KOSMETIIKKATUOTTEET, JOISTA EI PUHUTA TARPEEKSI (OSA 2)

27.03.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Postaussarjan toinen osa kertoo kolmesta tuotteesta, joita olen käyttänyt jo pitkään. Lisäksi nämä tuotteet saavat harmillisen vähän huomiota, joten siksi nostan ne uudelleen esiin.

Sarjan ensimmäisessä osassa oli mukana vartalokuorinta, hopeashampoo ja voidemainen luomiväri. Pääset postaukseen TÄSTÄ.

AINOAT KIHARTIMET, JOITA KÄYTÄN

Tämä ei nyt ole sinänsä kosmetiikkatuote, mutta kauneustuote silti ja liittyy tällä tavoin aiheeseen.

Markkinoille on tullut paljon erilaisia uutuuskihartimia ja monia niistä olenkin saanut kunnian testata. Palaan kuitenkin aina näihin kahteen Remingtonin kihartimeen.

*Pienemmällä puikkokihartimella saa tiivistä ja siksi pysyvämpääkin kiharaa. *Suuremmalla kihartimella saa joko modernimmat laineet tai suuret kiharat. Käytän tätä jälkimmäistä ehdottomasti enemmän. Alla olevissa kuvissa näette eron. Tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa käytin molempia kihartimia – otsalla ohuempaa kiharrinta ja muuten paksumpaa.

VINKKI: Pidä rautaa pystyasennossa, kun kiharrat.

PALUUTA PERUS HAMMASTAHNOIHIN EI OLE

Puhun hellävaraisuudesta kaikeissa kosmetiikassa ja hammastahnakaan ei ole poikkeus. Olen käyttänyt jo useamman vuoden Laveran hammastahnoja ja tietenkin fluorillisia sellaisia. Suosikkini on *Complete Care hammastahna, mutta muutkin Laveran fluorilliset ovat todella hyviä.

Voin sanoa, että välillä jos on testannut taas perinteisiä hammastahnoja, niin tuntuu, että koko suu räjähtää. Sisältäähän ne sitä kammoksumaani sodium lauryl sulfatea. Kevyempikin surfaktantti kyllä riittää.

SYY KUIVIIN KÄSIIN

Jos mitään blogini oppia levitätte eteenpäin, niin kertokaa kaikille kuinka kuivattavia käsisaippuoita suurin osa käyttää. Meidänkään lähikaupassa ei taida olla yhden yhtä käsisaippuaa, joka ei sisältäisi sodium laureth sulfatea, joka on todella kuivattava raaka-aine kosmetiikassa. Sen vuoksi voi kädet olla jopa todella rajussakin kunnossa.

Käsien hoidossa on ihan sama kun kasvojen ja koko kropan hoidossa: liian putsaavat tuotteet tuovat mukanaan ongelmia. Katso vaikka TÄSTÄ kuinka rajussa kunnossa yhden lukijan kädet olivat ja kuinka suuren muutoksen hän sai aikaan pelkästään vaihtamalla käsisaippuaa.

Oma lempparini ja super riittoisa käsisaippua on tällä hetkellä *Nourish Londonin Lemon & Black Pepper käsisaippua ja seuraavana kiinnostelee kokeilla suomalaista *Rimitan käsisaippuaa.

  • Minttu

    Moikka!

    Mua kiinnostaisi millä lämmöllä kiharrat? Itse yritän varjella hiuksiani ja käytän yleensä 180C lämpöä, mutta tämä saattaa olla syy siihen ettei kihara pysy kovin hyvin..

    • Miia Johansson

      Mä oon käyttänyt 200. 😊 Riippuu ihan hiuksestakin, että miten kihara pysyy eli ei välttämättä riipu lämpötilasta. Ja tietty mitä laittaa kiharan alle.

  • Markit

    Heippa; Tuo ison laineen kiharrin kiinnostaa. Nykyisellä kihartimellani tasan kaksi säätöä 😄. Ehkä olisi aika hankkia uusi.
    Tuota Laveran hammastahnaa jo aiemmin suosittelitkin. Siksipä koitin saada selville hankausarvoa (RDA), koska muistin lukeneeni, että joissakin valkaisevissa hammastahnoissa se olisi ollut yli hammaslääkäreiden suosituksen, siis yli 100. Laveran sivuilta sitä tietoa ei löytynyt. Kyseltyäni asiaa, niin se on liikesalaisuus, kuitenkin alle 100. Jäin ihmettelemään, että onpas kummallinen salaisuus, eikös avoimmuus ole aina myyntivaltti? No, kaapista löytyy edelleen Yotuel, jonka hankausarvot löytyvät netistä. Sellaiseen vaahtoavaan ei tosiaan ole enää paluuta.

    • Miia Johansson

      Okei.. no mutta mutta mielenkiintoista tuo hankausarvo. Mulle ei hammaslääkäri tästä maininnutkaan eli hyvä tietää. Ja kyllä oot oikeassa, että avoimuus on kyllä tärkeää. 😊

  • Niina

    Hei! Olisiko sinulla vinkata muitakin pesuaineita tuon käsisaippuan lisäksi, jotka olisivat hellävaraisia iholle? Suihkugeeliä esim? Vai löytyykö mahdollisesti blogista jo näistä juttua? 😊

  • kukkis

    Käsisaippuat ovat todellakin hirvittävän kuivattavia. Näin kun joutuu melkein sata määriin käsiään pesemään päivän aikana tekisi työpäivän jälkeen lyödä kädet öljysankoon.
    Itse en raaski sijoittaa Nourish käsisaippuaan. Oma suosikkini onkin Organic Shop Granaattiomena käsisaippua.

  • Sini

    LV:n nestesaippuoissa ei ole sodium laureth sulfatea. Löytyy perus ruokakaupoista. Biohajoaviakin vielä.

    • Miia Johansson

      Totta! Hyvä pointti. 😊 Meikäläinen ostelee aina luonnonkosmetiikkaa niin ei ole tullut tsekattua. 😃

  • Mari

    Tuo Remingtonin puikkokiharrin on ainoa kiharrin jolla saan pysyvät kiharat omaan piikkisuoraan tukkaan! Ihan huipputuote!

    • Miia Johansson

      Jee 😍 kuva kuulla!

  • Karoliina

    Ah, mullakin on ollut nämä samat kaks Remingtonin kiharrinta jo vuosikaudet käytössä! Ja edelleen toimivat kuin uutena. Mitähän näillä on hintaa, alle 40e/rauta? Aivan loistava hinta-laatusuhde ja tulee todella hyvät ja pysyvät kiharat molemmilla! Täytyykin joku päivä taas omaksi iloksi tehdä tuolla pienemmällä raudalla pitkästä aikaa, on meinaan tosi kivan näköinen myös tuo tiukempi kihara 🙂 Itselläkin ollut useammin käytössä tuo isompi puikko.

    • Miia Johansson

      Joo! Samaa mieltä, että todella hyvä hinta-laatusuhde. 😍

  • Pauliina

    Ajattelin ostaa kirjoituksesi perusteella tuon Remingtonin isomman kihartimen. Tarvitsen myös sille suoristusraudan kaveriksi. Osaatko suositella sellaista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram