Kauneusboksi by Miia Ezen vol. 3 – Unboxing

29.10.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Siinä se nyt on – viimeinen ja kolmas kauneusboksi by Miia Ezen. Tämä kolmas kauneusboksini oli myynnissä I love Me -messuilla ja sitä oli saatavilla todella rajoitettu erä. Kaikki boksit myytiin loppuun ja on ollut ihana kuulla kuinka olette tykästyneet boksin sisältöön.

KOSTEUTTAVA KASVOVESI

Olen puhunut viimeaikoina todella paljon kasvoveden merkityksestä ihonhoidossa. Iho tarvitsee myös vesikosteutusta laadukkaan kasvovoiteen tai öljyn seuraksi. Etenkin talvella iho tarvitsee kaiken mahdollisen avun kosteutukseen. Tämä *Flow Cosmeticsin ruusuvesi sopii kaikille, mutta on erityisen hyvä kuivalle, couperoottiselle, atooppiselle sekä herkälle iholle. Lisäksi tämä on suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Suihkuttelen tämän kasvoille pesun jälkeen ja painelen sen kämmenin ihoon. Jos iho tuntuu erityisen kuivalta, niin laitan tätä useamman kerroksen. Tämä tuote on näkynyt blogissani vanhassa kuosissaan esimerkiksi atooppisen ihon postauksessa. Flow Cosmetics sai juuri uuden ja upean ilmeen, jonka näette alla olevassa kuvassa.

KUINKA PESEN IHONI AAMULLA?

Iho ei tarvitse aamulla kuin vesipesun ja käytän siinä apuna konjakkisientä. Konjakkisieni puhdistaa ja kuorii ihon hellävaraisesti, jonka vuoksi saan meikin näyttämään kauniilta joka päivä. Boksissa oleva sieni sisälsi vihreää teetä, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa. Tällä hetkellä käytössäni on *vihreä konjakkisieni, joka on konjakkisienten klassikko. *Konjakkisienivalikoima on mielenkiintoinen ja sieltä löytyy jotain jokaiselle ihotyypille.

ÖLJYSEERUMI

Tiedätte kuinka paljon olen ihastunut öljyihin ihonhoidossa. Ne pehmentävät ihoa niin hyvin ja sopivat jopa meikin alle – enpä olisi uskonut, että joku päivä sanon näin. Ennen ihoni kiilsi kuin diskopallo. Nyt olen kuitenkin saanut ihoni rauhoittumaan yksinkertaisella ihonhoidolla. Boksissa oli mukana *Joik öljyseerumi, joka on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää kunnon annoksen tehokkaita öljyjä. Tämä öljyseerumi sopii kaikille, mutta on erityisen hyvä kuivalle ja aikuiselle iholle.

HUOM! Öljy sekä öljyseerumi lisätään aina viimeisenä ihonhoidon rutiineissa.

HAUSKAA IHONHOITOA

Useat Tony Molyn tuotteet on pakattu hauskoihin pakkauksiin. Munan muotoisessa pakkauksessa oleva kuorinta on erityisen hauska, koska tuote lämpenee iholla. Tämä *Egg Pore Blackhead Steam Balm puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja sopii käytettäväksi noin kerran viikossa.

Se lisätään kuivalle, puhtaalle iholle ja niihin kohtiin, jotka erityisesti tarvitsevat hoitoa. Tämä on usein erityisesti t-alue. Tuote pyöritellään iholle kunnes se lämpenee ja muuttuu hiljalleen kirkkaasta valkoiseksi. Tämän jälkeen kuorinta huuhdellaan pois.

LUXUS KANGASNAAMIO

Huxley on omasta mielestäni yksi parhaista korealaisen kosmetiikan brändeistä, joita olemme tänne Suomeen saaneet. *Huxleyn kangasnaamio on todellista luxusta ja tulee kolmen naamion pakkauksissa. Boksissani oli yksi tällainen kangasnaamio. Tämä maski on todellista tehokosteutusta, joka on loistava hemmottelu vaikka viikonloppuisin saunan jälkeen.

RIITTOISAA PUHDISTUSTA

Käytän aina kasvojen puhdistuksessa kaksoispuhdistusta, koska ihoni on taipuvainen epäpuhtauksille. Tämä *Bentonin putsari toimii hyvin seka- ja rasvaisella iholla toisen vaiheen puhdistukseen.

Ota herneen kokoinen määrä tätä putsaria ja työstä se ensin kunnolla kosteisiin kämmeniin, jonka jälkeen pyörittele sitä kosteilla kasvoilla ja saat ihosi kunnolla puhtaaksi.

MIKSI TÄMÄ OLI VIIMEINEN KAUNEUSBOKSI?

Haluan kiittää kaikkia teitä kiinnostuksesta kauneusbokseihini. Niiden tekeminen on ollut hauskaa ja olen niin onnellinen, että te olette pitäneet niistä. Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka ovat lähteneet mukaan tähän hauskaan projektiin.

Uusia bokseja ei ole ainakaan tällä hetkellä suunnitteilla ja syy on se, että bokseihin on melko vaikea saada tuotteita mukaan. Tai kyllähän sitä näihin saisi aina jotain diibadaabaa, mutta kuten tiedätte, niin olen todella tarkka mitä tuotteita suosittelen ja sen vuoksi myös tarkka mitkä tuotteet hyväksyn boksiin. Yksinkertaisesti laatu tulisi kärsimään, jos jatkaisin boksien tekemistä. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta se tarkoittaa vaan uusien hauskojen juttujen alkamista. Seuraavista kujeistani tulette kuulemaan loppuvuodesta ja olen siitä niin innoissani.

  • Tarja

    Hei Miia! Tubettajat varsinkin amerikassa ja englannissa vannovat retinolin ja c-vitamiinin nimeen. Ovatko nämä osa omaa ihonhoitorutiiniasi?

    • Miia Johansson

      Heippa Tarja! 🙂 Joo, itse laitan iltaisin Bybin Bakuchiol öljyä. Bakuchiol on luonnon retinolia ja se ei kuivata iho samalla tavoin kuin perinteinen synteettinen retinoli saattaa tehdä. Omalla iholla taas c-vitamiini kuivattaa myös pienemmissäkin määrissä, joten sitä henk koht välttelen. Mutta tosiaan ihonhoitotuotteet kannattaa ja pitääkin valita oman ihon sen hetken tarpeiden mukaan. 🙂 Tässä viimeisin postaus öljyistä, jossa lisävaihtoehtoja tuon Joikin lisäksi: https://miiaezen.com/2019/04/03/kasvooljyt-jotka-toimii/

      • Tarja

        Tuota öljyä olen itsekin suosituksestasi hankkinut, kiitos!

  • Marjut

    Heippa! Mikä putsari oisi hyvä ohuelle, hieman herkälle iholle? ( useampikin vaihtoehto ois suotavaa ja mistä niitä saa) Suuret kiitokset Sinulle ihanasta blogista, sitä on todella kiinnostavaa seurata.

    • Miia Johansson

      Heippa Marjut! 🙂 Ihon herkkyyttäkin on niin paljon erilaista ja myös pitäisi tietää muuten sun ihotyypistä. Ohuudetsa voisin ehkä päätellä, että se on kuiva. Kannattaa tsekata Twistben valikoimasta oman ihon tarpeiden mukaan: * https://bit.ly/34aN5kk 🙂 Kiva kuulla, että blogi on ollut kiinnostava. <3

  • Anne

    Mitä tuotetta käytät puhdistuksen ykkösvaiheeseen kun tuo Benton on nro 2?

  • Maria

    Mä laitan kasvoöljyn aina kasvoveden jälkeen ja kasvovoidetta ennen – eli juuri päinvastoin mitä sinä neuvot. Teenkö ison virheen? Käyttämäni kasvovoide on aika paksua, ja se levittyy paremmin ja helpommin, kun alla on öljy. Miksi neuvot laittamaan öljyn viimeisenä? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! No sen voi myös ajatella niin, että tuotteet laitetaan iholle kevyestä raskaaseen. 😊 Eli öljyssä molekyylit ovat isoimpia ja kosteusvoide ei pääse imeytymään sen ohi. Tietenkin myös riippuu siitä, mitä öljyä käytät ja mitä öljyjä kasvovoiteessasi on, koska öljymolekyylejäkin on eri kokoisia. Mutta pahimmassa tapauksessa voi käydä vaan niin, että kateusvoiteesi menee hukkaan. Itse en usein edes käytö kosteusvoidetta, jos laitan öljyä. 😊

  • Anu

    Maailman huonoin juttu!!!!!!!

    • Miia Johansson

      Heippa Anu! Ikävä kyllä en voi ottaa sun arvosteluja tosissani. Viimeksi omat hääni taisivat olla sinulle maailman huonoin juttu, kun jätit seuraavan kommentin: “Jahas… Kuinka monta kertaa ajattelit mennä naimisiin?! Vaikeaa on sukulaisen naisen löytää miestä. En yhtään ihmettele miksi erosit niin nopeasti, Ensitreffit alttarilla ohjelman jälkeen. Halusit vain saada TV sitä potkua urallasi. Onnea kolmea kertaa hääpäivän johdosta! Ehkä nyt löysit Sen oikean, etkä taas Sen väärän. Hohhoijaa!”

      Toivon edelleen kaikkea hyvää sun elämään ja toivon, että menet purkamaan ahdistustasi ammattilaisen luo. Ajattele kuinka erilaista elämä olisi, jos voisikin jättää tuntemattomille ihmisille ihania kommentteja. Lupaan, että se parantaa omankin elämän laatua. 😍

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram