4 X MEIKKITUOTE, JOTA ILMAN EN VOI ELÄÄ

08.04.2020

shiseido ripsentaivuttimet

*Sisältää mainoslinkin.

Päätin kasata blogiini postauksen, jossa on vain ne tuotteet, joista en missään nimessä haluaisi luopua. Koitin saada mukaan kymmenen tuotetta, mutta lopulta keksin jokaiselle meikille aina jonkun korvaajan. Näille neljälle en keksinyt, ja se on iso juttu verraten siihen kuinka paljon tuotteita testaan.

MUST HAVE RIPSENTAIVUTTAJA

Ripsentaivuttajissa todellakin on eroa! Tämän on muutama teistäkin hämmästyksissään huomannut, kun on kokeillut näitä *Shiseidon taivuttimia. Nämä tosiaan mullistavat koko ripsipelin. Itselläni on näitä kaksi – toinen itselleni ja toinen asiakkaitani varten.

Ripsiä taivuttaessa on myös tekniikka tärkeä, jotta ripsistä saa täyden potentiaalin esiin. Taivuttimen ylärauta laitetaan kiinni yläluomeen, ripset väliin ja puristus. Olen nimittäin nähnyt niin monta kertaa, että taivutetaan vaan ihan ripsien kärki. Eli hyvälläkin taivuttimella voi epäonnistua.

HUULTENRAJAUSKYNÄ, JOTA KÄYTÄN MELKEIN JOKA MEIKISSÄ

Niin tämän postauksen kuvissa, kuten oikeastaan kaikkien eri sävyisten nude-huulieni kanssa mukana on tämä *Max Factorin rajauskynä sävyssä Mauve Moment.

Miksi ihmeessä se toimii niin monen sävyn kanssa? Kun reunat häivyttää ja sekoittaa ne huulikiillon, rasvan tai punan kanssa, niin tämä rajauskynä tosiaan taipuu moneksi. Täydellinen sävy punaiseen taittavalle iholle. Myös TÄSSÄ muutosmaanantaissa käytin mallilleni tätä samaa sävyä sekä TÄSSÄ, joka on yksi lemppari nude-meikeistäni.

Ennen kuin innostuin meikeistä en oikein koskaan ymmärtänyt miksi jokaisen huulipunan kanssa pitäisi olla saman värinen rajauskynä. En halunnut käyttää huulimeikkiin niin paljon rahaa ja en halua nytkään. Aivan hyvin pärjää parilla eri rajauskynällä, vaikka huulipunasävyjä olisikin enemmän.

PARAS JA EDULLINEN LUOMIVÄRIN POHJUSTUSVOIDE

*Wet n Wildin silmämeikin pohjustusvoide tasoittaa hieman luomen sävyä ja pitää luomivärit paikoillaan koko päivän. Korvaavan voisin kyllä jostain merkistä löytää, mutta hinta olisi ainakin kolme kertaa enemmän. Edullisissa ja kalliissa synteettisissä meikeissä käytetään aivan samoja raaka-aineita, joten aivan turha maksaa kalliimmasta enemmän, jos edullisista meikeistä löytyy loistava tuote.

KULMAGEELI YLITSE MUIDEN

On niin ihanaa, että juuri luonnonkosmetiikan puolelta löytyy näin hyvä tuote, jota parempaa en ole vielä synteettiseltä puolelta löytänyt. *Laveran värillinen kulmakarvageeli on helppo levittää ja se ei suttaannu ihoon vaan tarttuu nätisti ainostaan kulmakarvoihin. Saan nostettua geelillä harvat karvani ylöspäin, koska näin saan kulmistani tuuheamman näköiset. Moni synteettinen geelikään ei nosta karvoja näin hyvin ylös. Kerrostan tätä muutaman kerran niin saan parhaimman lopputuloksen.

Onko teillä jotain meikkituotteita, joille ette ole löytäneet yhtä hyvää vastinetta. Pian kuulette myös kauneusvaikuttaja Erika Naakan omat suosikit hänen blogissaan. Erika testaa myös todella paljon kosmetiikkaa, joten kannattaa ehdottomasti olla kuulolla. Kiva, kun sain hänet messiin. <3

Lavera kulmakarvageeli

P.S. Kasvoillani on tässä mun lemppari mineraalimeikkipuuteri, josta kirjoitin juuri vähän aikaa sitten TÄSSÄ. Tykkään lopputuloksesta niin paljon!

  • Jertta

    Kiva postaus! Yllätyin kyllä valinnoistasi koska itselläni on kaikki samat tuotteet mutta ne ovat nice to have – osastoa.

    Jos ajattelen omalla kohdalla, että voisin vaikka matkalle ottaa vain 4 tuotetta mukaan niin omat valintani olisi meikkivoide, voidemainen poskipuna, ripsiväri ja huulikiilto. En siis taivuta ripsiä ellen laita ripsiväriä tai pohjusta luomia ellen laita luomiväriä. Itselläni on tosin luonnostaan tummat tuuheat kulmat jotka voin hätätilanteessa vaikka hammasharjalla sukia kuosiinsa (ja reissussa teenkin näin kun en jaksa raahata kaikkea mukana 🙂

    • Miia Johansson

      Aa niin siis voi ei mä en ehkä tarpeeksi hyvin nyt kirjottanu tätä. Siis ehdottomasti mullakin oli suurin piirtein samat, jos pitäs vaan neljällä pärjätä. Mutta tarkoitin tällä postauksella sitä, että mitkä tuotteet on poikkeuksellisia omassa kategoriassaan. Eli esim meikkivoide ei tuu tähän messiin, koska niissä ei ole vaan yhtä ainutta hyvää. 😊

  • Taija

    Mä hankin kuukausi sitten nuo samat ripsentaivuttimet. Mulla 40+ ikäisellä on ongelmana se, että yläluomen ihoameinaa aina jäädä taivuttimen väliin. Mikä kikka tuohon auttaisi?

    Mulla on Laveralta molemmat kulmageelit, sekä kirkas että ruskea. Molemmat erittäin hyvät käytössä.

    • Miia Johansson

      Ootko kokeillu niin, että kun taivutat niin nostat kulmakarvat mahdollisimman ylös, nosta leuka myös ylös ja katso alas peiliin, joka kannattaa asettaa leuan kohdalle. 😊

      • Taija

        En ole kokeillut, kiitos vinkistä 🙂

  • Mia

    Ostin tuon huultenrajauskynän, mutta musta tuntuu että se ei ole yhtään samanlainen omilla huulilla kuin tuo väri sinulla :/ Minulla väri on todella tumma, en saa siitä noin vaaleaa kuin sinulla on esim näissä kuvissa… outoa. Johtuuko värin tummuus omien huulten pohjaväristä vai eikö tuo väri vain sovi minulle? Minulla on helposti ruksettuva iho, missä ei punaisuutta. Olisiko sinulla antaa vinkkiä toisesta, hieman vaaleammasta(ei nuderuskeasta, vaan ennenmminkin vaaleapunainenn nude) huultenrajauskynästä? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Mia! 🙂 Hmm.. syy voi olla siinä, että yhdistän aina tuon rajauskynän johonkin toiseen sävyyn. Mutta siis onhan sekin tietenkin totta, että sävyt käyttäytyy monelle niin eri tavoin. Se tosiaan riippuu niin huulten sävystä ja ihon sävystä. Mulla on yllättävän tumma iho, koska käytän itseruskettavaa melkein kokoajan. Se ei ehkä kuvista näy, koska valaistus hämää. Kokeile siis eri punien kanssa ja myös kesällä kun oot ehkä mahdollisesti ruskettuneempi. 🙂

      Niin ja tuolla osat suosikkejani puolella on yksi vaaleampi nude. Se ei tosin ole vaaleanpunaiseen taittava, mutta ei ihan ruskeakaan.

  • Jenni

    Mikä sävy sulla on tuosta Laveran geelistä? 😊

    • Miia Johansson

      Se on tuo Hazel Blonde, joka on kuvassa. Käsittääkseni niitä ei ole muita värillisiä sävyjä. 🙂

  • Tanja

    Moikka Miia! Onko sulla tietoa mahdollisimman pienistä ripsentaivuttajista? Aiemmin mulla oli Cailapin muovinen, mutta sitä ei vissiin enää myydä. Mulla on silmät tosi syvällä päässä joten kaikki taivuttimet on liian isoja🙄

    • Miia Johansson

      Heippa Tanja! 🙂 Ei ikävä kyllä ole. 🙁 Amazonista voi tosin kyllä saada tilattua sellaisia pieniä taivuttimia, joilla voi taivuttaa ripsiä osioissa. Joillakin ammattilaisilla oon nähny sellaisia. En tiedä millä nimellä ne kulkee..

  • Pjs

    En ole löytänyt parempaa värillistä rajauskynää kuin Essence long lasting eyepencil!
    Enkä parempaa (ja halpaa) poskipunaa kuin Labello Crayon Lipstick 😀 En käytä sitä ollenkaan huulilla, minulla se vain kuivattaa huulet, mutta täydellinen poskipunana ja ainakin minun (kuivalla) iholla se myös pysyy super hyvin! Itsellä on se tummin sävy, häivytän sen siveltimellä. Täydellinen marjaisa “pakkasen purema” sävy minulle.

    • Miia Johansson

      Kuulostaa ihan superhyviltä ja ihanaa, että keksit tuotteelle uuden hyvän elämän, jos ei toimi huulilla. 😀

  • Ella

    Hei mua kiinnostaa näin hajusteherkkänä (saan tuoksuista herkästi migreenin), että onko tuossa Laveran kulmageelissä kuinka vahva tuoksu. Muuten tuote kyllä houkuttelee ja kovasti!

    • Miia Johansson

      Heippa! En on tällä hetkellä tuöhuoneessa, mutta muistelen, ettei tuotteessa olisi hajua ollenkaan. 🤔😊

  • Emmi

    Ootko testannut Benecosin kulmageeliä? Mulla se on kiilannut reippaasti ton Laveran ohi!
    Mun luottotuotteita on Aliman mineraalipohja ja We Care Iconin halpa ja erinomainen kulmakynä (ainut meikki muuten, mikä ei ole luonnonkosmetiikkaa mulla)

    • Miia Johansson

      Heippa Emmi! Joo, oon testannu ja se on kanssa hyvä, mutta sillä en saa nostettua karvoja ylöspäin. 😅 Mielenkiintonen tuo we care icon. 😃

  • Tiina

    Minulla on nuo ripsientaivuttimet ja niillä on ikää lähemmäs kymmenen vuotta. Käytän niitä lähes päivittäin? Siitä huolimatta kumi tulee vaihdettua liian harvoin. Juuri tilasin uuden paketin ja vaihdoin uuden ja merkkasin pakettiin vaihtopäivän. Kuinka usein sinä vaihdat kumin?

    • Miia Johansson

      Wauu!! Tuollaista testiä mulla ei noista vielä ookkaan. 😍 Joo, ja totta kyllä, että kuin tulee itselläkin vaihdettua liian harvoin. Mä vaihdan heti, jos nään jumissa halkeaman, jota ei kyllä hirveen nopeasti tule. Jonkun kanssa just viestittelin pari kk sitten, että hänellä katkoo taivuttimet ripset ja syyksi paljastui juurikin vaihtamaton kumi. 🙈

  • Eveliina K-H

    Hyvä postaus Miia! Omasta kaapista löytyy samat tuotteet ja olen ollut kaikkiin todella tyytyväinen. Ilman neuvojasi en olisi löytänyt niitä 🙂 mukavaa pääsiäistä kaikkille!

    • Miia Johansson

      Jee ihan huippua kuulla, että oot kanssa tykänny. Ihanaa pääsiäistä kaikille 😍

  • Pia

    Moi Miia,
    mikä on tuon meikkipohjan sävy? Pohdinnassa Alima Pure… Kiitos hyvistä vinkeistä ja kivasta fiiliksestä täällä blogissa. Terkuin 50+

    • Miia Johansson

      Heippa Pia! 😊 Käy tsekkaamassa tuosta linkitetystä postauksesta infoa sävyistä. Itse oon aika ruskettunut ja käytän melko tummaa sävyä nyt vaikka kuvat saattaa valotuksen vuoksi hämätä.

      • Pia

        Kiitos kun vastasit. Olin kyllä lukenut jo tuon postauksen, mutta tässä näytti niin paljon vaaleam malta. En hokannu että valotus olisikin syynä. Mukavaa pääsiäistä🐣

  • Marjo

    Hei Miia, minullakin on käytössä tuo Laveran kulmakarvageeli ja olen tykännyt. Itseäni kuitenkin ihmetyttää, että saako tuon läpinäkyvän korkin sisällä olevan harjan jotenkin käyttöön? En ole siinä itse onnistunut 😅 Voisitko vaikka igstoryssä näyttää, miten harjan saa esiin?
    Shiseidon ripsentaivuttimet ovat myös pitkään olleet minullakin käytössä.

    • Miia Johansson

      Heippa Marjo! 😀 Hei siis mä päädyin jopa jossain vaikeessa siihen, että tuo harja on vaan koriste, koska en saanu sitä auki. Mulla on jo vissiin neljäs purkki menossa ja yhdestä oon ton saanu auki. Mutta mä en kyllä edes käytä tollasia kulmaharjoja, koska kulmakynän päässä on aina sellanen hyvä. Mutta joo kieltämättä erikoista. Nyt piti kokeilla on tän hetken tuubista ja en saa auki en sitten millään. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram