LUKIJOIDEN IHONHOIDON SUOSIKIT TOP 10

11.06.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Kysyin Instagramin puolella, että mitkä ovat teidän suosikki ihonhoitotuotteet ja tuhansien vastausten keskeltä nämä kymmenen saivat ylivoimaistesti eniten ääniä. Kaikki teidän TOP 10 tuotetta löytyvät myös omista suosikeistani.

HUOM! Ihonhoitotuotteet pitää valita aina oman ihotyypin mukaan, jotta saa tuloksia. Jos olet aivan uusi lukija ja et oikein tiedä mistä aloittaa, niin suosittelen etenemään tämän postauksen mukaan vaihe vaiheelta: Miten tunnistat ihotyyppisi ja miten valitset oikeat ihonhoitotuotteet?

1. TEIDÄN LEMPPARI KASVOJENPUHDISTUSTUOTE

*Flow Cosmetics Balm to Milk puhdistusbalmi nousi kaikista ihonhoitotuotteista ykköseksi, vaikka muuten tämän postauksen tuotteet eivät ole missään järjestyksessä. Se tosiaan puhdistaa meikin tehokkaasti, mutta jättää ihon pehmoiseksi. Tämä on siis ihon luonnollisen toiminnan kannalta loistava puhdistustuote.

Jos sinulle tulee helposti epäpuhtauksia, niin suosittelen tämän seuraksi kaksoispuhdistusta. Olen huomannut teidän viestien perusteella, että tämä saattaa joillain muuten tukkia ihohuokosia.

Rakastan itsekin tätä tuotetta, mutta Fiinin puhdistusbalmi menee kyllä tämän edelle silti. Sen kanssa ei tarvitse pelätä ihon tukkeutumista. Kirjotin Fiinin putsareista TÄSSÄ.

HUOM! Balmimaiset putsarit tulee laittaa aina kuivalle iholle kuivin käsin! 

2. SUOSITTU RYPPYÖLJY

*Bybi Bakuchiol Booster on loistava yksinään tai toiseen kasvovoiteeseen lisättynä. Se sisältää Bakuchiolia, jolla on retinolin kaltaisia vaikutuksia ihoon sekä skvalaania, joka on mielestäni yksi parhaimmista ihonhoidon raaka-aineista, sillä se muistuttaa ihon omaa talia ja siksi myös imeytyy hyvin.

3. KAIKILLE SOPIVA KASVOVESI

*Pure=Beauty Birch Sap Mist kasvevedellä on hyvä aloittaa, jos iho reagoi helposti kosmetiikkatuotteisiin, mutta tarvitsee silti tehokasta vesikosteutusta. Se on tehokas, mutta hellävarainen viiden raaka-aineen kasvovesi ja valmistettu Suomessa. Loistava tuote kuivalle iholle.

HUOM! Muistathan aina, että kosteuttavat kasvovedet suihkutellaan suoraan kasvoille. Voit siis unohtaa pumpulit. 

4. SUPERKOSTEUTTAVA KASVOVESI

Kosteuttavampaa kasvovettä kuin *Bybin Mega Mistiä on vaikea löytää. Voit lukea lukijoiden kommentteja tästä kasvovedestä TÄSTÄ.

Pakko kuitenkin mainita, että helposti reagoivalle iholle en tätä valitsisi vaan kääntyisin silloin kohdan 3 puoleen.

5. EPÄPUHTAAN IHON LUOTTOTUOTE

Nyt voikin sitten unohtaa kaikki finnien kuivattamistekniikat hammastahnoilla ja mitä muita näitä nyt onkaan. *Apeironin jojobateepuuöljy sisältää nimensä mukaisesti antibakteerista teepuuöljyä ja ihon toimintaa tukevaa ja kosteuttavaa jojobaöljyä. Teidän mielipiteitä tuotteesta voit lukea TÄSTÄ.

HUOM! Tuotteen ulkonäkö ja pakkauskoko on muuttunut.

6. SUPERTUHTI VOIDE

Moni teistä on ihastunut myös *Weleda Skin Foodiin meikin alla. Tämä on sitten todella ytyä voidetta, ja käytän tätä itse pehmentämässä ihoa ennen meikkiä. Lisään Skin Foodia vain niihin paikkoihin, joihin saattaa helposti tulla röpelöisyyttä ja kuivuutta. Itse käytän siis tätä primerina erityisesti paksumpien meikkivoiteiden kanssa ja kun iho tuntuu kuivemmalta. Miten sä käytätä tätä tuotetta?

7. KUIVAN IHON KOSTEUSVOIDE

*Antipodesin Vanilla Pod -voide on täyteläinen kosteusvoide, joka jättää ihon ihanan pehmoiseksi. Vaikka se on suunnattu enemmän kuivalle iholle, niin se sopii kyllä ainesosien puolesta kaikille, jotka kaipaavat hieman tehokkaampaa kosteusvoidetta.

8. OLIVIA KLEIN KASVOVEDET

Mainitsitte useaan kertaan Olivia Kleinin kasvovedet ja ne tosiaan ovat aivan loistavia ja superlaadukkaita. *Olivia Klein Hydra Toner on loistava epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholle ja *Olivia Klein Mineral Toner taas atopiaan taipuvaiselle kuivalle iholle, mutta samalla auttaa myös epäpuhtauksiin.

9. LAADUKAS KASVOÖLJY MONELLE ERI IHOTYYPILLE

*Fiinin kaura-tyrniöljy auttaa monen eri ihotyypin ongelmiin. Se rauhoittaa punoittavaa ihoa, hellii atooppista ihoa, tasapainottaa sekaihoa, sopii herkälle iholle ja lista vaan jatkuu. En siis ihmettele, että tämän on yksi teidän lemppari kasvoöljy.

10. TEIDÄN LEMPPARI YÖVOIDE

*Antipodesin yövoide on myös oma lempparini. Se on täyteläinen voide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkailla luonnon raaka-aineilla. Todellinen antioksidanttipommi yöksi, joka sisältää Vinanza-viinirypäleuutetta sekä avokadoöljyä.

Mahtuiko juuri sun lemppari tähän listalle vai haluaisitko lisätä jonkun sun ehdottoman suosikin? 

  • Heini

    Itsellä löytyy useampi suosikki Bybin tuotteista 😍 Yövoiteen olen ostanut jo usean pullon verran, balm on aina mukana repussa erityisesti jos menen yöksi muualle, day defence eli heidän aurinkosuojallinen päivävoide levittyy ihanasti eikä haise perus aurinkovoiteelle joten kiva käyttää! Oma lemppari putsari olikin heti listan kärjessä, haluaisin kokeilla sitä kauraputsaria myös mutta ollut loppuunmyyty silloin kun tarve olisi ollut uudelle.. testiin siis myöhemmin 😊

    • Miia Johansson

      Mullakin on ollut hetken tosta Fiinistä taukoa, kun on tosiaan ollu loppu. Nyt vissiin taas saa. 😍

  • Saana

    Moikka! Tää ei nyt liity tähän aiheeseen vaan sun tän päivän stoorin takia halusin laittaa sulle viestiä.
    Sun blogia ja instaa on tosi kiva seurata ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä 🥰 jaksamista sulle niitten idioottien sietämiseen. En ees ymmärrä miten te influensserit? Oikee termi? Jaksatte sitä loskaa mitä sataa tejän niskaan?

    Minä olen saanut paljon apua iho-ongelmiini sun blogista ja jatkossakin meinaan juttujasi Seurata 😍
    Oot huippu! ❤️

    • Miia Johansson

      Kiitos ihana tsempeistä ja tuesta ❤️😘

  • Heps.

    Juu, mainitsemisen arvoinen juttu☝. Tuolla apeironin öljyllä lähti mulla syylä jalasta😅🙊. Se oli jotain 8 vuotta ja jäädytetty, hapotettu, jne jne, miljoonat konstit miljoonaan kertaan testattuna. Joten, jos sitkeä syylä vaivaa jotain niin kantsii kokeilla😅.

    • Miia Johansson

      Mitään??!! Siis mulla on ehkä syylä (en oo varma miltä ne näyttää) jalassa ja aion kyllä kokeilla niin kun heti nyt!!! 😍

  • ingalsinlaura

    aika moni tältä listalta löytyy 😍

    voiko jojobateepuuöljyä käyttää kuten muitakin kasvoöljyjä? eli esim yöksi kasvovesi -> seerumi -> jojobateepuuöljy? entä voiko jojobaa laittaa myös aamuisin kasvoille normi kasvoöljyn sijasta? vai kuuluuko sitä laittaa vain niihin ”finnikohtiin”? en joka päivä käytä sitä mutta silloin tällöin jos tuntuu epäpuhtauksia olevan.

    tsemppiä sinne, oot huippu vaikka jotkut toista väittää (onneksi vähemmistö) ❤️

    • Miia Johansson

      Heippa ja kiitos! 🙂 Joo, voi käyttää kuten normi kasvoöljyä ja siihen se on enemmänkin tarkoitettu. Voi käyttää myös aamuin illoin.

  • Charming Nails

    En ollut mukana yhtään tuttua tuotetta 😀 Weledan ostin kokeiluun mutta se oli vähän liikaa mulle, ei imeytynyt tai kun imeytyi, aamulla oli rähmäiset silmät ja turvonneet luomet. Enkä laittanut liikaa vaan pienet “töppäykset”. En osaa sanoa yhtä lempisarjaa tai -tuotetta, poimin vähän sieltä täältä luonnonkosmetiikan ja korealaisen joukosta, mutta esim. Taika puhdistusgeeli on hyvä, Mossan Purifying Creme-Mousse kasvojenpuhdistus, Laveran ihonhoitotuotteissa kans tosi hyviä, samaten pidän Cattierin tuotteista. Korealaisen kosmetiikan etanatuotteet mm.Benton ja Eyenlip ovat hyväntuntuisia iholla mutta joissain on propyleeniglykoli niin ne sitten ärsyttävät silmiä. Siksi on niin hankala löytää yhtä hyvää sarjaa jota käyttäisi, joutuu vähän poimimaa sieltä täältä 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Joo, Weledaa ei kannata laittaa silmänympärysihoa, kun se on niin ytyä. Se oon unohtanut sanoa.

      Ja siis ihonhoidossa tosiaan ei tarvitse käyttää yhtä sarjaa. Se on taas yksi markkinointikikka, jolla markkinoija saa meidät ostamaan vaan yhden sarjan tuotteita. Hyvin voi valita tuotteet eri brändeistä oman ihon tarpeiden mukaan. <3

      • Charming Nails

        En laittanutkaan sy-iholle vaan kasvoille 🙂 silti se ärsytti silmiä ja sai ne turvoksiin. Se reaktio mulle tulee esim.sheavoista ja öljyistä. Siks en pysty käyttämään edes pieninä määrinä 🙂

        • Miia Johansson

          Aivan. 🙂 Hyvä, että tiedät mitkä raaka-aineet sopii omalle iholle.

  • Pinni

    Hei, osaatko sanoa, mihin perustuu itseruskettavissa kahden mainitsemasi (Eco by Sonya ja zuii) tuotteen kyky ruskettaa kasvot ilman, että maksaläiskät korostuvat ja näkyvät entistä selvemmin? Olen tehnyt tosi monta virheostosta ja olen ihan hukassa, kun en tiedä, millä tuotteella saisin kasvoihin väriä. Osaisitko suositella jotain muuta tuotetta kuin itseruskettavaa?Mulla on herkkä iho, ikä 63, ruusufinni. Kiitos avustasi!

    • Miia Johansson

      Heippa Pinni! 🙂 Sama vaikuttava aineisosa on lähes kaikissa itseruskettavissa, joten en osaa sanoa. Veikkaan ihan tiettyä koostumusta ja jos vaikuttavaa ainetta on enemmän, niin silloin tulee maksaläiskät paremmin esiin. Itse jos laitan kasvoille jotain vahvempaa itseruskettavaa esim suihkuteltavaa, niin maksaläiskät näkyy helpommin. Voidemaista laitan aina supervähän. Mutta faktahan on se, että kyllä ne itseruksettavat aina hitusen niitä maksaläiskiä tuo paremmin esiin. Oli tuote mikä tahansa.

      Valitettavasti muita tuotteita itserusketukseen ei ole kuin itseruskettava. Tai no tummempi meikkivoide tai aurinkopuuteri, joka sitten tietenkin huuhdotaan illalla pois. 🙂

  • Maarit

    Bybin booster ollut käytössä pari vkoa ja on ihana tuote, jatkan käyttöä.

  • Mari

    Hei, ostin jojoba-teepuuöljyn uudessa putelissa. Kuuluuko korkin alla olla tippa-annostelija vai sattuuko se vain puuttumaan tästä omastani? Öljyä on todella hankala annostella entiseen verrattuna kun suuaukko on iso.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Mulla ei ole vielä tota uutta. Kannattaa kysyä myyjältä.

    • Mari

      Kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että uudistuneesta putelista tosiaan puuttuu tippakorkki. Sain tiedon maahantuojalta.

      Nyt täytyy sitten keksiä jokin patentti tuohon, näin on aika hankala käyttää. Harmi, loistotuote vähällä pilalle.

      • Miia Johansson

        Onpa kökköä.. mä tilasin juuri lisää, joten testailen ja katson miten onnistun. 😊

  • LiisaK

    Evolven cleansing melt ja daily defence kosteussuihke on mun suosikkeja ❤️ Sit tykkään ihan hitokseen Joikin maitoputsarista, päivävoiteesta ja silky facial oil seerumista. Bybi ja Flow juttuja ollut myös käytössä ja tykännyt mutta vähän hintavia, joten oon ollut super ilonen Joik löydöstäni. Pitäs testaa toi apeironin, tosin oo tehnyt vastaavan öljykoktailin aina ite. Harmi, ettei noi olivia kleinit sopinut yhtään mun iholle, alko kukkiin ja ärty niistä, varmaan ne säilöntäaineet…

    • Miia Johansson

      Heippa LiisaK! 🙂 Ihanaa, että oot löytänyt sulle sopivat tuotteet. Vaikea joo, sanoa mistä voi johtua ettei sun iho tykännyt OKn tuotteista. Niissä käytetyt säilöntäaineet on melko yleisesti siedettyjä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Säilöntäaineet kun on se pakollinen paha ja niitä löytyy kaikista tuotteista paitsi sitten tietty noista spessutapauksista, joista kirjoitin tässä: https://miiajohansson.com/2021/05/17/minimalistinen-ihonhoito-miten-ja-miksi/

  • Elisa

    hei! mikä on mielipiteesi erilaisista kollageeni -voiteista? törmäsin Puhdas + collagen cream -tuotteeseen, ja pohdin, sisältääkö se ihan hyviä ainesosia? en ole kylläkään kuin reilu parikymppinen, joten en tiedä, tarvitsisinko vielä kyseistä tuotetta 😀 mutta ei kai nuorentava vaikutus ole koskaan pahitteeksi. ihoni on pintakuiva.

    tässä ois lista:
    Aqua, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Maltodextrin, Ascorbic Acid, Biotin, Hydrolyzed Collagen, Argania Spinosa Kernel Oil*, Tocopheryl Acetate Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Tocopherol, Parfum, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate,

    • Miia Johansson

      Heippa Elisa! 🙂 Käsittääkseni ulkoisesti kollegeenin lisääminen ei pysty stimuloimaan ihon kollageenia, joka sijaitsee ihon syvemmässä kerroksessa dermiksessä. Se on tosin hyvä ihon kosteuttaja. Kannattaa tosiaan miettiä ihonhoitoa sitä kautta, että mitä juuri sun iho tarvitsee ja tukea ihonhoidolla sen toimintaa. Jos sulla on nuori iho, joka hyvässä kunnossa, niin tukeutuisin ihan perus ihonhoitoon (hellävarainen putsari, kasvovesi, kosteusvoide ja/tai öljy) ja aurinkosuoja tietty. Ihon pintakuivuus on sen väliaikainen tila ja helposti hoidettavissa perus ihonhoidolla. Pintakuivuus on merkki vesikosteuden puutteesta iholla, joka johtuu usein liian vahvoista geeli- ja vaahtoputsareista, jonka vuoksi iho ei pysty pitämään itsessään optimaalista määrää vettä. Myös kosteuttavan kasvoveden puute aiheuttaa tätä. Perus ihonhoidosta oman ihotyypin mukaan voit lukea tästä: https://miiajohansson.com/2021/05/28/ihonhoito-eri-ihotyypeille-helppo-opas/

      Tämä voide näyttää ihan ok:lta, mutta ei ole ainesosiltaan kuitenkaan niin kummoinen. Jos haluat oppia lukemaan INCI-listaa, niin suosittelen Twistben valmennusta, joka on mielestäni aivan superhyvä: https://miiajohansson.com/2021/06/18/opi-lukemaan-kosmetiikan-inci-listaa/

      Toivottavasti näistä oli apua. <3

  • Ullis

    Mulla on nirso iho, monimutkaiset tuotteet tai liian vaikuttavat aineet eivät keskimäärin sovi, vaan niistä löytyy aina jokin ärsyttävä aineosa varmaan 95 %:sti. Lisäksi ihoni on pintakuiva, ohut ja herkkä sekaiho, joka kuitenkin tukkeutuu melkein kaikista perinteisistä kuivan ihon tuotteista, joten olen vuosien kuluessa ostanut aika monta tuotetta, jotka eivät olekaan sopineet. Oikeilla tuotteilla ihoni taas on helppo ja hyvinvoiva. Vuosien varrella olen harmitellut itselleni sopivien luottotuotteiden lakkautusta tai uudistamista. Tämän postauksen tuotteista olen käyttänyt Fiinin kauraputsaria, joka jättää ihon aivan ihanan tuntuiseksi ja pehmoiseksi, Olivia Kleinin Mineral toneria, joka ei ärsytä, mutta ei oikein tuntuvasti kosteuta esim Whamisan tonereihin verrattuna, jotka ovat olleet itselleni merkittävä positiivinen yllätys ja uusi tuttavuus noin vuoden takaa. Lisäksi tilasin Bybin bakuchiol boosterin, joka oli aivan liian vahva tuote iholleni, joka nousi kauttaaltaan pienelle röpelöiselle ihottumalle pariksi päivää tuotteen kokeilun jälkeen (hui). Luottotuotteet jo vuosien takaa ovat BA:n geeliseerumi, johon lisään usein tipan jotain muuta seerumia sekä Cliniquen stydein silmänympärysvoide, jota olen käyttänyt kaksikymppisestä lähtien. Se ei ärsytä ja on sopivan ravitsevaa. Olen vuosien varrella testannut muita, mutta palannut samaan hyväksi havaittuun aina. Noin vuosi sitten löysin myös öljyt. Olin pitkään varma, että ne tukkisivat ihon kokonaan, mutta olikin positiivinen yllätys, että näin ei käynyt. Ensimmäinen öljyni on ollut Atopikin herkän ihon kauraöljy. Se on ollut ihana ja riittoisaa, nyt loppumassa vuoden päivittäisen käytön jälkeen. Kaapissa odottaa Fiinin kauratyrniöljy, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Jotain uutta, jotain vanhaa ja paljon pitkäikäisiä luottotuotteita näyttää olevan mun resepti :).

  • Maija

    Help Miia ja seurajat! Ostin tuon flown balm To milkin. Olen tykännyt paljon, koska vedenkestävä meikki lähtee hyvin. Mutta!! Ripset eivät pysy yhtään taivutettuna, vaikka ripsituotteita en ole vaihtanut. Myös iho edelleen rasvoittuu voimakkaasti. Onko tämä minulle liian paksua? Ihoni on melko rasvainen, mutta pintakuiva. Yhtä aikaa tuon Flow kanssa aloin käyttämään sitä Olivia Kleinin suihkutettavaa kasvovettä. Mutta silti ajattelen, että ehkä tämä flow on se epäsopiva? Mikä olisi yhtä hyvä puhdistustuote, mutta kevyempi? Vai kannattaisiko kaksoispuhdistaa? Puhdistusmaito tuon flown kaveriksi?

    • Miia Johansson

      Heippa Maija! 🙂 Epäilen, että rasvoittumisen syy löytyy tuosta putsarista. Kaksoispuhdistus voi olla ihan kiva lisä, jos vaikka meikkaa enemmän.

      Pintakuivuuden yksi merkki on juurikin ihon rasvoittuminen. Toki iho voi ihan luonnostaankin olla rasvaisemmasta päästä. Pintakuivuus on ihon väliaikainen tila ja siihen auttaa, kun iholle “juottaa” vesikosteutta eli kasvovettä ja mahdollisesti lisänä seerumia.

      En tiedä mikä Olivia Kleinin kasvovesi sulla on, mutta esim hydra toner ei ole kaikista kosteuttavin vaihtoehto. Toki siinä on taas hyviä raaka-aineita rasvoittuvalle iholle, jos ihosi tosiaan on rasvoittuva ja rasvoittuminen ei johdu pintakuivuudesta.

      Tuolta mun suosikeista löytyy hyviä puhdistusmaitoja ja myös erilaisia kasvovesiä. Eli suosikkeihini pääset tästä: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/

      Pitäisi tosiaan tietää, että onko rasvoittuminen pintakuivuutta vai onko ihosi luonnostaan rasvaisempi. Tässä postaus rasvaisen ihon hoidosta: https://miiajohansson.com/2021/04/erittain-rasvaisen-ihon-hoito-3-askelta/

      • Maija

        Kiito vastauksesta! En jotenkaan saa selvitettyä mikä ihoni oikein on.. Mutta alan kääntymään rasvaisen puoleen. Ihoni on rasvainen ja kiiltelee/rasvoittuu päivää myöten todella paljon.
        Kasvovetenä juurikin tuo hydra toner. Käytössä myös bybin se beaty booster kasvoöljy. Kannattaisiko jättää tuo flown putsari kokonaan pois vai vaatiiko sen vaan kaveriksi vielä toiset putsaustuotteen?
        Meikkaan päivittäin, kevyesti. Ihossani ei ole näppyjä tmv epäpuhtauksia. Ongelma on ainoastaan runsas rasvoittuminen. Ja aamuisin pesen kasvoni vain vedellä, laitan silmänympärysvoiteen sekä seerumin.

        • Miia Johansson

          Heippa Maija! 🙂 Ei kannata jättää pois tuota putsaria. Mä en tiedä mitä mä oikein tuohon kirjoitin, mutta siis epäilen että syyllinen EI siis ole tuo putsari vaan enemmänkin se, että sun iho tarvitsee vesikosteutusta.

          En tiedä mikä seerumi sulla on käytössä, mutta kosteuttava seerumi olisi sulle todella hyvä lisä. Niin pintakuivuuteen kuin myös rasvoittuvalle iholle Olivian Hydra serum on tosi hyvä. Se, kuten lähes kaikki seerumit pitää sitoa iholle voiteella tai kasvoöljyllä. Muuten vesikosteutus häviää iholta ja iho voi senkin vuoksi alkaa kiiltelemään päivän aikana. Toinen vaihtoehto on kasvovedeksi Bybin Mega Mist. Mutta siis ihan perusteet: Ihon pesu, kasvovesi ja kosteusvoide tai kasvoöljy. Tämä siis myös aamulla. 🙂

          • Maija

            Okei, kiitos. 😊

          • Maija

            Ai niin ja yksi juttu vielä! Mitä kummaa mä teen mun ripsille!?? Oisko vinkkiä? Tuon putsarin myötä ripset eivät tottele enää yhtään! Suoristuu välittömästi, vaikka samat ripsituotteet käytössä kuin ennenkin.

          • Miia Johansson

            Käytätkö putsaria myös aamuisin? Vai tapahtuuko tämä silti, jos käytät vaan illalla? 🙂

          • Maija

            Hieman vastaus kesti, vallan unohdin! Mutta siis joo, käytän öljyputsaria vain illalla. Aamuisin vain vesipesu. Tykkään tuosta flowsta, kun vedenkestävä ripsari lähtee hyvin. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että taivutukset eivät kunnolla pysy koko päivää. Ja ripsi tuotteita en ole vaihtanut.
            Flow alkaa olla lopuillaan ja pohdin tässä tilaanko uuden vai vaihdanko..
            Kysyisin vielä, että jos ostaisin kosteusvoiteeksi Olivia Kleinin hydra lotionin, niin onko se tarpeeksi kosteuttava myös yöllä käytettäväksi? Yleensä laitan kyllä yöksi myös öljyn.

  • Pinja

    Moi! Koen, että mulla on sekaiho ja meikkaan kevyesti. Oon käyttänyt tähän saakka Flown balm to milkiä, Apeironin maitomaista putsaria, (kaksoispuhdistus) Olivia Kleinin hydra spray toneria sekä hydralotionia ja Apeironin jojoba-teepuuöljyä. Sekaihoni rasvoittuminen on vähentynyt näitä käyttämällä, mutta epäpuhtaudet senkun pysyy. Tämän lisäksi nyt syksyn tullessa ihoni on alkanut kuivumaan nenästä ja kulmakarvojen välistä, se ei kiristä, vaan hilseilee. Tuntuu myös, että iho ehkä punottaa normaalia enemmän. Olenkin nyt tilaamassa uudet ihonhoitotuotteet, osaisitko suositella mitä tuotteita vaihtaisin talven varalle uusiin? Mietin Baby mega mist kasvovettä ja ehkä Apeironin tasapainottavaa päivävoidetta.

    • Miia Johansson

      Heippa Pinja! 🙂 Ihon hilseilyyn auttaa usein kosteuden kerrostaminen iholle ja hyvät kasviöljyt. Tuo Mega Mist voi olla hyvä ja lisäisin jonkun tehokkaamman kasvoöljyn tuohon mukaan. Esim. Nourish London kasvoöljy, jonka löydät tästä:* https://bit.ly/31SHn8U

      Jos hyvä ihonhoito ei tunnu auttavan epäpuhtauksiin, niin silloin useimmiten syy löytyy sisäisestä kauneudenhoidosta. Siitä voit lukea tästä (vaikka postaus on akneen, niin sopii myös sun tilanteeseen): https://miiajohansson.com/2021/03/eroon-aknesta-ilman-laakkeita-asiantuntijat-vastaavat/

      Niin ja muistatahan, että aamulla riittää kasvoille pelkkä vesipesu. Jos nyt sattumoisin nimittäin peset myös aamuisin kasvot, niin sen pois jättäminen voi kanssa auttaa hieman asiaan.

      NIIIN ja vielä se, että kannattaa testata balm to milkin tilalle toinen tuote (koska oon huomannut, että se tukkiin joillakin ihoa). Esim. tämä: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/fiini-naturally-puhdistusbalmi-mustaherukka/

      • Pinja

        Kiitos paljon kattavasta vastauksesta! 🤗

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram