KESTÄVÄ HELLEMEIKKI – OHJEET PYSYVÄÄN MEIKKIPOHJAAN

03.07.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Pysyvä meikki helteellä on saavutettavissa. Kamppailin vuosia todella rasvoittuvan ihon kanssa, mutta nyt meikki kestää kaikissa olosuhteissa. Toki paikkailuja pitää välillä hieman tehdä. Onhan se kuitenkin vaan meikkiä.

Primereilla tai kiinnityssuihkeilla voi olla paikkansa, mutta itse en niitä suosittele. Miksi koittaa muuttaa ihon luonnollista toimintaa ja estää hikoilu sekä rasvoittuminen. Ensin iho tasapainoon ihonhoidolla ja sen jälkeen vasta meikki.

LUE MYÖS: Ihonhoito eri ihotyypeille – helppo opas

KUULAS, MUTTA PYSYVÄ MEIKKIVOIDE

MITEN MEIKKIVOITEEN SAA PYSYMÄÄN?

  • Kesällä on tärkeää käyttää ohutta meikkivoidetta, sillä paksummat meikkivoiteet eivät pysy niin hyvännäköisinä hikoillessa. Toki paksumpiakin voi käyttää, mutta todella ohuena kerroksena. Ohut meikkivoidekerros on todella tärkeää, koska sen mahdollinen liikkuminen iholla ei näy. Hikoilulle kun ei voi mitään. Se on luonnollista.
  • Valitse omalle ihotyypille tarkoitettu meikkivoide. Se on sinänsä hankalaa, koska tätä ei koskaan lue putelissa. Omat suositukset eri ihotyypeille näet TÄSTÄ.
  • Moni ei välttämättä edes tarvitse meikkivoidetta koko kasvoilla. Punaisuuksien peittäminen riittää esimerkiksi nenän ja suun ympäriltä.
  • Kesällä on hyvä suosia meikkivoiteita, jotka enemmänkin tasoittavat oman ihon sävyä kuin peittävät. TÄSSÄ yksi esimerkki.

MINKÄ MEIKKIVOITEEN ITSE VALITSEN?

Itselläni on sekaiho, joka rasvoittuu helposti t-alueelta, jos valitsen väärän meikkivoiteen. Kuivalle iholle on taas paljon helpompi valita meikkivoide kesään.

  • Uudistunut *MAC Face & Body meikkivoide on ohut ja kerrostettavissa. Se sopii oikeastaan kaikille, mutta hellekelissä se on silti parempi kuivammalle iholle. Se on todella erilainen verrattuna vanhaan versioon, joka oli selkeästi kuulaampi ja kuivemmalle iholle. Päivettyneelle vaalealle iholle sopii sävy C2, joka on ihan hitusen vaaleampi kuin vanha C2. Valitettavasti koostumus ei ole mielestäni meikkivoiteen vanhaan tarkoitukseen enää hyvä. Tykkäsin käyttää meikkivoidetta kuvauksissa malleille, kun haetaan oikein kuulaan kiiltävää ihoa. Uusi koostumus sopii paremmin kuluttajan käteen, mikä on tietenkin meille hyviä uutisia.
  • *Ilia Super Serum Skin Tint pitää vaan pintansa suosikeissani. Se on levittäessä jopa kiiltelevä, mutta puuteroinnilla kiilto pysyy pois koko päivän ja hitsit tämä meikkivoide pysyy ja siinä on vielä aurinkosuoja. Lisää voit lukea TÄSTÄ. Sävy Ora ST6 on loistava hieman päivettyneelle sekä jopa ruskettuneelle vaalealle, koska kevyet sävyt antavat aina paljon periksi.

LUE MYÖS: Meikkivoide netistä – Kuinka valita oikea sävy?

SUPERPYSYVÄ POSKIPUNA

Nestemäiset huulipunat ovat tunnetusti todella pysyviä ja ne eivät lähde huulilta pois koko päivänä. Jos haluat samaa pysyvyyttä poskipunaan, niin sekoita lemppari nestemäistä huulipunaa meikkivoiteeseen ja saat ihanan itsetehdyn voidemaisen poskipunan.

Katsokaa vaikka ylläolevaa sävyä. Täydellinen kesään!

Kuten huomaat, niin käytin tuotetta kädellä aivan liikaa. Ihan superpienet tipat tuotteita riittää. Tämä poskipuna sitten pysyy ja pitää lookin raikkaana ihan koko päivän!

Huulipunana käytin yhtä todella pitkäaikaista suosikkiani *Anastasia Beverly Hills nestemäistä huulipunaa sävyssä Carina.

Lisää hellemeikkivinkkejä voit lukea viime vuoden postauksesta TÄSTÄ

P.S. Pinnit on *Cailapin uutuudet ja täydelliset tällaiselle pastellihörhölle!

  • kukkis

    Vihdoinkin uskaltauduin tilaamaan Alima Puren mineraalumeikkupuuterin, se on helteellä aivan paras, todellakin pysyy. Poskipunaa ja kuultopuuteria lopuksi sipaisu niin iho on täydellinen.

    • Miia Johansson

      Joo 😍 se on tosi kiva! Loistava kaikkeen keliin ja kaikille ihotyypeille. Kiva kuulla, että tykkäät.

  • Jonna

    Heippa! Voi miten kauniit meikit taas! olet kyllä ihan minun lemppari ollut jo pitkään ja oon saanut niin paljon itselleni toimivia vinkkejä ihonhoitoon ja meikkaukseen!❤️
    Osaisitko muuten sanoa, mikä olisi alima pure mineraalimeikkipuuterin kanssa hyvä sivellin? Muistelisin jostain lukeneeni, että merkin oma olisi hyvä, mutta olisiko jotain edullisempaa vaihtoehtoa? 😊

    • Miia Johansson

      Joo merkin oma on kyllä superhyvä, mutta Luxie 530 on kanssa hyvä. En tosin muista sen hintaa. 🤔😊

  • Nette

    Suosittelisitko kesä morsiammelle tuota Ilian meikkivoidetta? Vai enemmän sitä Estee Lauderin ohuena? Kiitti hyvästä somesta!

    • Miia Johansson

      Heippa Nette! 🙂 Riippuu tietty ihotyypistä, että mikä meikkivoide morsiamelle on paras. Ilia ei oikein ole juhliin sopivameikkivoide. Se on liian kuulas ja kuvissa ei välttämättä näytä hyvältä. Lisäksi, jos kuivia otetaan salamassa niin se antaa flash backia suojakertoimen vuoksi. Estee Lauder on loistava meikkivoide juhlaan, mutta en taas laittaisi sitä kuivalle iholle. Tähänkin löytyy hyvä ja edullisempi vaihtoehto tässä: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/milani-screen-queen-meikkivoide/

      Kuivalle iholle valitsisin juhliin esim tämän toisen Ilian meikkivoiteen. Tämä meikkivoide sopii myös sekaiholle, mutta juhliin en laittaisi sekaiholle: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/ilia-true-skin-serum-foundation/

      • Nette

        Hei kiitti paljon neuvosta! ❤️

  • Jenny

    Poskipunavinkki täytyy kyllä ottaa heti kokeiluun! 😍 Osaisitko vinkata mikä meikkivoidesävy olis hyvä päivettyneelle iholle Estee Lauderin Double Wearista? Mulla on talvella ollut käytössä sävy 2N1 Desert beige, mutta se on tällä hetkellä kyllä ihan liian vaalea. Viikonloppuna tiedossa veljen häät ja ehdottomasti double wearin haluan kasvoille laittaa.

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Sä meet varmaan kaupasta ostamaan, kun häät noin lähellä. Niin kannattaa sieltä ehdottomasti kysyä. Myös googlettamalla löydät sävyistä värikartat, niin näet mitkä on seuraavia tummempia sävyjä. Ja ei haittaa, sinänsä jos tulee liian tumma sävy, koska voit aina sekottaa sitä tuohon sun vanhaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram