PARAS RIPSIVÄRI x9 – LUKIJOIDEN SUOSIKIT

30.12.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Kysyin teiltä Instagramissa noin kuukausi sitten, että mitkä ovat teidän lemppariripsarit. Ostin kaikista eniten ääniä saaneet, testasin ja tässä on oma analyysini paljon työni puolesta ripsareita testanneena. Pakko sanoa, että teidän suosikkien joukossa on todellisia helmiä! 

HUOM! Ripsarit eivät ole missään tietyssä järjestyksessä ja sen huomaattekin jo varmasti tähtiluokituksista. Ja muistakaa, että ripsarit ovat aina henkilökohtainen juttu – se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle. Nämä omat analyysini on siis tehty täysin omien mieltymysten mukaan omille hennoille ripsilleni. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia näistä ripsareista – mitkä ovat teille pettymyksiä ja mitkä taas helmiä. 

1. *MAYBELLINE LASH SENSATIONAL FULL FAN EFFECT ⭐⭐⭐⭐ 

Ymmärsin suosion heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ensimmäisestä harjaisusta lähtien ripsiin saa näyttävyyttä ja siksi tämä sopiikin erityisen hyvin sellaiselle, jolla ei ole aikaa näprätä ripsivärin kanssa. Muovinen harja erottelee hyvin, mutta samalla myös hyvin paksuntaa ripsiä.

Tämä ripsiväri on todella pigmenttinen ja sen huomaa ripsiväriä poistaessa, sillä mustaa on reilusti silmien ympärillä. Mutta onneksi käyttämilläni balmimaisilla putsareilla lähtee kaikki meikki. Näistä putsareista voit lukea TÄSTÄ.

Tämä kokeilemisen arvoinen ripsari maksaa vain päälle kymmenen euroa.

2. *SENSAI 38°C VOLUMISING MASCARA ⭐⭐1/2

Sitten siirrytäänkin kalliimpiin ripsareihin, sillä tämä kyseinen tuote maksaa yli 30 euroa. Muistiinpanoissani lukee, että tämä on todella kaunis ripsiväri, koska tekee niin kauniisti erotellut ripset, mutta omaan makuuni ripset jäävät melko vaatimattomiksi ja tuotetta ei oikein pysty kerrostamaan.

Tosin alaripsistä tämä tekee kauniin erotellut sekä pitkät ja sen vuoksi tämä loikkasikin heti jokapäiväiseen käyttöön, mutta vain alaripsille.

Lämpimällä vedellä lähtevä ripsari sopii sellaiselle, jolla tuppaa ripsivärit tarttumaan päivän aikana ylä- tai alaluomille. Sen puoleen tämä ripsari on hyvä. Muuten hyviä 38 asteisessa ripsareita on mielestäni parempia ja paljon edullisempia.

3. *LANCOME DEFINICILS 

Olikohan tämä se ripsiväri, jota lentoemäntänä työskennellessäni porukka aina osti lentokoneesta? Tai sitten se oli Lancomen Hypnose maskara. Olen testannut molempia pari vuotta sitten johonkin Ellen juttuun ja muistin jo siitä, etten tästä kovinkaan pitänyt. Kovin olen siis ihmetellyt molempien Lancomen ripsareiden suosiota. Erityisesti sen vuoksi, että ripsari on niin kallis ja edullisempiakin ja oikeasti hyviä löytyy.

Tämä ripsiväri tekee kyllä kauniin erotellut ripset, mutta ripset jäävät todella vaatimattomiksi. Tämän kaltaiset ripsiharjat eivät yleensäkään tuo ripsilleni paljon. Tämä oli siis kallis yli 30:n euron pettymys ja kirpaisi jo klikatessani tuotteen ostoskoriin. Lisäksi, jos tätä laittaa liikaa, niin ripset liimautuvat yhteen.

4. *LANCOME HYPNOSE ⭐⭐

Jos ei ollut tuo Lancome Definicils, niin sitten se oli tämä ripsari, jota porukka osti koneesta lentoemäntäaikoina. Tämä on asteen parempi, mutta en silti maksaisi tästä tuotteesta yli 30:a euroa, vaikka siis maksoin – hampaat irvessä.

Tämä ripsiväri on ihan perus hyvä ja tekee nättiä jälkeä. Se ei erityisesti tuuhenna tai erottele. On vähän kaikkea siltä väliltä. Alaripsiin olisi toivonut enemmän erottelevuutta.

5. *L’OREAL BAMBI EYES ⭐⭐⭐

Ihan ensimmäisenä olin kirjoittanut muistiinpanoihini: “En oikein osaa kuvailla.” Ripsiväriä tulee hyvin ensimmäisellä vetäisyllä, mutta tekee ripsistä jotenkin raskaat ja ripsien kärkiin jää hassut koukut. Vaikka laitan aina hitusen vedenkestävää ripsiväriä tyveen, jotta taivutukset pysyy (itselläni ei muuten pysy), niin silti tämä ripsiväri onnistui laskemaan ripseni alas.

Ehkä asteen epäsiisti lopputulos, mutta ei kuitenkaan mikään täysin huono ripsari. Muistiinpanoni tiivistävät kokemuksen: “Sanoisinko, että ihan ok ripsiväri.”

6. *L’OREAL LASH PARADISE ⭐⭐⭐⭐⭐

Tämän ripsivärin harja on tyypillinen tuuheuttaville ripsareille ja ne usein toimivatkin loistavasti. Harja on juuri sopivan kokoinen ja erottelee ripset kauniisti. Samalla se myös tuuheuttaa ja paksuntaa ripsiä. Ainoastaan alaripset on hieman hankalampi saada kauniisti tällaisella harjalla. Saattaa myös tarttua luomille, jos on siihen taipuvaisuutta.

Olen muistaakseni joskus tämän tuotteen lanseerauksen jälkeen tätä testannut ja muistikuva on se, että todella tykkäsin. Tykkään edelleen. Tartunkin tähän ripsiväriin harva se päivä ja siitä tuli ehdottomasti yksi suosikeistani.

7. *MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT 

Tämä ripsivärin harja on iso ja kömpelö etenkin alaripsille. Kuivempi koostumus tekee aika hentoa jälkeä, mutta kerrostaminen kyllä jollain tavalla onnistuu. Vaikka erottelee nätisti niin silti tämä ripsari jätti hieman kylmäksi, ja en ole tarttunut tähän ripsiväriin enää uudelleen.

8. ESSENCE BYE BYE PANDA EYES ⭐⭐⭐⭐

Tämän lämpimällä vedellä lähtevän ripsarin ostin Kärkkäiseltä. Essencellä on paljon hyviä ripsareita ja tässä yksi lisää. Jos vertaa vaikka yli kolmen kympin Lancomen ripsareihin niin parin euron hinta ja loistava käyttökokemus menee kyllä vauhdilla kalliiden ripsareiden ohi.

Tuote vaatii alkuun hieman enemmän työstöä, kunnes koostumus paranee käytön myötä. Kuitenkin heti ensimmäisellä käyttökerralla ripsistä tulee tuuheat ja kerrostettaessa muutaman kerroksen lisää lopputulos on upea. Ripsiväri pysyy paikoillaan myös niillä, joilla se helposti suttaantuu luomille. Ehdottomasti kokeilun arvoinen.

9. LA ROCHE-POSAY TOLERIANE MASCARA MULTI-DIMENSIONS ⭐⭐⭐⭐⭐

Tämä viimeinen ei itseasiassa löytynyt teidän suosikeista, vaan halusin lisätä tämän omana viimeaikojen löytönä mukaan. Tämä onkin ainoa postauksen tuotteista, jonka olen saanut.

Jos ihastuit pari vuotta sitten Kicks:in Flirty Extensions ripsariin (jonka valmistus lopetettiin), niin tässä on mielestäni sille loistava vastine. Kauniisti erotteleva ripsari, joka tekee jokaisesta ripsestä näkyvän ja pitkän. Myös alaripsiin tätä ripsiväriä on helppo laittaa. Lopputulos on kaunis ja nukkemainen.

Tätä ripsaria myydään apteekeissa.

P.S. Kai tiesit jo, että synteettiset meikit valmistetaan samoista raaka-aineista on sitten kyse edullisesta Essencestä tai kalliista Lancomesta. Tämä selviää INCI-listaa kurkkaamalla. Se mistä kalliimmissa merkeissä maksaa on brändi ja ehkä hienommat pakkaukset.

  • Eea

    Hei kiva postaus! Olisi muuten ollut kiva jos tähän olisi saanut kuvat ripsillä ☺

    • Miia Johansson

      No mä mietin joo sitä ja alotinkin, mutta valitettavasti mulla ei vaan ollu aikaa. 😭 Ja kamera ei myöskään niin näytä niitä eroja. Olis näyttäny, että kaikissa on vaan sama ripsiväri. 😅

      • lillllamyy

        Meinasin kommentoida samaa, jos tällaisiin vertailuihin vaikka saisi tulevaisuudessa kuvat ripsistä, niin olisi todella hienoa! Joku toinen voi tykätä enemmän erottelevaisuudesta kuin tuuheuttavasta efektistä, niin kuvat auttaisivat ripsarin valinnassa. Mutta tosi mielenkiintoisia nämä vertailut!

  • Anne

    Kiitos tosi hyvästä analyysistä! Kysyisin vielä nro 9 pysyvyydestä, jääkö yläluomiin? Se kiinnostaa, mutta normaalisti vaatii sen 38:n ettei jää.

    • Miia Johansson

      Mulla se ei jää, mutta nää on niin henk koht juttuja, et vaikea sanoa. 😬

    • Milla

      Mulla tää laroche-posay on koko ajan luomilla tai poskilla, todella pettynyt eikä ollenkaan niin hyvä kuin flirty extensions 🙁

      • Miia Johansson

        No voi eiii.. joo siis ei kyllä ihan täysin samanlainen, mutta mulla kyllä pysyy tosi hyvin. Mut nää ripsarijutut on aina niin yksilöllisiä. 😭 Tosi harmi!!

  • Pauliina

    Näistä oon kokeillut kahta: Sensai 38°C volumising mascara ja Lancome Hypnose (taisi kyllä olla joku Doll-versio..?). En pitänyt kummastakaan 😄 Sensaista aivan sama meilipide kuin sulla; ripset ei näyttänyt miltään, mutta alaripsille tätä sitten päädyin käyttämään juuri sen 38°-ominaisuuden takia. Lancomen Hypnose Doll oli pettymys eikä oikein tehnyt ripsilleni mitään. Tuo Maybellinen Lash Sensational Full Fan Effect oli kosmetiikkamyyjäaikanani yksi myydyimmistä ripsareista meidän kaupassa, ja pitkäripsisen kollegan lemppari.

    Mulla on luonnostaan pitkät ripset, mutta suorat. Toiveet omalta ripsarilta on tuuheuttavuus ja se, että taivutukset pysyy (vedenkestävä). Plussaa jos ois 38° eikä suttaudu rasvoittuville yläluomille. Oma tän hetken lemppari on Clarinsin High Impact Lash Elevating mascara, joka ei ole vedenkestävä eikä 38°, mutta massa sen verran paksumpaa, että pysyy taivutukset ihan ok eikä suttaa niin paljoa. Tekee muuten tosi kauniit ripset, ja siksi oonkin vannonut tän nimeen jo parin vuoden ajan. Nyt ehkä haluttaisi löytää kuitenkin vielä parempi.. Oon kuullut hyvää Urban Decayn Lash Freak mascarasta, jonka pitäisi sopia omiin kriteereihini. Ehkä se kokeiluun seuraavaksi 😊

    • Pauliina

      *siis Cliniquen, ei Clarinsin….

    • Miia Johansson

      Kerro sitten oliko hyvä. 😊 Mua kiinnostelee nyt Sweedlashesin uutuusmaskara. 😃

    • Emma

      Onko tuo Ud:n Lash Freak 38-ripsari? 😍

  • Leena

    Ihan paras ripsiväri kautta aikojen ja kaikki kaverit ja sukulaiset ja tutut sanoo samaa on Oriflamen The One 5-IN-1 Wonder lash BLACKOUTBLACK! Parempaa saa hakea ja hinta parhaimmillaan n.5e!😍 Tätä tilataan aina vähintään 5-10kpl samalla kertaa, ja tietysti konsulentti alennus tekee tästä vieläkin edullisempaa! 😍

    • Miia Johansson

      Joo siis mä oon joskus kokeillu jonkun Oriflamen aika saman nimisen ripsarin ja oli kiva. 🙂

    • Psj80

      Tämä on niin paras! Ja pitää olla nimenomaan tää versio, muutkin saman merkin 5-in-1 on hyviä,mutta tämä versio ihan ylivertainen!

    • Ripsarin suur kuluttaja

      Samaa ripsaria myös käytän ja todellakin tilaan aina useamman kerralla.

  • Kerttu

    Kauanko kuivatat vedenkestävää tyvissä ennenkuin jatkat? Suoristaako nuo 38 maskarat taivutukset pois samaan tapaan kuin muutkin vesiliukoiset?

    • Miia Johansson

      Heippa Kerttu! 🙂 Mä laitan heti perään normiripsarin. Ja tuo suoristuminen on niin yksilöllistä. Mulla suoristaa kaikki paitsi vedenkestävä. 🙂

  • Ninranda

    Mietin, et oot tainnu kokeilla väärää sensaita, kun mä sitä sulle ehdotin, ainakin hylsy ja harja on ihan erilaisia 😅 eli ei toikaan versio tehny mun ripsille yhtään mitään, mutta tämän linkin ripsiväri, oh la laa 😍 oon käyttäny jo varmaan 5 hylsyä tätä ja mä siis rakastan tuuheita ja pitkiä, eroteltuja ripsiä ❤

    https://www.hobbyhall.fi/fi/muoti-ja-kauneus/make-up/meikkauskosmetiikka/silmat/ripsivarit/kanebo-sensai-ripsivari-naiselle-10-ml_5ba75a6c/?gclid=EAIaIQobChMIrf-f-9H27QIVjemyCh1iDAcCEAQYBCABEgLZnPD_BwE

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Tää tuuheuttava Sensai tuntui olevan kaikista suosituin, joten siksi sen bongasin tähän messiin. 🙂

  • Jo

    Hei Miia, alkuun kiitos ihanasta blogistasi! 🧡Vedenkestävä pitäisi tosiaan omatkin ripset hyvin taivutettuina, mutta ongelmaksi muodostuu se, että olen ihan luokattoman kova sotkemaan yläluomet ripsaria levittäessä. 😂 Pienellä harjalla sotkut saa tavallisesti siististi “rapsittua” pois, mutta vedenkestävän ollessa kyseessä homma täysin mahdoton, kun se vain leviää entisestään. Olisko sulla tähän jotain vinkkiä avuksi? 🤔

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Voi eiii.. ei mulla oikein ole tähän muuta vinkkiä kuin vaikka laittaa yläluomelle jokin littana muoviesine suojaksi. Sellaisia on itseasiassa ihan tähän tarkoitukseenkin, mutta en tältä seisomalta muista sen nimeä. Mutta mikä tahansa muovilirpake varmasti sopii. 🙂

    • Psj80

      Itse samanlainen, ratkaisu on oikeanlainen harja! Eli mulla vedenkestävä + ripsarissa pitää olla silikoninen, kohtuu ohut, eikä liian pitkä harjasosa.

      • Jo

        Hauska sattuma, ylemmän kommenttisi mukaan meillä on sama lempiripsari! Minulla kuitenkin se orkkis Wonderlash. Vedenkestävää versiota kokeilin ja ai että, miten hienosti ripset pysyi taivutettuina, mutta sotku oli kyllä niin ylivoimainen putsailla, että se jäi hetken ihasteluksi. Ehkä mun tapa ruokkii tätä sotkua, kun pikkupeiliä pidän alaviistossa ripsaroidessa. Nyt kokeilin levittää tyveen tuota vedenkestävää katse kohti peiliä ja pituuksiin sitten tavallista totuttuun tapaan, toimii! Pienestä se on monesti kiinni! 😁

  • Sari

    Ehkä tyhmä kysymys, mutta miksi siis vedenkestävää vain tyveen ja sitten ”tavallista”?
    Mikset käytä ainostaan vedenkestävää ripsiväriä siis? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Sari! 🙂 Hyvä kysymys ja odotinkin, että joku tätä kysyy. Itse en tykkää vedenkestävän ripsivärin työläämmästä poistamisesta, joten siksi teen näin. Plus saan näin paremmin hyödynnettyä kivoja normiripsareita, jotka koen monelta osin paremmiksi kuin vedenkestävät. 🙂

  • Nina

    Mites essencen ripsivärin putsaaminen? Huomasitko eroa verrattuna muihin ripsareihin? Olen aikaisemmin kokeillut kolmea erilaista essencen ripsiväriä. Lopputulos ollut ok:n ja tosi hyvän välillä. Mutta kaikissa on ollut ongelmana niiden putsaus. Eivät oikein lähde pois. Kokeilin (vedenkestävän) silmämeikin puhdistusaineet, puhdistusöljyt jne. Muiden merkkien ripsivärit ovat lähteneet kivuttomasti, mutta essencen kanssa on näitä ongelmia ollut. Tämänkin ripsari kiinnostaisi.

    • Miia Johansson

      Heippa Nina! 🙂 En itse huomannut eroa ja kaikki lähtee niin helposti balmimaisella putsarilla. Tosin vedenkestävissä saa työstää hieman enemmän ja 38 asteessa lähtevät irtoavat vasta, kun lisään balmiputsariin vettä.

  • Sini

    Moikka! Ei aiheeseen liittyvä kysymys, mutta pompsahti sinun instagramin puolelta esiin. En tiedä vastaatko sielä viesteihin (niitä tulee varmasti kasa) niin kokeilen onneani täällä! Elikkäs; pintakuiva iho. Kannattaako tällöin ottaa kasvoöljyn/rasvan lisäksi seerumi vai tuhdimpi öljy/rasva? Kasvovesi myös käytössä.

    • Miia Johansson

      Heippa Sini! 🙂 Joo, vastailen IG:ssä viesteihin noin 3 tuntia päivässä, mutta ikävä kyllä en silti saa vastattua kaikille. Täällä saa varmemmin vastauksen ja täällä pystynkin vastaamaan lähes kaikille yleensä.

      Pintakuiva iho tarvitsee vesikosteutusta toki hyvistä öljyistäkään ei ole haittaa. Kirjoitin juuri pintakuivan ihon hoidosta vähän aikaa sitten postauksen. Linkkaan sen sulle tähän: https://miiajohansson.com/2020/12/05/pintakuivan-ja-kuivan-ihon-ero/

  • Markit

    Heippa; Niin totta! Mikä toimii sinulla Miia, ei toimi minulla. Lancome Definicils sai yhden tähden ja minä annan viisi 😄. Luottoripsivärini monia vuosia. Se on niin ripsistä kiinni ja millaiseksi ne haluaa ( ja miten osaa laittaa 🙄). Nuo tuuheuttavat eivät oikein toimi, paitsi tuo L’OREAL lash paradise, annan 5. Sensai suoristaa minkä ehtii. Muut olivat outoja tuotteita.
    Mietin, että jos ripsivärit INCIn mukaan ovat samanlaisia, niin on joku muukin ero on kuin nätti pakkaus. Harja on ainakin erona ja miten se käteen sopii. Ja voi olla samat aineet, mutta eri määrät. Ja tämä taitaakin olla se ensimmäinen tuote, jossa ostan sen, mistä et tykkää 😄 ( Lumenen vedenkestävä oli nappiostos, ei ollut vaan listalla) . Muutoinhan suosituksesi ovat pääsääntöisesti sopineet.

    Kiitos Miia tästä vuodesta! 🌹Olet tuonut minulle iloa, valoa ja neuvoja. Juuri niitä pieniä ilonhippusia ❤.

    • Miia Johansson

      Joo tietenkin on ero raaka-aineiden määrissä ja mitä raaka-ainetta on juuri siinä ripsarissa. Mutta siis sama raaka-aine valikoima on tarjolla kaikille valmistajille. 🙂

  • Mh

    Voi että kun oisit kokeillut sitä Nu skinin mascaraa, se on mun mielestä niin paras🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Se ei ikävä kyllä noussut lukijoiden kaikista suosituimpien joukkoon. 🙁

  • Saritäti

    Ihan offtopic tässä mutta sanonpa vaan, että kyllä poskipuna tekee meikin. Tuo kuvasi postauksessa on niin kaunis!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos! <3 Ja oon kyllä samaa mieltä poskipunasta! 🙂

  • Anne

    Maybelline lash sensational on aivan paras ja sitä en vaihda. Jos ei sit sitäkin lopeteta, kuten L’oreal teki vastaavalle aiemmin.

  • Eeva

    Moikka Miia!
    Kiitos ihanasta plogista ja Onnea Vuodelle 2021.
    Tulin just sauvakävely lenkiltä(uus harrastus).Posket punaisena ulkoilmasta ja poskipunasta.
    Ripsissä Essence Volume Hero jota olen käyttänyt pitempään,ei mulla ainakaan valu.Poistan meikin ja ripsarin iltaisin Lactoline hajusteeton vartalovoiteella+nenäliina+kostutetulla vanulappulla.Lopuksi huuhtelen vedellä.Tätä systeemiä olen käyttänyt pitkään.Iholle en laita yöksi mitään.

    • Miia Johansson

      Ihanaa uutta vuotta myös sulle Eeva! 🥰

  • KaisaL

    Saako tuota viimeistä apteekkiripsaria vedenkestävänä? Mä käytän aina pelkästään vedenkestäviä,tällä hetkellä just lancomen hypnose 🙊 käytössä.

    Noista 38asteen ripsareista en tykkää yhtään,enkä ymmärrä sitä ideaa että kuinka voi olla hyväksi kuumalla!! Vedellä hinkuttaa silmiä.

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 mä en tiiä Sakai tuota vedenkestävänä. Heitä googlettaen. 😃

      Ja siis ihan vaan lämpimällä vedellä lähtee nuo 38 asteiset. Ei tarvi olla kuumaa vettä. 😊

      • KaisaL

        No mulla ne ei irtoo millää. Oon kokeillut aikoinaan kaneboa ja nyt viime kesänä ostin cliniquen jonku 38°C,mutta ei ne lähde mihinkään -kuuman veden ja hinkkauksen jälkeen murenee osittain pikkumurusiksi ympäri silmiä ja osa jää silti ripsiin. Eli ei toimi jostain syystä yhtään 🤷‍♀️

        Täytyypä googlailla tuo apteekkiripsari la roche.

        • Miia Johansson

          Onpa outoa ja kökköä! 😣

  • Ansku

    Hei! Mitä vedenkestävää käytät tyveen? Jotain halpaa vai panostatko niihinkin?

    • Miia Johansson

      Mulla henk koht toimii mikä vaan. 😊 Mutta nyt mulla on se Lumenen vanha, jota ei enää saa. 😭

  • Karoliina

    Sensailta kannattaa kokeilla mieluummin lash volumiser 38C. Eli se tasapaksu paksu neliömpi putelli. Ainoa ripsari sensailta, joilla tulee kunnon pitkät ja tuuheat ripset, pystyy kerrostamaan. Itse epäröin hirveästi ostaa sitä, kun just tuo sensain volumising 38C on niin huono, mut toi volumiser osoittautui parhaaksi ripsariksi mitä oon koskaan kokeillut. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram