PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET KAUTTA AIKOJEN x 12

29.11.2022

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

Kaikkien aikojen ihonhoidon suosikit

Kun tuhannet teistä ovat saaneet avun parempaan ihoon minun ja Twistben avulla, on aika kurkata niihin kaikkien aikojen lempparituotteisiin. En olisi ikinä voinut uskoa, että blogia kirjoittamalla ja hyviä tuotteita suosittelemalla voin tehdä niin huikeita muutoksia teidän ihoon.

Haluan painottaa, että yksin en olisi tätä missään nimessä pystynyt tekemään, sillä olen oppinut niin paljon Twistben Katilta ja Veeralta. Yhteistyömme hedelmät ovat teidän upeat ihonhoidon tulokset. Eikä ilman teidän lukijoiden ja minun välistä luottamusta näitä upeita tuloksia olisi ikinä saavutettu.

Keräsin tähän jättimäiseen postaukseen 12 tuotetta, jotka ovat niin minun kuin monen teidänkin suosikkeja vuosien varrelta.

KAIKKI SUOSIKKITUOTTEET LÖYTYY NÄPPÄRÄSTI TÄSTÄ YHDESTÄ LINKISTÄ. 

LUE LUKIJOIDEN KOKEMUKSISTA TÄSTÄ

1. KASVOJEN PUHDISTUS, JOKA SUOJELEE IHON OMAA TOIMINTAA

Fiinin puhdistusbalmi on suomalainen puhdistustuote, jolla lähtee kaikki meikki ja lika hellävaraisesti. Tämä on kaiken A ja O. Mikään ihonhoidon seerumi tai kosteusvoide ei pelasta ihoa, jos putsari pesee pois kaikki ihon hyvät rasvat ja bakteerit.

Putsari onkin yllättävää kyllä ihonhoidon tärkein tuote, johon kannattaa panostaa. Pelkästään sen vaihtaminen voi viedä ihonhoidon aivan uudelle tasolle. Siksi se onkin ensimmäinen askel, jonka neuvon jokaiselle.

2. KONJAC-SIENEN KANSSA HELLÄVARAINEN PUHDISTUS ON HELPOMPAA

Olen aivan koukuttunut konjac-sieneen, koska se tehostaa ja nopeuttaa ihon puhdistusta kuitenkaan tekemättä ihosta natisevan puhdasta (kireän natiseva iho on huono merkki liian tehokkaasta puhdistuksesta). Konjac-sieni on täydellinen pari puhdistusbalmin kanssa.

3. MEIKITTÖMÄN IHON JA KEVYEN MEIKIN PUHDISTUKSEEN

Laponien puhdistusmaito on jokaisen ihotyypin unelmatuote. Se on todella hellävarainen jopa reaktiiviselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti, mutta jättää ihon upean pehmoiseksi. Se on täydellinen myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen, johon usein käytetään liian vahvoja vaahtoavia putsareita ja viedään ihonhoito jälleen kerran väärille raiteille.

4. UUSIN SUOSIKKINI – KUORIVA KASVONAAMIO

Ihon hellävarainen kuorinta auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään ja saamaan niistä parhaan tehon irti. On tärkeää, ettei kuorintaa tehdä liian vahvoilla tuotteilla, koska se tuhoaa ihomme tärkeää ja luonnollista suojamuuria, jonka ollessa rikki iho voi alkaa hilseilemään ja jopa ärsyyntymään. 

Tämä by Mukk Algae Peel Mask on taivaallinen kuorinta, sillä kuorinnan lisäksi se jättää ihon poikkeuksellisen kosteutetuksi. Harvinaisuus, joka sopii monelle ihotyypille.

5. KASVOVEDELLÄ PINTAKUIVUUDELLE HEIPAT

Käytäthän kasvovettä oikein? Laadukas kasvovesi aloittaa ihon kosteutuksen eikä ole enää (nykyaikaisessa ihonhoidossa) puhdistuksen viimeistelyä.

Fiinin Ruusu-Kaura kasvovesi nesteyttää ihoa glyseriinin ja hyaluronihapon kera ja antaa ihon paljon kaipaamaa vesikosteutusta. Tämä tuote oli rakkautta ensikosketuksesta, koska se tehokosteuttaa, mutta myös rauhoittaa yksinkertaisilla raaka-aineilla.

6. TEHOKOSTEUTUSTA TALVEEN

Viilenevät ja kuivat ilmat aiheuttavat sen, että moni tarvitsee ihonhoidoltaan enemmän. Kun mukaan lisää Olivia Klein Hydra Seerumin ihon luonnollista toimintaa tukevan perus ihonhoidon kanssa, niin herkimmätkin ihotyypit saavat siitä apua syväkosteuttaen sekä rauhoittaen punaista ja ärtynyttä ihoa.

HUOM! Olivia Kleinin seerumi ja voiteet ovat nykyään tuubeissa.

7. EDULLINEN JA KÄSITTÄMÄTTÖMÄN LAADUKAS KOSTEUSVOIDE

Olivia Kleinin kosteusvoiteissa on aivan käsittämättömän hyvä hinta-laatusuhde. Oma lempparini on Balance Cream, joka auttaa moneen “vaivaan”. Se kosteuttaa tehokkaasti, hillitsee epäpuhtauksia, rauhoittaa ihon punaisuutta, mutta sopii samalla myös herkälle iholle.

8. “THE” YÖVOIDE, JOKA ON IHON SUPERFOODIA

Tässä on ehdottomasti kaikkien aikojen paras täyteläinen yövoide. Antipodes Avokado Pear yövoide sisältää herkullisen kattauksen erilaisia ihoa ravitsevia kylmäpuristettuja kasviöljyjä sekä sheavoita ja kosteutta sitovia raaka-aineita kuten Manuka-hunajaa sekä Bisabololia.

9. EPÄPUHTAAN IHON UNELMATUOTE

Superedullinen ja suosittu kasvoöljy epäpuhtauksiin täsmähoitona tai koko kasvoille. Tämä yksinkertainen Apeironin Jojoba-Teepuuöljy taistelee epäpuhtauksia vastaan, mutta samalla pitää ihon kosteutettuna. Usein finnien ja jopa aknen kanssa mennäänkin metsään käyttämällä liian kuivattavia, peseviä tai kuorivia tuotteita. 

10. KASVOÖLJYT VIEVÄT IHONHOIDON UUDELLE TASOLLE

Laadukkaat kylmäpuristetut kasviöljyt ovat ihon ruokaa ja ravinnetta. Itse en todellakaan pitänyt ennen kasvoöljyistä, mutta nyt en voisi hoitaa ihoani ilman niitä. Yksi kaikista pitkäaikaisin lempparini on suomalainen Fiini Kaura-Tyrniöljyseerumi, joka pehmentää, rauhoittaa ja tekee ihosta uskomattoman pehmoisen ja tasaisemman värisen.

11. KARHEA IHO JA MIKÄÄN EI TUNNU AUTTAVAN

Balsamit ovat ratkaisu todella karhealle ja kuivalle iholle. Laponien balsami sopii kaikille ihotyypeille ja pienikin määrä vie karheutta tehokkasti pois. Muistathan laittaa alle kosteuttavan kasvoveden, jotta balsami myös imeytyy.

Laponien balsami sopii kaikille ihotyypeille. Sillä voi kosteuttaa samalla huulet ja kynsinauhat.

12. MONI INTIIMIALUEEN PUHDISTUSTUOTE ON AIVAN LIIAN PESEVÄ

Moni teistä onkin saanut kasvot kuntoon vinkeilläni ja erityisesti jättämällä vahvat geeli- ja vaahtoputsarit kauppaan. Kuitenkin samaa virhettä toistetaan usein vulvan pesussa. Itselläni epämääräiset alapään kutinat jäivät pois, kun otin käyttöön Lip Intimate Care Cleansing puhdistusöljyn.

LUE MYÖS: Intiimialueen pesu – Ethän tee suurinta virhettä

Onko näistä jokin sun lempparituote? Jos on, niin mihin olet saanut tuotteesta avun?

TÄSTÄ näet kätevästi kaikki tuotteet yhden sivun alla Twistbellä.

  • Pinja

    Moi! Suositteletko enemmin puhdistusbalmia vai -öljyä pintakuivan ihon puhdistukseen? :3

    • Miia Johansson

      Heippa Pinja 😊 Molemmat käy eli ovat siis hyvin samanlaisia tuotteita, mutta ero on vaan koostumuksessa. Enemmän riippuu sitten siitä kumman käytöstä itse pitää.

  • Suvi

    Moi! Mä oon vuosien kuluessa saanut niin hyvät opit sun blogin ja instan kautta, ettei mitään järkeä! Lisäksi tästä ”itseni hoitamisesta” on tullut yksi portti omaan mieleeni. Kauneuden hoito on minulle siis terapeuttista ehdottomasti.
    Syvin kiitos! 🙏
    Fiinin puhdistusbalmi käytössä ja muut tuotteet Bybiä, tietysti tuo Antipodes yövoide joukon jatkona.
    Minulla on myös sekaiho ja olemme suunnilleen samanikäisiä, joten ihopulmat mätsäävät monin paikoin.

    Meikkauspuolella menen tosi pitkälle vinkkiesi mukaan, ne kun eivät ole pettäneet kertaakaan.

    • Suvi

      Ja kosvovesi pitää mainita, koska se mullisti mun ihonhoidon puhdistuksen ohella aikoinaan, se on Olivia Kleinin Mineral spray, ja sitä ilman en vaan pärjää. 🥴

  • A

    Hei! Olen käyttänyt pitkään Olivia Kleinin balance creamia, mutta nyt mua on ruvennut ahdistamaan sen incistä löytyvä kookosöljy.. Kun se voi tukkia ihoa 🙊

    • Miia Johansson

      Heippa A! 😊 Totta, että tuo ainesosa voi mahdollisesti tukkia ihohuokosia, mutta sekin riippuu henkilöstä, tuotteen kokonaisuudesta ja myös siitä paljon sitä on tuotteessa. Jos oot käyttänyt jo pitkään ja tuote ei ole tukkinut ihoa, niin olisin ihan huoletta. ❤️ Tuote sopii loistavasti tästä raaka-aineesta huolimatta helposti tukkeutuvalle iholle.

      • A

        Kiitos vastauksesta 💕 Jonkin verran epäpuhtauksia on kyllä 🙊 Et kuitenkaan usko että tämä tuote voisi sitä aiheuttaa?

        • Miia Johansson

          Todella vaikea sanoa, kun meidän ihot on niin erilaisia. Mutta jättämällä tuotteen pois on oikeastaan ainoa tapa testata. Jos ihonhoito on pääsääntöisesti kunnossa ja ihoa hoitaa hellävaraisin tuottein, niin hyvin usein syyt epäpuhtauksiin johtuu sisäisistä syistä.

  • A

    Mulla on käytössä postauksen molemmat putsarit. Laponien kohdalla lukee että se tulisi levittää kuiville kasvoille. Jos käytän sitä siis kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, tuleeko kasvot kuivata ennen sen käyttöä?

    • Miia Johansson

      Voit kuivata, mutta toisen vaiheen puhdistuksessa ei välttämättä tarvitse. Tämä ihan sen vuoksi, että puhdistusteho aina hieman laimenee, kun vettä on mukana.

  • Eeva

    Melkein kaikki tuotteet käytössä ja olleet jo vuosia, atopiaan, kuivuuteen ja hormonaaliseen akneen apua. Punoitukseen vaikka en tiedä mikä ihme sen veisi kokonaan, lehahtelee silti välillä tässä muutoksen ajassa kohti talvea. Enää kasvot ei itsestään rasvoitu kun oikeat tuotteet. Antipodesin yövoide uusi ihana tuttavuus ❤️

  • Helsingin Anna

    Oi ihana postaus! Mulla ei oo vasta kun pari tuotetta Laponielta käytössä eli naamio ja hoitovesi. Bybin mansikkaboosteri ja balmi myös. Mutta sun blogi ja Twisben sivusto luettu tarkkaan ja pikkuhiljaa vanhat kun loppuu, niin enemmän näitä tilalle. Odotan jo niin, että pääsisin kiristävän kuivasta ihostani eroon.

  • Mervi

    Muuten hyvä mutta suurin osa on kalliita tuotteita.

  • H

    Haha, sinun ansiostasi iho on parempi kuin ikinä ja näistä tuotteista 10/12 vaihdellen käytössä… 🙂

    • Miia Johansson

      Oi ihan parasta kuulla 😍

  • Tanja

    Hei! Olivia Klein on aivan super, kiitos siitä! Etkö käyttää olleenkaan silmäympärysvoidetta?

  • H.M.

    Ihanat meikit! Onko myös hyaluronihapposeerumin käytöstä pidettävä taukoa välillä? Olen luullut, että sitä voi käyttää jatkuvasti.

    • Miia Johansson

      Voi käyttää jatkuvasti. 😊 hyaluronihappo on kosteutta sitova raaka-aine. Nimi voi vähän huijata.

  • Taina

    Hei, Vihdoin marraskuussa sain ostettua pintakuivaan, mutta hormonaaliseen akneen seuraavat tuotteet: Flow balm to milk putsaria konjac sienellä, Fiinin ruusu-kaura kasvovettä, apeiron intensive care rasvaa ja skin & tonic inner glow öljyä. Mutta naama on niin kuiva, että tuo rasva jää oikeen valkoisena kasvoille eikä imeydy. Onkohan mulla vieläkin liian rajut tuotteet ?

    • Miia Johansson

      Heippa Taina! 🙂 Ootkohan milloin viimeksi kuorinut kasvot? Jos iho on ollut pitkään pintakuiva, niin siinä voi olla syy miksi tuotteet ei imeydy.

      Tässä hyvä ja edullinen kasvonaamio, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa:* https://adtr.co/uXSjQC
      Kuorintana en hormonaaliseen akneen uskalla suositella mitään liian ytyä ja siksi Olivia Klein Hydra Spray Toner voisi olla hyvä, koska se sisältää BHA-happoja. Fiinin Ruusu-Kaura on enemmän kuivan ihon tuote.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram