Miten luomiväri pysyy koko päivän?

01.06.2019

Todella harvalla pysyy luomivärit ilman pohjustusvoidetta. Joillekin riittää pohjustukseen taas pelkkä peitevoide, mutta itse lukeudun niihin, joilla on syvä ja rasvoittuva luomivako, ja pohjustusvoide on must. Olette kyselleet paljon erilaisia vinkkejä pohjustusvoiteeseen, joten tässäpä olkaa hyvä.

En ole muuten koskaan laittanut blogiini näin lähikuvaa silmästä, koska olen aina pitänyt silmääni niin ryppyisenä. Syy on kuitenkin löytynyt siihen, miksi lähikuvat ovat näyttäneet aikaisemmin aivan kamalilta – en vain ole osannut häivyttää luomivärejä tarpeeksi hyvin ja tehdä tarpeeksi tarkkaa työtä. Treeni on siis tuottanut tulosta ja olen niin onnellinen tästä pienestä asiasta. Tykkäättekö te tällaisistä lähäreistä vai onko kivempi nähdä kokonaisuus? Itse taivun kokonaisuuden puoleen, mutta voisihan näitä välillä kuvata (ja ensi karralla paremman laatuisena). 

PARHAAT POHJUSTUSTUOTTEET

Tähän kategoriaan nousee heti selkeästi neljä suosikkiani:

  • Edullisin: Oma Wet n Wild Photo Focus pohjustusvoide* vetelee viimeisiään, koska olen käyttänyt sitä putkeen jo ties kuinka kauan aikaa. Se muistuttaa todella paljon asiakkailleni käyttämää Smashboxin pohjustajaa, mutta on hieman löysempää koostumukseltaan. Tämä toimii todella hyvin sekä on ihan superedullinen.
  • Ammattikäytössä: Asiakkailleni käytän lähes poikkeuksetta Smashboxin Photo Finish 24 pohjustusvoidetta*. Se on ytyä tavaraa ja pitää taatusti luomivärit paikoillaan.
  • Kuiville luomille: Jos silmäluomet ovat todella kuivat, niin kaksi edellistä saattaa tuoda kuivuutta esiin ja nyt puhun sellaisesta pahasta atooppisesta kuivuudesta. Tällöin otan käyttöön Laveran luonnonkosmetiikkapohjustusvoiteen. (Saatavuus esim. Ruohonjuuri)
  • Tummuutta peittävä: Jos silmäluomilla on paljon verisuonia tai muuten tummuutta, niin ne saa peitettyä loistavasti Urban Decay Eyeshadow Primer Potionilla sävyssä Eden. (Saatavuus esim. valikoidut Sokokset)

MITEN POHJUSTUSVOIDE LAITETAAN?

Itse koen parhaaksi laittaa pohjustusvoiteen sormin ihan ripsirajasta kulmakarvaan asti. Itse tykkään myös puuteroida sen niin, ettei luomi jää yhtään tahmaiseksi. Toiset taas haluavat, että luomi jää tahmaiseksi. Tämä on niin käsialakysymys. Itse saan luomivärit häivyttymään kauniimmin puuteroinnilla ja myös huomaan, että luomivärit pysyvät niin todella hyvinä ja muuttumattomina vaikka aamun pikkutunneille asti.

P.S. Silmämeikin upea siniseen hohtava luomiväri on Smashboxin uutuus Crystalized luomiväripaletista.*

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

  • Anu

    koen luomivärin/silmämeikin laittamisen pienenä haasteena niin lähikuvista näkee paremmin kuinka olet sen laittanut eli kannatan lähikuviakin 🙂

    • Miia Ezen

      Jes 😀 Hyvä tietää – kiitos! <3

  • Liinu

    Mulla toi UD:n ei toiminu, ei vaikka miten ohuelti ja millä tyylillä laittoi niin meni makkaraks luomivakoon. Nyt oon käyttäny Isadoran pohjustajaa, itse tuote pysyy paikoillaan ja myös luomiväri. Ei tosin oo niin peittävä kuin toi UD.

    • Aveliina

      Onkohan sen koostumusta muutettu? Ostin joitain vuosia sitten ensimmäisen UD:n pohjustajani ja se pysyi tosi hyvin. Vuosi–pari sitten ostin seuraavan, eikä pysy niin sitten millään. Harmittaa, kun kaipaisin hyvää pohjustajaa joka myös peittää.

      • Miia Ezen

        Heippa Aveliina! Vitsit ihan kuin joku olisi sanonut tästä kauan aikaa sitten. En oo ihan varma, mutta voihan olla, että koostumus on muuttunut. Mulla pysyy edelleen, mutta mulla ei olekaan ihan niin rasvaisesta päästä luomet. 🙁

  • HH

    Moi Miia! Osaatko neuvoa, että mitäs sitten kun edes tuo Smashboxin pohjustus ja puuterointi (myös leipomista kokeiltu) ei pidä? Vähintään toisesta luomesta lähtee luomivärit ajelehtimaan… Silmänympärysvoiteena käytössä Madaran Smart Anti-Fatique vaikka en itse ole sy-voiteen vaihdolla/käyttämättä jättämisellä huomannut olevan vaikutusta.

  • Hanni

    Miksi käytät asiakkaille Smashboxia? Mikä tekee siitä erityisen hyvän kaikille, mutta itselle käytät usein Wet n Wildia? Yritän tässä miettiä, minkä ostan itselleni seuraavaksi, kun vanha purkki alkaa loppumaan.

    • Miia Ezen

      Heippa Hanni! 😊 Mielestäni tuo Smashbox on hitusen varmempaa tököttiä, mutta pää syy on se, että haluan meikkipakkini sisällön myös näyttävän laadukkaalta asiakkaalle. Siinä saa ehkä vääränlaisen kuvan työstäni, jos mukana on halppismeikkejä. Toki moni halppismeikki on myös hyvä ja joskus parempikin, mutta haluan, että asiakkaalle koko meikkaus on sellainen kokonainen paketti, että todella välitän heistä ja he saavat kunnolla rahalleen vastinetta. En tiedä osaisinko selittää. 🤔😃

  • Miime

    Miia 🌹

    Kannatan sekä että. Lähikuvat, että kokonaisuus.

    Pohjustustuotteista itselläni kokemusta siten, että huomasin seuraavan seikan, varsinkin jos on kimmeltäää/hohtavaa luomiväriä, ilman puuteria.
    Tällöin luomiväri pysyy hyvin koko päivän, kun puuteroituna luomivärit häipyy päivän aikana olemattomiin…

    Jos mattaa, silloin puuteri pohjustuksen päälle.

    Mitä tarkoittaa ombre? Omistan Lancomen luomivärin, jossa lukee ombre.

    Sävy on vaalehako sininen, joka taittaa silmäluomella hieman lilaan!!! Ja tuokin levittyy paremmin ilman puuteria. Kimmeltystä siinäkin.

    Onneksi noissa hohtavissa/kimmeltävissä sävyissä on osattu mennä maltilla, että tälläinen + 50 voi myös huoletta laittaa, kunhan ei huitele aina övereitä 😂😂

  • Eve

    Lähikuvat on myös hyviä. Niitä ehdottomasti.

  • Satu

    Hei Miia! Kiitos tuosta tuotevinkistä. Oon vasta nyt innostunut meikkaamisesta ja tilaan ekaa kertaa Covopandalta. Voisitko suositella jotain kivaa, suht edullista luomiväripalettia, mieluiten ruskeasävyistä? Mulla on erittäin rasvainen iho kasvoissa ja myös hikoan kasvoista paljon 😟

  • Markit

    Hei; Kyllä on hieno väri!! Ja ei tarvitse zoomailla ( mitä aina teen) eli tykkään lähikuvista. Etenkin juuri silmäluomissa, kun silloin laitat ja häivytät, vähän tuohon ja enemmän tänne 😀. Joskin voisi olla kasvokuvakin, näkisi kokonaisuuden.
    Tämähän ei ollut aikuisille naisille, niinhän se oli? Kyllä sininen on hieno väri 😊.

  • Maija

    Onko The Balmin Put a Lid on it mielestäsi edelleen hyvä pohjustustuote? Joissain aiemmissa meikeissä olet käyttänyt sitä. Onko näissä muissa jokin etu siihen verrattuna? 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Maija! Joo on edelleen hyvä. Se sopii loistavasti varsinkin kuivemmalle luomelle. Eli voisin laittaa tuon Laveran rinnalle. Tämä the Balm pysyy jopa paremmin kuin Lavera, mutta jos iho on ärsyyntynyt niin laittaisin mielummin Laveraa.

  • Jossu

    Onpa kaunis väri 😍! Ja ehdottomasti myös näitä lähikuvia, ja kokonaisuus olisi myös kiva nähdä!

  • Hanna

    Koska päivittyy kesäkuun suosikit -tuotteet? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! 😍 Huomenna päivittyy. 😊👌

      • Markit

        Hienoa! Nyt tuli hankittua tuo poskipuna, jota suosittelit. Vähän väriä arastelin, mutta kun ei ole hinnalla pilattu, niin hankin. Ja onkin muuten kaunis väri ja sopii minullekin.😊

  • Mari

    Mulla olisi postaustoive: miten meikkaan, kun aikaa on tosi vähän. Vasta tuli puhelu töistä ja olikin mentävä paria tuntia aiemmin..minä vasta heränneenä. Pohjaa pidän tärkeämpänä kuin silmiä, joten siitä en tinkinyt. Ja menihän siihenkin aikaa.. Pelkällä ripsarilla olo oli aika alaston😎
    Mari-

  • Karkki

    Moikka! Käytän tuota Wet n Wildin pohjustusvoidetta ja luomiväri pysyy superhyvin tuon kanssa! Jotain käy kuitenkin aina hassusti, kun mulle jää tuotteen levittämisestä “rajat” joko silmän sisä- tai ulkonurkkaan enkä tiedä, johtuuko tämä väärästä levitystekniikasta. Kohta näyttää erottuvan niinkin hyvin, että luomivärin laittaminen siihen päälle ei auta. Luomi ei pitäisi olla kuivakaan, koska käytän silmänympärysvoidetta. Mikä avuksi?

    • Miia Johansson

      Heippa Karkki! 🙂 Voisko auttaa, jos laittaisit tuotetta vähemmän? Se myös jämähtää hyvin nopeasti, joten koita levittää rivakasti. Todella vaikea siis sanoa mikä levityksessä menee pieleen. Pitäisi melkein nähdä, kun levität tuotteen. 🙂

  • Marju

    Mihinhän on hävinnyt myynnistä tämä paras primer tai oletko löytänyt mitään uutta vastaavaa 🙂

    • Miia Johansson

      Siinä on tainnut olla toimituskatkos. Olen käsittänyt ettei kuitenkaan ole lopetettu, mutta en ola täysin varma. 🙂

  • Eeva

    Miten onnistuu voidemainen luomivärin laitto hyvin pohjustetulle luomelle? Niin rasvaiset luomet, että wetn wild pohjustus+puuterointi pakolliset. Tavallinen luomiväri levittyy tuohon ihanasti, mutta nestemäinen/voidemainen alkaa tarrautua sinne tänne ja tulee laikukasta. Ilmeisesti puuteri jarruttaa jotenkin, mutta onko tähän konstia…?

    • Miia Johansson

      Heippa Eeva 🙂 Voidemainen luomiväri ei välttämättä pysy hyvin rasvaisella luomella, koska se tosiaan levittyy helpoiten ihan paljaalle luomelle. Rasvaiselle luomelle on siis juuri paras tuo sun kombo eli wet n wild + puuteri ja luomiväriksi puuterimainen tuote.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram