PARAS MEIKINPOISTOAINE (ja vielä suomalainen!)

09.11.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Nyt on markkinoille tullut kulkaas ihan mieletön suomalainen uutuus, josta en ole nähnyt tai kuullut kenenkään sanovan mitään. Noh, minä sanon ja suoraan sanottuna kailotan, sillä tässä on aivan mieletön tuote!

Fiini Naturally on lanseerannut jo vähän aikaa sitten nämä kaksi puhdistusbalmia, joista tykkään molemmista, vaikka ne onkin tehty eri ihotyypeille.

MIKÄ NÄISTÄ TEKEE ERITYISIÄ?

Olen käyttänyt jo pitkään *Flow Cosmeticsin ja *Evolven puhdistubalmeja. Ne ovat edelleen hyviä, mutta Fiini vie tämän pelin kyllä uudelle tasolle. Simppeleillä raaka-aineilla puhdistuu ihan kaikki meikki ja myös kunnolla. Jopa omalla helposti tukkeutuvalla iholla ei tämän jälkeen välttämättä tarvitse tehdä edes kaksoispuhdistusta.

LUE LISÄÄ: Kaksoispuhdistus – Miten, millä ja kenelle aivan ehdoton?

Tämä siis puhdistaa meikin huomattavasti tehokkaammin kuin kaksi aiempaa suosikkiani, sekä jättää ihon todella pehmoiseksi. Lisäksi tätä ei tarvitse käyttää yhtä paljon ja purkki on vielä isompi kokoinen.

Itselläni saattaa muuten öljyputsaritkin kiristää ihoa, joka on jo huono merkki, koska tällöin putsari on liian tehokas. Siksi balmimaiset ovat usein loistava vaihtoehto.

Tiesithän jo, että teet ihollesi eniten hallaa liian tehokkailla putsareilla ja näitä on suurinosa geeli- ja vaahtoputsareista. Voit lukea aiheesta lisää tästä postauksesta: Yleisin iho-ongelmien aiheuttaja – väärä puhdistustuote.

VALITSE IHOTYYPILLESI SOPIVA PUTSARI

Ihonhoitotuotteet (kuten myös meikki) pitää valita oman ihotyypin mukaan. Tosin ero näissä on sen verran pieni ja tuote pois huuhdeltava, joten siksi esimerkiksi itse voin käyttää näitä molempia. Tässä Fiinin uutuudessa on kaksi vaihtoehtoa:

  1. *Mustaherukkaputsari tasapainottaa seka- ja rasvaista ihoa.
  2. *Kuivan ja herkän ihon putsarissa on taas enemmän kauraa, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Monelle voi tämän tuotteen hinta (38,90€) olla melko suuri. Erityisesti, kun kyseessä on putsari. Jos vaan lompakko venyy, niin kasvojen puhdistus on se, johon ehdottomasti kannattaa laittaa rahaa, sillä se on ihonhoidon yksi tärkeimmistä – ellei tärkein asia. Jos putsari on nimittäin vääränlainen, niin mikään kosteuttava tuote ei ihoa pelasta. 

KÄYTÄTHÄN BALMIMAISTA PUTSARIA OIKEIN?

Balmimainen putsari pyöritellään suoraan kuivalle iholle kuivin käsin. Kun kaikki meikki on sulanut kunnolla, niin sitten vasta lisätään vettä. Ehdottomasti hellävaraisin ja paras tapa puhdistaa iho. Hellävarainen puhdistus on oman ihonhoitorutiinini suurin salaisuus.

P.S. Suosittelen tämän tuotteen kanssa käytettäväksi vaikka pientä lusikkaa, jolla tuote on helppo annostella. Näin myös käyttö on hygienisempää.

  • Jonna-Riikka

    Oonkin odottanut, millon tää tulee sun blogiin. Ostin tätä heti kun tuli ja muuhun en kyllä vaihda enää. Puhdistaa ihon niin hyvin ihan kaikesta meikistä. Ja tässä vielä erityisen hyvää että tehdään lähes “naapurissa”. Ihana suosia lähellä valmistettua ja tehokasta.

    • Miia Johansson

      No jooo! Siis nin nappituote kaikin puolin. <3

  • sanjofi

    Samaa mieltä, itsekin Flown ja Evolven putsareita kokeilleena tämä vie voiton heittämällä! Parasta tässä muihin öljyputsareihin verrattuna on se, että ainakaan tuo mustaherukkabalmi ei sisällä kookosöljyä, joka monella voi tukkia ihoa. Tuote on myös riittoisa ja isossa purkissa, joka kompensoi hintaa. Tämä on luottotuotteeni, ostan jatkossakin!

    • Miia Johansson

      Jooo! 😀 Kumpikaan ei sisällä kookosöljyä. <3

  • EG

    Kuulostaapa hyvältä! Hei miten sanoisit näiden emulgoituvan ja peseytyvän iholta pois? Jääkö esm rasvaista kalvoa iholle tai tarviiko vaikka musliiniliinaa tai konjacsientä että lähtee iholta kunnolla? T. balmiputsarista tali-ihottuman saanut

    • Miia Johansson

      Heippa EG! 🙂 Joo, siis mä en käytä muita kuin emulgoituvia putsareita ja tämä lähtee tosin hyvin vedellä pois. Ei jää rasvaista kalvoa iholle, mutta iho jää pehmoiskesi. MUTTA jos sulla on tali-ihottuma niin en tiedä onko silloin nämä balmimaiset sulle paras vaihtoehto.

  • B laine

    Lähteekö 100varmasti vesiliukoinen ripsari? Mulla on nyt ainakin 3 putsarua, jossa luvataan, että silmämeikki lähtee…mutta ei lähde! Murr….

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo, mulla ainakin lähtee. Riippuu tietenkin ihan hirmuisesti mitä ripsiväriä käyttää, mutta joidenkin ripsareiden kanssa voi olla, että joutuu kevyesti pyörittelemään putsaria ripsissä sormen päillä. Ymmärrän turhautumisesi, joten en nyt uskalla ihan satavarmasti sanoa, koska kaikki riippuu niin monesta asiasta. Miten käytät tuotetta ja mitä ripsaria käytät. 🙂

    • Saara

      Puolen purkin kokemuksella voin sanoa, että on puhdistusteholtaan ollut hyvä ja hellävarainen iholle (kauraversio itselläni). Sen kun vielä keksisi miten tämän emulgoisi ja pesisi pois ilman että vesinorot valuvat käsivarsia pitkin. 😅

      Toisin kuin Miialla, Fiini ei kuitenkaan omaa vedenkestävää ripsariani poista kunnolla. Tai sitten sitä joutuu työstämään niin kauan että nopeammin saa pois erillisellä silmämeikinpoistoaineella. Itselleni tämä muodostaa kalvon silmiin, eikä sen vuoksi houkuttele silmien alueelle laitettavan. Mutta varmasti riippuu silmistä, ripsarista ja käyttäjästä 😇 Meinaan silti ostaa tätä jatkossakin.

  • Kaija

    Kiitos vinkistä! Oon kokeillut myös Evolven ja Flown putsarit. Kumpikaan ei oo ollut ihan täydellinen, joten seuraavaksi kokeilen jompaa kumpaa Fiiniä.

  • Noora

    Flown putsari sai kasvoilleni aikaan finnejä, käytin sitkeästi sitä ja oletin oireen olevan jossakin muussa. Lopetin tuotteen käytön ja iho alkoi rauhoittumaan.

    Viime viikolla tilasin Fiinin putsari luettuani ainesosaluettelon. Ehkä jo tänään tulee ja pääsen kokeilemaan 😊

    • Miia Johansson

      Jos on herkästi tukkeutuva iho, niin öljyputsarin kanssa kannattaa aina tehdä kaksoispuhdistus. 😊

    • Leena

      Pakko vastata että mulla oli sama ongelma tuon Flown kanssa mutta kun otin musliiniliinan avuksi puhdistukseen Twistben neuvoin niin helpotti heti 💗eli vaikka olisi kaksoispuhdistuskin käytössä niin helposti tukkeutuvalle iholleni tarvitsen tuon musliiniliinan.

      • Miia Johansson

        Loistavaa ja konjakkisieni auttaa myös 🥰

  • Katariina

    Tosi hyvä vinkki ja juuri oikeaan aikaan: Flown putsarin koostumus on muuttunut paksummaksi ja jämäkämmäksi, mistä syystä se ei leviä iholle enää niin ihanan hunajaisesti ja tuotetta tarvitsee enemmän. Näitä testaan seuraavaksi!!🤩

    • Miia Johansson

      Okei! 😃 Mä en oo huomannut, mutta raaka-aineissa voi tietty olla muutoksia, kun on kyse luonnonkosmetiikasta. Tää Fiini kyllä leviää iholle tosi helposti, vaikka edelleen tykkään myös Flowsta. 😍

  • T

    Pakko testata tätä seuraavaksi! 🤩 Oon jotenkin niin laiska, että kaksoispuhdistus tuntuu usein työläältä, tosin ihoni mielestä se on ehdottoman tarpeellinen… Tukkeutuu mokoma!

    Kysymys koskien toista suosittelemaasi tuotetta: Onko mulla vaan joku maanantaikappale, vai onko tuotteen ominaisuus se, että Antipodesin Pear -yövoiteessa rasvakerroksen päälle ilmaantuu kohtuullisen näkyvä kerros öljyä? Vanilla Podissa voide ei vaihda muotoaan, Pearissa aina ”levossa” pintaan muodostuu erillinen öljykerros. 🥺

    • Miia Johansson

      Kannattaa kysyä myyjältä tuota, että onko normaalia tuo tuotteen koostumus. Mulla käyttäytyy noin Bybin yövoide. 🙂

  • Annika12

    Mulla nyt käytössä tuo flown putsari. Oon kyllä tykännyt ja ihosta tulee sen jälkeen jotenkin vaan puhdas😅 Täytyy testata tämä fiininkin putsari kyllä. Mitä suosittelisit tän putsarin kaveriksi kaksoispuhdistukseen? Mulla on 42-vuotiaan hiukan couperosaan taipuvainen, pintakuiva sekaiho, tulee helposti epäpuhtauksia.
    Ja kiitos tosi paljon kaikista vinkeistä ja ohjeista ihonhoitoon ja meikkaukseen liittyen🥰

    • Miia Johansson

      Heippa Annika! 🙂 Esim Neal’s Yeard Remedies maitomainen putsari tai Apeiron maitomainen, mutta testaa ensin pärjäätkö ilman. <3

  • Marja-Kaisa Suokas

    Mä oon niin kovin kiitollinen sulle huippuneuvoista! ❤️

    • Miia Johansson

      Niin ihanaa kuulla, että näistä on apua <3

  • Leena

    Sisältääkö Evolve gentle cleansing melt kookosöljyä? Käytän sitä, mutta kasvoni on täynnä pientä näppyä vaikka koitan pestä kasvot huolellisesti. Käytän myös kaksoispuhdistusta (hellävarainen puhdistusmaito).
    Minulla on epäpuhtauksiin taipuvainen/tukkeutuva iho ja tuo kookosöljy selittäisi kai sen, miksi ihossani on näppyjä. Hyvät kasvovedet, rasvat ja öljyt ovat käytössä eli niistäkään ei pitäisi johtua. Aikaisemmin finnejä oli kasvojen keskiosassa, nyt leukaperissä missä niitä ei ole aiemmin ollut.
    Voisiko tämä Fiini olla ratkaisu ongelmaan?

    • Miia Johansson

      Siinä on ensimäisenä raaka-aineena Caprylic /Capric Triglyceride, joka on useimmiten tehty kookoksesta. Mutta jos käytätä kaksoispuhdistusta muutenkin niin epäilen, että sitä jää kasvoillesi. Mutta vaihtaisin kyllä toiseen tuon Evolven loppuessa. Evolve onkin parempi kuivalle iholle. 🙂 En tiedä siis onko putsarin vaihtamisessa ratkaisua, koska epäpuhtaudet voi johtua niin monesta muustakin syystä. <3

  • Noora

    Tämä tuli kuin tulikin eilen postissa. Ihana balmi 😍 tätä tarvitsee todella vähän, leviää ihanan helposti iholla. Kuten Miia ehdottikin, niin puhtaalla lusikalla on kätevää ja hygieenistä ottaa purkista. Nyt löysin kaksoispuhdistukseen hyvän balmin!

    Kiitos Miia neuvoista ja ohjeista, ilolla odotan postauksiasi 😀 Meikkausta harjoittelen ja vinkkejä hyvistä tuotteista olen täältä blogista löytänytkin. Kulmia olen näperrellyt neuvojesi mukaan ja täytyy sanoa, että toimii. Teet selkeitä ja ymmärrettäviä ohjeita minun kaltaiselleni aloittelijalle. Kiitos jälleen 🧡

    • Miia Johansson

      Oi miten ihana kuulla! Kiitos! <3

  • Hilda (instagram: KaunisTunne)

    Minä oon tästä jo pitkään puhunut tililläni Instagramissa ja hehkuttanut tuotetta! 🧡

    • Miia Johansson

      Oi hyvä! 🙂

  • R.

    Moikka! Mitä luomiväriä ja huulipunaa olet käyttänyt tuossa ensimmäisessä kuvassa, jossa on tuo ihana pinkki/kulta-yhdistelmä?

  • Taalia

    On kyllä niin kökkö ulkonäkö ko. sarjan tuotteissa, että ihan sen takia iso kynnys tilata. Jos on noin kallis, saisi myös näyttää vähän ylellisemmältä kuin kierrätetyltä sillipurkilta.

    • Miia Johansson

      Joo no ymmärrän kyllä sua ja vähän samaa oon ajatellut, mutta tässäkin on se, että jos purkki olisi hienompi ja kalliimpi, niin se myös maksaisi enemmän. Eli tässä maksaa itse tuotteesta. Mutta ymmärrän, jos purkin ulkonäkö on myös tärkeää. 🙂

  • Annie

    Hej! Itse en käytä meikkiä, mutta sopiiko tämä myös ihon puhdistukseen? Minulla on herkkä iho ja käytän micellar vettä mutta ihoon jää silti epäpuhtauksia ja etsin tuotetta joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Annie! 🙂 Kyllä sopii, mutta valitsisin mielummin esim Neil’s Yeard remedies maitomaisen putsarin herkälle iholle.

  • Kiia

    Huuh mikä hinta… Mulla evolve on ollut paras heittämällä ja hinta-laatu on just sopiva. Kokeilin myös BYBIn öljyputsaria mutta se melkein vaatii kaksoispuhdistuksen tai miselliveden ja hinta on korkeempi. Seuraavaks testiin menee joikin öljyputsari, jännää kokeilla ei vesiliukoista välillä.

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Joo, Evolve on edullisempi kyllä. Bybin öljyputsari on sinänsä jännä tuote, sillä joillan se emulgoituu ja joillain ei. Mutta jos ei emulgoidu, niin musliiniliina vaan kehiin, kuten muiden pois pyyhittävien öljyputsareiden kanssa. <3

  • Viivu

    Paljonko tätä on tarkoitus kerralla ottaa,että saa meikit pois?

    • Miia Johansson

      Sellainen puolikas teelusikallinen suurinpiirtein 😊

      • Viivu

        Ok,täytyy laittaa tilaukseen 🙂 Kiitos vinkistä!
        Suositteletko aamuisin yön jäljiltä pesua kasvoille vain vedellä vai olisiko hyvä käyttää jotain tuotetta? Iltaisin laitan kasvoille Bybin yövoiteen ja seerumin. Ja mitä tuotetta suosittelisit kasvoispuhdistukseen tämän vinkkaamasi balmin jälkeen käytettäväksi?

        • Miia Johansson

          Riippuu niin paljon ihotyypistä, että mitä kannattaa aamulla tehdä. 🙂 Mutta oletan ja veikkaan sekä heitän, että sulla on ehkä sekaiho, jos tukkeutuu helposti? Silloin voi pelkkä vesipesu riittää. Mitä vähemmän ihoa pesee niin sitä parempi. <3 Kaksoispuhdistukseen esim Neals Yard Remedies maitomainen putsari. Tai sitten Laponie of Scandinavia maitomainen esim.

  • Noora

    Vaikka hinta onkin vähän korkeampi, niin tämä on tosi riittoisa!

    • Miia Johansson

      Joo totta 😃

  • Heidick

    Nyt oli pakko laittaa viestiä, kun muistin! 😄
    Oon käyttänyt tässä blogissa suositeltua Evolven putsaria (löytyy tästä postauksesta kans linkin takaa).
    Minipillereiden takia leukaan ilmeistyi aika ajoin finnejä, iho on muuten sellanen… nopeasti kuivuvat, jos on väärät tuotteet käytössä.
    Nyt kesän ja syksyn aikana mun iho alkoi jostain syystä rasvoittumaan otsalta tosi nopeasti, tuli paljon sellaisia pieniä ihonvärisiä näppylöitä, jotka kutisikin välillä kamalasti, mustapäitä, mitä mulla ei ole ikinä ollut ja finnejä. Leuan finnit vaan lisääntyi sellasista pienemmistä finneistä isommiksi finneiksi. Iho poskista kuivui. Mietin, että mitä ihmettä nyt tapahtuu! Kosteusvoiteena on koko ajan ollut Bybin C-caf voide ja kasvovetenä Bybin babymist. Kesällä ainoana uutena rutiinina tuli mukaan siis tuo Evolve ja Babymist. Sitä ennen jätin alkoholin pois, yritin nukkua paremmin, syödä paremmin jnejne. Jätin meikit pois, kun meinasin, että ne ärsyttää. Sit tajusin, et eikä.. jätin pois Evolven ja babymistin, et kokeillaan nyt pestä pelkällä vedellä ja Bybin voiteella.
    Nyt kahdessa viikossa iho on rauhoittunut ihan tosi huomattavasti !!! Uusia finnejä tai mustapäitä ei oo tullut. Ihoa lisää kosteuttamaan olen käyttänyt iltaisin Weledan Skinfoodia ja se on tuonut lisärauhoitusta. Nyt en kuitenkaan ole päässyt jo syntyneistä finneistä, mustapäistä ja röpelöisyydestä eroon! 😔😔 Mitä mä teen ? Selvästikään Evolve ei sovi mun iholle.

    • Miia Johansson

      Evolve on tosiaan parempi kuivalle iholle ja ihokin voi muuttua elintapojen muuttuessa ja silloin myös sen tarpeet kosmetiikan puolelta voivat muuttua. Miten peset ihosi tällä hetkellä ja käytätkö meikkiä? 🙂

      • Heidick

        Nyt ehdin lukemaan tän postauksen muutkin kommentit ja ilmeisesti Evolven putsari on aiheuttanut tali-ihottumaa muullekin/muillekin. Googlasin tali-ihottuma ja just sellaiselta näyttää mun otsa ja leuka lievemmässä muodossa; röpelöä ja aivan kuin pienen pieniä finnejä, joista sitten joistakin kasvaa isoja finnejä. Nyt tosiaan rauhoittunut, kun oon Evolven jättänyt pois. Nyt pessyt pelkällä vedellä, kun en meikkiä ole käyttänyt. Meikin puhdistukseen oon käyttänyt Evolvea, kun ei kaapissa muutakaan ole, eli harvoin käytettynä ei ole aiheuttanut oireilua.
        Oisko se sitten kuitenkin liian putsaava mun iholle tai sitten, jos se kookos siinä ärsyttää? 🤔
        Mitähän putsaria uskaltaisi kokeilla?

        • Miia Johansson

          Heippa Heidi! 🙂 Itse en bongaillut muiden kommenteista tali-ihottumaa. Tai voihan se sitäkin tietenkin olla, mutta itse katselin, että kyse on ihan vaan tukkeutuneesta ihosta.

          Tosiaan jos epäilet tali-ihottumaa, niin kannattaa käydä lääkärissä erityisesti, jos ihottuman kutina ja kirvely alkaa häiritsemään. En myöskään oikein osaa suositella sulle juuri oikeaa putsaria, kun en ole varma, että onko sulla tosiaan tali-ihottuma vai iho ärtynyt jostain tuotteen raaka-aineesta.

          Yksi vaihtoehto on, että laitat kuvan kasvoistasi esimerkiksi Twistbelle. <3

  • Krista

    Moi! Osaatko kertoa mulle mitä mekaanisessa ihonpuhdistuksessa tapahtuu? Kyseisen toimenpiteen jälkeen mun nenään muodostui semmonen karhea kalvo ja nenä punoittaakin aika lailla. Mistähän tuo voisi johtua?

    • Miia Johansson

      Heippa Krista! 😊 Sun kannattaa ehdottomasti kysyä tätä sun kosmetologilta, joka teki sulle hoidon. Mä en osaa sanoa noista kosmetologien hoidosta mitään.

  • Elina

    Hei Miia! Päätin kokeilla postauksiasi luettuani Evolven balm to milk-putsaria. Voin käyttää ainoastaan 38C ripsaria (itsellä TonyMoly käytössä) ja huomasin, että Evolvea käyttäessäni ripsari jymähtää silmien alle niin, etten saa sitä enää millään ilveellä pois. En, vaikka kuinka pyörittelisin. Joudun siis ensin puhdistamaan kasvoni vanhalla LactoLinen meikinpoistoaineella sekä lämpimällä vedellä ja kasvot kuivattuani voin laittaa Evolven. Tavoitteeni olisi ollut saada homma hoidettua yhdellä tuotteella ja vaihtaa putsari hieman ihoystävällisempään. Voiko olla, että balmien hierominen kuivalle iholle ei vain sovi 38C ripsarin poistamiseen?

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 Joo, Tony Moly on aika ytyä tavaraa ja Evolve ei sitä ehkä niin hyvin poista. Tietenkin myös 38 asteisessa vedessä lähtevät ripsarit on suunniteltu juuri vedellä lähteviksi ja siksi oikeastaan kaikilla balmimaisilla putsareilla saattaa käydä näin. Mun pitääkin kokeilla tuote Tony Molya tämän Fiinin putsarin kanssa, mutta veikkaan aika samaa lopputulosta. Mä oon nyt käyttänyt Maybelilnen Snapscaraa ja se lähtee kyllä myös balmimaisella. Mä tekisin niin, että poistaisin ensin hellästi sormen päillä ripsarin lämpimällä vedellä, koska ensin vahvan putsarin käyttäminen ja sen jälkeen balmimaisen putsarin käyttäminen on hieman nurin kurista ja ei oikein auta hellävaraisessa kasvojen pesussa.

  • Elina

    Kiitos vastauksestasi ja jos joskus viitsit Fiinin kanssa kokeilla! 🙂 Pitääkin itse vilkaista tuota Snapscaraa, jos se toimii samantyyppisesti kuin TonyMoly. Sitä minäkin ajattelin, että ei enää kovin hellävaraiselta tunnu, jos pitää kuitenkin käyttää vahvempaa putsaria. Olen kuitenkin saanut postauksiasi luettuani oikeanlaisella kasvoveden, seerumin sekä kosteusvoiteen yhdistelmällä kasvoilleni jo huomattavan eron entiseen ihon heleydessä ja voinnissa 🙂

    • Miia Johansson

      Hei mä kokeilin eilen ja lähtee kyllä tosi hyvin pois Fiinillä. Mulla oli vielä monta kerrosta sitä Tony Molya. Muistaa vaan laittaa tuotteen suoraan kuivalle iholle. 😊

  • Janna

    Hei Miia! Mitä mieltä olet Garnierin skinactive micellar cleansing watereista? Onko ne ihan ok tuote, minulla on helposti rasvoittuva iho. Käytän tuota water in oil tuotetta, koska käytän vedenkestävää ripsiväriä sillä normi ripsarit jää pahasti yläluomeen rasvaisuuden takia…

    • Miia Johansson

      No mä en itse käytä misellivesiä niin en osaa sanoa. 😊 Kova mainoskampanja näyttää olevan heillä päällä. Suosittelen balmimaista putsaria, se on hellävarainen ja sillä lähtee myös vedenkestävä ripsari. 😊

      Tuossa tän kuun suosikeissa pyörii mun suosikki. 👌

  • Annika

    Olen käyttänyt herkän ihon putsaria nyt viikon. Putsarista tulee minulle näppyjä ja punotusta poskiin. Kannattaako minun lopettaa putsarin käyttö vai jatkaa ja kokeilla tasoittuuko tämä? Minulla on kuiva iho, hormooniaknea leuassa

    • Miia Johansson

      Mikä putsari sulla on käytössä? 😟 Jos saat tuollaisen herkistymisreaktion, niin en käyttäisi.

      • Annika

        Juuri tuo Fiini Naturally puhdistusbalmi hellävarainen kaura. Mitähän mun kannattaisi sitten kokeilla?

        • Miia Johansson

          Kannatta hei laittaa Twistbelle asiasta viestiä, koska en nyt keksi mikä ainesosa voi tuon aiheuttaa. Jos heillä olisi dataa muista käyttäjistä. Tässä on kuitenkin tosi rauhoittavat raaka-aineet. Sen tiedän, että joku pieni osa on herkistynyt ruusuvedelle, jota tuossa muistaakseni on.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram