TRENDIKÄS OTSATUKKA – Curtain bangs

28.09.2020

trandikäs otsatukka

*Sisältää mainoslinkin.

Meillä Suomessa otsatukalla tarkoitetaan usein noin kulmakarvoihin asti ulottuvia hiuksia, mutta ulkomailla otsatukan käsite on hieman laajempi. Otsatukka voi siis olla huomattavasti pidempi – jopa solisluihin asti ulottuva. Tämä kyseinen “curtain bang” -trendi on ollut suosittu jo melko pitkään, mutta olen itse innostunut aiheesta vasta vähän aikaa sitten.

MIKÄ ON CURTAIN BANGS?

Suora suomennos on verho-otsatukka on alunperin ollut hyvin suosittu 70-luvulla. Tosin sen on saanut hieman eri twistin 2010-luvulla. Se tarkoittaa otsatukassa hyvin luonnollista lainetta, joka näyttää siltä, että hiukset olisivat vaan taipuneet se takia, kun ne ovat olleet korvan takana.

Myös lyhyempään otsatukkaan saa tällaisen efektin, kun taivuttaa otsatukan loppuosaa ulospäin. Googlettamalla tästä löytyy paljon hyviä kuvia eri mittaisiin otsatukkiin.

MITEN TEHDÄ CURTAIN BANGS?

Hiuksia suoristetaan ensin noin silmän kohdalle kuvan yksi mukaisesti ja juuri silmän alapuolella suoristusrauta käännetään viistosti sivuun ja puoliksi itsensä ympäri. Jos loppuosan kiharasta tulee liian kikkura, niin sitä voi kevyesti suoristaa suoristusraudalla.

Ja aivan paras suoristusrauta on tietenkin *Cloud Ninella, joka näyttää olevan nyt myös hyvässä alennuksessa.

Onko teistä moni kokeillut stailata otsatukkaa näin? Sopiko omille kasvonpiirteille?

LUE MYÖS: Miten kiharat saa pysymään?

curtain bangs

  • Meikapsheikap

    Ihana! Aivan kuin nuori Michelle Pfeiffer<3

    • Miia Johansson

      Oi wau kiitos!!! Oon tosi otettu! 😍

  • Kaisa

    Hmm..ehkä pitäisi kokeilla kun luonnostaan mulla on tuossa edessä sellaiset haituvat jotka ei kasva pitkiksi. Oon yrittänyt kasvattaa niitä pois, mutta ei ne vaan kasva.

    • Miia Johansson

      Joo testaa!!! 😃

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram