PIKAKAUNISTAJA – SAIN HYVÄN IHONI TAKAISIN!

28.02.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Olen jo muutaman viikon tuskaillut ihoni pintakuivuuden kanssa oikein tosissani. Kaikista kosteuttavammatkin tuotteet vaan holahtaa ihoon ja tuntuu, että oikein mikään ei enää riitä. Naama tuntuu karhealta ja sitä alkaa helposti kiristelemään. Nämä mahtavat talvi-ihon pelastusvinkitkään ei enää auta, joista kirjoitin talven alkaessa.

En ollut itse kuunnellut tuon postauksen kohdan neljä vinkkiä! Syynä oli se, että ihoni on samalla myös ajoittain todella herkkä. Siksi en erityisesti talvella aina uskalla käyttää säännöllisesti kuorintaa.

Jostain mieleni sopukoista kumpusi yhtäkkiä ajatus, että entsymaattinen kuorintahan on hellävaraisempi. Lisäksi kun valitsee tuotteen, joka samalla kosteuttaa, niin ollaan oikealla tiellä.

Paras kuorinta

IHO ON KUIN UUDELLEEN HERÄNNYT

Pikakaunistaja on sinänsä hieman kyseenalainen sana, koska oikeastaan millään kosmetiikkatuotteella yksinään ei voi saada mitään maata mullistavia tuloksia. Mutta jos ihonhoito on muuten kunnossa ja siitä tuntuu puuttuvan jokain tärkeä palanen, niin pieniä ihmeitäkin voi tapahtua.

*Leahlani Honey Love -kuorintanaamio kirkasti sameaa ihoani heti. Siitä tuli heti pehmoisempi ja käyttämäni ihonhoitotuotteet toimivat taas vanhaan tuttuun tapaan. Iho kirkastui ja on taas selkeästi kuulaampi (vertaa TÄMÄN postauksen ensimmäinen kuva, jonka otin samalla viikolla täysin samalla meikkipohjalla).

Ihoni on todellakin taas herännyt eloon ja se tuntuu pehmoisen kosteutetulta koko päivän. Oon aivan fiiliksissä ihostani pitkästä aikaa!

HUOM! Tämä kuorintanaamio on todellinen superfood pläjäys kaikille ihotyypeille. Jos ihosi on kuitenkin todella herkkä, niin tämä kannattaa skipata.

Hetkessä parempi iho

  • Hanne

    Uskaltaisikohan tuota kuorintaa käyttää ruusufinnistä huolimatta? 🤔 Nyt kun lääkekuurin jälkeen vihulainen on pysynyt hallinnassa useamman vuoden… *kop kop puupäähän*
    Vai olisiko sulla vinkata jokin toinen kuorinta?

    • Miia Johansson

      En ottaisi Rosaceaan tätä kuorintaa. Flowlla on entsymaattinen lingonberry kuorinta, joka olisi parempi vaihtoehto. 😊

  • Riina

    Mulla on suht herkkä iho, joka reagoinut oletettavasti ainakin johonkin Madaran meikkivoiteessa olevaan ainesosaan ja sen jälkee POD-ihottuma paheni. Voiko POD-oireista kärsivä käyttää tuota Leahlanin kuorintaa, vai mitä suosittelisit? Käytän muuten pelkästään Laponien tuotteita.

    • Miia Johansson

      En ottaisi PODin kanssa käyttöön tätä Leahlania. Laponien tuotteet on just hyviä PODiin. 😊

  • Emilia

    Anteeksi tämä kysymys ei liity tähän postaukseen..mutta olen miettinyt että tilaanko tuon sinun suositteleman Ofran vai Lauren Brooken highlighterin? Tämä tulisi lähinnä käyttöön luomille, kumpaa suosittelet 😊

    • Miia Johansson

      Lauren Brooke on siis voidemainen ja ei pysy luomella niin hyvin. 😊 Valitsisin tässä tapauksessa puuterimaisen ja silloin se olisi tuo Ofra. Luomivärin pohjustus kannattaa ehdottomasti laittaa alle. 😊

      • Emilia

        Kiitos vastauksesta ❤️ osaisitko suositella jotakin edullisempaa highlighteriä esim. Essenceltä tai mitä saisi marketista?

        • Miia Johansson

          Joo, kannattaa käydä vaikka ihan Essenceltä testaamassa esim Tokmannilla. En osaa tiettyä tuotetta neuvoa, koska esim. juuri Essencellä vaihtuu valikoima aika tiheään. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram