PARAS KOSTEUTTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE x2

21.12.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

PÄIVITETTY 26.10.2023

Minkä ikäisenä ryppyvoiteita pitää/voi alkaa käyttämään? Millä ihonhoitotuotteella voi ehkäistä ryppyjä? Näihin ja moneen muuhun ikäkysymykseen saat vastauksen TÄSTÄ postauksesta. Nimittäin silmänympärysvoiteden kohdalla usein mietitään myös ryppyasioita.

MITEN MEIKIN SAA NÄYTTÄMÄÄN MAHDOLLISIMMAN HYVÄLTÄ SILMIEN ALLA?

Tähän liittyy olennaisena osana silmänympärysvoide. Ihon kunto määrittelee hyvin pitkälti sen miltä meikki näyttää (niin tylsää kuin se onkin). Tiedän tämän atoopikkona erityisen hyvin, koska silloin kun iho on pahimmillaan, niin yksinkertaisesti mikään meikki ei näytä siinä hyvältä. Tässä vinkit, joita itse suosin.

  • Kosteuttava kasvovesi silmänympärysvoiteen alle.
  • Oikeasti tehokkaat raaka-aineet silmänympärysvoiteessa.
  • Mahdollisimman ohut peitevoidekerros.
  • Puuteria minimaalisesti. Aikuisille naisille ei välttämättä ollenkaan. Bakingiä eli puuterivanoja silmien alle suosittelen vaan lavataiteilijoille, josta tämä meikkitrendi on alunperin tullutkin.
  • HUOM! Tummiin silmänalusiin pystyy parhaiten vaikuttamaan ravinnolla, mutta nopeasti ne saa piiloon meikillä. TÄSSÄ täydellinen opas tummien silmänalusten peittämiseen.

KAKSI LAADUKASTA SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA

Kosteutus on avainasia silmänympärysvoiteissa, koska hyvä kosteutus siloittaa kuivuuden aiheuttamia juonteita. Tehokas kosteutus tulee tehoaineista ja öljyistä, joita tulee olla tuotteessa tarpeeksi. Suosittelen siis ehdottomasti myös tässä – niin kuin kaikessa ihonhoidossa – kääntämään purkin ja katsomaan sen kaikista tärkeimmän tiedon eli mitä inci-listassa lukee. Aivan samoin kuin teet ruoan kanssa kaupassa. Ja tietenkin mitä puhtaammat raaka-aineet niin ruoassa kuin myös kosmetiikassa, niin sitä enemmän meidän kroppa siitä pitää.

  • VANHA SUOSIKKI: Minun lisäkseni moni teistä on ihastunut *Antipodesin silmänympärysvoiteeseen. Se on itseasiassa suhteellisen edullinen tuote (37,90€), koska tuote on poikkeuksellisen suuressa 30 millilitran purkissa. Olen käyttänyt tätä vuoden alusta asti lähes joka aamu ja ilta – nyt vasta tuote on loppumaisillaan. Tämä kaikille ihotyypeille sopiva silmänympärysvoide sisältää kiivisiemenöljystä tulevaa c-vitamiinia ja hyviä öljyjä. Atooppinen ihoni on pysynyt tämän ja kosteuttavan kasvoveden kera kurissa ja silmänympärysihoni on pehmoinen ja kosteutettu.
  • UUSI TULOKAS: Tässä *NUORI Vital silmänympärysvoiteessa on se kaikki: tehoaineet (mm. hyarulonihappo, c-vitamiini) ja tehokkaat rasvat. Erityishuomiona NUORIn tuotteet valmistetaan 10-12 viikon välein Tanskassa, jotta mm. C-vitamiini ei menetä tehokkuuttaan (pitkään hyllyssä seisovissa tuotteissa ei ole niin paljon enää c-vitamiinia jäljellä, kun laitat sen kasvoillesi). Lisäksi pumppupullon vuoksi bakteerit eivät pääse purkin sisään. Vaikka tuotteen 58 euron hinta on aika suolainen, niin ostaisin tämän laadukkaan tuotteen milloin vaan uudelleen. Tuote on todella ravitseva, mutta hyvin imeytyvä. Sen huomaa jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tietenkin myös inci-listasta.

P.S. Käytin silmissä *Jeffree Star Jawbreaker -palettia ja korvissa killuu Aarikan karvikset.

  • Meri

    Moi! Mulle tulee tosta kiwi silmänympärysvoiteesta ihottumaa ja pieniä näppyjä, oon yrittäny antaa sille mahdollisuuden monta kertaa mutta ihottumat räjähtää aina kun sitä käytän 🙁

    • Miia Johansson

      Heippa Meri! Siellä on sitten joku ainesosa, joka ei sovi sulle. 😔

  • Laura

    Heippa Miia!
    Johtuuko silmänympärysmeikin “kuivahtaminen” / “rakoileminen” siitä, että iho ei ole tarpeeksi hyvin saanut kosteutusta?
    Käytän tummiin silmänalusiin neutraloijaa ja sen päälle peitevoidetta (maybelinen instant eraser). Puuteria en oikein ole osannut käyttää kuivan ihoni takia. Ryppyjä ei vielä kauheasti ole, mutta silti tuntuu, että päivän aikana meikki “pakenee vakoihin”. Mikä siis avuksi?

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 jos näyttää kuivalta, joo yleensä johtuu kuivasta ihosta. Jos taas valuu juonteisiin, niin johtuu yleensä liian paksusta peitevoidekerroksesta plus siitä, ettei peitevoidetta ole kiinnitetty puuterilla.

      Nämä kaksi johtuu siis yleensä eri syistä. Toisessa kuiva iho ja toisessa ei kiinnitetty puuterilla ja ihon rasvat kuljettavat meikin juonteisiin.

  • Charming Nails

    Ihana silmämeikki, heti tuli himo meikata sinisellä 🙂 totta, kosteutetulla ja hyvinvoivalla silmänalusiholla meikki pysyy paremmin ja näyttää siistimmältä. Liian paksuja peiteaineita ja paksua puuterointia on ruettu välttämään tässä iässä 😀

  • Markit

    Hei; Upea on luomiväri. Katselin muitakin Jeffree Star paletteja, ja tässä Jeffree Star Blue Blood taitaisi olla minulle useampikin sopiva luomiväri. Ja kun oikein tutkin, siitä taitaa löytyä myös nuo silmissäsi olevat. Kun en kovin räväköitä värejä käytä, niin usein paletissa on vain pari sopivaa. Pitää joulun jälkeen mennä tekemään vertailevaa tutkimusta kauppaan, näkyi Sokoksestakin löytyvän. Laadukas tuote?
    Pitäisi kyllä ryhdistäytyä tuon silmänympärysvoiteen kanssa. Ostan enkä käytä 😏.

    • Miia Johansson

      Joo Jeffreen paletit on markkinoiden laadukkaimpia ehdottomasti 🥰

  • Julia

    Sopiiko tuo Antipodesin silmänympärysvoide alle 30-vuotiaalle? Kuvauksessa luki, että ikääntyvälle iholle – mitä ikinä se mahtaakaan tarkoittaa? 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram