EHKÄ MAAILMAN PARAS MEIKKIVOIDE?

21.05.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Tämä vanha suosikki eksyi naamalleni viime viikonloppuna ja en muistanutkaan kuinka upea meikkivoide on kyseessä. Päätinkin heti kirjoittaa tästä uudelleen, sillä uudemmat lukijat eivät varmaankaan ole nähneet tämän tuotteen hehkutusta ollenkaan. Tämä *Sensai Flawless Satin meikkivoide on monen suomalaisen meikkitaiteilijan ylistämä ja ei ihme, sillä tämä tekee ihosta niin upean tasaisen.

PLUSSAT JA MIINUKSET

+ Levittyy iholle tasaisen kauniisti ja iho näyttää edelleen iholta. Ja pakko vielä painottaa, että tekee ihosta tosiaan todella upean näköisen.

+ Sopii kaikille ihotyypeille. Onkin todella harvinaista, että on tällainen meikkivoide, joka istuu niin monelle. Tietenkin todella rasvoittuvalla iholla tämä alkaa hieman kiiltelemään ja aikuisen naisen kannattaa sekoittaa joukkoon hieman kosteusvoidetta, vaikka mistää superytystä meikkivoiteesta ei kyllä ole kyse.

+ Keskipeittävä sävy, joka sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaan.

+ Levittyy nopeasti ja työstäminen on helppoa.

– Sisältää Octinoxatea eli kemiallista aurinkosuojaa, jos nyt olen oikein tulkinnut, että ethylhexyl methoxycinnamate on sama asia (korjatkaa, jos olen väärässä). Kemiallisen aurinkosuojan haitoista kirjoitin TÄSSÄ.

– Huono sävyvalikoima, sillä keltaiseen taittavalle vaalealle iholle ei löydy sävyjä. Näette alla olevassa kuvassa sen, että vaaleammat sävyt ovat kovin punaiseen taittavia.

Sensai flawless satin meikkivoide kokemuksia

SÄVYVALINNAT

Sävyltään *Sensai Flawless meikkivoide on loistava punaiseen taittavalle kantasuomalaiselle ihon sävylle. Itselläni on punaiseen taittava iho, vaikka näin ruskettuneena sitä ei näe. Voit lukea lisää siitä kuinka määritellä oman ihon pohjasävy TÄSTÄ.

Punaiseen taittavalle iholle istuu yllättävän kauniisti niin keltaiseen, neutraaliin kuin myös punaiseen taittavat meikkivoiteet. Itse olen siitä hyvä esimerkki ja olen huomannut tämän myös sadoilla asiakkaillani. Sen vuoksi voit ehkä yllättyä, että yllä olevassa kuvassa Sensain 202 (punainen), Estee Lauderin 1N2 (neutraali) ja Milanin sävy 00 (keltainen) menevät samalle talven vaalealle ihon sävylle ja häivyttyvät siihen kauniisti. Ne ovat tummuudeltaan samaa tasoa, mutta pohjasävyltään eri.

Sensain sävyvaihtoehdot ovat sinänsä helppoja ostaa myös netin välityksellä.

Onko teillä kokemuksia tästä meikkivoiteesta ja mitä mieltä olette?

  • Heini

    Melkein jo riemastuin mut mulla just se keltasee taittava iho ja punasee taittavat pohjat nii, yööööök 😀 mulla ei vieläkää o mitää ylivoimasta meikkivoidesuosikkia oo osunut kohdalle 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Heini! 🙂 Joo, siis on kyllä haastavaa. Etsin kokoajan myös keltapohjaselle iholle tällaistä upean ihon tekevää medium-peittävää ihanuutta. Ja tietty sitten kuvioon tulee myös ihotyyppi. Kuivemmalle iholle löytyy kyllä paljonkin hyviä, mutta sellainen, joka menee lähes kaikille tai edes sekaiholle.

  • Vera

    Hei, lähtee ehkä testiin! Kuulostaa niin hyvältä😍 miten tämä eroaa siitä toisesta sensain meikkivoiteesta, mitä olet joskus suositellut? Luminous sheer tai joku sellainen?

    • Miia Johansson

      Heippa Vera! 😊 Se luminous sheer on kanssa kiva. Se on kevyempi ja sopii paremmin kuivalle iholle vaikka tämäkin sopii siis kuivalle iholle, mutta luminous ei välttis pysy sekaiholla. 👌

      • Markit

        No tätä olisin minäkin kehunut, tätä Luminous Sheer Foundation meikkivoidetta. Vähän peittää, on kevyt, sopii tosiaan ainakin minun ohuelle ja aikuiselle iholleni ja helppo levittää. Mistähän tämäkin suositus on tullut?😄

      • Vera

        Okei, kiitos. 😊😊👍🏼Kumpaakohan sitä sitten kokeilis🤔🤔 Itsellä kuiva, tosi vaalea neutraali iho 🙈

  • Janica

    Miä olen iloinen että en tarvitse meikkivoiteita tai puuteria lainkaan. Toki voisinhan miä vähän laittaa mutta en näe tarpeeks laittaa niitä kasvoille.

    • Miia Johansson

      Ihanaa!!! 😍 Joo, ilman on ihan parasta ja turha peittää hyvää ihoa. 😊👌

  • Mira

    Terve! Ostin tämä jo aikaisemmin sinun suosituksesta ja olen tykännyt. Vielä pitäisi hankkia hyvä sivellin tämä levitykseen, mitä suosittelet? 🙂 Muuten ihonhoito-ohjeillasi olen saanut naamani niin paljon parempaan kuntoon. Iso kiitos!

  • Anniina

    Hei, tätä taidankin testata! Osaatko suositella hyvää meikkivoidetta hääpäiväksi? Itselläni on melko kuiva ja herkkä iho.. mietin voisiko tämä olla hyvä? Tässäkin on kyllä näköjään SPF, olen lukenut, että ei olisi hyvä valokuvien takia. Oletko itse vältellyt meikkivoiteita morsiamilla, joissa on spf?

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Joo, tää on hyvä kyllä hääpäiväksi. SPF “flash back” voi tosiaan tapahtua, mutta en ole itse huomannut sitä ainakaan tämän meikkivoiteen kanssa. Ja tietty riippuu kuvaajastakin – nykyään kaikki häät missä olen ollut kuvaajana, niin kuvaaja ottaa kuvat ilman salamaa. 🙂

      • Anniina

        Okei kiitos vastauksesta! Täytyy käydä ostamassa tätä testiin🙂

  • Miinuska

    Tää meikkivoide on kyllä ihan loistava! Ostin tätä suosituksestasi ja huomasin, että en oikeasti tarvitsekaan Estee Lauderin double wearia, vaan ihoni näyttää itse asiassa paremmalta vähän kevyemmällä meikkivoiteella. Tämän käydessä vähiin ostin suositukseksi perusteella Madaran meikkivoidetta, kun muutenkin luonnonkosmetiikkaa suosin, ja tykkäsin kyllä siitäkin. Meikkivoide tuntui tosi hyvältä iholla ja vaikutti siltä, että hormonaaliset finnitkin olisivat vähentyneet. Väri 20 vaan on selkeästi itselleni vähän turhan vaalea. Tällä viikolla päätin yhtenä aamuna käyttää tämän sensain jämät. Wau miten hyvältä ihoni näyttikään! Palaan kyllä ehdottomasti uudestaan tämän meikkivoiteen käyttäjäksi.

  • Vivi

    Tää on niin hyvä!!! Varmaan viides pullo menossa jo. 203 menee talvella itsarin kanssa, kesällä rusketun helposti ja 203 jää liian vaaleaksi. Ja nyt koska testerit on pois käytöstä niin minkähän sävyn valitsisi…

  • Maria

    Näissä asioissa mulla jää aina kiinni oikeasta sävystä. Tai siis siitä että sitä ei ikinä ole. Kaikkein vaikeinta on ollut löytää sopivaa meikkivoidesävyä vaaleahkolle kelta-oliiviin taittavalle ihosävylle. Punertavaan taittavat tietysti kaikki pois laskuista sekä neutraalit ja useat keltaiseen taittavat ovat liian oransseja/keltaisia. Ja kun oikea oliivinen sävy löytyy niin lähes kaikissa meikkivoiteissa ne ovat yleensä liian tummia. Ihan kun koko maailman meikkifirmat olisivat unohtaneet että voi olla vaalea oliiviin taittava ihonsävy. Helpompi vaan käyttää itseruskettavaa ja sitä liian tummaa meikkivoidetta kun yrittää etsiä juuri oikeaa meikkivoidesävyä, huoh.

    • Miia Johansson

      Joo siis tämä on niin totta! 🙁 Mutta onneksi on myös niitä keltaiseen taittavia vaaleita. Niitä löytyy esim Diorilta, MACilta, Milanilta, Wet n Wildilta, L’orealilta.. tuossa nyt muutama, mutat kyllä niitä on. 😀

  • Laura

    Tää on mun lemppari, ostin aikoinaan sun suosituksesta ☺️ Välillä toivon, että se peittäisi enemmän. Tosin siitä tulee ihanan kuulas iho, mikä on parempi kuin ”pakkelinaama” 😅 Mulla on sävy 203.

  • Mari

    Korkkasin tänään eka kertaa tän sensain käyttöön. Tykkäsin! Vaikka ei ihan pigmenttiläikkääni peitä, kuten Double wear. Mutta muuten ihanan tuntuinen ja näköinen iho.

  • Anni

    Hei! Mitä luulet, olisiko mikä sävy hyvä neutraalille viileälle iholle, jossa punoittavaa couperosaa? Ja kiitos muuten kaikista ihanista vinkeistä ja opeista😊

    • Miia Johansson

      Heippa Anni! 🙂 Riippuu sun ihon tummuudesta. Tuossa postauksessa on paremmin kerrottu sävyistä ja tietty kannattaa käyttää vaikka findation.com :ia apuna ja laittaa sinne jokin meikkivoide, jota käyttää ja se antaa tuloksen oikeasta sävystä. Laitoin itse sinne Estee Lauder Double Wear sävy 2w1 testiksi ja antoi juuri tuon hieman päivettyneen sävyn eli 203:sen. 🙂

  • Tarja

    On käytössä, sävynä 103 sand beige.
    Aikoinaan Raili Hulkkonen sanoi minulle, että ihoni on kelmeä, joten meikkivoiteen pitää olla roosasn taittava. Rusketun enemmän kellertävän-, kuin punaisen ruskeaksi.
    Olen kuitenkin todennut, että juuri roosaan taittavat sävyt vievät sen kelmeyden pois.
    Tämä sävy 103 ei mielestäni ole keltaiseen taittava, eikä oikeen punainenkaan 🤔
    Minulle loistava sävy!

  • Tarja Heikkilä

    Aikoinaan Raili Hulkkonen sanoi ihon väriäni kelmeäksi ja kehoitti käyttämään meikkivoiteissa roosaan taitavia sävyjä.
    Ruskettuessani ihoni menee enemmän kultaan kuin punaiseen päin.
    Tästä voiteista käytän sävyä 103 Sand Beige.
    Väri ei mielestäni ole kellertävä, eikä oikeen roosakaan. Juuri loistava sävy minulle tällä hetkellä. Tykkään tästä meikkivoiteesta 🌸

  • Heidi

    Kiitos jälleen kerran hyvästä tekstistä. Kokeiluun menee. Ihana lukea näitä kirjoituksiasi, kun linkkaat toisia postauksiasi juuri niihin kohtiin kun mielessä herää kysymys juuri siihen asiaan liittyen! Oma ongelma on löytää (ja osata käyttää) tuotteet kesäksi. Haluaisin kevyen näköisen lopputuloksen, mutta kun 40% kasvoista on maksaläiskää, 40% couperosaa ja 20% jotain omaa sävyä, lisäksi iho tuntuu helposti pahalta meikin alla, niin tuntuu toivottomalta. Ai niin, varsinkin sävyvinkit kruunaavat nämä kirjoitukset. Kiitos.

    • Miia Johansson

      Oo kiva kuulla, että postauksista on apua. 💕 Ja siis on niin totta, että on vaikea löytää hyvää meikkivoidetta juuri omaan mieltymyksen. 😟

  • Saara

    Moi, ostin tämän talvella suosituksesi perusteella. Hinta hieman kirpaisi mutta rakastan tätä. Tämä on heittämättä paras meikkivoide jota olen kokeillut. Itse suosin kosmetiikassa paljon luonnonkosmetiikkaan ja hyvänä meikkivoide kakkosena käytän Zuiin tuotetta. Yritän tasapainoilla näiden kahden välillä. Nyt on etsinnässä luonnonkosmetiikan puolelta hyvä peitevoide. Madaran alesta tilasin heidän tuotteensa testiin. Saa nähdä onko hyvä. Ihanaa kesää ja kiitos inspiroivista postauksista 😊

    • Miia Johansson

      Siis mulla on ihan sama tällä hetkellä. 😃 Tasapainottelen Zuiin ja tämän välillä. Tosin nyt oon ihan pulassa, kun mun Zuii loppu ja mun sävyssä on toimitusvaikeuksia. Oon odottanut sitä jo kuukauden päivät. 😬

  • Annukka

    Hain Sokoksesta testipurkin, mutta sopivaa sävyä ei vain löytynyt, joten ei voinut ottaa käyttöön 🙁

  • Tuija

    Uuden meikkivoiteen hankinta olisi edessä ja olen miettinyt tämän ja Zuiin välillä. Mulla on rasvoittuva sekaiho jossa myös ajoittain pintakuivuutta – kumpaa meikkivoidetta suosittelisit? Punaisuutta jonkin verran etenkin poskissa.

    • Miia Johansson

      Heippa Tuija! 🙂 Tämä Sensai on puolipeittävä ja Zuii flawless taas kevyt meikkivoide, eli tämän puolesta valitsisin Sensain. Zuii on taas hoitava meikkivoide. Molemmissa puolensa. Ja kannattaa muuten kurkkia myös noita mun ihonhoidon postauksia, niin voisit saada apua pintakuivuuteen sekä rasvoittuminenkin saattaa rauhoittua. 🙂

  • Anne Katajisto

    Hei Mia!
    Osaisitkohan auttaa ongelmassani. 🙏🏼TwistBe on tullut tutuksi sinun kauttasi, ja olen löytänyt mielestäni itselleni sopivat ihonhoitotuotteet (kuivarasvainen iho). 💕 Yksi ongelma tässä kuitenkin on, en tiedä mikä meikkivoide olisi sopiva iholleni.
    Arkisin käytän pääasiassa vain peitevoidetta tiettyihin kohtiin, mutta jos haluan laittautua niin meikkivoiteesta menee iho taas huonompaan kuntoon. Mielestäni (otsalle etenkin) ilmestyy mustapäitä ja saattaa tulla myös pientä nyppyä käytön aikana. Nyppy on siis pieni enemmänkin finniä muistuttava, ei mikään allerginen reaktio. Tuntuu, että iho tukkiutuu herkästi ja arkisin saan sen taas parempaan kuntoon, kun en käytä meikkivoidetta. Haluaisin löytää kuitenkin jonkin meikkivoiteen, jotta voisi välillä laittautua enemmän. Mikä avuksi?

    Kiitos jos ehdit vastailemaan ja opastaa johonkin suuntaan. 💕
    Kiitos myös ihanasta blogistasi, instavideoista ja työstäsi, jota teet 🌷

    • Miia Johansson

      Heippa Anne! 😊 Huomasinkkn, että olit laittanut viestin pariin kertaan. Tosiaan viestit ei tule heti esiin, koska mun pitää ne ensin moderoida ja päästää siis läpi. Tämä sen vuoksi, että jos kommentti tulee vanhempaan postaukseen niin se voi mennä multa muuten ohi.

      Jos susta tuntuu, että meikkivoiteet tukkii ihohuokosia, niin suosittelen silloin mineraalimeikkipuuteria. Siinä ei ole mitään ylimääräistä. 😊 Kirjoitin aiheesta tässä:

      https://miiajohansson.com/2020/03/29/markkinoiden-paras-mineraalimeikkipuuteri/

  • Miikku

    Moikka, onko sulla kokemusta tuosta Estee Lauder futurist meikkivoiteesta ? Kävin Emotionissa hakemassa näytteen Sensain meikkivoiteesta ja suositteli tuota Estee Lauderin futurist meikkivoidetta värin puolesta kun nuo Sensain vaalein sävy on niin punertava 🤭

    • Miia Johansson

      Heippa Miikku! 😊 Ei ole ikävä kyllä kokemusta siitä. Joo, nuo Sensain sävyt on kyllä niin tylsä juttu. 😟

  • Anne-Maria

    Ymmärsinkö oikein että sävy 203 on myös punapohjainen? Vai kävisikö se myös keltapohjaiselle iholle?

    • Miia Johansson

      Heippa Anne-Maria! 🙂 Huomasinkin, että olit laittanut tän kysymyksen aikaisemmin ja en ollut vielä julkaissut sitä, koska jos julkaisen, niin unohdan vastata. Ja halusin siis vielä varmistaa ja verrata toisen tummemman meikkivoiteen sävyyn. 🙂 Eli ikävä kyllä tuo 203 on myös aika punaiseen taittava.. ei niin paljon, mutta punaisuutta siinä kuitenkin on.

  • Elby

    Minä en meikkivoidetta tai muutakaan meikkituotetta tarvitse, koska mielestäni luonnollisuus on parasta ihan jokaisessa meissä. Antaa arpien ja epäpuhtauksien näkyä, koska ne ovat osa meitä. Hyvä kuitenkin, että meikkivoidetta haluaville on hyviä vaihtoehtoja markkinoilla. 🙂

  • Minna

    Moi, kamppailen Estee Lauderim double wearin ja tuon sensein meikkivoiteen välillä. Minulla on talvisin melko vaalea iho, kesällä rusketun kevyesti. En pala, enkä punoitu, päivetyn. Muuten ihoni melko hyvässä kunnossa, mutta epätasaisuuksia ja pigmenttiläiskiä jonkin verran. Olen 38v. Eli peittävyyttä kaipaan, mutta en halua mitään paksua pakkelikerrosta. Sensei ja joku hyvä peitevoide kenties? Tää on vaikeaa! 😅

    • Miia Johansson

      Heippa Minna! 🙂 Sensai on kevyempi ja parempi kuivemmalla iholle. Estee Lauderia itse käytän enää juhlissa, koska se on super pysyvä. Se on paksu, mutat sen saa levitettyä myös kauniin ohueksi kerrokseksi. Villi veikkaus, että voisit tykätä Sensaista enemmän, jos oikea sävy löytyy. 🙂

  • Anu

    Miten vertaisit Nyx Bare with me meikkivoidetta ja tätä Sensain meikkivoidetta? Kerran kehuit tuota Nyxiä parhaaksi meikkivoiteeksi sekaiholle, muistaakseni.. Olisi ainakin reilusti edullisempi ja ehkä paremmat sävyt.

    • Miia Johansson

      Joo paremmat sävyt kyllä on ja on hieman ohuempi ja myös asteen enemmän matta kuin sensai eli hyvä just sekaiholle. 😊👌 Ei ole yhtä “smooth” kuin Sensai, mutta todella hyvä kuitenkin. Pitääkin ottaa pitkästä aikaa taas käyttöön. 😃

  • I

    Hei tää on tosi kiva meikkivoide, tekee todellakin ihosta kauniin ja kuulaan näköisen.
    Yksi asia mikä tässä meikkivoiteessa yllätti on voimakas tuoksu, ajattelin kirjoittaa tähän, koska silmiini ei osunut, että kukaan muu olisi maininnut asiasta.
    Ja kiitos sävyvalinta vinkeistä, arvoin aika vaalea ihoisena, näin kesälläkin, 202 ja 203 välillä. Päädyin ostamaan tuon 203, mikä onkin ehkä hieman liian tumma itselleni, mutta käytettävissä silti, seuraavan purkin tiedän ottaa sitten tuossa vaaleammassa sävyssä.

  • Anu

    Hain myös testerin tästä sävyssä 202 ja Nyx bare with me sävy 3 (ehkä?). Tämä Sensai on aivan mieletön! Todellakin smooth ja sulautuu ihanasti ihoon. Nyx jäi ehkä hieman ihon pinnalle näkyviin enemmän, mutta ei sekään huono ollut 🙂

    • Miia Johansson

      Joo samat fiilikset näistä. 🥰

  • Bettina

    Kiitos ihana Mia tästä postauksessa.
    Meikkivoide on tosi vaikea valita.

    • Miia Johansson

      Joo, meikkivoide on kyllä tosi vaikea juttu, kun ihonkin tarpeet muuttuu joka vuodenajan mukaan. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram