KOSMETIIKKATUOTTEET, JOISTA EI PUHUTA TARPEEKSI (OSA 1)

13.03.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Käytin tällä viikolla suihkussa Frank Bodyn kuorintaa ja keksin samoin tein tämän postausidean. Jotkut tuotteet vaan jäävät muiden varjoon huolimatta siitä kuinka hyviä ne ovat. Ajattelin siis antaa kunnon hehkutusta muutamalle loistavalle tuotteelle parin postauksen verran.

Onko teillä käytössä jotain loistavaa kosmetiikkatuotetta, jota ei koskaan missään kehuta ja jotka moni bloggaaja on jättänyt ihan kokonaan huomiotta.

ET USKO ENNEN KUIN KOKEILET

Jos haluat todellista kokovartalohemmottelua, niin *Frank Body Original Coffee Scrub on ehdoton juttu. Se kuorii, mutta jättää ihon aivan uskomattoman pehmoiseksi. Moni ei edes tarvitse tämän jälkeen erillistä kosteusvoidetta.

En vaan osaa kuvailla sitä ihanaa tunnetta iholla jo suihkussa. Tuntuu, että koko iho olisi kääritty johonkin ihanan pehmoiseen kokovartalo vaippaan.

Frank Body ei mainosta itseään luonnonkosmetiikkana, mutta tämä tuote on 100% luonnon raaka-aineista. Kuorivat kahvipurut on pyöritelty manteliöljyssä, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

MAAILMAN NOPEIN LUOMIVÄRI

Voidemaiset luomivärit ovat kiireisen ihmisen pelastus. Et tarvitse kuin yhden luomivärin ja sormen sen levitykseen. *Laura Mercier Caviar Stickit ovat markkinoiden parhaimpia voidemaisia luomivärejä ja ne pysyvät paikallaan koko päivän.

Kirjoitin itseasiassa postauksen näistä luomiväreistä, niiden eri sävyistä ja miten näitä käytetään. Postaukseen pääset TÄSTÄ. Tämän postauksen kuvassa käytin sävyjä *Caramel , *Plum ja *Metallic Taupe. Eli homman voi viedä myös astetta vaikeammalle tasolle. Tai sitten käyttää vaikka pelkästään yhtä sävyä, kuten yllä olevassa kuvassa käytin Metallic Taupea.

HUOM! Jos voidemaiset luomivärit eivät tunnu pysyvän, niin kokeile jättää silmänympärysvoide pois yläluomelta. Usein myös kevyt puuterointi värittömällä puuterilla luomivärin päältä riittää.

HOPEASHAMPOO, JOTA OLEN KÄYTTÄNYT VUOSIA

Kylmän vaalean hiussävyn ylläpito vaatii hopeashampoota. Tärkeimpänä on ensin kampaajan tekemän kaunis sävy ja sen jälkeen alkaa oma työosuus.

Valmiiksi keltaista hiusta on aika mahdotonta saada kylmän sävyiseksi pelkällä hopeashampoolla.

Oma pitkäaikainen suosikkini on *by Noor hopeashampoo. Se ei kuivata, kuten moni muu kokeilemani kuivashampoo. Kampaajanikin sanoi, että hiukseni eivät näytä elottoman harmaan sävyisiltä, vaan ne ovat puhtaan sävyiset.

Ootteko kokeilleet jotain näistä kolmesta? Mitä mieltä olette?

  • Henna

    Täältä tulee yks suuri suositus myös hopeashampooseen mikä on BP:ltä cool touch Shampoo. Maksaa noin 24€. Karsii blondeista hiuksista tunkkaisia ja kellertäviä sävyjä, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista sen näköisiä että huomaisi heti että hopeashampoota on käytetty, mikä on mielestäni täydellisin lopputulos.

  • ingalsinlaura

    Sun suosituksesta otettu aikanaan käyttöön By Noor hopeashampoo. On ihan huippu, shampoon lisäksi käytössä myös hopeahoitoaine. Pitäisi vielä löytää sulfaatiton shampoo&hoitoaine värjätyille hiuksille. Suosituksia?

    • Miia Johansson

      Briogeon shampoot on ihan huippuja. 😍 Erityisesti se kosteuttava pumppupullossa oleva.. en muista nyt nimeä. 🤔

  • Anne/Kivun kahdet kasvot

    En ollutkaan aiemmin kuullut tuosta hopashampoosta! Täytyypä joskus kokeilla:) Ps. Olet ehdottomasti paras kauneusbloggaaja!!

    • Miia Johansson

      Voi kiitos ihana! ❤️ Oon tosi otettu!

  • S

    Moi Miia! Kommenttini ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta halusin tulla kiittämään sinua monista loistavista vinkeistä, joita olen blogisi kautta saanut: puhdistusmaito, konjac-sieni, laveran suihkuvaahto ja nyt viimeisimpänä kuukuppi! Kasvo- ja vartalopuhdistustuotteiden vaihtamisen jälkeen iho on voinut paljon paremmin ja esim. olkapäihin ei enää tule finnejä toisin kuin silloin, kun käytin suihkuvaahtona sebamediä.. Kuukuppia olin miettinyt jo kauan, mutta postauksesi sai minut vihdoin hankkimaan Nomain kupin ja jo parin käyttöpäivän jälkeen olen ihan fani! Kiitos siis tosi paljon blogistasi ja mukavaa kevättä!

    • Miia Johansson

      Heippa S! 🙂 Waauuu! Siis ihan mielettömän ihana kuulla! <3 Ja huippua, että säkin tykkäät Nomainin kupista. Vitsit, kun moni löytäisi sen, koska se on kyllä monelle varmasti elämää helpottava asia. 🙂

  • Kirsi

    Hei, kiitos vinkeistä, pitääpä ottaa kokeiluun 😍 Ihanaa, kun löytyy aina uusia tuotteita mitkä ovat hyväksi iholle ❤

  • Mia

    Moi!
    Kommenttini ei liity tämän postauksen aiheeseen, mutta olen menettänyt hermoni anastasian brow freezeen 🙁 En saa sillä siistejä kulmakarvoja millään…laitan mielestäni tuotetta todella vähän, mutta se jää näkyväksi “klönteiksi” osaan kulmakarvoihin ja se sekoittuu meikkivoiteeseen kulmakarvojen yläosaan muuttuen ruskeaksi mönjäksi 🙁 Eli pitääkö kulmat laittaa ennen meikkivoidetta (tai siis itse käytän värillistä päivävoidetta)? Meinasin jo heittää koko rasian roskiin, mutta ajattelin nyt kysyä ensin neuvoja, mitä teen väärin 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Mia! Voi kökkö! Älä kuitenkaan vielä luovuta. Tässä muutamia vinkkejä, jotka tuli mieleen:
      – Onko näin tapahtunut ihan alusta asti? Itse dippaan harjan päätä tooosi vähän tuotteeseen. Sitä tosiaan tulee helposti liikaa.
      – Onko harja puhdas? Itselläni tulee klönttejä, jos en ole pessut harjaa säännöllisesti.
      – Kokeile työstää tuote kämmenen kautta ensin kunnolla harjaksiin.
      – Voit testata niin, että teet ensin kulmakarvat. Järjestyksellähän ei ole väliä. 🙂

  • Leena

    Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta kysyisin vieläkö käytät Xlash-ripsiseerumia ja oletko ollut tyytyväinen tuloksiin?
    Mikähän ainesosa tässä on se joka kasvattaa ripsiä? Tämä tuotehan aikanaan poistettiin myynnistä mm. Ruotsissa.
    Toinen mieltä askarrutava asia on kasvokarvojen ajelu. Väitetään ettei se lisää karvankasvua, mutta miksi vanhusten hoitopaikkoihin tulee mummoja, joilla on melkoinen sänkileuka ja partakone vakiovarusteena.

    • Miia Johansson

      Heippa Leena! 🙂 Joo siis mulla kesti aika kauan ennen kuin aloin näkemään tuloksia ja nyt käytän seerumia vaan pari kertaa viikossa ettei tule ripsikatoa. En siis tiedä onko juuri tämä seerumi “syyllinen” tämän hetkisiin pitkiin ripsiin. Ikävä kyllä sain juuri pari päivää sitten yhdeltä seuraajalta kuulla, että tuotteeseen on lisätty useissa ripsiseerumeissa käytettävää lääkeainetta. Sitä ei omassa seerumissani ollut, kun viime syksynä sen ostin. Tai sitten en ollut vaan huomannut sitä. Eli en osta uudelleen. En ikävä kyllä ole perehtynyt tarkemmin niihin ainesosiin, jotka ripsiä kasvattavat.

      En myöskään tiedä miksi vanhetessa karvat kasvojen alueella alkavat kasvaa enemmän. Mutta jos ajatellaan asiaa näin päin, että mitä jos sheivaisit hiuksesi.. kasvaako hiukset sitten paksumpina takaisin. Toki, jos hiukset on kärsineet värjäyksestä tai muusta käsittelystä, niin terveempänä ne varmasti kasvavat. Mutta ikävä kyllä uutta hienoa päätä ei saa. Ja jos puhutaan kropan muista karvoista, niin aivan sama juttu.. Karvan katkaisu ei lähetä signaalia karvatuppeen, että kasvatas nyt paksumpi karva tai tee niitä lisää. 😉

      • Leena

        Hei Miia ja kovasti kiitos vastauksestasi!
        Olin jo tilaamassa Xlash-ripsiseerumia, mutta taidanpa jättää väliin. Tiedätkö mikä on tuo lisätty lääkeaine?
        Tuota suosittelemaa hopeashampoota täytyy ehdottomasti testata ja vartalon kuorinta-aine kiinnostaa myös.
        Hyvää kevättä ja jatka hyvän blogisi kirjoittamista😊

        • Miia Johansson

          Se on ripsiseerumeissa käytetty prostaglandiinin johdannainen (jos nyt kirjoitin tuon oikein). 😊 Ja kiitos.. joo jatkan kyllä kirjoittelua.. se on mun työ ja intohimo.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram