Testissä vedenkestävät ripsivärit x 6

07.09.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Tiesittekö, että selektiivisissä ja markettiripsareissa ei oikeastaan ole mitään eroa – eli samoja raaka-aineita niissä loppujen lopuksi käytetään. Tämän vuoksi käännyin testailemaan edullisempia ripsareita. Marssin siis Stockmannille muutamia viikkoja sitten ja ostin nämä ripsarit. Nyt on testaukset vihdoin tehty ja on tuloksien aika.

KENEN KANNATTAA KÄYTTÄÄ VEDENKESTÄVÄÄ RIPSARIA?

Vedenkestävä ripsari sopii sellaisille, joilla ripset eivät pysy taivutettuina koko päivää. Itse käytän vedenkestävää ripsaria vain ihan tyvessä pitämässä taivutuksen ja loppuripsiin laitan tavallisen ripsarin, koska se on vaan helpompi pestä pois.

Jos ripsiväri tarttuu päivän aikana ylä- tai alaluomelle sen vedenkestävyydestä riippumatta, niin se on aivan normaalia. Ihossasi on rasvoja ja vedenkestävä ripsarihan lähtee pois rasvalla. Tällöin ratkaisu on 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari. Tein niistäkin suuren vertailun, jonka pääset lukemaan TÄSTÄ.

MAC FALSE LASHES (24,50€)

Tämä ripsari on niin sanottu postauksen jokeri – toivoin, että se olisi räjäyttänyt pankin. Tuttuni on nimittäin töissä MACin pisteellä ja hän kertoi tämän maskaran tekevän ripsistä tuuheat ja käytti englanninkielistä sanaa ‘wispy’. Olin myyty. Kuitenkin tämä *MACin False Lashe Mascara oli kaikista tämän postauksen ripsareista ehkä suurin pettymys ja myös kallein. Ripsistä tuli todella raskaat, koska tätä tuotetta piti rakentaa ripsille monta kerrosta, jotta ripset näyttäisivät edes joltain. Tämän vuoksi ripset laskivat liikaa ja näytti etten olisi edes taivuttanut niitä.

LUMENE FULL-ON CURL (14,90€)

Tämän Lumenen ripsarin nimessä lukee, ‘full-on curl’. Se on oletettavaakin, koska ainakin itselläni vedenkestävät ripsarit ovat ainoita, jotka edes pitävät ripseni taivutettuna. Muistiinpanoissani lukee tämän ripsarin kohdalla, että sillä saa tuuheat ripset ja on aivan paras. Ja totta se on. Nämä kuusi ripsaria ovat olleet työpöydälläni rivissä koko testailujen ajan ja kurkotan aina uudelleen ja uudelleen tähän *Lumenen Nordic Berry Curl Mascaraan. (Paketti on muuttunut, mutta ripsari sama vanha hyvä.)

ISADORA BUILD-UP (14,80€)

Kaikkia tämän postauksen ripsareita pitää niin kutsutusti rakentaa, kuten myös tätä *Isadoran nimensä mukaisesti rakentuvaa maskaraa. Useampi kerros on siis tarpeen. Tämä ripsari ylsi lähestulkoon samoihin Lumenen kanssa, koska lopputuloksena on tuuheat ripset. Ainoa miinus on se, että muistiinpanoissani näyttää lukevan: “Vaikea pestä pois.” Ripsivärit kun peseytyvät pois kasvojen kaksoispuhdistuksella ja en tarvitse erikseen vedenkestävän ripsarin poistoainetta. Tämän kanssa tosin tarvitsin.

L’OREAL VOLUME MILLION LASHES (19,90€)

Tämän *L’orealin ripsarin kanssa tuskailin melkolailla jo lisäämisvaiheessa, vaikka lopputulos olikin kaunis. Ajattelin ripsaria lisätessä sitä kiireistä äitiä arkiaamuna, jonka lahkeessa roikkuu lapsi. Tämän ripsarin kanssa niin lapsella kuin äidilläkin olisi mennyt hermo. Ripsarin lisääminen kestää pitkään, koska tämä L’orealin maskara vasta onkin todellinen hiljalleen rakentuva tuote.

WET N WILD MEGA PROTEIN (4,90€)

Kuivempien ripsareiden faneille tämä *Wet n Wildin maskara on loistava ja superedullinen vaihtoehto. Perushyvä ripsari, vaikka sen pois peseminen tuotti Isadoran ripsarin lailla hieman tuskaa.

MAX FACTOR MASTERPIECE (15,90€)

Tätä ripsaria voin suositella kaikista vähiten, koska en saanut useammallakaan kerroksella ripsistäni tarpeeksi näyttäviä. Ripseni jäivät jotenkin todella valjun näköisiksi. Jostain syystä en ole muutenkaan pitänyt Max Factorin ripsareista.

P.S. Kannattaa tsekata myös Essencen edulliset ripsarit. Merkin vedenkestäviä ripsareita en ole testaillut, mutta ainakin normiripsarit heillä on todella hyviä.

  • Päivi

    Apuah, siis ET oo testannut Essencen jo kulttimaineeseen noussutta Lash Princess fals lasheffect vedenkestävää versiota..? Catricen Galm&doll volume on ihan ok myös. Mutta tuo Essencen, huhhuh. Mikään vedenkestävä ripsari ei pärjää sen rinnalla.

    • Miia Ezen

      No nyt pitää siis kyllä testaa. 😃👌

    • Petu

      Samaa mieltä! Tää on vaan paras, ja hinta vaivaiset 4€! 😊

  • Eeva

    Moi Miia!
    Mä oon käyttäny jonkin aikaa Essencen volyme hero black maskaraa ei vedenkestävä.
    Mutta kun tänäänki pyöräilin tihkusateessa ei ainakaan valu.Pari kerrosta kun laittaa niin ripset näyttää pitkiltä,en ole taivutellut enää vuosiin.Maksaa jotain alle 4e.Ostan aika paljon Tokmannilta meikkejä kun tässä lähellä ei ole muita ostopaikkoja.

  • Mari

    Käytän tuota Lumenea ja se lähtee myös todella huonosti kaksoispuhdistuksella. Vinkkaisitko meikinpoistoaineesta?

    • Emilia

      Itse käytän tuota lumenen ripsaria ja poistan Nivean vedenkestävän meikin poistoaineella. 😄 (Tummansininen, jossa kelluu öljykerros)
      Myös Lumenen vedenkestävän silmämeikin poiatoaine on ihan jees!

    • Emma

      Heippa! Pakko ihan randomilla kommentoida, etsin ite vaikka kuin pitkään sopivaa meikinpoistoainetta tolle lumenen ripsarille kun ei kaksoispuhdistuksellakaan meinaa lähtee. Käytän nykyään garnier skinactive eye makeup removeria, se violetti versio. Toimii kuin unelma, lähtee pyyhkäisemällä kun hetken painaa vanua silmän päällä. 🙂

  • Markit

    Moikka; Aivan samaa mieltä L’orealin ripsarista. On kiireettömän eläkeläisen ripsari, laitat ja laitat, lopputulos kyllä palkitsee. Mutta edeltäjä oli huomattavasti parempi.
    Tuo Essence on mielenkiintoinen, pitää varmaan testata, koska niin edullinen, ei tule iso harmitus, jos hutiostos. Eikä Lumenellakaan ole paha hinta. Tämä on just tätä, kun tahtoo ja tahtoo. Nyt pitää kyllä hillitä ja odottaa, että vanhat on loppu 😀.
    On nämä niin kivoja yhden jutskan juttuja, kun testaat. Tykkään. 😊

  • Mia

    Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen ripsiväreistä ettei sinulla ole silmissä rajauksia. Itse en ainakaan jaksa arkena tehdä rajauksia ja olisi kiva nähdä miltä nämä eri ripsivärit näyttävät ilman rajauksia(ja luomivärejä) 🙂

  • Nanna

    Mä en osaa tota “rakennusvaihetta” en sitten yhtään 🙈 Varsinkin uuden ripsarin kanssa ylipäätään levittäminen on hirmu vaikeaa kun väriä vaan tulee liikaa. Tarttis saada joku superhidas lähikuvavideo aiheesta niin ehkä oppisin 😀

    • Kirsi

      Mun vinkki ripsarin levitykseen on se, että käyttää ripsarin harjan lisäksi toista ripsiharjaa, jossa siis ei ole ripsiväriä, niin saa tasoiteltua, jos väriä tulee johonkin kohtaan liikaa ja aukaistua toisiinsa takertuneita ripsiä😊 Näitä silikonisia(?) ripsiharjoja saa ainakin Tigeristä useamman kappaleen pakkauksen eurolla ja kulmakarvasiveltimen toisessa päässä on usein harjaspää, joka käy myös tähän tarkoitukseen. Ripsienpidennyksiin käytettävät harjat voisi myös toimia.

  • Teea

    Oma kestosuosikkini on Lumenen True Mystic Volume, pysyy taivutus ja antaa tuuheutta. Vasta ostin testiin Essencen You better work nimisen ripsarin ja yllättyin todella positiivisesti. Tälläkin pysyy taivutus todella hyvin ja tuuheuttaa myös. Putelissa lukeekin gym proof+waterproof ja sitä se todella on! Itselle on tärkeää myös itse vedenpitävyys sillä pyöräilen töihin säällä kuin säällä ja näistä ei kumpikaan tahriinnu tai leviä.

    • Miia Ezen

      Heippa Tera! 😊 Joo tuo Essencen ripsari on sellainen 38 asteessa lähtevä. Mullakin pysyy sillä taivutukset, muttei niin hyvin kuin vedenkestävillä.

    • Martsi

      Mullakin tämä essencen you better work käytössä ja on aivan mieletön! Ei varise poskille. 👌

  • Emma

    Kokeile ehdottomasti Essencen vedenkestävää ripsaria! Olin ihan suu ammollaan kun laitoin ensimmäisen kerran, pitää taivutuksen upeasti ja ripsista tulee muutenkin hyvännäköiset. Helppo ja nopea laittaa, eikä pois peseminenkään ole erityisen haastavaa.

  • Paulina

    Oma ehdoton suosikki on TONYMOLYN
    Panda’s Dream Smudge Out Mascara, niin huippu!!

    • Miia Ezen

      Joo niin on. 😍 Se on vaan siis 38 asteisessa vedessä lähtevä eli ei vedenkestävä, mutta toki nämäkin 38 asteiset ei ala herkästi valumaan.

  • Minttu

    Hei Miia! Kiitos kivasta blogista. Olisin kysynyt, että olisiko sinulla suositella jotain tiettyä sulfaattitonta sampoota? Oletko huomannut niissä eroja? Olen vasta siirtymässä tavallisesta shampoosta sulfaatittomaan, ja siksi kyselen.

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    • Miia Ezen

      Heippa Minttu! 🙂 Joo, itse käytän sulfaatittomia shampoita ja viimeisimmässä postauksessa on mun hiustenhoitosuosikit. Löydät siihen tästä: https://miiaezen.com/2019/09/03/curly-girl-helpommin-ei-geelia-tai-hifistelya/

      Ja on niissä kyllä eroja paljonkin. Nämä mun tämän hetken suosikit on loistavia ohuille hiuksille. Loistavat Briogeon tuotteet taas sopii paremmin paksuille hiuksille. Eli on paljon eroa siinä, että mitä muita raaka-aineita on shampoossa käytetty. 🙂

  • Emma

    Mulla on ollu lempparina kauan toi Isadoran, mutta tosiaan sen poistaminen niin työlästä. Tykkään kans tosta Lumenen ripsarista, Essencen oma ei taas mulle toiminu lainkaan 🤔

  • Heidi

    Oma suosikkini on , ei tosin marketti tuote, Lancome Hypnose Drama waterproof, Suomesta ei saa tätä kemppareista mutta löydinpäs cocopandalta ja nyt ei enää tarvi hamstrata ulkomailta! 😅

    • Miia Ezen

      Joo, mutta myös selektiiviseltä puolelta löytyy aivan huippuja. Ja ymmärrän täysin, jos hyvä löytyy, niin siitä ei helpolla lähde vaihtamaan. 🙂

  • Em

    Toi lumenen ripsari on kyllä paras! Ainoa huono puoli siinä on, että se kökkööntyy siellä purkissa tosi nopeesti. Eli uus täytyy ostaa aika usein jos tota meinaa käyttää!

    • Miia Ezen

      Noi voihan kökkö! 🙁 Niin pitkälle mä en tämän ripsarin kanssa ole päässytkään vielä.

  • Nadja

    Moi, oon miettiny, et luonnonkosmetiikan puolella ei varmaan oo muita kuin tavallisia vesiliukoisia ripsareita, vai onko sulla muuta tietoa?
    Ois niin mahtavaa jos löytys joku pysyvämpi luon.kos. ripsari…!

    • Miia Ezen

      Heippa Nadja! 🙂 Avrililla on vedenkestävä luonnonkosmetiikan ripsari, mutta mulla ei ole siitä kokemusta.

  • JenniW.

    Täällä myös yksi Lumenen vannoutunut fani! Tuo vedenkestävä ripsarihan oli valikoimasta hetken pois pari vuotta sitten ja olin ihan pulassa, kun en meinannut löytää vastaavaa 😀

    Tämä on ehkä hieman asian vierestä, mutta olen kuullut monen sanovan, että Helena Rubensteinin Lash Queen ei-vedenkestävä ripsari pitäisi ripset paremmin taivutettuina kuin sen vedenlestävä versio. Haluaisin kovasti kokeilla ripsaria, mutta hinnan takia en haluaisi ostaa molempia versiota “turhaan”, jos ne eivät toimikaan. Onko sulla Miia tai jollain lukijalla viimeaikaista kokemusta ko. tuotteista? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! 🙂 Hmm.. mielenkiintoista. Mulla ei ole tuosta kokemusta, mutta jos jollain muulla olisi. Tuntuu vaan niin hurjalta maksaa ripsarista noin paljon. 😀

  • Eikku

    Mä oon käyttänyt vedenkestäviä ripsareita lähes koko aikuisikäni. En kaipaa pituutta ripsiin yhtään mutta tuuheutta sitäkin enemmän. Tuo Lumenen on vaan ihan paras. Sitä ennen käytin Masterpiecesiä, joka antoi hentoisen lopputuloksen. Toisena mulla on nyt käytössä tuo Volume million lashes. Isadora on todella vaikea poistaa vaikka olis kuinka vahvat poistoaineet. Se ei vaan irtoa.
    Mulla nämä kaikki sotkevät lopulta yläluomen ja se kyllä ärsyttää. Olen alkanut laittamaan kulman alle Lumenen/Zuiin meikkipuuteria ja se on ratkaissut ongelman.
    Enives, lauantaina Essence-ostoksille ja laivalle shoppailemaan! Tuo Lash Princess menee testiin!

    • Miia Ezen

      Heippa Eikku! 🙂 Hyvä kun olet löytänyt ratkaisun. 🙂 Kannattaa myös kokeilla 38 asteisessa vedessä lähteviä, sillä ne eivät sotkeennu luomille. Ihanaa risteilyä! 😀

  • Mari

    Mulla siis tuo Lumene ja hakusessa meikinpoistoaine joka ei kuivata. Tuntuu, että kaikki perusmerkit (Lumene, Nivea, Maybelline..) on tosi raakoja silmänympärysiholle. Mulla muutenkin tosi kuiva iho silmien alta ja hirvittää hinkata ripsaria, myös vanulapulla on merkitystä.
    Onkohan olemassa mitään tosi hellävaraista silmämeikin poistoainetta?
    Nyt saan hinkuttaa aika kauan kaksoispuhdistuksen Skin79:n öljyllä.
    Mari-

    • Miia Ezen

      Hmm.. hitsit.. mä oon tosi huono vastaamaan kyllä tuohon, että mikä olisi hellävarainen poistoaine, koska en itsekään atopian vuoksi niitä käytä ja saan hyvin ripsarit pois Evolven balm putsarilla ja loput kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa Huxleyn geeliputsarilla.

  • LAVJUUEVERYBODY!

    Mikähän aine Essencen ripsiväreissä on, mikä aiheuttaa melko voimakkaan allergisenreaktion? Onko muilla vastaavia kokemuksia?

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Oikestaan mikä tahansa raaka-aine voi sen aiheuttaa. Usein tämä selviää vasta allergiatesteissä. 🙁

      • LAVJUUEVERYBODY!

        Ei ole muiden ripsivärien kanssa mitään ongelmia ollut. Jännä sinänsä. Essencen ripsivärien jälkeen on silmät kuin tulessa, vuotaa vettä ja sattuu voimakkaasti, taisi turvotustakin tulla silmäluomiin.

        Sinänsä harmi kun ovat kuitenkin edullisia. Tuli vaan tunne, että voiko halvalla saada hyvää, ts. onko Essencen ripsivärit turvallisia käyttää?

        Itse en enää uskalla. Muut Essencen meikit ovat kyllä olleet ok.

        • Miia Ezen

          Heippa 🙂 Joo, voi halvalla saada hyvää. Samoja raaka-aineita näissä kaikissa kuitenkin pyöritellään. Pääasiallisesti hinnan nostaa brändi eikä tuotteessa käytetyt raaka-aineet. Essencet on turvallisia käyttää siinä missä mikä tahansa selektiivinen. 🙂 Mutta jokainen voi olla eri raaka-aineille allerginen. Tätä raaka-ainetta, jolle olet herkistynyt voi olla yhtälailla selektiivisissä ripsareissa. Ripsareita kun on niin paljon markkinoilla.vaikak itsellänikin on kokoajan uusia testissä, niin silti en ole kerinnyt testaamaan varmaan puoliakaan markkinoilla olevista.

  • LAVJUUEVERYBODY!

    Ja piti sanoa, toi Lumenen ripsiväri täällä kans ihan suosikkituote, ainoastaan sen pois saaminen ripsistä on haastavaa 🙂

    • Miia Ezen

      Joo vedenkestävät on aina vähän haastavampia 🙂

  • Suomalaista "laatua"

    Hei ostin Lumene Curl wp mascaran ja minulle ei ole tarpeeksi pituutta antava. Kuitenkaan ripset ei klimppuinny tällä ripsivärillä. Mutta: yläluomella on maskaratahroja, ripsari ei pidä.

    Siirryin maskin käytön vuoksi vedenkestäviin, mutta tämä leviää. Aiempi käyttämäni pysyi kyllä, siirryn siihen takaisin.

    Olisi ollut kiva suosia suomalaista.

    • Miia Johansson

      Heippa! Vedenkestävä ripsari tosiaan lähtee öljyllä ja jos ripset osuu ylä- tai alaluomelle, niin ripsari voi lähteä leviämään ihon omien öljyjen vaikutuksesta. Näin toki voi käydä myös tavallisten ripsareiden kanssa. Mutat varminta on ostaa 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari, niin ne ei liukene iholle. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram