LUKIJOIDEN IHONHOIDON UPEITA TULOKSIA x 4

10.11.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Parasta mun työssä on ehdottomasti se, että voin auttaa teitä jakamalla tietoa hyvästä ihonhoidosta ja kertoa helpoista ja toimivista meikkivinkeistä. Tähän postaukseen keräsin teiltä Instagramin kautta saatuja kuvia ja tarinoita upeista ihonhoidon tuloksista.

On hyvä muistaa, että ihonhoidossa tulee ottaa huomioon oma ihotyyppi ja henkilökohtaiset tarpeet myös sisäisessa ihonhoidossa. Joten se mikä toimii mulle, niin ei välttämättä toimi sulle. Eli ottakaa tämä huomioon, kun luette tätä postausta. Jos et oikein tiedä mistä aloittaa, niin voit aloittaa esimerkiksi TÄSTÄ.

KUIVA IHO, JOSSA ON MYÖS PINTAKUIVUUTTA

“Luulin, että ihoni on rasvoittuva sekaiho ja hoidin sitä sen mukaisesti miettimättä yhtään ovatko tuotteet sopivia. Todellisuudessa ihoni onkin enemmän kuiva/normaali joka kärsii herkästi pintakuivuudesta. Iho punoitti ennen, mutta on nykyään enemmän lämpimän/neutraalin sävyinen.”

TÄMÄN HETKEN IHONHOITO:

  1. Aamuisin vesipesu ja illalla puhdistukseen *Fiinin kaura puhdistusbalmi.
  2. Kasvovesi *Bybi Mega Mist.
  3. Kosteusvoide *Bybi Babe Balm tai *Bybi Face Base + *Bybi Strawberry Booster.
  4. Kasvoöljy *Balm Balm Frankincense Facial Oil.

YKSINKERTAISELLA RUTIINILLA TULOKSIA

“Oon saanut paljon apua sun ihonhoito vinkeistä ja erityisesti hyvistä tuotteista! Iho on uusien tuotteiden myötä paljon kirkkaampi, sileämpi ja epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti! Kuvien välillä on vajaa 2 kuukautta.”

TÄMÄN HETKEN IHONHOITO:

  1. Puhdistukseen *Flow Balm to Milk puhdistusbalsami.
  2. Kasvovesi *Olivia Klein Hydra Spray Toner.
  3. Kosteusvoide *Olivia Klein Hydra Lotion.

HUOM! Tämä rutiini on paras sekaiholle. Flow Balm to Milkin lisäksi voi käyttää puhdistusmaitoa kaksoispuhdistukseen, jos iho tukkeutuu herkästi. 

ONGELMAIHOSTA KUULAASEEN IHOON

“Ihoni ollut aina ongelmaiho ihan teini-iästä asti. Ongelmana ollu näpyt, tukkoisuus, pintakuivuus sekä rasvoittuminen. Aikuisiälläkin ollut paljon akneoireita ja olen kokeillut IHAN kaikkea. Sun avulla oon päässy muokkaamaan ihonhoitorutiineja pikkuhiljaa siihen, että nyt 40-vuotiaana iho voi paremmin kun koskaan aiemmin (paitsi ehkä lapsena 😄). Iho ei rasvoitu enää samalla tavalla, näppyjä tulee sillon tällön harvakseltaan. Iho voi loistavasti suorastaan. Lantraan jopa ohuita meikkivoiteita öljyllä ohuemmaksi koska en tarvitse kuin todella ohuen ja kevyen meikkivoiteen. Kesäisin en käytä edes sitä enää, menen pelkällä sävyttävällä aurinkovoiteella ja peitevoiteella (silmien alle).”

TÄMÄN HETKEN IHONHOITO:

  1. Aamuisin vesipesu ja illalla puhdistukseen *Evolve Cleansing Melt tai *Fiini puhdistusbalsami. Välillä lisäksi *Apeironin puhdistusmaito kaksoispuhdistuksena.
  2. Kasvovesi *Olivia Klein Acne Spray Toner sekä *Olivia Klein Mineral Toner yhdessä.
  3. Kasvovoide *Bybi C-caf.
  4. Kasvoöljy *Balm Balm Rosehip tai *Novexpert Booster Serum with 5 Omegas ja tarvittaessa *Apeiron Jojoba-teepuuöljy näppyihin.
  5. Kerran viikossa joko *Flow Entsyymikuorinta tai *Leahlani Mermaid Mask.

HUOM! Kaisalla ei ollut ennen kuvaa, mutta alla näette hänen upean ihon ilman meikkiä ja upealla kuulaalla meikillä. Kaisa on muuten todella lahjakas tatuointiartisti. Hänen töitään näette TÄÄLLÄ

SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

“Vuosia oon ollu kiinnostunut ihonhoidosta ja käyttänyt siihen oikeesti ihan tajuttoman määrän rahaa. 😱 Ekan lapsen sain -18 ja synnytyksen jälkeen puhkesi akne, jonka sain rauhoittumaan vain lääkevoiteella. Toisen lapsen sain -20 ja tilanne ei mennyt niin pahaksi, mutta nyt kohta vuosi synnytyksen jälkeen iho reagoi todella vahvasti kuukautiskierron myötä, enkä saanut millään rauhoitettua sitä. Iho ei vaan rauhoittunut vaikka testasin vaikka ja mitä ja tiettyyn aikaan kuukaudesta naamassa oli paljon isoja kipeitä finnejä. Leukaan ilmestyi myös lähes joka ilta pieniä finnejä.

Mietin eka, että no tätä se vaan on ja tällanen ihoni on, kunnes pitkän pohdinnan jälkeen ajattelin kokeilla *Twistben ihonhoidon analyysia, koska mitä menettäisin? Ehkä vielä lisää rahaa, mutta jos se toimisi, niin olisi kuin lottovoitto. Ne sehän toimi ja olen saanut ihoni rauhoittumaan aivan loistavasti. Olen ikuisesti kiitollinen, että otin tuon analyysin ja miten upeasti meikki asettuukaan kasvoille.”

TÄMÄN HETKEN IHONHOITO (NÄMÄ TUOTTEET OHJEISTETTIIN ANALYYSISSÄ):

  1. Puhdistukseen *Fiinin puhdistusbalsami ja *Apeiron puhdistusmaito sen jälkeen kaksoispuhdistukseen.
  2. Kasvovesi *Olivia Klein Hydra Spray Toner.
  3. Kasvovoide *Apeiron Intensive Care.
  4. Kasvoöljy *Esse Repair Oil.
  5. Lisäksi kerran viikossa *Flow Entsyymikuorinta ja *Olivian Klein Detox Mask.

“Lisäksi otin käyttöön analyysin ohjeiden mukaan *viherjuoman sekä *sinkkitabletit. Yksi minkä olen huomannut itselläni vaikuttavan ihon kuntoon paljon on ruokavalio.”

  • Pilvi

    Moi Miia!
    Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta osaisitko vinkata hyvän lämpösuojasuihkeen (tai useammankin), joka sopisi käytettäväksi tyviraudan alle? Eli sellaisen, joka ei lähmää hiuksia, kun on tarkoitus kohotella tyveä, ettei hiukset rasvoittuisi niin nopeaa.

    • Miia Johansson

      Sebastian Shine Define pysyy taatusti, mutta on ytympi tuote. 🙂

  • Anna

    Ennen-kuva laitetaan yleensä vasemmalle. Paljon loogisempaa, kun kuvat “luetaan” vasemmalta oikealle kuten tekstikin, että kuvat on oikeassa aikajärjestyksessä.

    • Miia Johansson

      Aa.. en tiennytkään, että tässä on sääntöä. 😀 Mutta ilmeisesti huomasit kuitenkin mikä on ennen ja mikä jälkeen?

      • Markit

        😂. En edes huomannut, että ” väärin”! En kyllä nyt jaksa muuta kuin että puuuhhhhh 🤣. Hyvä että lukija tarttuu “oleelliseen”! 😆 lmeisesti minun logiikkani toimii miten vaan. Ok, provosoiduin 😂. Tsemppiä Miia, jaksa jatkaa ❤.

        • Miia Johansson

          Ihana Markit! <3

          • Venla

            Hyvät tulokset! Mutta miksi Miia reagoit “ihana Markit”, kun useaan otteeseen olet sanonut, että kärsit itse vähättelevistä ja ilkeistä kommenteista. Mielestäni on ihan loogista, että ennen on ensin ja jälkeen on jälkeen ja niin itsellenikin helpompi lukea. Turha siitä on puhista tai naureskella, että tarttuupa lukija taas “oleelliseen”.

          • Miia Johansson

            Markit on ihana ja olen hänen kanssaan samaa mieltä. Onhan tämä nyt ihan lillukan varsia kummin päin kuvat ovat. Huomenna on tulossa postaus, jossa ne on myös väärin päin. Mä en nyt ymmärrä yhtään miten tällainen asia voi olla näin suuri juttu, että kuvat on väärin päin.

  • Tiina

    Samaa ihmettelin kuvien järjestystä, kannattaa kääntää 🙂

    Hyviä tuloksia!

  • Veera

    Moi Miia!
    Minun on valitettavasti vaikea ymmärtää mihin tarinaan mikäkin kuvapari liittyy… Ovatko kuvat tekstin ylä- vai alapuolella?
    Luen blogiasi puhelimella, en tiedä vaikuttaako se asiaan?
    Tosi mielenkiintoinen postaus muuten, kiva kun myös ihonhoitorutiinissa käytetyt tuotteet on listattu!

    • Miia Johansson

      Heippa Veera! 🙂 Otsikon alla oleva kuva on aina se mihin viittaan.

    • Kaisa

      Joo mulla oli sama, et piti kelata edes takaisin puhelimella ja miettiä miten nää menee. Siks en osannut Annan “ennen/jälkeen kuvien”-kommentointiakaan ajatella ilkeilynä tai epäolennaisuuteen tarttumisena vaan palautteena miten postaus näyttäytyy lukijoille.

      • Miia Johansson

        Ei tässä varmaan kukaan tätä ole ilkeilynä pitänytkään.

  • M

    Kiva nähdä konkreettisia esimerkkejä. Huikeita tuloksia kyllä! Hyvä muistutus, että ihon kuntoon vaikuttaa myös ruokavalio. Veden juominen tahtoo jäädä liian vähiin itsellä…😊

    • Miia Johansson

      Joo! Sama mulla. Tää on juuri nyt mulla opettelulistalla ihan ensimmäisenä. 😀

  • Mirka

    Upeita muutoksia kaikilla. Itse olen myös saanut mielettömän paljon apua oman ihoni hoitamiseen nimenomaan sulta Miia😚Hauska huomata, että melko lailla samoilla tuotteilla itsekin ihoani hoidan, kun tässä postauksessa on lueteltu. Lämmin kiitos siis sinulle Miia, että jaksat meitä auttaa (huolimatta noista ajoittain tulleista ikävistä kommenteista), nää sun neuvot on korvaamattomia 💗

    • Miia Johansson

      Kiitso Mirka! Ihana kuulla! 🙂

  • Markit

    Jos joku koki kommenttini ilkeilyksi, pahoittelut siitä. Toisen looginen, on toiselle epälooginen, eikö? Lukukokemukset ovat erilaisia. Miia ilmeisesti ymmärsi pointtini (tee näin, älä noin ja mikset tee niin) ja tsemppini ( joista en luovu). Siirrytään eteenpäin.

    • Miia Johansson

      Kyllä! 😊 Siirrytään eteenpäin.

    • Kaisa

      Markit, osaat antaa palautetta tosi kauniisti ja asiallisesti esimerkiksi Miialle, jos olet erimieltä jostain asiasta. Tuo on tosi ihana juttu, koska kyllähän erilaisia mielipiteitä ja ajattelutapoja on ja se on ok. Tuon takia ainakin itselle särähti korvaan nuo lainausmerkit ja oleellisuuden kyseenalaistaminen. Mielestäni lukija saa sanoa ajatuksensa, mutta Miia toki laitat kuvat blogiisi siihen järjestykseen kuin se sinusta on parasta ja loogisinta 😊

      Joo, jatketaan eteenpäin ❤️

  • Tildis

    Yhdyn muiden kommentteihin hieman haastavasta lukukokemuksesta, mut siis ihan äimänkäkenä et MITEN ihonhoitoa yksinkertaistamalla saa parempia tuloksia?!? 😀 Jotenkin niin vaikea sisäistää tätä, että varmaan on pakko ite kokeilla. Kiitos Miia, että tuot ihan erilaista kulmaa tähän ihonhoitoon.

    • Miia Johansson

      Iho tosiaan on kehomme suurin elin ja meidän tehtävä on vain tukea sen toimintaa. Iho meinaan hoitaa ihan itse itseään. 😃 Sen toiminnan voi täysin sekoittaa liian monivaiheisella rutiinilla ja hyvin moni on saanut tuloksia siirtymällä todella yksinkertaiseen rutiinin.

  • Sanna

    Kiitos Miia kaikista ihonhoitovinkeistä, olen saanut niillä ihon parempaan kuntoon! ❤️
    Yksi juttu vielä mitä olen miettinyt, että pitääkö meikitön sekaiho kaksoispuhdistaa illalla? Olen ollut nyt usein ilman meikkiä ja minulla on helposti tukkeutuva iho, niin onko pelkkä puhdistusmaito liian kevyt tämäntyyppisen ihon puhdistukseen?

    • Miia Johansson

      Heippa Sanna ja ihana kuulla! 🙂 Meikitöntä sekaihoa ei tarvitse kaksoispuhdistaa.

  • Saara

    Mulla on couperoottinen ja herkästi lehahteleva iho. Kiitos vinkeistä Miia, olen käyttänyt Fiinin hellävarainen kaura -puhdistusbalmia ja Flowcosmeticsin ruusukasvovettä ja iho on selvästi rauhoittunut. Ihanaa, kun sun testailun ja tietämyksen ansiosta säästyy hutiostoksilta.

    • Miia Johansson

      Ihana kuulla, että on ollu onnistuneet ostokset. 🥰 Tää onkin mun tavoite, että mahdollisimman monen tulisi ostettua huonoa kosmetiikkaa, koska sitä tosiaan on paljon. 😔

  • Pauliina

    Kiitos kiitos kiitos Miia tästä postauksesta ❤️ Oon raskaana ja pillereiden lopettamisen jälkeen ja varsinkin raskaaksi tulemisen myötä iho rupes puskemaan kunnon hormoonifinnejä ja meni muutenkin huonoon kuntoon. Käytin monta kuukautta jojoba-teepuuöljyä koko kasvoille, kun ajattelin että se on mulle paras. Tän postauksen myötä tilasin kuitenkin ton Esse repair oilin ja nyt jo parin viikon jälkeen mun iho on lähes entisellään ja vaan pieniä yksittäisiä näppyjä tulee välillä ja hormoonifinnien jättämät arvetkin on alkanu haalistua! Voi kun olisin käyttänyt tätä alusta asti, en voi käsittää miten yksi öljy voi vaikuttaa näin paljon ihoon ja sitä kautta myös omaan mieleen. Kiitos!! ❤️
    Ja kiitos myös kaikista niistä aiemmista vinkeistä ja neuvoista, joiden avulla laitoin alunperin koko ihonhoitorutiinin uusiksi 🥰❤️

    • Miia Johansson

      Oho wau! 😀 No enpä olis itsekään uskonut, että yksi öljy antaa näin hienoja tuloksia. Mutta aivan mieletöntä! <3

  • Jenni

    Hei Miia!
    Olen seurannut someasi ja blogiasi jo yli kahden vuoden ajan ja saanut paljon vinkkejä ja apua, olet uudistanut niin meikkaukseni kuin ihonhoitoni! 🙂
    Ihoni on tyypiltään kuiva/normaali iho, talvella lähinnä kuiva ja yksittäisiä finnejä ollut silloin tällöin. Atopiaa on myös, jonka vuoksi talvella putsarit kuivatti silmänympärysihon turvoksiin asti. Normaalissa tilanteessa ihoni on aina ollut puhdas ja hyvässä kunnossa, yksi lempiasioitani itsessäni! Edes teininä minulla ei ole ollut finnejä. Vaihdoin vaahtoputsarin noin 1,5 vuotta sitten öljypuhdistukseen ja aloin käyttämään kaverina Olivia Kleinin kasvovettä. Iho parani entisestään ja silmän ympärysten talviturpoaminen jäi pois!
    Nyt viime keväästä asti ihoni on mennyt jatkuvasti huononpaan kuntoon. Poskilla ja leuassa on syvällä vaaleita näppyjä ja kipeitä isoja finnejä on alkanut ilmaantumaan. Nyt pakkasten tullessa iho on hieman kuivempi, mutta ongelmaa oli jo kesällä, millon kuivuutta ei ollut. Hoidossa en ole muuttanut mitään, eikä muutenkaan ole muuttunut ihoon vaikuttavat asiat (ruoka, juoma, hormonit, meikkaus yms). Käytän siis meikinpuhdistukseen Evolven Gentle Cleansing Meltiä ja Laponien puhdistusmaitoa, kasvovetenä Olivia Klein ja päivävoiteena Olivian Hydra lotion ja yöllä Bybin yövoide.

    Osaatko auttaa, mikä iholleni on tullut? Mitä voisin tehdä toisin? Samat tuotteet ovat olleet käytössä. Olen niin kauhean epätoivoinen että suunnittelen taas vaahtoputsarin ostamista. Ihoni muistuttaa postauksen ensimmäisen kuvaparin ihoa mutta toisin päin. Tuntuu hullulta, että elämäni ekaa kertaa taistelen finnejä vastaan vähän ennen kolmeakymppiä!

    • Miia Johansson

      Heippa Jenni! 🙂 Onpa ikävä kuulla. 🙁 Tosiaan meidän iho on meidän koko kehon suurin elin ja siihen vaikuttaa niin moni asia ja monen asian yhteissumma. Mä en usko, että sun ihonhoitotuotteet on tähän syyllisenä, koska käytit niitä jo niin pitkään. Muutenkin ihonhoito on se kirsikka kakun päällä mitä ihoon tulee. Mä suosittelen ottamaan yhteyttä Twistbehen, koska uskon, että sitä kautta saat apua tai ainakin sut ohjataan oikeaan suuntaan. Ja toinen vaihtoehto on tietenkin lääkärissä käynti. Toivon, että siellä selvitetään juurisyy ennen lääkkeen määräämistä, ettei sama vaiva tule takaisin.

  • Noora

    Kysäsempäs nyt tässä kun en instagramissa saanut vastausta(tiedän että saat satoja viestejä) että mitä tuotteita mun nyt sit kannattais käyttää..
    Mun iho siis rasvottuu suht helposti, epäpuhtauksia tulee helposti/usein ja talvisin kuivuu. Ja ripsienpidennykset löytyy
    Haluaisin saada ihosta kirkkaamman ja hyvinvoivan.

    • Miia Johansson

      Kysyisin tähän vielä lisäkysymyksen, että mitä tuotteita sulla on nyt käytössä? 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram