#MUUTOSMAANANTAI – laulajan meikki

09.03.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Tänään muodonmuutokseen astui laulaja Senni. Hänen mantelin mallisille ruskeille silmille saisi tehtyä vaikka minkälaisen meikin, joten päädyin johonkin hieman erilaiseen lavameikkiin. Tämä muutos on kuvattu samana päivänä kuin kolme ensimmäistä muutosta ja siksi kunnon kuvia ei muutoksesta valitettavasti ole. Stoori on tällä kertaa myös todella lyhyt, sillä osa videoista ei ollut tallentunut.

Ensimmäinen päivä meni itselläni täysin treenatessa kuvaamista samalla kun meikkaan toista. Myöskään tämän vuoksi en ole täysin tyytyväinen tämän meikin viimeistelyyn, mutta näin se menee luovalla alalla, että aina ei ole omaan työhönsä täysin tyytyväinen. Uusia muodonmuutoksia on jo purkissa ja handlaan homman koko ajan paremmin. Tulossa on aikuisen naisen juhlameikkiä ja hehkuvaa, vahvempaa meikkiä. Näiden jälkeen ajattelin siirtyä kevyempiin meikkeihin.

SENNIN MEIKIN AVAINTUOTTEET

SILMÄMEIKKI:

Ruskeille silmille käy oikeastaan mitkä tahansa sävyt, koska ruskea on melko neutraali väri. Kuitenkin violetti on yksi niistä sävyistä, joka näyttää ruskeilla silmillä upealta. Tämän vuoksi päätinkin käyttää silmämeikissä *Jeffree Star Mini Breaker -palettia. Jeffree tekee ehdottomasti markkinoiden upeimmat ja rohkeimmat luomivärit. Lisäksi laitoin Stilan glitteriä, *mustan geelirajauksen ja ripsaria sekä *Ardellin ripsitupsuja.

KASVOMEIKKI:

Sennillä on todella kuiva iho, mutta esiintymismeikkiin meikkivoiteen pitää kuitenkin olla pigmenttinen ettei punaisuus hohda esiintymisen aikana läpi. Siksi käytin *Milanin Conceal + Perfect meikkivoidetta, josta kirjoitin enemmän TÄSSÄ. Poskipunana toimi kaunis kylmän sävyinen *Benecoksen poskipuna sävyssä Mallow Rose.

HUULET:

Käytin omaa nude-lemppariani, joka on kylmän sävyinen huultenrajauskynä *Max Factorilta ja sävy on Mauve Moment. Väritin huulet kokonaan tällä sävyllä.

  • Pia Isotalo

    Hei, mitä mieltä olet tästä tiedosta: ruusuvoidetta, kuten mitään muutakaan Dr. Hauschan kasvovoidetta, ei suositella yökäyttöön. Iho uusiutuu yön aikana ja rasvakerros estää ihoa hengittämästä, puhdistumasta. Rasvan käyttäminen yöllä vahingoittaa ihon omaa rasvantuotantoa. Jos iho tuntuu illalla kuivalta, ole kärsivällinen. Puolen tunnin sisällä terveen ihon oma rasvantuotanto käynnistyy.
    Siis mitä mieltä olet? Koskeeko tämä vain mainitun sarjan tuotteita vai kaikkia yövoiteita? Kiitokset avustasi!

    • Miia Johansson

      Hmm.. tää onkin hyvin mielenkiintoinen juttu ja en kyllä oikein ymmärrä tätä. Siis lähtökohtaisesti ihohan ei hengitä. Ja myös öljyjä/rasvoja on hyvin erilaisia ja niillä on erilaisia tehtäviä.. ei ainoastaan luoda iholle oklusiivista kalvoa. Ja mitä vanhemmaksi tullaan niin sitä huonommin iho itse tuottaa rasvoja. Ja kurkkasin brändin yöseerumin sisältöä.. se sisältää eniten vettä, alkoholia ja glyseriiniä. Eli glyseriini olisi tässä tapauksessa se vesikosteutta sitova raaka-aine. Ja alkoholi on taas sitten todella kuivattava. Tää on jotenkin todella hämmentävää koko tää teksti. 😃 Oikeanlaiset rasvat päinvastoin tukee ihon toimintaa.. antaa iholle hyviä antioksidantteja ja vitamiineja, sitoo kosteuden ihoon ja pehmentää ihoa. En siis osaa sanoa heidän filosofiastaan mitään ihan senkään kannalta miten iho toimii. 🤔 Se on totta, että iho kyllä hoitaa itse itseään ja on ihmeellinen elin, mutta hengittää se ei osaa.

      • Lahtiska

        Dr. Hauschka -filosofiaan kuuluu rasvaton yöihonhoito-rutiini, jonka mukaan yöllä ei käytetä joko yhtään mitään tuotteita tai ainakaan rasvaisia tai öljyisiä tuotteita. (En ole itse testannut tätä.)

        • Miia Johansson

          Joo, sen tosta nappasinkin, mutta en oikein ymmärtänyt, että miksi. 😃

  • Charming Nails

    Kaunis malli ja apua miten ihana meikki <3 odotin taas muutos-maanantaita ihan innoissani ja illemmalla ennättää katsoa stoorit 🙂 Kiitos kun jaksat tehdä näitä, on ne ihan huikeita ja me tavikset opitaan taitavalta ammattilaiselta niin paljon! Harmi kun asun niin kaukana, olisin muuten hakenut sulle malliksi 😉

    • Miia Johansson

      Ihanaa kuulla, että näistä on iloa 🥰

  • Inkku

    Vau mikä meikki! Sopii mallille ja piristävää nähdä välillä muutakin kuin smoky eyes – meikkiä 😊 Kuitenkin ig-stoorien perusteella kysyn, että onko kuinka yleinen ja hygieeninen tapa levittää sormella meikkiä toista meikatessa? 😱

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Hyvä kysymys. Monia merkkituotteita levitetään sormin. Moni huippumeikkitaiteilija maailmalla levittää jopa meikkivoiteen sormin. Kädet pitää olla puhtaat, kun alkaa meikkaamaan itseään tai toista. Mutta joo siis vastaus kysymykseesi.. on yleinen tapa. 😊

  • Marjut

    Ihanan trendikäs, erikoisempi meikki 🙂 Oli oikein mielenkiintoista taas seurata, kiitos paljon!

    • Miia Johansson

      Kiitos Marjut! 🙂

  • Kata

    Hei!
    Mitä sävyä Milanin meikkivoiteesta käytit Sennillä?
    Kiitos kivasta blogista! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Kata! 🙂 Voi ei.. mä en ikävä kyllä muista. Taisin sekoittaa kahta, mutta en nyt millään muista mitä.

  • Elliroosa

    https://incidecoder.com/ tää saitti on ihan mahtava! Oon alkanut nyt tutkimaan incejä oikeastaan enimmäkseen puhdistustuotteissa ja tästä sivustosta on ollut iso apu. Löysin tämän avulla myös oikeasti hellävaraisen kasvoputsarin vauvanhoitopuolelta (ainu vauvan shampoo ja pesu -vaahto) 🙈 ja ps mallin meikki on ihana, oon tykänny näistä muutosmaanantaista kovasti 🔥 ihanan virkistävää vaihtelua vaikka tykkään sun omistakin meikkistooreista

    • Miia Johansson

      Heippa Elliroosa! 🙂 No mähän menin heti tutkimaan tuota ja näyttää mielenkiintoiselta. Ihan kaikkia etsimiäni ainesosia se ei löytänyt, mutta pitää tutkia enemmän. 🙂 Ja kiva, jos tykkäät näistä muutoksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram