MORSIAMEN IHONHOITO – 3 PARASTA VINKKIÄ

07.05.2022

Usein koemeikkiä tehdessä sain morsiamelta kysymyksen, että mitä erityistä suosittelisin ihonhoidoksi juuri ennen häitä, jotta iho olisi parhaimmillaan. Tässä omat suositukseni.

1. ONKO PERUS IHONHOITO KUNNOSSA?

Niin tylsältä kuin sen kuulostaakin, mutta tämä ensimmäinen kohta on kaikista tärkein. Huomasin hyvin monen morsiamen kärsivän pintakuivuudesta, joka vaikuttaa paljon myös meikkivoiteen valintaan ja sen kestävyyteen. Mitä paremmassa kunnossa iho on niin sitä paremman lopputuloksen melkein millä tahansa meikkivoiteella saa aikaan.

Useimmiten ihonhoidon perusteisiin tutustuminen ja ihan muutaman tuotteen käyttö palauttaa ihon luonnollisen tasapainon ja meidän ihmeellinen iho hoitaa itse itsensä kuntoon. Ellei tietenkin syyt löydy jostain muualta kuin ihonhoidosta.

Yllättävän moni ei edes tiedä hoitavansa ihoaan väärin ja siksi on joskus hassua kysyä, että onko ihonhoitosi kunnossa, koska melkein jokainen vastaa siihen kyllä. 

Jos et oikein ole varma ihonhoitosi laidasta, niin TÄSSÄ postauksessa voit päivittää ihonhoitotietoutesi helposti nykypäivään. 

2. MITÄ MUUTOKSIA IHONHOITOON KANNATTAA TEHDÄ JA MISSÄ VAIHEESSA?

Iho uudistuu noin neljässä viikossa riippuen iästä, mutta en lähtisin muuttamaan ihonhoidosta enää mitään noin kuukausi ennen häitä. Tai ainakaan lisäämään mitään tehoaineita, joihin iho voi reagoida. Ennen sitä voi lähteä muuttamaan omasta ihonhoitorutiinista jotain aina yksi tuote kerrallaan, joka on paras vaihtoehto ihan jokaisen kohdalla.

Jos kaapista kuitenkin löytyy jokin tuttu kosteuttava naamio tai kuorinta, joka sopii sinulle, niin näitä voi hyvinkin käyttää vaikka häitä edeltävänä iltana. Mitään uutta ja ihmeellistä en lähtisi kaasojen kanssa edellisenä iltana testaamaan. Olen nähnyt morsiamilla aika rajujakin ihoreaktioita hääpäivänä. Tosin tähän on voinut liittyä myös korkeaksi nousseet stressitasot.

3. MITÄ NAAMIOITA JA ERITYISTUOTTEITA?

Omalle ihotyypille sopivalla ihonhoidolla pääsee hyvin pitkälle, mutta moni haluaa hemmotella ihoaan ennen häitä.

Yleisimpiin morsiamen toiveisiin saatat saada vastaukset seuraavista postauksista:

  • Meeri

    Kiitos Miia ihanasta ja super avuliaasta blogista! 😍
    Olisiko sinulla vielä jotain täsmävinkkejä ihon onglemakohtiin.. Minulla on muutoin mielestäni hyvä iho, mutta otsa on täynnä “hikinäppyjen” tyylisiä näppylöitä. Eivät siis näytä varsinaisesti finneiltä eivätkä punoita. Otsan iho on vain epätasainen ja pieniä näppyjä täynnä.
    Aamulla vain vesipesu + purebeautyn Birch sap mist + weledan skin food.
    Illalla pesu Bybin milk melt + samat tuotteet kuin aamulla.
    Pitäisikö vaihtaa jotain tuotteita tai lisätä jotain rutiinin?

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Mä vaihtaisin joo tuotteita enemmän sun ihotyypin mukaan. En nyt ole varma sun ihotyypistä, joten en osaa suoraan suositella postausta, mutta esim sekaihon tuotteet. Tuo Weleda voi mahdollisesti tukkia joitakin ihotyypoejä. Mutta tietty ihoon vaikuttaa sitten taas hyvin paljon enemmän hormonit, elintavat ja oikeastaan kaikki muu paitsi ihonhoito.. stressi mukaanlukien. 😊

      Tässä sekaihon postaus:
      https://miiajohansson.com/2022/01/sekaihon-hoito-helppo-rutiini-ja-mita-kannattaa-valttaa/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram