LUKIJOIDEN SUOSIKKIPOSKIPUNAT TOP 4

23.07.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Postaussarja teidän suosikeista jatkuu. Kysyin siis Instagramissa, että mitkä ovat teidän suosikkeja ja hankin eniten mainintoja saaneet tuotteet testiin.

Muut postaukset teidän suosikeista löydätte tästä:

1. ISADORA STICK ‘N BRUSH

Päädyin ostamaan itselleni *Isadora Stick n Brush poskipunan sävyssä 02 Pink Poetry, koska kylmät sävyt sopivat itselleni parhaiten.

Mielestäni kova meikkisivellin toisessa päässä on turha, koska sitä käyttäessä meikkivoide ei taatusti pysy paikoillaan. Lisäksi sivellin on vaikea pestä ja veikkaankin, ettei moni pese sivellintä koskaan. Tällöin siitä tulee aikamoinen bakteeripesäke, joka ei tietenkään ole hyvä ihon hyvinvoinnin kannalta.

Itse poskipuna ei ole kovinkaan pigmenttinen ja tuotteen helmiäisyys ei näy poskella. Tämä on lisättävä sormin, koska siveltimeen tästä ei tartu tuotetta ollenkaan. Lisäksi sävyä on todella vaikea saada näkymään. Käytin tuotetta postauksen ensimmäisessä kuvassa. Sävy on sentään ihan kiva.

Ymmärrän, että tästä pidetään, koska kyllä tämän saa toimimaan, mutta meikkaaminen on mielestäni niin paljon kivempaa hyvillä tuotteilla. Olen todella nirso mitä meikkeihin tulee, koska olen testannut tässä vuosien aikana niitä niin paljon.

2. KORENTO LIP & CHEEK TINT

*Korento Lip & Cheek Tint on sujautettu uuteen pakkaukseen ja sen myötä koostumuksesta on myös tehty pehmoisempi ja helpommin levittyvä. Tuote on kuitenkin edelleen sen verran kova, ettei siveltimellä levitys oikein onnistu. Tuote pitää laittaa poskille sormin ja sitä saa laittaa kunnolla ennen kuin alkaa näkymään. Alla olevat tuotenäytteet eli swatchit on tehty kovasti tuotetta ihoon painaen.

Plussaa tuote saa hyvistä luonnon raaka-aineista. Sävyjen puolesta luonnon raaka-aineet ovat sitten taas rajoittavia. Kirkkaita poskipunasävyjä ei saa tehtyä ilman synteettisiä pigmenttejä ja nämä kirkkaat sävyt ovat ne, joista itse nautin eniten poskipunamaailmassa ja ne tuovat eniten raikkautta ilmeeseen.

Koostumus ei ole edelleenkään mieleeni eivätkä sävyt myöskään. Alla olevassa kuvassa käytin poskilla sävyä Raspberry.

3. LUMENE WATERCOLOR BLUSH

Tämä *Lumenen Liquid Blush (itselläni kuvassa tuote vanhalla nimellä) on sävyltään ihanan hempeä, mutta miksi vain yksi sävy? Toivoisin, että sävyjä olisi myös tummemmille ihon sävyille.

Tämä sävy on tosin kaunis korallisen pinkki, mutta ei kovin pigmenttinen. Hentoinen sävy häviää helposti päivän aikana poskilta. Levitykseen tämän tuotteen kanssa tarvitsee siveltimen. Eli kunnon työstö kämmenellä siveltimeen ja sitten vasta poskelle. Siveltimeksi sopii esimerkiksi *Real Techniques 302.

Näette poskipunan poskellani alla olevassa kuvassa. Tämä poskipuna on jäänyt käyttööni, vaikka olenkin sitä harvoin käyttänyt.

4. KJAER WEIS CREAM BLUSH BLOSSOMING

Erityisesti Blossoming sävy nousi teidän monen suosikiksi Kjaer Weisin poskipunista ja siksi nostinkin sen tällä kertaa ainoana punana esiin Kjaer Weisin poskipunista. Se sopii loistavasti eri sävyisille vaaleille ihon sävyille. Oma suosikkini on silti Happy, koska se sopii parhaiten kylmälle ihon sävylle.

Näiden koostumus on pigmenttinen ja sävyjä on paljon erilaisia. Levitys onnistuu niin sormin kuin siveltimelläkin, joten voit valita omaan kädenjälkeesi sopivan tyylin.

Hinta on kova, koska kyse on kalliimmasta brändistä. Itse suosittelen ostamaan *mieluisasta sävystä täyttöpakkauksen ja siihen sopivan kuvassa näkyvän *pahvisen kotelon.

P.S. Omat poskipunasuosikkini löydät TÄSTÄ. Kaikki on voidemaisia ja olen huomannut, että moni teistäkin on alkanut pitämään hyvin pysyvistä ja luonnollisen kuulauden antavista voidemaisista ihanuuksista. *Milanin Luminoso poskipuna oli muuten ainoa puuterimainen poskipuna, joka mainittiin melko moneen kertaan kyselyssä ja olen samaa mieltä, että se on loistava puuterimaisista poskipunista.

  • Rosanne

    Hei! Olen lukenut ihonhoidon postauksiasi läpi ja yrittänyt miettiä mitkä tuotteet omalle iholle sopisi parhaiten. Valinnanvaraa luonnollisesti on paljon. Oma ihoni on melko haastava. Iho on pintakuiva ja varsinkin T-alue rasvoittuu herkästi. Nenässä ja leuassa on mustapäitä, sekä poskissa suuret ihohuokoset. Epäilen myös hormonaalista aknea, koska näppylät sijoittuvat lähinnä kaulan alueelle, joskus ympäri kasvoja tulee yksittäisiä finnejä. Menisikö ihan metsään jos kokeilisin iholleni apeironin puhdistusmaitoa sekä kasvovoidetta, olivia kleinin hydra spray toner kasvovettä sekä yksittäisiin finneihin jojobateepuuöljyä? Puhdistusaineesta en ole varma onko se riittävä kun käyttää meikkiä? 🙂

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Nuo voi olla sulle ihan hyviä valintoja. Tietenkin olisi hyvä tietää lähtötilanne eli mitä tuotteita sulla on nyt käytössä.

      Jojobateepuuöljyä voi muuten laittaa ihan koko kasvoille yöksi tai kannattaakin. 😊👌

      Jos käytät paljon meikkiä, niin tuo puhdistusmaito ei välttämättä riitä. Mutta kevyt meikki kyllä lähtee. Kaksoispuhdistus vois olla sulle hyvä ja siinä toiseen vaiheeseen tuo Apeiron.

      • Rosanne

        Tällä hetkellä käytössä on ollut illalla lacto line puhdistusvaahto tai ceraven hydrating cleanser, Nivean misellairilla oon pyyhkinyt aamusin kasvot. Seerumina the ordinaryn hyaluronic (aamu) ja niacinamide (ilta) ja rasvana acon canoderm. Nääkään ei oo aina samat, mutta pääosin nyt näillä jo hetken menny.

        Noi balmimaiset puhdistusaineet kyllä kiinnostaa myös.

      • Rosanne

        En tiedä tuliko aikaisempi kommenttini perille mutta iltaisin käytän The body shopin camomile puhdistusöljyä (tähän siirryin vasta, puhdistusvaahto oli aikaisemmin käytössä) ja aamulla pyyhin kasvot nivean micellairilla. Seerumina toimii the ordinaryn hyaluronic acid (aamu) sekä niacinamide (ilta) sekä rasvana acon canoderm. Noi puhdistusbalmit kiinnostaa, mutta mietityttää tukkiiko ne kovasti ihoa ja toi rasva mietityttää onko liian kevyttä.

        • Miia Johansson

          Heippa! Joo, tuli. 😊 Vastaan näihin hieman enemmän ajatusta vaativiin viesteihin, kun tulen takaisin lomalta.

  • Kukka

    Heippa! Mikä sävy Milanin Luminoso poskipunista sopisi hyvin kylmälle ihon sävylle? ☺️

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 “Sääntö” mikä sopii kenellekin tai siis imartelee kantajaansa parhaiten on tosi helppo. Pinkin kylmät sävyt sopii kylmälle eli punaiseen taittavalle iholle. Oranssiset sävyt taas lämpimälle ihonsävylle. 😊 Usein jopa kylmän sävyisissä poskipunan sävyn nimissä lukee Pink. Sävyjä voi kurkkia googlesta esim. nimellä Milani luminoso Shade Swatches.

      Tässä postaus miten valita itselleen imarteleva poskipunasävy. 😘 https://miiajohansson.com/2020/04/21/miten-valita-oikea-poskipunasavy/

  • Silva

    Hei, mikä olisi paras sivellin tuon Kjaer Weisin levittämiseen?:)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram