokeilla lämpimän sävyistä pp-voidetta, jossa olisi pakkauksessa jokin levitin tai jonka voisi levittää puikosta suoraan, osaatko vinkata? Eri siveltimet yms. on usein hankala pakata siististi mukaan meikkipussiin.

  • Sara

    Heippa,

    Jäin miettimään sitä, kun kerrot laittavasi öljyn kosteusvoiteen päälle. Monessa paikassa sanotaan yleensä, että tuotteet laitettaisiin juoksevasta paksumpaan -järjestyksessä. Oletko kokenut, että öljyn laittaminen vasta kosteusvoiteen jälkeen on parempi vaihtoehto itsellesi? Entä ajatteletko, että tuolla järjestyksellä olisi mitään väliä yleensäkään 😂

    • Miia Johansson

      Helou Sara! 😊 Joo on merkitystä ja tosiaan laitetaan siinä järjestyksessä, mitä paksumpi tuote on kyseessä. Öljy on siis paksumpi kuin kosteusvoide. Kasvoöljyt sisältävät siis vain öljyjä, jotka ovat molekyylikooltaan suurempia kuin kasvovoide. Toki kasvovoiteessakin on usein öljyjä, mutta kasvovoiteet ovat kuitenkin vesipohjaisia. 😊

  • Punaposki

    Hei Mia! Mitkä tuotteet olisivat sopivat kuivalle ikääntyvälle + 50 v. couperosa-iholle, joka punoittaa koko kasvoilla? Leuka, otsa, nenä ja otsakin ajoittain? Kiitos ihanasta blogistasi ja iloisesta meiningistäsi😊

  • Laura

    Kiitos taas hyvästä ihonhoitopostauksesta! Pitkä prosessi on itsellä menossa, mutta apua sain TwistBen ihonhoitoanalyysistä. Löysin sen avulla myös aivan lemppari kasvoveden! Pure=Beauty Birch Sap Mist jättää aivan ihanan kosteutetuiksi kasvot! Kerrankin ei tarvi laittaa montaa kerrosta 😍.

  • Ninni

    Moikka Miia!

    Anteeksi jo etukäteen ei niin kiva kommenttini. Luen blogiasi ja katson useimmiten stoorisi, ja pidän sinusta kovin, mutta pikku palautteena on pakko sanoa, että voisitko pliis lopettaa tai edes vähentää sellaisen suun vääntelyn ja vanhaukkomaisen puhumisen (leuka pitkällä, suupielet alaspäin), mitä välillä teet stooreissasi.
    Se on ihan superhäiritsevää ja karmivaa enkä enää oikein pysty katsomaan stoorejasi sen takia!

    • Miia Johansson

      Sinun ei varmaan kannata enää katsoa stoorejani, koska satun nyt vaan olemaan sellainen naaman vääntelijä ja varmaan ärsyttäisin sinua siis ihan livenäkin. Ikävä kyllä en somen takia aio muuttaa itseäni. On myös ihan normaalia, että toisessa ihmisessä joku hänen tapansa ärsyttää, mutta se ei ole normaalia, että siitä menee vieraalle ihmiselle sanomaan.

      • Eeva

        Apua mikä kommentti tolta Ninniltä.
        Häpeä Ninni toisen persoonan arvostelua,jos sulla on paha olla pura asias sun lähipiirille tai terapiaan.
        Miia tekee loistavaa työtä meidän kaikkien parhaaksi on rehellisesti oma ittensä,sydämmellinen aito joka tulee esiin hänen tavastaan kommunikoida lukijoiden kans.

      • TyttiS

        Mun mielestä se on just parasta kun unohdat ja mietit sanoja, heität välikommentteja ja toteat että on sun mielipide. Kasvoilmeet ovat omia eikä harjoiteltuja. Tykkään koska olen itsekin sellainen! Ja se tuo ihanasti sitä hyvää fiilistä kun ei ole turhaa pönötystä tai täydellisyyden tavoittelua. Monet vaikuttajat esim. pätkivät matskujaan ja enemmän se minua häiritsee kun osaan arvata että siellä on sanottu jotain väärin ja kuvattu ne aina uusiksi. Häviää se aitouden tunne.

        Mun mielestä on myös ihana huomata, miten ihanan asiallisesti jengi on täällä kommentoinut alkuperäistä kommenttia menemättä mauttomuuksiin 🙂 sulla on ihana jengi taustalla, nostetaan toisiamme ja tuetaan muita <3

        • Miia Johansson

          Sä oot kyllä niin oikeassa! ❤️ Te ootte ihania! Ja oon niin kiitollinen miten ihanaa porukkaa tänne onkaan tiensä löytänyt.

    • Henriikka

      Minä puolestani haluaisin Ninni kysyä, miksi katsot aiheelliseksi jättää tällaisen kommentin? Mitä siitä oikein saat? Menisitkö sanomaan saman jollekulle livenä?

      Tsemppiä Miia näiden kanssa! <3 Täällä toinen "naaman vääntelijä" joka puhuu työkseen ihmisille. Katselen myös itse mieluiten eloisia ja ilmeikkäitä ihmisiä, jollainen sinä olet.

    • Maria

      Voi Hemmetti mitä idiootteja täälläkin kommentoimassa. 😣

    • Suvi

      Taitaa olla makuasia mikä ketäkin häiritsee, mutta onko oman makunsa kertominen aina tarpeellista, se lieneekin sitten jo asia erikseen.

      Mä tykkään, Miia, noista sun “maneereista” ilmeineen, eleineen ja äänineen, sillä niistä tulee jotenkin aito ja rento fiilis. En jaksa kattoa mitään virheetöntä pönötystä.

    • Markit

      Heippa Ninni; Voisitko ihan oikeasti lopettaa tällaisen negatiivisen ja Miian persoonaan menevän kommentoinnin? Minusta se on tosi häiritsevää. Tällainen kommentointi aiheuttaa minussa ärtymystä ja tulen surulliseksi. Se myös keskeyttää mukavien ja mielenkiintoisten kommenttien/ vastausten lukemisen ikävästi. Et kai tosissasi ole sitä mieltä, että Miia, 38 v, muuttaa persoonaansa? Sinun takiasi? Minkä ikäinen mahdat olla, 15v? Tiedätkö Ninni, toisen ihmisen ulkomuotoa eikä persoonaa pidä koskaan arvostella. Ei koskaan!!!! Ymmärrätkö, että kommenttisi on loukkaava?

    • Sarppaliini

      Sun ei Ninni varmaan kannata seurata sellaista ihmistä, jonka tapa olla häiritsee. Pääset paljon vähemmällä ärsytyksellä ja helpotat siten omaa elämääsi <3
      Miia oot huippu!

    • Pauliina

      Ihan järkyttävän ilkeä kommentti. Me ihmiset olemme erilaisia ja meillä kaikilla on oma, ihana tyylimme. Miia tuskin muuttaa omaa persoonaansa ja olemustaan siksi, että SINÄ et siitä pidä. Toivon että sinä Ninni jatkossa ymmärrät kommentoida sisältöä etkä toisen olemusta.

    • Marjut

      Siinä vaiheessa kun

      1) maksat Miialle sisällöstä jota ilmaiseksi käytät
      2) ja kun Miia nimenomaisesti pyytää mielipidettäsi siihen, millä tavalla hänen tulisi olla ja esiintyä

      niin silloin voit tulla kommentoimaan seuraavan kerran jotain tähän suuntaan. Toki tuolloinkin olisi suotavaa antaa palaute jollain tavalla rakentavasti ja asiallisesti jottet taas antaisi itsestäsi todella äärimmäisen typerää ja ilkeää kuvaa.

      Mee nurkkaan.

  • Tiina

    Niini ei herranjestas ole mikään PAKKO. Sen, että et osaa itse kontrolloida omia tunteitasi ja annat tuollaisen asian vaivata ei pitäisi olla yhtään kenenkään muun ongelma kuin omasi, eli jos se vaivaa sinua, voisit ihan hyvin tuskailla ongelman kanssa pääsi sisällä ja miettiä, mitä voit itse tehdä omille ajatuksillesi, jotta asia lakkaisi vaivaamasta ja voisit keskittyä olennaisimpaan.

    Ei ihmekään, että lapset kiusaavat koulussa, kun aikuisetkaan eivät osaa käyttäytyä ja kuvittelevat, että paskamaisuuksia on pakko sanoa ääneen tuntemattomille ihmisille. EI OLE. Kukaan ei ole syntynyt tänne maailmaan vain miellyttääkseen sinua.

  • Elina

    Hei Miia! Tämä postaus sai todella miettimään meikin puhdistusta ja nimenomaan tuota kaksoispuhdistusta. Olen lievästi sanottuna taistellut nyt noin kolmisen kuukautta suht pahojen (ainakin se itsestä tuntuu siltä) iho-ongelmien kanssa ja nyt ei vain mikään tunnu auttavan. Pitäisiköhän minun kokeilla tuota käyttämääsi kaksoispuhdistusta..En ole aiemmin käyttänyt, kun olen vain ajatellut kaksoispuhdistuksen olevan liian raju herkälle iholleni. Jäin kuitenkin nyt miettimään, että jos meikki ei lähdekään kunnolla nykyisellä putsarillani aiheuttaen näin ollen epäpuhtauksia. Kerroit, että sinulla nimenomaan kaksoispuhdistus auttoi. Minulla on hyvät, twistbe:stä tilatut ihotuotteet käytössä ja muutenkin “rutiinit” kunnossa. Epäpuhtauksia, finnejä, punoitusta vain tulee kuitenkin jatkuvasti. Putsari ei välttämättä putsaa kaikkea meikkiä kunnolla pois, tai ainakin tuntuu, että putsaus on sillä vähän työn takana. Minulla on todella herkkä sekaiho, joka pintakuivuu helposti ja tosiaan t-alue on se ongelma epäpuhtauksien takia.

    Samalla haluan kiittää sinua! Vuosi sitten juhannuksena löysin sinut siskoni ansiosta ja huh miten paljon olenkaan tämän vuoden aikana sinulta oppinut, ihan älyttömän paljon! 😊 Iso kiitos. Teet supertärkeää työtä!

    • Miia Johansson

      Heippa Elina ja ihan mieletöntä kuulla, että oot oppinut uusia juttuja mun blogissa. <3 Joo, mä suosittelen kyllä testaamaan kaksoispuhdistusta, mutta hellävaraista sellaista, jos iholle tulee helposti epäpuhtauksia ja tuntuu ettei meikki lähde kunnolla pois. Muussa tapauksessa finniasioissa kannattaa sitten kääntyä tuonne sisäisen ihonhoidon puoleen. 🙂

  • Anna

    Hei Miia! Nyt aion ottaa kopin ihonhoitovinkeistäsi ja laadin listaa tuotteista, joita aion laittaa tilaukseen. Kasvovesi asiaa pohdin vielä sekaiholleni, jossa hituen kuperoosaakin ja johon on kauhukseni alkanut tulla finnejä vaikka ikäkin huitelee lähenpänä keski-ikää. Suosittelisitko mieluummin aiemmin käyttämääsi Flow Cosmetiksin ruusuvettä vai jotain Olivia Kleinin kasvovettä? Bybi Mega Mist tuntuu turhan kalliilta, vaikka varmasti olisi paras.

    • Miia Johansson

      Heippa Anna! 😊 Mulla on tulossa pian tällaista samanlaista postausta kasvovesistä. Mutta noista vaihtoehdoista Olivia Klein Hydra toner olis sulle se paras, jos sulle tosiaan tulee finnejäkin. 😊

  • Tuikku

    Moikka Miia ja kiitokset ihan huipusta blogista. Niin paljon hyödyllistä tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Jatka samaan malliin! 🙂

    Oon saanut sulta paljon vinkkejä ihonhoitoon. Postissa matkalla ovat nyt flown putsari, bydin kasvovesi ja apeiron öljy. Jo vuoden päivät olen kamppailut epäpuhtaan ihon kanssa (ennen ei melkeinpä näpyn näppyä) ja toivon että saan nyt näistä avun!

    Mutta, kirjoitit mustapääpostauksessa, että mustapäät olisi hyvä poistattaa kosmetologilla. Pystyisitko suosittelemaan jotain tiettyä hoitoa tai kertomaan, mikä olisi ”hyvä” kosmetologinen hoito? Entä kuinka usein tai missä tilanteissa kosmetologilla olisi hyvä käydä? Riippuu tietenkin ihosta, mutta jotain ohjenuoraa tähän. Kosmetologejakin on niin paljon ja niitä tarjolla olevia hoitoja vielä enemmän, että mahdotonta pysyä kärryillä mistä kannattaa maksaa! 😀

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja mukavaa kesää!

    • Miia Johansson

      Heippa Tuikku! 🙂 Tuo sun tilaama paketti voi olla ihna jees, mutta epäpuhtaalle iholle valitsisin mielummin jonkin kasvoveden, josta saat apua epäpuhtauksiin. Lisäksi kaksoispuhdistus on mun mielestä kanssa usein tosi olennainen asia. 🙂 Mutta katsotaan mihin sun iho tuosta muuttuu ja tietenkin epäpuhtauksien kanssa on usein messissä myös hormonaaliset asiat, mutta se riippuu täysin ihmisestä tietenkin.

      Mä oon ikävä kyllä sellainen outous, etten ainakaan vielä ole kertaakaan elämäni aikana käynyt kosmetologilla, koska koen kaikki talläiset todella epämielyttäviksi. Mutta tiedän, että hyvän ammattilaisen käsissä moni saa niistä apua. Tosiaan, jos mustapäät poistaa, niin sen jälkeen siihen olisi hyvä ottaa tueksi tuotteita, jotka nimenomaan tasapainottavat ihoa.

  • Marianne

    Hei Miia!
    Olen aivan hullaantunut sun meikkivideoihin ja ihonhoito ohjeisiin. Olen onnistunut saamaan kasvoihini näppyjä liian kovia putsareita käyttäessä ja nyt tilasinkin sinun suosittelemana Neals yard remedies soothing puhdistusmaidon ja Flow balm Milk putsarin ja niiden päälle Eco Sonya kasvoveden ja voiteeksi Olivia Klein hydra lotionin, eikä tässä vielä kaikki vaan vielä lisäksi Pure=beauty jojoba öljyn. Toivon hartaasti, että näillä saisin kasvoiltani epäpuhtaudet ja näpyt katoamaan. Nyt vain mietin, että välillä kun pidän meikittömän päivän, niin riittääkö silloin puhdistukseksi vain toinen putsareita? Vai onko parempi käyttää kumpaakin jotta näpyt joskus katoaisivat?

    • Miia Johansson

      Helou 😊 voit meikittöminä päivinä käyttää vaan tuota maitomaista putsaria.

      Ja toivotaan, että saat ihon paremmaksi. Ihonhoito on sinänsä kuitenkin jäävuoren huippu ja elämäntyyli, stressi, ruokavalio yms vaikuttaa kaikista eniten. Mutta tietenkin huonoa ihoa voi myös aiheuttaa itselleen väärillä ihonhoitotuotteilla. 😬

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram