6 x LUKIJOIDEN SUOSIKKIJUTUT VUONNA 2022

30.12.2022

Vuosi 2022 on on ollut täällä päin ruutua suurien muutoksien vuosi. Showroom valmistui ja kosmetiikan lisäksi olen laajentanut siitä luonnolliseen suuntaan eli vaatteisiin, joihin tietenkin meikki aina yhdistetään.

Kerron ensi viikolla enemmän myös täällä blogin puolella, että mihin olen aikaani käyttänyt. En ole nimittäin avannut kunnolla täällä sivuillani VIP-myynti konseptia ja mitä showroomilla oikein puuhailen. Saati miltä siellä oikein näyttää. Aina välillä unohdan, että kaikki te ette ole Instagramin puolella.

Mutta nyt mennään teidän lempparijuttuihin tältä vuodelta. Katsoin tulokset Google Analyticsista ja näihin juttuihin suurin osa onkin löytänyt tiensä Googlen hakukoneen kautta, koska sieltä tulee blogini suurin liikenne. 

1. MIIAN SUOSIKIT SIVUSTO

Ehdottomasti suosituimmat sivut ovat “Miian suosikit” -sivusto, jonne olen kerännyt ne kaikista parhaat kosmetiikkatuotteet selkeästi kategorioittain.

Todo-listalla onkin pian sivustojen päivitys ja tulen siis lisäilemään sinne taas uusia suosikkeja.

2. IHONHOIDON ALKEET – NÄMÄ JOKAISEN PITÄISI TIETÄÄ

Erityisesti talven tullen saan kysymyksiä, että mikä olisi paras seerumi. Vastaukseni on usein vastakysymys: “Miten on perus ihonhoitosi laita?” Iho ei oikeasti tarvitse paljon, jos käyttää ihan vaan muutamaan tuotetta oman ihon tarpeiden mukaan.

Valitettavasti suurin osa on aivan hakoteillä ihonhoidon kanssa ja läträä kasvoille monen putelin sisältöä tietämättään oikeastaan yhtään sopivatko ne oman ihon tarpeisiin. 

Tämän vuoksi on ollut ilo huomata, että juttu ihonhoidon alkeista on ollut tämän vuoden suosituin juttu.

3. PINTAKUIVAN IHON HOITO – HELPPO RUTIINI JA MITÄ KANNATTAA VÄLTTÄÄ

Pintakuivuutta voi olla aivan kaikilla ihotyypeillä. Pintakuiva iho ei siis ole ihotyyppi vaan ihon väliaikainen tila, jolloin ihosta puuttuu vesikosteutta. Syyt löytyvät useimmiten vääristä ihonhoitotottumuksista tai talven tullen iho yksinkertaisesti vaatii enemmän ihonhoitotuotteilta.

Selkeä juttu pintakuivan ihon hoidosta löytyy TÄSTÄ. Jutun avulla opit tunnistamaan pintakuivuuden ja välttämään suurimmat virheet sekä tietenkin pääsemään pintakuivuudesta eroon. 

4. SEKAIHON HOITO – HELPPO RUTIINI JA MITÄ KANNATTAA VÄLTTÄÄ

Otsikko kertookin sen mitä TÄSTÄ jutusta saat eli parhaat vinkit ja tuotteet sekaiholle.

Jos tuntuu, että ihossa on hieman kaikkea ongelmaa, niin on kaikista tärkeintä lähteä liikkeelle oikeanlaisesta ihon puhdistuksesta, eli skipata geeli- ja vaahtoputsarit ja vaihtaa hellävaraiseen pesuun. Liian pesevät putsarit ovat vuosien kokemukseni ja yksinkertaisesti ihon luonnollisen toiminnan mukaan suurin iho-ongelmien aiheuttaja. 

5. PARAS LUONNON PUHDISTUSÖLJY x 5 – ELI HELLÄVARAINEN KASVOJEN PUHDISTUSTUOTE

Hellävarainen, mutta samalla myös tehokas. Puhdistusöljy yhdistettynä konjac-sieneen on helppo tapa puhdistaa aivan kaikki meikki, aurinkovoide ja lika pois kasvoilta.

TÄSTÄ postauksesta löydät varmasti oman lempparin.

6. MITEN VALITA OIKEAT VÄRIT MEIKISSÄ, VAATTEISSA JA HIUKSISSA?

Joku pitää tätä hifistelynä, mutta itse vannon värien nimeen. Oikea väri saa kantajansa hehkumaan ja oikeissa väreissä sinulle usein sanotaan, että sopiipa tuo huulipuna tai vaikka paita sulle todella hyvin.

Eli värioppi tulee hyvin monelle tietämättään automaattisesti, mutta TÄMÄN jutun avulla opit oikeasti ymmärtämään miksi jokin väri näyttää toisella hyvältä, mutta ehkä sinulla taas ei.

Mikä juttu tai kosmetiikkatuote on ollut täällä blogissani tänä vuonna just sun lemppari?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram