LUKIJOIDEN SUOSIKKIMEIKIT TOP 10

02.08.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Kysyin Instagramissa, että mitkä ovat teidän suosikkimeikkejä suosittelemistani tuotteista ja vastauksia tuli tuhansia. Poimin sieltä kymmenen kaikista suosituinta meikkiä ja kokosin ne tähän postaukseen.

Nämä ovat ehdottomasti edelleen myös omia suosikkejani.

LUE MYÖS: Lukijoiden ihonhoidon suosikit TOP 10

1. LUONNONKOSMETIIKAN SUOSITUIN MEIKKIVOIDE

Tämä *Madaran Skin Equal meikkivoide mainittiin niin moneen kertaan, että oli helppo bongata se suoraan ykköseksi. Kyseinen meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja itse valitsen tämän aina, kun haluan varmistaa, että meikki pysyy hyvänä koko päivän ja iho näyttää iholta, mutta paremmalta.

Postauksen tästä meikkivoiteesta voitte lukea TÄSTÄ.

2. LÄMPIMÄLLÄ VEDELLÄ LÄHTEVÄ RIPSIVÄRI

Aivan liian vähän hypeä saanut *Maybellinen Snapscara on todella monen teidän suosikki. Se on mielestäni 38 asteisella vedellä lähtevistä ripsareista yksi parhaiten erotteleva.

TÄSSÄ näette läjän teidän kommentteja kyseisestä ripsarista.

Näette ripsarin silmilläni alla olevassa kuvassa. On kuitenkin hyvä huomioida, että itselläni oli tuossa kuvassa ripset todella pitkät. Saan nimittäin vain silloin kysymyksiä, että mitä ripsaria käytän, kun ripseni ovat pisimmillään. Luonnollisesti oman ripsen pituus vaikuttaa lopputulokseen.

3. PARHAAT RIPSENTAIVUTTIMET

Otsikko kertoo kaiken ja vain kokeilemalla huomaat. Ripsentaivuttimissa on todellakin suuria eroja ja *Shiseidon taivutin taivuttaa ehdottomasti parhaiten.

4. POHJUSTUS, JOKA PITÄÄ SILMÄMEIKIN PAIKOILLAAN

Kaikista ytyin *luomivärin pohjustusvoide löytyy Wet n Wildilta. Luomet kannattaa puuteroida tämän levityksen jälkeen, jotta luomivärit saa häivyttymään kauniisti. Tämä on ehdoton valintani, kun haluan olla varma, että meikki pysyy koko päivän.

5. VOIDEMAISET LUOMIVÄRIT

*Laura Mercierin voidemaiset luomivärit ovat niin helppoja käyttää ja ne sopivat myös aloittelijalle, koska ne levittyvät helposti vaikka sormin. Tosin suosittelen käyttämään *Luxien 213 sivellintä reunojen häivytykseen, koska se on silloin vielä helpompaa.

HUOM! Näiden alle ei laiteta pohjustusvoidetta.

Tässä kuvassa näette muutamia sävyjä, joita kokoelmastani löytyy: 1. *Cocoa 2. *Caramel 3. *Au Naturel 4. *Blossom 5. *Metallic Taupe 6. *Rosegold 7. *Magnetic Pink 8. *Amethyst 9. *Plum

Omat suosikkini ovat numerot 1, 2, ja 5.

6. VOIDEMAISET POSKIPUNAT

Moni teistä on tajunnut kuinka kauniin ja eloisan lookin saa, kun lisää poskipunaa. Ja vielä paremmin poskipunista pysyy voidemaiset versiot. Teidän suosikkeja oli laidasta laitaan ja TÄSSÄ onkin uusin postaus teidän suosikeista. Mukana oli itsellenikin uusia tuotteita. TÄSTÄ voit lukea omista suosikeistani.

7. MINERAALIMEIKKIPUUTERI

Useat teistä ovat ihastuneet meikkivoiteen sijaan *Alima Puren Satin Matte mineraalimeikkipuuteriin. Se on ehdoton suosikkini mineraalimeikkipuutereista ja postauksen voitte lukea TÄSTÄ.

Ihosta tulee kauniin ja tasaisen sävyinen sekä tuote ei häiritse ihon luonnollista toimintaa. Loistava tuote siis kaikille, jopa ongelmaiholle, kuten suunympärysihottumasta kärsiville.

8. MEIKKISIVELTIMET HELPOTTAMAAN MEIKKAUSTA

Moni teistä on tykästynyt niin Real Techniquesin kuin Luxien siveltimiin. Itse käytän ehdottomasti näitä kahta merkkiä eniten. Ne ovat edullisia ja laadukkaita. Kaikki omat suosikkini löydät eri tarkoituksiin TÄSTÄ.

9. SUOSITUIN AURINKOPUUTERI

*Physicians Formulan aurinkopuuteri tuoksuu tropiikille ja lopputulos on kauniin tasainen sekä luonnollinen. Sävy Bronzer istuu kauniisti todella monelle vaalealle iholle kesät ja talvet.

10. NESTEMÄINEN AURINKOTUOTE

Kuulautta ja lämpimän sävyn iholle tuo Lumene Liquid Bronzer. Ainoa miinuspuoli on, että tämä kuluu huomattavasi nopeammin kuin puuterimainen aurinkopuuteri.

Tämä vaatii kaverikseen hyvän siveltimen, johon tuote ensin työstetään kunnolla. Esimerkiksi *Real Techniques Brush Crush 002 -sivellin sopii tähän tarkoitukseen.

Lisätkää ihmeessä kommentteihin meikkejä, joihin palaatte aina uudelleen ja haluaisitte, että muutkin niistä tietävät. 

  • Markit

    Heippa; On tosiaan kaksi tuotetta, joita olen jo monta vuotta ostanut aina uudelleen. Ensimmäinen on Lancome Definicils ripsiväri. Vaikka näitä sinun ( ja kommentoijien) suosikkeja on tullut hankittua, niin tämä vaan on se minulle paras ripsiväri. Toinen on Lumenen Hehku Visibly Radiant Wrinkle Erasing Beaty Elixir. Ei ainesosiltaan varmaan täytä sinun vaatimuksiasi, mutta minä tykkään tästä. Ja muuta ei mökillekään tarvitse ottaa mukaan, koska kaivovesi on niin paljon parempaa kuin tämä Turun vesi, joka kuivattaa hoa. Eli kahta en vaihda…😂

    • Miia Johansson

      Se on ehdottomasti pääasia, että itse nauttii tuotteesta. 🙂 <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram