PARAS MEIKKIVOIDE X 5 – LUKIJOIDEN SUOSIKIT

06.04.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Päivitetty 5.10.2023

Lukijoiden suosikit -sarja jatkuu. Tulokset perustuvat Instagram-tililläni tehtyyn kyselyyn. Käykää tsekkaamassa kaksi edellistä suosikkipostausta:

Tähän postaukseen valitsin viisi meikkivoidetta, jotka nousivat selkeästi yli muiden. Arvostelut perustuvat omiin kokemuksiini meikkivoiteista.

Lumene CC meikkivoide

1. LUMENE CC 3/5

Ylivoimaisesti suosituin meikkivoide teidän keskuudessa ja veikkaan ihan koko Suomessa on *Lumene CC -meikkivoide. Olen testannut tätä tuotetta aikaisemmin, mutta muistelen, että Lumene muutti tässä pari vuotta sitten meikkivoiteidensa koostumusta ja eron edelliseen kyllä huomaa tai sitten ihoni on vaan paremmassa kunnossa.

En ole siis koskaan ollut suuri Lumenen meikkivoiteden fani, koska mielestäni ne näyttävät usein iholla jauhoisilta tai lilluuntuvat päivän aikana juonteisiin. Tämän meikkivoiteen kohdalla tosin olin hyvin positiivisesti yllättynyt. Ilman kahta miinusta tuote voisi saada jopa täydet viisi tähteä.

+ Todellakin tekee ihosta kauniin kuulaan. Ymmärrän miksi tästä pidätte.

+ Sopii monelle eri ihotyypille.

+ Pysyy kauniisti koko päivän.

+ Hyvä sävyvalikoima vaalealle iholle. Miinusta tietenkin huonosta sävyvalikoimasta tummalle iholle. Vaalean ihon hyvä talvisävy on fair ja todella vaalean light tai ultra light. Päivettyneelle tai ruskettuneelle taas sävy Medium.

– Lumenelle tyypillinen tuoksumaailma on hävinnyt, mutta ikävä kyllä tilalle on tullut toinen mielestäni entistä vahvempi tuoksu, joka jää leijailemaan melko pitkäksi aikaa.

– Valitettavasti itselläni tuote jää käyttämättä, koska en henkilökohtaisesti suosi tuotteita, joissa on käytetty kemiallista aurinkosuojaa. Tämä on tietenkin jokaisen oma valinta.

Madara Skin Equal Meikkivoide

2. MADARA SKIN EQUAL 5/5

Ihanaa, että suosituimpien meikkivoiteiden sekaan mahtui myös yksi luonnonkosmetiikan meikkivoide. Tämä *Madara Skin Equal meikkivoide on ehdottomasti yksi käytetyimmistä meikkivoiteistani, koska se näyttää hyvältä niin kuvissa kuin livenäkin ja pysyy rasvoittumatta koko päivän. Valitsisin tämän myös meikkivoiteeksi juhliin, koska käytän nykyään niin paljon vähemmän synteettisiä meikkivoiteita.

+ Sopii monelle eri ihotyypille. En kuitenkaan valitsisi tätä ihan todella kuivalle ja vanhemmalle iholle.

+ Todella kaunis ja ihon kaltainen lopputulos, joka pysyy koko päivän.

+ Jos joku voi samaan aikaan olla matta ja kuulas, niin tämä on sellainen.

– Ainoa pieni miinus on sävyvalikoima, jota parantamalla tämä meikkivoide olisi ehkä täydellisin meikkivoide ikinä.

Voit lukea lisää tästä meikkivoiteesta ja sävyvalinnoista TÄSTÄ.

Madara Skin Equal meikkivoide

3. IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC+ 1/5

*It Cosmeticsin CC -meikkivoidetta olen testannut aikaisemminkin ja en silloin siitä pitänyt. Päätin antaa tälle uuden mahdollisuuden, koska niin moni teistä tästä kuitenkin pitää. Kuva kuitenkin kertoo kaiken.

+ Levittyy kauniisti ja näyttää todella nätiltä heti levityksen jälkeen.

– Tämä miinus onkin todella suuri miinus, koska yksi tärkein asia meikkivoiteessa on sen pysyvyys. Kuvassa näettekin minkälaiseksi meikkivoide meni muutamien tuntien jälkeen.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ meikkivoide

4. LANCOME TEINT MIRACLE 3/5

Tämä *Lancome Teint Miracle on myös kaunis meikkivoide, mutta kemiallisen aurinkosuojan vuoksi en sitä itse enää halua käyttää. Nämä plussat ja miinukset perustuvat noin vuoden vanhaan arviooni.

+ Kuivaihoisen unelma. Ei ala halkeilemaan tai kuivumaan päivän aikana.

+ Hyviä keltaiseen taittavia sävyjä, jotka peittävät juuri sopivasti. Punaisuudenkin saa tällä hyvin piiloon. Sanoisinko medium peittävyys.

+ Kevyt, eikä näytä liian meikkivoidemaiselta.

+ Hehkuva ja kuulas lopputulos.

+ Nopea levittää, eikä tuotetta tarvitse paljon.

+ Kaunis aikuiselle naiselle juhliin.

– Ei sovi rasvoittuvalle iholle.

– Sävyvalikoima on erikoinen ja sävyjen numerot menevät oudossa järjestyksessä.

LANCOME TEINT MIRACLE MEIKKIVOIDE

5. ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 5/5

*Estee Lauder Double Wear -meikkivoide on todellinen klassikkojen klassikko. Upea meikkivoide juhlaan, koska ohuella kerroksella tästä meikkivoiteesta saa todella kauniin, peittävän ja samalla todella pysyvän. Tämä meikkivoide oli mukanani eri sävyissä aina, kun tein juhlameikkejä tai meikkasin morsiamia. Se oli myös kasvoillani omissa häissäni.

+ Unelma seka- ja rasvaiselle iholle.

+ Yksi maailman parhaiten pysyvistä meikkivoiteista.

+ Pysyy loistavasti myös hikisissä olosuhteissa.

+ Lopputuloksesta saa kauniin, kunhan ihon vaan valmistelee hyvin ihonhoidolla ja meikkivoidetta lisää todella ohuen kerroksen.

– Ei sovi kuivalle iholle, mutta kuiva iho ei tarvitsekaan tällaista mattaa meikkivoidetta.

SÄVYVALINNAT: Vaalealle talvi-iholle todella yleinen sävy oli keikkaillessani 1N2 Ecru, joka on neutraali sävy (ja sopii hyvin monelle), mutta mielestäni taittaa hieman punaiseen. Keltaiseen taittavalla vaalealla iholla kannattaakin valita talvisävyksi 1W2 Sand. Vaalealle päivettyneelle 2W1 Dawn on loistava. Lumikin vaaleille taas 1N0 Porcelain.

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MEIKKIVOIDE

P.S. Omista tämän hetken suosikkimeikkivoiteista voit lukea TÄSTÄ.

  • kukkis

    Madaran meikkivoide on ihana, mutta harmi että häipyy vähitellen iholta ei siis kovin pitkäkestoinen. Olenkin miettinyt olisiko KJAER WEIS parempu vaihtoehto. Ilia on sarja jossa kaikki tuotteet ei täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä, en siis halua käyttää sitä. En jaksa semmosta “ota itse selvää” tyyliä, on helpompaa luottaa sertifikaattien.

    • Miia Johansson

      Ooh! 😳 Häipyy iholta? No voihan kökkö. Ja joo totta.. olikin sun kanssa joskus puhetta tästä Iliasta. Se ei tosiaan ole luonnonkosmetiikkaa. 😊 Onko sulla siis rasvainen iho, jos tuo Madara häipyy iholta? Meinaan jos se ei pysy, niin en oikein usko, että tuo Kjaer Weis pysyy. Madaran meikkivoide on luonnonkosmetiikan yksi parhaiten pysyvistä meikkivoiteista. 😔

  • Emppis

    Hei nyt en ihan ymmärtänyt.. et pidä Lumenen cc voiteesta, koska siinä on kemiallinen aurinkosuoja. Kuitenkin tuolla sun omissa lempparimeikkivoiteissa on Sensai, jossa on myös tietääkseni kemiallinen aurinkosuoja? 🤔😅

    • Miia Johansson

      Heippa Emppis! 😊 Joo, Sensain poistin sieltä muistaakseni viime viikolla. En vaan ollut tätä huomannut, vaikka luulin tarkistaneeni asian.

      • Tanja

        Moikka! Tuolla listalla näkyy edelleen toi Sensai. Sitä kun klikkaa, niin vie tosin “Page not found” -sivulle.

        • Miia Johansson

          Joo! Tätä ihmettelin itsekin. Kun meen sinne puhelimella, niin löydän sen, mutta taas desk topilla en. Selvitän asiaa. 🙂

  • Tii

    Madaran meikkivoide on kyllä hyvä.
    Harmi, että muutamassa kuukaudessa mennyt niin jankiksi, että ei tule enään pullosta ulos pumpulla tai ilman… Yli puolet olis vielä käyttmättä 😭

    • Miia Johansson

      Mä avaan kierrekorkin ja otan sillä pumpulla loppuja pois. 😊 Saisitko silleen ongittua loput?

    • qqq

      Sama juttu kävi mullekin. Tuote on jonkin ajan kuluttua avaamisesta niin paksua, ettei vaan tule pumpusta. Juurikin kiertämällä pumpun irti ja sillä noukkimalla piti sitten käyttää tuotetta.
      Kun otetaan huomioon lyhyt säilyvyysaika avaamisesta (3 kk) ja tuotteen määrä (30 ml) pakkausmuoto on täysin väärä. Myös sävymaailmassa tosiaan olisi viilattavaa. Muuten aivan ihana meikkivoide, mutta edellä mainituista syistä tuskin ostan uudelleen.

  • Katja

    Atoopikkona en ole löytänyt vielä sopivaa meikkivoidetta. Ostin testiin Skin equalin ja ekalla kerralla ei ollut mitään huonoa sanottavaa! Sen jälkeen joka kerta jo ennen peitevoidetta/puuteria/mitä vaan klöntsääntyy naamaan. Ikään kuin olisi irrallaan ihosta. Oon testannu eri siveltimiä ja lisänny kosteutusta ennen. Ei vaan toimi ja taas täytynee etsiä uusi testattava meikkivoide😞

    • Miia Johansson

      Heippa Katja! 🙂 Älä luovuta, jos sait jo sen kerran toimimaan. <3 Kuulostaa siis siltä, että ihon kunto vaikuttaa sen toimivuuteen. Onko sulla paha atopia nyt päällä ja miten hoidat sun ihoa?

      • Katja

        Välillä lehahtelee kasvojen alueelta, ei kuitenkaan hilseilevän kuiva. Oon jo vaihtanut puhdistusaineet balmiin ja puhdistusmaitoon, samoin käytössä kasvovesi, laadukkaat rasvat ja öljyt. Vain tämä meikkivoideasia siis kummastuttaa, kun kaikki muu tuntuu olevan kohdillaan!

        • Miia Johansson

          Hitsit.. mikähän vois olla.. ootko kokeillut alle balsamia tai jotain kasvoöljyä? 🙂

  • Tiina

    Mielestäni it cosmeticsin illumination on paljon parempi kuin tuo perusversio. Toivon mukaan pääset joskus testaamaan sen.

  • Anu

    Mitä aurinkosuojaa laitat, jos et kemiallista? Mun mielestä ne kaikki luonnolliset on paksua tahnaa.

    • Miia Johansson

      Heippa Anu! 🙂 Mä käytän fysikaalisia suojia. Ei ole onneksi kaikki luonnolliset paksua tahnaa.

    • Pilvi

      Alga Maris-sarjassa on ainakin ihan loistavia koostumuksia fysikaalisissa. 😊👍

  • Marja

    Tyhmä kysymys…mutta mikä olisi oikeanlainen aurinkosuojan sisältävä meikkivoide tai kosteusvoide kasvoille? En tiedä näistä mitään…mikä on kemiallinen suoja jossain voiteessa jne?

  • Laura

    Lumenen cc oli aiemmin mun lemppari. Sen levittäminen onnistui melkein miten vaan, siveltimellä, sienellä ja sormin. Nyt en kuitenkaan halua enää käyttää sitä voimakkaan tuoksun takia. Ostin madaran meikkivoiteen mutta tuntuu etten saa sitä iholle kauniisti. Siveltimellä jää viiruja ja tuntuu että tarvii erikseen vielä sienellä tasoittaa. Iholla on kuivuutta/pintakuivuutta ja epäpuhtauksiakin. Turhauttavaa kun vaikea saada hyvää lopputulosta 😕

    • Miia Johansson

      Heippa Laura! 🙂 Joo, mä ymmärrän tuskailun Madaran kanssa. Sen kanssa on tosi tärkeä, että on hyvä ja jämäkkä sivellin. Esim. tämä on hyvä: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/real-techniques-cashmere-dreams-complexion-014/

    • Anne-Maria

      Minulla oli sama ongelma Madaran levityksen kanssa kunnes hoksasin levittää sen sormilla. Madaran omilla nettisivuillakin suositellaan levittämään sormin kyseistä meikkivoidetta.

      • Miia Johansson

        Joo kannattaa kokeilla tätäkin. 🙂 Itse oon tällainen hard core -siveltimien käyttäjä ja en osaa meikata sormin. 😀 Mutta meillä jokaisella on oma käsiala. Vähän kuin taiteilijoilla. <3

  • Emily

    Mikä vastaava sivellin (kuin nyx) olis hyvä madaran meikkivoiteen levittämiseen esim rt:n siveltimistä?

  • Ilona

    Estee Lauder on oma suosikkini. Se on kuitenkin tosi tujua, joten saa olla tarkkana ettei tule laitettua liian paksua kerrosta. Kokeilin siveltimellä mutta mielestäni silloin se ei levittynyt hyvin. Parhaan lopputuloksen saan, kun levitän voiteen kostealla meikkisienellä. Ajoittain sekoitan sitä myös johonkin kevyempään meikkivoiteeseen.

    • Miia Johansson

      Hyvä, että oot löytänyt omaan kädenjälkeen sopivan levitystavan. <3

  • Karo

    Osaatko sanoa mistä johtuu, että keltaiseen taittavat meikkivoidesävytkin näyttää iholla punaiselta? Esim. Madaran kanssa on tämä ongelma, olen sekoittanut niitä kahta keltapohjaista syvyä. Ihoni on jotenkin hankalan sävyinen, kun selkeästi keltaiset on liian keltaisia ja neutraalimmat näyttää helposti punaiselta tai liian vaaleilta. Rusketun helposti, enkä pala koskaan, mutta kun vertaillut kavereiden kanssa käsiä, niin moni on minua paljon keltaisempi, vaikka rusketun heitä paremmin ja olen tummempi. Väreissä minulle ei sovi liian lämpimät eikä liian kylmät sävyt, eli onko ihoni neutraali? Musta ja valkoinen tekee minusta aivan kalpean, samoin blondi hiusväri vaikka oma hiussävy onkin selkeästi viileä ja kylmän sävyiset tummanruskeat hiukset sopii hyvin. Ja muuten sellainen erikoisuus, että musta ripsari näyttää jotenkin tosi huonolta mulla 😅 Usein näyttää paremmalta ilman ripsaria, tai sitten täytyy olla tummanruskea sävy.

    Mikä sävy voisi olla beautyblenderin peitevoiteesta hyvä, kun 2.10C tekee aivan valkoiseksi? Maybelline Eraserista 01 light on ollut ihan toimiva, tosin silmien alle voisi aavistuksen punaisempi peittää paremmin tummuutta. Minulla on niin tummat silmänaluset, ettei niitä peitä kunnolla edes neutraloija.

    • Miia Johansson

      Heippa Karo! 🙂 Luin sun viestin monta kertaa ja en ole varma ymmärsinkö sun ongelmaa. <3 Eli keltaiseen taittavat näyttää punaiselta, mutta keltaiset on liian keltaisia. Tarkoititko ehkä sitä, että sun iho on neutraali? Hapettuuko meikkivoiteet sulla kasvoilla ja siksi ne muuttuu keltaisemmiksi? Tähän voi auttaa oikeanlainen ihonhoito ja usein tämä ongelma on rasvoittuvalla iholla. Ota Beauty Blenderin punaisista sävyistä jokin hieman tummempi. 🙂

  • Henna

    Minulla oli kovat odotukset Madaran meikkivoiteelle, mutta jouduin sen nyt viimein viskaamaan romukoppaan. Siveltimet, sormet ja sienet testattu, mutta en saa sitä kauniisti levittymään. Lisäksi leuasta ja nenästä meikkivoide sula pois jo muutaman tunnin sisällä. Pakko siis tehdä paluu synteettisten meikkivoiteiden pariin.

    • Miia Johansson

      Voihan kökköläinen! Mitä laitat tämän alle? Sulla ilmeisesti rasvainen tai sekaiho?

      • Henna

        Joo varmaan aika lähellä sekaihoa – en itsekään enää tiedä, kun hormonaalisten muutosten takia iho heittänyt ihan häränpyllyä kuivasta jonnekin rasvaisen ja sekaihon väliin. Meikin alla käytän Olivia Kleinin kasvovettä, seerumia ja kosteusvoidetta. Välillä testailen myös pohjustusvoiteen kanssa, mutta en huomaa oikeastaan eroa.

        Jänniä muutoksia on tapahtunut nyt itse asiassa Zuiin Lux luminescent -meikkivoiteen kanssa, joka aikaisemmin kiilteli kuin Naantalin aurinko kasvoilla. Mutta nyt päivän päätteeksi kasvot näyttää edelleen ihan hyvältä. Tiedä tässä nyt mitä sitten käyttää 😀

        • Miia Johansson

          Heippa! Joo, siis noi hormonaaliset muutokset on kyllä niin kökköjä. 🙁 Ja sen huomaa usesti heti meikkivoiteiden kanssa ja joku vanha lemppari ei enää sitten toimikaan.

  • Pauliina

    Ostin just tuon It cosmeticsin meikkivoiteen kun myyjä vielä suositteli sitä aknelääkkeen kuivattamalle iholle, mutta ihan samalta näyttää kuin sun kuvassa.. ja kuivat kohdat oikein loistaa esiin! Oon ennen käyttänyt sun suosituksesta Zuiin meikkivoidetta joka toimi paremmin mutta nykyään on vaikea enää löytää sitä

    • Miia Johansson

      Höh.. onpa kökköä, ettei toiminut sullakaan. 🙁 Tuota Zuiita saa kyllä nestistä nyt hyvin. 😀

    • Jenniina

      Itselläni on käytössä IT cosmeticsin cc-voide ja parhaiten minulla se toimii,kun lämmitän sen kunnolla käsissä ja työstän kasvoihin samalla tavalla kun rasvan. Sudilla/sienellä en saa yhtä hyvää lopputulosta. Hieman kummastelen myyjän suositusta,koska en itse tätä kuivaihoiselle suosittelisi..

  • Terhi

    Mä en enää meikkovoiteista perusta koska ikää jo hieman enemmän. Mun suosikki on Miya merkin bb-voide spf 25.

  • Maria

    Lukemattomia synteettisiä ja luonnonkosmetiikan meikkivoiteita testanneena olen löytänyt lempparin, joka sopii ainakin ikääntyvälle, pintakuivalle sekaiholle. Ei ole Nuin meikkivoiteen voittanutta!

  • Riikka

    Madaran meikki voiteen ostin toiveikkaana testiin, mutta yrityksistä huolimatta näyttää iholla aivan kamalalta. Iho kuivuu ja kiristää ja punottaa, vaikka olen saanut sun vinkeillä bybin tuotteilla ihon muuten ihan hyvään kuntoon. Sopivan meikkivoiteen löytäminen kuivuuteen taipuvalle ja punaiselle iholle tuntuu kyllä olevan yks työmaa. Hyvää ei pitäs mennä vaihtamaan, kun kerran löytää 😅

    • Miia Johansson

      No voihan kökkö! Ja siis onpa erikoista.. siinä ei kuitenkaan ole mitään kuivattavaa raaka-ainetta, mutta jos iho alkaa punoittaa, niin voisko olla, että olet herkistynyt jollekin kyseisen tuotteen raaka-aineelle? Vai onko kyse vaan siitä, että sun ihon punaisuus tulee taas helpommin takaisin tämän meikkivoiteen kanssa. Ootko kokeillut alle Bybin Babe Balmia?

  • Tuulia

    Mä juuri tilasin Biodellyltä näytteitä Madaran meikkivoiteista, postia odotellessa! Ja sun blogin kautta sain vinkin siitä, että joistakin paikoista saa tilattua pieniä näytteitä, joten ei tarvi heti ostaa isompaa putelia, jos ei ookkaan sopiva. 🙂

    • Miia Johansson

      Joo tää on kyllä erityisen hyvä homma näinä aikoina! <3

  • Emppu

    Kosmetiikkamyyjä täällä moikka, ajattelin kertoo ihania uutisia: yhä useampi iso kosmetiinkabrändi on piiiiikkuhiljaa alkanut valmistamaan myös fysikaalisia aurinkosuojia sisältäviä tuotteita. Nyt tämän muutoksen huomaa ihonhoidossa, mutta toivon mukaan sama “trendi/suunta” jatkuu ja he tekisivät myös meikkivoiteisiin fysikaaliset suojat, eivätkä kemiallisia. Toivoa on! Ihanaa kevättä 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Emppu! <3 Joo, siis tää on ihan loistouutisia! Varmaan se myös pakottaa, että joillakin alueilla kuten Mexikon joissain kohteissa tai Hawajilla on kemialliset kiellettyjä.

  • Tiina

    Essen meikkivoide on ollut hyvä aikuiselle kuivalle iholle. Parhaiten mulla toiminut käsin levitettynä. Pysyy kauniina koko päivän. Myös Madaran CC tosi hyvä.

    • Miia Johansson

      Joo Esse sai muuten kanssa aika monta ääntä ja oon samaa mieltä, että loistava meikkivoide kuivemmalle iholle ja myös aikuisemmalle iholle. 🙂

  • Nena Sofia

    Huh miten karulta tuo It Cosmeticsin CC näyttää, apua 😀 Tosi kiva, kun vertailit näitä ja otit hyvät lähikuvat 🙂

    • Miia Johansson

      Joo se ei kyllä ole mun pala kakkua. 🙁

  • Johanna

    Moikka! Yritän tässä tavata Lumenen CC-voiteen inciä, mutta mikä näistä paljastaa, että tässä on kemiallinen aurinkosuoja? Viimeinen ainesosa on titanium dioxide, mutta tämäkö ei ole siis fysikaalisen aurinkosuojan ainesosa? Kiitos jos ehdit vastata, olisi iso apu jatkon kannalta, että osaisi bongata oikeat ainesosat ennen ostopäätöstä 🙂

    • Miia Johansson

      Se on ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE) eli yksi yleisimmistä kemiallisista aurinkosuojista. Jos suojakerrointa on näinkin paljon, niin löydät raaka-aineen aina inci-listan alkuosasta. 😊👌 Erilaisia kemiallisia aurinkosuojia on vaikka ja kuinka paljon. Saat listaa googlettamalla. 😊

      • Johanna

        Aivan, kiitos Miia! 🙂

  • Päivi

    Onko sinulla tietoa saako näytteitä meikkivoiteista netin kautta? Turhauttavaa ostaa ja sitten huomaa rahojen menneen taas hukkaan

    • Miia Johansson

      Kannattaa ehdottomasti kysyä myyvältä nettikaupalta. Ainakin luonnon puolen meikkivoiteista voi usein saada. 😊

  • Tanja

    Mikä esim rt:n siveltimistä olisi paras tuon lumenen voiteen levitykseen?

  • Anette

    Hei minulla kysymys koskien suosikeistasi löytyvää Zuii Lux Luminecent meikkivoiteen sävyjä: ovatko sävyt Dusk ja Driftwood keltaiseen vai punaiseen taittavia?
    Minulla on vaalea neutraali/aavistus keltaiseen taittava ihon sävy ja nyt tuskailen oikean sävyn valitsemisen kanssa. Olen näköjään erittäin huonolla värisilmällä varustettu, sillä en osaa katsoa/ymmärrä mitkä Zuiin sävyistä ovat keltaiseen vai punaiseen taittavia 😂
    Jos ehdit katsoa mikä sävyistä olisi keltaiseen taittava ja vaalealle sopivaan taipuvalle +40 iholle sopiva niin vinkkaisitko minulle? 😍

    • Miia Johansson

      Heippa Anette! 🙂 Dusk (vaalean talvisävy) ja Driftwood (vaalean kesäsävy) on molemmat keltaiseen taittavia sävyjä. Ja tuo Luminescent on siis parempi kuivemmalle iholle (on todella kevyt) ja Flawless taas rasvaisemmalle.

      • Anette

        Kiitos Miia! 😍

  • Noora

    Moikka, onko sulla kokemusta Essen spf30 meikkivoiteesta tai antaa vinkkejä sävyvalinnoissa? Kiitos ihanasta blogista ☀️

    • Miia Johansson

      Heippa Noora! 🙂 Ei ikävä kyllä ole, mutta kannattaa ehdottomasti kysyä Twistbeltä. He osaa auttaa. 🙂

  • Leena

    Moikka!

    Toivottavasti ei haittaa, kun kysyn tässä Nyx Bare With Me -voiteesta, vaikka se ei esittelyssä tässä ollutkaan…

    Osaisitko Miia auttaa; onko tuo meikkivoide hajusteeton ja öljytön?

    Olen mennyt pitkään Estee Lauderin Double Wearilla, mutta kesäksi kaipaisin vähän kevyempää. Kiitos, jos jaksat vastailla! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Leena! 🙂 EN muista nyt NYXin inciä, mutta kannattaa tsekata se netistä ja katsoa onko messissä öljyjä. 🙂 Myöskin hajusteet tunnistat sanoilla parfum tai fragrance. En tosin tiedä ootko hajusteallergikko vai tuokuherkkä, mutta jos jälkimmäinen niin tuoksua ei meikkivoiteessa ole, kun testailin tuossa. 🙂

  • Marih

    Hei! Mietin onko jotain haittaa jos käyttää Mossan aurinkosuojaa alla ja tuota Lumenen CC voidetta, missä se kemiallinen aurinkosuoja? On melkein uusi tuubi tuota Lumenen voidetta, mutta nyt enemmän valaistuneena itsekin suosisin fysikaalista suojaa. Mutta ei viittisi jättää käyttämättäkään kokonaan tuota uutta CC tuubia. :/

    • Miia Johansson

      Heippa Marih! 🙂 Ei ole mitään haittaa.

      • Marih

        Ok! Täytyy koittaa katsastaa joku uusi meikkivoide jatkossa, ehkä jos saisin jostain pyydettyä näytteitä tuosta Madaran meikkivoiteesta esim. niin voisi kokeilla sitäkin. 🙂 Mahtava blogi siulla, saanu paljon uusia vinkkejä, kun ei tule ihan hirveesti meikattuu kuitenkaan mutta innostus iskenyt oppia ja kokeilla enemmän, vaikka kohta ikää onkin jo 35. Ääk!

  • Kati

    Itseäni kiinnostaa koittaa tuota luonnonkosmetiikan meikkivoidettä. Mietin, että miten osaan tilata oikean sävyn🤔 Nyt mulla käytössä Oriflamen The one illu skin sävy ligh ivory neutral. (jos siis tiedosta jotain apua)

  • Nanna

    Yritin etsiä sulta Essen meikkivoiteen arvostelua, mutta en löytänyt. Ootko sellasta siis tehnyt? 🙂
    Madara ois edullisempi mutta silti kiinnostas ehkä enempi kallistua esseen kun sitäkin niin kovasti kehuttu.

    • Miia Johansson

      Heippa Nanna! 🙂 Joo, se on jotenkin mulla vaan jäänyt. Ehkä sen takia, kun en oo päässyt sitä testaamaan kuivalle iholle. Uskon nimittäin, että se on loistava kuivalle iholle. Omalla sekaiholla se loistaa kuin discopallo. 😀

  • Elina

    Heippa! Houkuttelee kovasti ostaa tuo madaran meikkivoide! Hain testerit siitä kokeiluun ja lopputulos näytti upealta! MUTTA sitten se alkoi ns hikoilla nenän alueelta pois 😔 olen käyttänyt suosittelemiasi hellävaraisia putsareita sekä ihonhoitooni kuuluu kasvovesi (pure birtch), voide (bybi c-caf/evolve daily/bybi night), seerumi (lue balance hyalronihapposeerumi) ja öljy yöksi(balm balm). Levitän isommalla kabukimaisella siveltimellä ohuen kerroksen ja lisään irtipuuteria t-alueelle. Pitäisikö kokeilla balmia kasvoille ennen tuota meikkivoidetta? Ihoni tuntuu olevan pintakuivuuten taipuva sekaiho.

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 No voihan kökkö.. tarkoitatko siis tuolla ihon rasvoittumista? Mikä putsari sulla on käytössä? Ja jos iho rasvoittuu, niin suosittelisin tuotteita, jotka hillitsee tuota talin tuotantoa. Tietenkin voi johtua myös pintakuivuudesta.

  • Maikku

    Moikka Miia 🌼
    Taistelen rasvoittuvan ihoni kanssa, mutta toivoisin silti kuulasta meikkipohjaa. Olisko double wear hyvä vai tuleeko siitä liian ns.tunkkainen? Ihonhoito kunnossa, on balmit, kasvovedet Jä öljyt 😊 Jos päädyn double weariin, niin millä se kannattaisi levittää?

    • Miia Johansson

      Heippa Maikku! 😊 Double wearinkin kyllä saa ihan todella ohuesti laitettua. Jopa niin ettei sitä näy ollenkaan. Tekniikkaa pitää ehkä vaan joidenkin hieman treenata. Real Techniques Expert Face Brush on hyvä.

  • Jennis

    Kokeilin HOLIKA HOLIKA Naked Face Balancing primeria ja sen päälle Lumenen cc-creamia, tulos oli niin upean kuulas että olin itsekin aivan😍
    Ps. Sulla on parhain blogi! Kärsin myös atopiasta ja ajattelin mitä tuotteita käytät silmänympärysiholla? Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Creamia olen ostanut, mutta se on liian kevyt kun silmien iho kuivuu silti rasvan laiton jälkeen😕

    • Miia Johansson

      Heippa Jennis! 🙂 Atopian kanssa lähtisin ihan siitä perus ihonhoidosta liikkeelle. Eli pesetkö ihon liian pesevillä tuotteilla? Sen jälkeen katsoa kasvovesi ja kosteusvoide/kasvoöljy kuntoon. Tässä postausta ja myös todella hyvä sy-voide tuossa postauksessa. Kannattaa myös aina laittaa kosteuttavaa kasvovettä sy-voiteen alle. Jos atopia on tosi paha, niin ainakin itselläni tarvitsin joskus lääkettä, että sai pahimman tulehduksen pois ja kun tilanne oli rauhoittunut, niin sain ihon pysymään hyvänä oikealla ihonhoidolla.

      https://miiajohansson.com/2021/09/atoopikon-ihonhoitovinkit-joilla-oireet-pysyy-poissa/

  • Iida

    Hei,
    Kiitos erittäin mielenkiintoisesta blogista. Tämä inspiroi minua siirtymään luonnonmukaisempaan ihonhoitoon ja -meikkeihin. Olen aiemmin käyttänyt lumenen cc -voidetta. Mutta haluaisinkin nyt kokeilla jotain luonnonkosmetiikka -versiota.
    Kysymykseni onkin, sopisiko tuo Madara myös pintakuivalle iholle? Minullakin pientä atooppista ihottumaa välillä. Väriltään todennäköisesti enemmän punaiseen taittuva, kuin keltaiseen (?), kun keltaiset näyttävän minulla aina oudoilta.

    • Miia Johansson

      Heippa Iida! Pintakuivuuden kanssa voi melkein mikä tahansa meikkivoide olla hankala. Mutta tiesithän, että pintakuivuus on vain väliaikainen tila ja siitä pääsee kyllä eroon. Näin meikkivoidekim näyttää paremmalta. 😊 Kirjoita vaikka sivupalkin hakukenttään pintakuiva, niin saat paljon juttuja aiheesta. 😊

  • Iida

    Hei,
    Kiitos vastauksesta, taidanpa lukaista ensiksi postauksiasi pintakuivuudesta, ja pistää ensiksi ihon kuntoon. Pikkasen jo silmäilin 😊 Huomasin tosiaan muutenkin, että ihoni tekstuurissa on parantamisen varaa 😊

  • Tiina

    Hei 🙂 Onko sinulla kokemusta Estée Lauderin Futurist Hydra Rescue meikkivoiteesta? Olisikohan se parempi kuivemmalle hieman punoittavalle iholle kuin tuo double wear?

  • Tiina

    Lumenen cc-voide olisi niin hyvä, mutta tukkii mun ihon täysin 🙁 Olen koittanut aina silloin tällöin käyttää, mutta aina n. viikon jälkeen iho on röpelöä täynnä. Iho on rasvoittuva, ja en siis pääse vaihtamaan Aliman mineraalimeikkipohjasta näemmä muuhun, se on ainut joka pysyy päivän hyvänä eikä tuki! Lumene menee silti sellaisessa meikissä kun vähän enemmän laittautuu, muttei arkena jatkuvassa käytössä.

    • Miia Johansson

      Höh.. no onpa tylsää! Mutta siis onneksi Alima toimii ja siitäkin onneksi saa paksumpaa ja peittävämpää pohjaa halutessaan. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram