Punainen luomiväri – se sopii melkein kaikille!

08.11.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Kuulen hyvin usein sanottavan: “Punainen luomiväri ei sovi minulle.” Minun on taas puolestani sanottava tähän vahva vastalause, koska muita meikatessa olen huomannut, että oikean sävyinen punainen sopii lähes kaikille. Hyviä punaisia luomiväripaletteja on vaan markkinoilla mielestäni hurjan vähän.

MISTÄ HYVÄ PUNAINEN LUOMIVÄRI?

Poskipunat käyvät loistavasti punaisiksi luomiväreiksi. Punakalle iholle kannattaa valita kylmiä sävyjä ja lämpimälle ihonsävylle lämpimiä oransiin taittavia punaisia – tosin heille sopii usein myös kylmän punaiset luomivärit.

Oma suosikkini on *Rincon Cosmeticsin Sugar Rush -paletti, joiden ihanat sävyt sopivat oikeastaan kaikille. Sävy Room Service saattaa olla ainoa lämmin sävy, joka ei sovi punakalle iholle, mutta sitä voi käyttää myös alla olevan kuvan osoittamalla tavalla ja johon sopii.

KENELLE PUNAINEN LUOMIVÄRI SOPII JA KENELLE EI?

Jos meikkipohjan tekemisen salat on suurinpiirtein hallussa ja punaisuuden peittäminen iholta onnistuu, niin punaiset luomivärit saa toimimaan kaikille. Ainoastaan niille, joilla punoittaa silmät oikein kunnolla tai ruusufinni tulee väkisinkin esiin meikkivoiteen alta päivän aikana, niin en ehkä laittaisi ainakaan vahvasti punaisia sävyjä. Muuten myös ruskea sävy voi olla punaiseen taittava ja sellaisetkin ovat kauniita ja vähän pehmeämpiä, kuten TÄSSÄ POSTAUKSESSA.

TÄSTÄ löydät videon muodossa sen miten teen meikkipohjan, jotta punaisetkin luomivärit näyttävät hyvältä.

MITÄ MEIKISSÄ TULEE OTTAA HUOMIOON PUNAISEN LUOMIVÄRIN KANSSA?

  • Ihon punaisuuden peittäminen
  • Tummien silmäalusten peittäminen ja valon tuominen kasvojen keskiosiin, josta löydät ohjeet TÄSTÄ.
  • Poskipuna, jotta et näytä kalpealta.

P.S. YLEISTEN LUULOJEN VASTAISESTI PUNAINEN LUOMIVÄRI ON ITSEASIASSA TODELLA IMARTELEVA.

  • Juuli

    Tuo paletti on kyllä nykyään yksi lemppareista. Muistatko mitkä meikit olet tehnyt kyseisellä paletilla niin voin katsoa vähän mallia lookkeihin? Muistelen, että paletti on näkynyt ainakin IG:ssä pariin kertaan.

    • Miia Johansson

      Heippa Juuli! 🙂 Voi ei.. nyt en muista. Pahoittelen muuten, että vastaus viipyi.. mulla on menny jostain syystä sun kommentti ohi.

  • Anette

    Hyvä tietää! Oon just niitä jotka miettinyt ettei punertava mut täytyy vaan etsiä vielä se oikea sävy. Hei kysymys vielä poskipunasta, mitä käytän varmasti liian vähän kun katson sinun upeita poskia! 😊 Mikä poskipuna sinulla on alimmassa kuvassa?

    • Miia Johansson

      Heippa Anette! 🙂 Voi ei,, mä en ikävä kyllä muista. Tuo on meinaan vanha kuva.

  • Elina

    Kiva postaus! Itse rakastan punaista luomiväriä ja sitä näkeekin minulla usein.
    Huomasin, että tuo linkki on ilmeisesti väärä, kun ei mene tuohon Rincon Cosmeticsin palettiin vaan Essencen luomiväreihin 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! Uppista.. linkki korjattu. 🙂

  • Meri

    Moi! Miten pääsee eroon mustapäistä? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Meri! 🙂 Voisin kirjoittaa tästä postauksen. Mutta siis tärkeää on ihon päivittäinen puhdistaminen.

  • Veera

    Aiheeseen liittyen hieman huti, mutta oletko sattunut kirjoittamaan parhaista peitevoiteista? 🙂

    Mun ripsarit on alkanu tarttuun alaluomille, vaikka onkin veden kestävä ripsari. Käytössä Hynt Beautyn peitevoide. Vai olenko voinut vahingossa levittää kasvoöljyn liian ylös, jolloin ripsarit nappaa kiinni?

  • Alma

    Voisitko joskus tehdä postauksen simppelistä aamukiiremeikistä? Ei todellakaan ole aikaa tunata sen seitsemän luomivärisävyn, rajauskynän, häivytys-, peite-, korostustuotteen ymsymsyms kanssa. Se on vartti ja pitäisi olla jo menossa…….. Mutta silti näyttää edes suunnilleen ihmiseltä. 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Joo sellainen löytyy ja laitan siitä tähän linkin. Itse pidän meikkausta niin rentouttavana, että oon aina varannut siihen aamulla sen 30 min ainakin. Jopa silloin, kun tein lentoemännän töitä. 😃

      https://miiajohansson.com/2019/08/30/meikki-taysin-aloittelijalle/

      • Alma

        Kiitos <3
        Ja samalla muistin, että noi ripsentaivuttimetkin on pitänyt hankkia.. Jos vaikka heti nyt 🙂

  • Mamami

    Minulla on punaisena hohtavia jälkiä vanhoista finneistä, miten peitän ne? Kun olen jo päälle 40-v, pitää meikkiä laittaa superohuesti, että näyttää hyvälle, niin leuan alueella olevat aknejäljet on hankalaa peittää.
    Maybellinen sienipäinen neutraloija tummien silmien alla on hyvä, mutta eihän sillä punaisuutta saa pois.
    Finnien piilottamisesta sinulla on yksi filmi, mutta tuote on hankalaa saada.

    • Miia Johansson

      Heippa Mamami! 🙂 Joo, se Maybelline on kevyt peitevoide ja ei peitä punaisuutta kuin hieman. Finnien piilottamiseen toimii parhaiten se, että peitetään lopuksi erikseen nuo punaiset kohdat. Jos punaisuus on todella vahvaa niin vihreä neutraloija auttaa asiaan tai jokin pigmenttisempi peitevoide. Mulla on tulossa itseasiassa punaisuuden peittämisestä postausta pian. 🙂

      • Mamami

        Kiitos!
        Tämän perusväriopin hallitsen, puuttuu tuotesuositukset.
        Jään odottelemaan mainitsemaasi postausta, kiitos sinulle 😘

        • Miia Johansson

          Ben Nyella on tähän paras tuote, mutta ikävä kyllä saatavuus aika huono. Moni veihreä neutraloija on yksinkertaisesti vaan liian vihreä. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram