Parhaat vinkit rasvoittuvalle iholle

26.08.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Rasvoittuvalle ja kiiltelevälle iholle on tehtävissä paljonkin, mutta tulet varmasti yllättymään tämän postauksen neuvoista. Voisi nimittäin kuvitella, että ohjeistan jonkin tietyn silikonipohjaisen primerin käytössä, mutta näin en tee. En laita sellaisia edes asiakkailleni. Nyt etsitäänkin mielummin syy siihen, miksi iho rasvoittuu ja koitetaan eliminoida tämä epämukavuus.

Itselläni naama rasvoittui ennen niin paljon, että olisin voinut kaapia kaiken sen rasvan pois vaikka voiveitsellä. Olen nyt vasta tajunnut, että tilanne on nykyään huomattavasti parempi. Toki ei kokonaan pois, koska sellainen on ihoni. Kaikki riippuu myös hyvin paljon ulkoisista tekijöistä, kuten stressistä – silloin ihoni rasvoittuu huomattavasti enemmän.

Tässä postauksessa katsotaankin tuotteita, joiden käytöllä olen huomannut suurimman eron. Voitteko kuvitella, että nykyisen ihonhoitorutiinini vuoksi kasvollani on myös finnejä todella harvoin.

KUINKA PESET KASVOSI? SE ON KAIKISTA TÄRKEINTÄ!

Liian vahvoilla geeli- ja vaahtoputsareilla kasvojen peseminen saattaa tehdä sen, että iho rasvoittuu huomattavasti enemmän. Tämä johtuu siitä, että liian tehokkaat putsarit poistavat iholta myös kaiken hyvän ja näin iho kuivuu helpommin. Iho yrittää kompensoida kuivuutta tuottamalla yhä enemmän talia. Viikoittain neuvon teitä iho-ongelmien kanssa ja suurin ongelma näyttää olevan liian tehokkaat putsarit. Jättäkää jo ne putsarit, jossa luultavimmin inci-listan toisena ainesosana on sodium laureth/lauryl sulfate.

Itse käytän hellävaraisena putsarina balmimaista öljyputsaria, joka on *Flow Cosmeticsin Balm to Milk. Tämä pyöritellään ensin kuivalla iholla niin pitkään, että kaikki meikki on sulanut ja irronnut. Tämän jälkeen otetaan mukaan hitusen vettä ja öljy emulgoituu eli muuttuu maitomaiseksi. Sitten pyörittelen hetken vielä emulgoitunutta balmia kasvoilla ja pesen pois. Tämä on siis kaksoispuhdistus yhdessä purkissa. Joillekin riittää tämä yksi tuote, mutta itse käytän sen verran paljon meikkiä, että viimeistelen kasvojen pesun *Huxleyn geeliputsarilla – yksi harvoista geeliputsareista, joka ei kuivata.

HUOM! Ihoa ei kannata pestä aamulla millään aineilla vaan pelkkä vesipesu riittää. Itse pyörittelen aamuisin kasvot kostutetulla *konjakkisienellä.

Lue myös

KASVOJEN PUHDISTUS: YKSI TÄRKEIMMISTÄ ASIOISTA IHONHOIDOSSA

TASAPAINOA OIKEISTA RAAKA-AINEISTA

Olen vasta viimeaikoina alkanut ymmärtämään kuinka tärkeää ihonhoidossa on valita raaka-aineet juuri oman ihon tarpeiden mukaan. Ennen innostuin vaikka mistä mainosten naamarasvoista ja heitin kasvoille kaikki mahdolliset seerumit mitä ikinä firmoilta sainkaan testiin. Iho oli myös sen vuoksi melko epätasapainossa.

Yläpuolella on pari viikkoa käytössäni ollut uusi *Eco by Sonyan tasapainottava kasvovesi (otinpas onnistuneen tuotekuvan, heh), joka on todella harvinainen tuote sekaiholle, sillä samalla se tasapainottaa sekä kosteuttaa ihoa. Tarvitsen näitä molempia ihonhoitotuotteelta. Ainesosaluottelo on tässä tuotteessa musiikkia korville. Saatan suihkutella tätä kasvoille parikin kerrosta pesun jälkeen ja tietenkin painella sen kämmenillä kunnolla iholle.

LAADUKKAAT ÖLJYT

Myös öljyt kannattaa valita sen mukaan, mikä on omalle iholle parasta. Tämä on tietenkin vaikeaa, jos ei osaa lukea ainesosaluetteloa ja tiedä mitä eri öljyt tekevät iholle. Joskus tuotteitakin mainostetaan tietyllä raaka-aineella, mutta kyseistä raaka-ainetta voi olla tuotteessa vain ripaus. Kyseessä ei ole silloin laadukas tuote. Mainostettu raaka-aine pitäisi olla inci-listan alkuosassa (erityisesti öljyissä) ja muutenkin inci-listan pitäisi olla melko lyhyt (max 20 raaka-ainetta), koska muuten listan loppuosan raaka-ainetta on tuotteessa niin vähän, ettei se vaikuta ihoosi millään tapaa. Ihonhoitotuotteissa todellakin less is more!

Ette uskokaan kuinka paljon meitä yritetään huijata ostamaan kalliita puteleita, joissa vaikuttavia raaka-aineita on aivan naurettavan vähän. Suurimmilla firmoilla kuitenkin pääasia on se kuinka paljon viivan alle jää tilikauden päätyttyä rahaa – ei se oletko oikeasti saanut apua tuotteesta.

Aivan loistava luxus öljy löytyy *Nourish Londonilta, joka sisältää upeita raaka-aineita. Tämä öljy sopii niin akneihoiselle kuin kuivalle iholle ja kaltaiselleni sekaiholle, jolla on atopiaa. Hintakin on vain 25,90€. Itselläni iho rasvoittuu eniten, kun olen stressaantunut ja tämä öljyseos rauhoittaa ihoani. Käytin sitä aluksi ainoastaan yöllä, mutta nyt ole korvannut sillä aina välillä päivävoiteeni. Tässä tuotteessa on niin anti-age vaikutusta, mutta se rauhoittaa myös hormonitoiminnan aiheuttamia iho-ongelmia. Hyviä puolia on niin paljon, että voisin vaan jatkaa tämän tuotteen hehkutusta.

Lue myös

KASVOÖLJYT, JOTKA TOIMII

MEIKKIVOIDE, JOKA PYSYY

Tässä on ehkä maailman pysyvin meikkivoide. Kyseessä on *Estee Lauder Double Wear. Se on ehdottomasti paras helposti kiiltelevälle iholle ja käytänkin sitä lähes poikkeuksetta morsiamille. Tosin tässä on yksi mutta – iho ei saa olla yhtään pintakuiva, koska tämä ei asetu silloin kauniisti. Myös aikuiselle naiselle en suosittele tätä ytyä meikkivoidetta.

Kauniin ja kuulaan lopputuloksen saa jopa tällaisella ytyllä meikkivoiteella, kun sen levittää todella ohuelti kasvoille. Olen vasta tänä vuonna oppinut levittämään paksumman ja pigmenttisemmän meikkivoiteen ohuesti. Kuvasta ei ehkä uskoisi, että kasvoillani on Estee Lauder Double Wear.

Lue myös

4 x PARAS MEIKKIVOIDE IKINÄ

P.S. Tämän meikin huulipuna on Sisleyn huulipuna sävyssä 40, joka pysyy todella kauniisti. Se on myös pirun kallis. Edullisemminkin saa kauniita huulipunia.

  • Kaisa

    Ainakin mulla jokainen tuotelinkki menee samaan Flow Cosmeticsin putsariin 🤔

    • Miia Ezen

      No voihan pentele 😅 Korjaan asian. 😃

    • Miia Ezen

      Nyt pitäisi toimia. 🙂

  • Jansku

    Hei, mitä kosteusvoidetta suosittelet rasvaiselle iholle meikin alle? Ennen suosittelit Mizonin water volume ex creamea, mutta mites tämän tuotteen inci-lista? 🤔 Onko Weleda skin food liian tuhti hyvin rasvaiselle iholle?

    • Miia Ezen

      Heippa Jansku! 🙂 jos on joku todella tärkeä päivä niin en laittaisi välttämättä kosteusvoidetta ollenkaan. Oon käyttänyt itse vaan Yliopiston Apteekin luonnonkosmetiikkaseerumia kasvoveden päällä, kun se on sellainen kevyt voidemainen seerumi. Weleda Skin Foodia käytän taas kuultovoiteen tavoin ja en laita sitä ravoittuville kohdille ollenkaan. 🙂

      Tässä postauksessa on se mitä käytän usein itselläni, vaikka se onkin normi-kuivaihoiselle tarkoitettu. Mutta se on vaan mikä toimii mulla. 🙂

      https://miiaezen.com/2019/07/16/opi-tietamaan-mita-ihosi-tarvitsee/

  • Vesseli

    Mä en tiedä olenko jo ainakin sata kertaa mainostanut täällä kuinka SINÄ kehotit välttämään Sodium Laureth Sulfatea ja TADAA, ihoni voi todellakin paljon paremmin kuin vuosi sitten. Yayy! Käytän myös Dermalogican Medibac (nyk.age bright?)-sarjaa päivittäin jotain tuotetta ainakin joka on suunnattu aikuiselle akne-iholle… Sekä myööös kasvoöljyä, ruusunmarja-öljy on parhain.. Ihoni on välillä pintakuiva ja epäpuhtaudet ei “pääse ulos” kuivan pinnan alta ja tulee sellasii pienii valkosia jotka ei lähde sit niinku millään. Välillä tulee joku hormoonifinni, ja välillä puristelen jonkun tulehduksen naamaan, mutta hyvin tyytyväinen olen.
    Tällä kombolla voi ihoni tosiaan niin hyvin, että se ei ärsyynny vaikka kokeilen nassuun muitakin juttuja.. Mutta savimaisia kuivattavia(?) syväpuhdistavia naamioita ei pärstä kestä, ne varmaan imasee jonkun suojan pois ja epätasapaino on taattu! …kunhan taas jorisen..

    • Miia Ezen

      Heippa Vesseli! <3 Ihanaa kun joriset. 🙂 Joo siis noita savinaamoita ei pitäisi päästää kuivahtamaan iholla tai ne imee kaiken pois ihosta ja se ei ole hyvä. Moni siis tekee noiden kanssa sen virheen, että päästää kuivumaan kokonaan kiristäväksi iholla. Ootko kokeillut kerrostaa kosteuttavaa kasvovettä, jos iho tuntuu pintakuivalta. Se on ainakin vienyt multa pintakuivuuden pois. 🙂 Ja siis niin ihanaa kuulla, että oot saanut apua välttämällä SLSää.. vistit kun kaikki uskoisi tämän. <3

  • Saritäti

    Kiitos neuvoista ja huulipuna on upea!

    • Miia Ezen

      Kiitos Saritäti! 😀

  • Tarja

    Millä ja miten laitat tuon estee lauderin kasvoille? Kuvassa ainakin näyttää todella hyvältä!

    • Miia Ezen

      Heippa Tarja! 🙂 Kabukisievltimellä. Kannattaa kurkata video-kategoria sivupalkista, niin näät siellä miten levitän meikkivoiteen. Mullakin on mennyt hetki ennen kun oon oppinut levittämään meikkivoiteen tarpeeksi ohuelti. 🙂 Myös IG-stoorien kohokohdissa on ohjeita, jos olet IG:ssä.

  • Sabinamaria

    Ihan hullua, eilen meinasin laittaa sulle viestiä että miten hoidat itse rasvoittuvaa ihoa, kun jossain postauksessa siitä rasvoittuvuudesta mainitsit. Ja tässähän se postaus siitä heti tulikin 😀 Mulla siis rasvoittuu T-alue!

    Koitin kaksoispuhdistusta öljypohjaisella+vesipohjaisella (sebamedillä btw, tiedät ketä käy kiittäminen;) enkä hiffannut yhtään tämän tyylin hienoutta. En yksinkertaisesti huomaa mitään vaikutusta öljyputsarilla, lähinnä tuntui ikävältä ja ennenkin kaikki on lähtenyt pelkällä sebamedillä+misellivedellä hyvin. Nyt vähän kiikun-kaakun jatkanko öljyllä vai jätänkö vaan pois.

    Suosittelisitko silti kokeilemaan tätä Flown balmia? Onko se edes vähän erilaista kuin perus öljyputsari?? Haluaisin koittaa juuri siksi, että tuo T-alue olisi hieman parempi.

    Sitten lopuksi vielä aivot ristissä: kauneusblogeissa saarnataan, että itse öljy ei kosteuta ihoa, vaan lukitsee sen alla olevat altiiviaineita muhimaan ihoon (eikös..?). Miten
    siis tuo mainitsemasi öljy toimii, ja missä vaiheessa laitat sen iholle ja minkä päälle/alle?

    Kiitos hurjasti avusta!

    • Miia Ezen

      Heippa Sabinamaria! 🙂 Telepatiaa! 😀

      Joo siis se öljyputsari on tuossa sinänsä vähän turhaa, jos kuitenkin peset sellaisella aineella lopuksi, jossa on SLSää. Eli iho kuivuu ja siitä lähtee varmasti kaikki meikki sekä myös liikaa talia ja hyviä bakteereja liian tujulla putsarilla. Eli myöskään kaksoispuhdistuksessa ei saa käyttää liian vahvoja tuotteita. Tai itseasiassa se onkin kaksoispuhdistuksen idea, että ollaan hellävaraisia. Myös jotkut öljyputsarit on todella kuivattavia ja mulla ainakin tuntuu naama niidenkin jälkeen tosi tiukalta.

      Mä en nyt tiedä osaanko sulle selittää kaksoispuhdistusta oikein, mutta oot siis oikeassa siinä, että tuntuu tuo öljy turhalta, koska tuon sebamedin kanssa se on turha.

      Eli jos tilaat flown ja toisessa vaiheessa kuitenkin käytät liian pesevää tuotetta, niin se koko idea on turha. 🙁 Eli se toinenkin vaihe pitäisi olla hellävarainen.

      Huom! Tuo Flow voi aluksi tuntua oudon rasvaiselta kasvoilla, mutta tosiaan ollaan totuttu liian nirskuvan puhtaisiin kasvoihin. Kasvot tulevat kyllä puhtaaksi, mutta fiilis on eri. Jos meikkaa paljon (kuten minä) niin silloin kannattaa kuitenkin ottaa toiseen vaiheeseen jokin putsari, kuten vaikka tämä Huxley tai jopa maitomainen hellävarainen putsari.

      Öljy (myös öljyseerumi) laitetaan aina viimeiseksi ihonhoidossa, koska se on raskain. Mikään ei muuten pääse imeytymään sen ohi. Ja on totta, että öljy sitoo kosteuden ihoon. Öljyssä ei ole vettä ja siksi se ei kosteuta. Mutta omalle iholle oikeanlaiset öljyt myös hoitavat ihoa. En ole opiskellut ihon biologiaa, mutta jos olen oikein käsittänyt niin englanniksi on kaksi eri sanaa kosteutukselle: moisturise ja hydrate ja siksi me usein suomen kielessä mennään sekaisin. Hydrate on vesikosteutusta ja moisturise taas tietynlaista öljykosteutusta iholle, joka tarvitsee öljyjä. Onpa vaieka selittää, kun meiltä puuttuu näille omat sanat. Joku saa korjata, jos olen väärässä. En sano faktaksi, koska en halua kirjoittaa tänne mitään mistä en ole satavarma. 🙂

      • Sabinamaria

        Siis nyt mä en kestä. Sebamedissa on SLS:sää siis. Voihan face palm sentään!!

        Mä oon vuosikaudet pessyt tolla sebamedillä, koska se on tuntunut hyvin poistavan meikin. Ja samoin olen syynännyt kaiken muun SLStä pois paitsi tota perhanan sebamedin!! Ei voi olla totta 😀

        Kiitos siis tuhannesti, kun jaksat näihin vastailla. Ehkä annan tuolle Flown balmille nyt mahdollisuuden kuitenkin ihan hyvillä mielin! Ongelma on ollut just se että öljyputsarin jälkeen iho ei todella ole tuntunut puhtaalta, vaan vasta sebamedin jälkeen. Nyt on kiva testata kun jättää sen pois, että vaikuttaako kuinka kasvojen rasvoittumiseen!

        Vielä yksi kysymys: mattameikkivoiteet. Kokemuksia? Toimiiko ne oikeasti jollain pitäen ihon mattaisena?

        • Miia Ezen

          Joo on 🙈 ja yleensä tollaset poistaakin meikin superhyvin, mutta iholle liian rankka. Jos iho ei tunnu puhtaalta öljyputsarin jälkeen, niin kannattaa silti käyttää kaksoispuhdistusta.

          Riippuu niin meikkivoiteesta ja ihosta, että miten pysyy mattana. Mutta pitääkö pysyä mattana? Eikö kuulas ole kivempi? 😉

  • Tanexi

    Tuoksuherkkänä kiinnostaa että miten voimakkaat tuoksut näissä tuotteissa on?

    • Miia Ezen

      Heippa Tanexi! 🙂 Tämä onkin hankala sanoa, koska en tiedä kuinka herkkä olet tuoksuille. Flowssa ei ole tuoksua lähes ollenkaan, tuossa öljyssä on miedot öljyjen omat tuoksut ja kasvovedessä luonnollinen ananaksen tuoksu (tämä ehkä vahvin tuoksu näistä kolmesta).

  • RL

    Hei Miia ja kiitos ensinnäkin blogista!
    Mietin, voisitko tehdä noista korviksista jotain postausta? Sinulla on monissa kuvissa hienot korvikset ja niistä saisi varmaan muutamankin eri tavoin teemoitetun postauksen aikaan. Entä muut korut? Tänne voisivat sopia aiheeksi myös muuten asusteet. Ainakim hiuspinnit sun muut pompulat – voisitko kirjoittaa niistä? Tuovat usein viimeisen silauksen meikkiin ja asuun. Täältä blogista näkyykin miten sinulla on vaikka pinnit ja luomiväri sävy sävyyn, tosi kiva!

    Minusta monilla suomalaisilla on usein aivan liian käytännöllinen näkökulma vaikka juuri hiusten laittamiseen kiinni esmes ponnarille, laitetaan vaan joku neutraali lenksu, vaikka ihan jo sievällä soljella ja parilla “turhalla” pinnillä moni ponnari ja sen kantaja puhkeaisi vielä enemmän kukkaan. Sama korujen kanssa. Meitsin mielipide toki ja tiedän, että monia tuskastuttaa korut syystä tai toisesta (: vaan rohkaisisin kokeilemaan. Ei se niin vakavaa.

    Kylmempien ilmojen lähestyessä myös kiinnostaisi, onko sinulla vinkkejä käsien ihon hoitoon ja kynsilakkoihin? En löytänyt täältä sivulta hakutoimintoa, eli jos näistä on jo juttua, niin jes.

    Tällaisia ideoita itsellä, kun en hirveästi kasvoja meikkaa (-: Tätä blogia on hauska seurata kummiskin ja saattaisit ehdottamistani aiheista hyvinkin saada jutttua aikaan.

    Sisustuspostauksesi, pienetkin (siis ei tarvi esitellä koko kotia varastosta vessaan) ovat täällä kans hyvä lisä.

    PS. Olen seuraillut kauan tätä aina silloin tällöin – ilmeisesti viime kerrasta on hurahtanut kauan, koska en ollut nähnyt tätä uutta, ihan omaa sivuasi. Hyvä uudistus. Blogi on tosi selkeä ja raikas, ihanan kevyt, rauhoittava selata. Tässä onkin mennyt jo useampi tunti seikkaillessa täällä sinne tänne (:

    • Miia Ezen

      Heippa RL! 🙂 Kiva, että viihdyt täällä blogissa. Pistän koruidean muhimaan. Voisinhan tehdä sellaisen koonnin. Mutta koen etten ole niissä kovinkaan expertti. 🙂

      Luit ajatukset, sillä käsienhoidosta mulla on tulossa yksi aika lyhyt, naseva ja simppeli postaus. 😉 Kynsilakoistakaan ei ole postausta, koska en ole niissäkään niin hyvä, mutta pistän senkin mietintämyssyyn.

      Ja vitsit miten ihana kuulla, että uusi ilme miellyttää, koska itse juuri tässä mietin, että pitäisikö ilme uusia. 😀

  • Hanna_

    Kiitos Miia hyvästä blogista! Tämä on lempparini! Olen taistellut todella rasvoittuvan ihoni kanssa ties miten pitkään ja mikään ei tunnu auttavan. Olen vaihtanut putsarin joka on ilman SLS ja käyttänyt kaksoispuhdistusta aamuin illoin. Ainut mitä en ole kokeillut on tuo naaman pesu aamulla pelkällä vedellä. Eikö yön aikana iho nimenomaan uusiudu ja tuota sitä rasvaa? Eikö ihohuokoset tukkiudu jos aamulla ei saa sitä rasvaa pois? Siis aion kokeilla tätä, mutta vähän jänskättää, meneekö iho aivan tukkoon, jos aamulla pesee pelkällä vedellä 🤔.

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! 🙂 Kyllä se vesipesu riittää. Voin kysäistä vaikka vielä tarkemmin ihonhoidon ammattilaisilta, että miksi se riittää. 🙂 Onko sulla mitkä tuotteet kaksoispuhdistuksessa?

      • Hanna_

        Viime aikoina olen käyttänyt Whamisan öljyputsaria ja Klairsin Rich Moist Foaming Cleanseria. Voisin koittaa seuraavana noita suosittelemista puhdistustuotteita ja Konjac-sientä. Olisi kyllä kiva tietää, mihin vesipesun tehokkuus perustuu 😊. Tavallaan uskonkin, että liikapesu ja oman suojakerroksen poispesu ei ole hyväksi, mutta miten en usko sen toimivan oman rasvanaamani kanssa 😭!

        • Miia Ezen

          Heippa Hanna! 🙂 Mä voisin kuvutella, että syy on tosiaan se, että iho ei puske päivän aikana niin paljon rasvaa kun sitä ei strippaa täysin öljyttömäksi aamulla. Tämä on nyt ihan vaan mutu-tuntumalla mietitty, koska mulla ei tosiaan ole tästä muuta tietoa kuin, että oma iho on rauhoittunut. 🙂

    • Kati @ TwistBe

      Moikka Hanna!

      Se, että tuotteessa ei ole SLSää ei vielä takaa etteikö se voisi olla siltikin liiallisen pesevä ihollesi. SLSn välttely on kuitenkin hyvä ensiaskel 🙂 Mutta me näemme käytännön asiakastyössämme, että ylipäänsä vahvasti vaahtoavat geeli- ja vaahtomaiset ovat valtaosalle aivan liian puhdistavia. Kaikki ihon, ja siis koko meidän kehon, uudistavat ja puhdistavat toiminnot tapahtuvat levon aikana eli valtaosalla meistä öisin. Aamulla iho on vahvimmillaan ja jos pesemme heti aamusta ihon voimakkaalla putsarilla lähtee iholta pienen extratalin mukana ihoa suojaavia huipputärkeitä bakteereita, ihon omaa tärkeää kosteustekijää ja herkästi liikaa taliakin. Tätä kompensoidakseen iho tyypillisesti lähtee tuottamaan talia korjatakseen tilanteen. Jos ihoa kuitenkin pestään kovasti kahdesti tai jopa useammin vuorokauden aikana niin iho ei yksinkertaisesti ehdi korjata aiheutettua vahinkoa ja iho-ongelmakierre on helposti valmis alkamaan.

      Iho-ongelmien ja rasvoittuvan ihonhoidossa herkästi ajatellaan että puhdistuksen pitää olla mahdollisimman tehokasta, jotta näpyt ja rasva lähtee, mutta oikeasti kun halutaan tukea ja tasapainottaa ihon luonnollista toimintaa on puhdistuksenkin tärkeää olla hellävarainen <3

      Mikäli ehdottomasti kaipaat tuotetta aamulla vesipesun sijaan niin kokeile kevyttää maitomaista putsaria tai pyyhi kasvovedellä. Uskon, että ihosi kiittää <3

      • Miia Ezen

        Kiitos Kati! 🙂 Pyysin siis Katin vastaamaan tähän asiantuntijana.

  • Fri

    Moikka Miia!

    Kaipaisin kovasti apua ihonhoitorutiiniini. Minulla on rasvoittuva iho ja nykyään se on alkanut rasvoittua entistä enemmän enkä tiedä mikä auttaisi.

    Tällä hetkellä minulla on illalla puhdistukseen käytössä Patykan Clean sarjasta öljy sekä puhdistusvaahto. Nämä ovat ehkä liian kuivattavia ja aijonkin kokeilla seuraavaksi yllä mainittuja tuotteita.

    Aamuisin vesipesun jälkeen suihkin sinun suosittelemaa Flown ruusukasvovettä ja tämän jälkeen laitan Aurelia Probiotic Skincare -sarjan revitalise & glow -seerumia sekä saman sarjan päivävoidetta ja sy-voidetta. Iltaisin muuten samat tuotteet käytössä, paitsi seerumin korvaa Aurelian Cell Repair Night Oil ja voiteena käytän Aurelian yövoidetta.

    Osaatko sanoa jotain Aurelia Probiotic Skincare -sarjan inceistä? Minulle suositeltiin tätä sarjaa probioottien vuoksi, sillä kärsin lievästä hormonaalisesta aknesta.

    Ainiin ja olisiko sinulla suositella jotakin hyvää kuorintaa ja naamiota rasvaiselle iholle?

    Olisi ihanaa, jos saisin ihon rasvoittumisen kuriin ja näin meikkini voisi näyttää paremmalta!

    • Miia Ezen

      Heippa Fri! 🙂 Mä en itseasiassa tiedä tuosta kyseisestä sarjasta tai sen inci-listasta. Mutta tosiaan ainakin alkuun kannattaa vaihtaa puhdistustuotteet hellävaraisempiin tai ainakin jättää vaahtoputsari pois – ne ovat melkein järestään liian kuivattavia. Ei sinänsä liity asiaan, mutta usein öljy riittää yöksi ja sen alle ei välttämättä tarvitse laittaa kosteusvoidetta ollenkaan. Pieni rahansäästövinkki. 😉 Kuorinnasta teen ensi viikolla itseasiassa postausta. Muistathan, että aamulla iholle riittää pelkkä vesipesu. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram