3 x UUSI IHONHOIDON SUOSIKKINI

16.02.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

PÄIVITETTY 23.10.2023

En tiedä voiko kukaan olla enempää hurahtanut ihonhoitoon kuin minä, mutta samalla olen todella tarkka mitä raaka-aineita käyttämäni tuotteet sisältävät. Jatkossa haluan ehdottomasti painottaa enemmän eri ihotyyppejä ja mikä tuote millekin iholle sopii. On hyvä muistaa, että se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle.

Nykyään ihonhoitosuosikkeihini pääsee todella harva tuote, sillä olen saanut ihoni niin hyvään kuntoon. Suunnitteilla onkin postauksia eri ihotyypeille ja mitkä tuotteet ovat hyviä kenellekin ainesosien perusteella. Toki myös kokeilen tuotteita itselleni, koska haluan tutustua koostumukseen sekä tuoksuun. Työn alla on tällä hetkellä postaus mm. ikääntyvälle iholle ja sekaiholle. Lisäksi jo pitkään odotettu postaus meikkivoiteista aikuiselle naiselle on vihdoin tulossa kasaan, kun testaukset on loppusuoralla.

Tässä kuitenkin kolme tuotetta, joihin olen viimeaikoina ihastunut.

RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVOVESI

Tämä suomalainen *Flow Cosmeticsin probioottinen luomukamomilla kasvovesi sopii kaikille, mutta erityisen hyvä se on atoopikolle, akneen tai herkälle iholle. Probiootit ovat tällä hetkellä melko trendikkäitä ja syystäkin, sillä ne ylläpitävät ihon tervettä mikrobikantaa. Tämä kasvovesi on huippulaadukas ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen edellä mainittuihin iho-ongelmiin. Tämä kasvovesi suihkutellaan kasvoille. Kun iho on vielä hieman kostea, niin päälle laitetaan öljy, voide tai balsami lukitsemaan kosteus ihoon.

Itselläni tämä on rauhoittanut selkeästi helposti reagoivaa ihoani ja lisäksi se kosteuttaa juuri tarpeeksi. Päivinä jolloin haluan lisäkosteutusta otan vanhan tutun suosikin *Bybin Mega Mistin käyttöön, joka sopii seka- ja kuivalle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Kävin juuri ostamassa lisää tätä Flown kasvovettä, joka kertoo siitä, että todella pidän tästä. Nimittäin tässä bloggaajan tuotemeressä on harvinaista löytää tuotetta, jonka haluaa ostaa uudelleen.

HUOM! On hyvä ottaa huomioon, että tämäkään tuote yksinään, niin kuin ei mikään muukaan, ole mikään ihmetuote. Kaikista eniten ihoosi vaikuttavat elintavat, mutta eliminoituasi vääränlaisen ihonhoitotottumukset ja otettuasi käyttöön ihoasi oikeasti hellivät raaka-aineet, niin muutos voi olla suuri. Jos et oikein vielä ymmärrä mikä on oikeanlaista ihonhoitoa, niin lue ehdottomasti tämä postaus: 

KUINKA SAADA TÄYDELLINEN IHO – ihan oikeasti!

UUTUUS PÄIVÄVOIDE

Tämä *Bybin C-CAF päivävoide sopii niille, jotka haluavat ihosta superpehmoisen, mutta eivät pidä liian rasvaisesta tunteesta. Itsehän rakastan sitä, että naama kiiltää ennen kuin lisään meikkivoiteen. Käytän siis tätä koko kasvoilla ja lisään hehkua ytymmällä voiteella juuri ennen meikkivoiteen lisäämistä. Tosin tämä voide on saanut minut todellakin pauloihinsa, sillä se tekee ihosta niin pehmeän ja tämä pehmeys säilyy!

Bybin uutuus sisältää kakaduluumua, joka sisältää huimasti C-vitamiinia ja myös vähentää sitä ei toivottua aamuturvotusta. Voide auttaa pigmenttiläiskien ja arpien värin tasoittamisessa sekä hyperpigmentaatioon (en ole vielä itse huomannut eroa, koska sain vasta tuotteen testiin). Voide sopii hyvin monelle ihotyypille, kuten seka-, rasvoittuva- ja kuivalle iholle. Voiteessa ei myöskään ole mitään ihoa tukkivia ainesosia, joten se sopii myös helposti tukkeutuvalle iholle.

Raaka-aineiltaan tämä voide on erinomainen sekoitus ja se menee ehdottomasti omien suosikkivoiteiden joukkoon. Tämä on muuten myös loistava voide meikkitaiteilijalle pakkiin, sillä se sopii niin monelle ihotyypille ja tekee täydellisen pohjan meikkiä varten.

JOKAPAIKAN BALSAMIA KASVOILLE (!)

*Bybin Babe Balm on se tuote, jolla tuon kasvoille todellista tehokosteutusta ja sitä kuulautta, jota rakastan. Itse tykkään käyttää tätä myös huulivoiteena. Bybin Babe Balm on loistava yövoiteeksi kuivalle iholle, jos päivällä ei halua käyttää näin ytyä voidetta. Tosin kuivaihoinen tulee varmasti yllättymään kuinka ihana tämä on myös päivävoiteena. Rasvoittuvalle iholle koostumus saattaa olla liian raskas, vaikkakin itse sekaihoisena tykkään tästä todella paljon.

Balsamin levityksen jälkeen painelen vielä sen iholle ja nautin siitä kosteutuksesta ja pehmeydestä, joka iholleni tulee. Ne jotka ovat ihastuneet *Weleda Skin Foodiin niin varmasti tykästyvät myös tähän. Erona on se, että tämä sisältää hoitavempia raaka-aineita ja koostumuskin on myös hyvin erilainen. Tämä ei sisällä mehiläisvahaa, joka jää ihon päälle kiiltelemään, eli tuote imeytyy paremmin. Tykkään kuitenkin itse Skin Foodista ns. meikkituotteena juuri tuon mehiläisvahan ansiosta sillä se säilyttää upean hehkun.

HUOM! Tuotteiden tuoksuja on hyvin vaikea arvioida, sillä tämä riippuu erityisen paljon siitä, että onko tottunut luonnon raaka-aineiden tuoksuun. Itse pidin näitä tuoksuja ennen ihan hippuhajuina, mutta nykyään rakastan niitä. Nykyään synteettiset tuoksut jopa ajoittain ällöttävät. Näistä kolmesta jotkut eivät pidä Flown kasvoveden tuoksusta, mutta itse rakastan sitä. 

  • Karoliina

    “Voiteessa ei ole myöskään ihoa tukkivia ainesosia” — mutta mitä ovat ne ihoa tukkivat ainesosat, joita sitten kannattaisi välttää jos on herkästi tukkeutuva iho?

    • Miia Johansson

      Heippa Karoliina! 🙂 Esimerkkinä kookosöljy, mutta on niitä muitakin. Tässä on vaan yksi syy, miksi kannattaa valita ihonhoitotuotteet aina oman ihotyypin mukaan.

  • Ella

    Tää oli mulle Skin Food-fanina juuri täydellinen postaus! Balsami lähtee ehdottomasti testiin, koska tosta tossa näyttäs olevan kaikki kohdallaan. Kiitos💕

    • Miia Johansson

      Eipä kestä! 😍 Ja unohdin sanoa, että alunperin joku teistä vinkkas mulle tätä juurikin skin foodin tilalla.

  • Kati

    Hei, olen uusi lukijasi. Ihana meikki ekassa kuvassa! Onko mikä luomiväri paletti kyseessä? Entä huulipuna?

  • Jossu

    Mulle taas paras balmi on ollut P’ure Papayacare Ointment tai nykyisin Skin Food (muuttui vegaaniseksi ilman mehiläisen vahaa ja edelleen vaan paras voide ikinä muutoksesta huolimatta!) ostin myös nyt Ruohonjuuresta saman sarjan Glow Oilin ja oon ihan myyty juurikin incin takia plus (tässä fermentoitu) papaija tuli tutuksi Ausseista siellä käydessä jokunen vuosi sit. Weleda tuoksuu omaan nenään niin jäätävälle, että saan siitä hedarin ihan saman tien. Myös NYRin klassinen Rose Balm on aivan super upee tuote mutta en raaski ostaa sitä usein niin Papayacare on ollut budjettiin täydellinen laadukas vaihtoehto.

  • miranda

    Oletko Miia kokeillut Madaran uudistunutta Comforting Toneria? Ite tykännyt kovasti, kosteuttaa ja hyvä ihotuntuma, ei liian ohut.

  • Milla

    Hei! Hävettää vähän kysellä, mutta kysyn nyt kuitenkin. Olen pitkään koittanut löytää itselleni jotain hellää putsaria, mutta tuloksetta. Viimeisin oli täältä blogin kautta evolven gentle cleasing melt, mutta hetken sitä käyttäneenä huomaan, että poskiini tulee näkyviä kuivia alueita, joista iho ns vähän irtoaa (tämä aamuisin kun olen illalla käyttänyt tuotetta). Sanoisin että ihoni on jo valmiiksi kuiva tai pintakuiva ja olenkin löytänyt kosteuttavia juttuja, mutta tuo putsarin löytäminen on hankalaa. Onko sulla siihen jotain ehdotusta mitä uskaltaisin testata?

    • Miia Johansson

      Heippa Milla! 😊 Mitä muuta ihonhoitotuotteita sä käytät ton putsarin kanssa? Se on nimittäin erityisen hyvä juuri kuivalle iholle.

      • Milla

        Sun boksista tällä hetkellä flow ruusuvesi kasvovetenä ja joik-öljy. Mizonin etananlima hoitoneste käytössä ja sitten weleda skinfood light versio.

        Aiempi putsari oli joku perus markettihomma missä oli varmasti vaikka mitä höpöhöpö juttuja ja sodium laurenth taisi olla heti tokana, mutta sen aikana ei ollut tätä ongelmaa. Hmm. Mysteeri.

        • Miia Johansson

          Hmm.. tää on todellakin mysteeri, koska tuo Evolve on tosiaan todella hyvä kuivalle iholle ja myös Joik hyvä kuivalle iholle. Kuoritko ihon kerran viikossa?

  • Tiina

    Hei Miia! Käytän yöksi kasvoille fiinin tyrni-kauraölyä ja se on ollut aivan ihana. Nyt kun olen ottanut ripsienpidennykset, niin ne ei meinaa pysyä ripsissä sitten millään. Silmänympärysvoiteen olen vaihtanut vadelma-merkin öljyttömään geelivoiteeseen. Luulen kuitenkin, että tuo yön öljy jotenkin kulkeutuu ehkä silmään myös tai en ole varma asiasta, mutta ennen ainakin on ripsienpidennykset pysynyt ennen öljyä. Mikä voisi olla hyvä öljytön vaihtoehto yöksi kasvoille? Ihoni on pintakuiva ja sekaiho.

    • Miia Johansson

      Heippa Tiina! 🙂 Hmm.. onpa hankala tosiaan. Voithan testata kosteusvoidetta, mutta niissäkin tosiaan on sitten mukana öljyä. Ei niin paljon tosin. Vadelma-merkki onkin mulle ihan uusi tuttavuus, onko se jokin suomalainen brändi? Aina kiinnostaa mitä te testailette. 🙂

      • Tiina

        Kääks, tarkoitin siis Ekopharman vadelma-sarjaa. Pahoittelut, vähän väärin kirjoitettu, että tuote olisi vadelma-merkkinen.

        • Miia Johansson

          Aa niin aivan 🙂

  • Wilma

    Heippa! Sun suosituksesta oon ottanut käyttöön evolven puhdistusbalsamin ja flow cosmeticsin ruusuveden ja mun iho ei ole koskaan ollut näin pehmeä, pintakuivuus on lähtenyt kokonaan! Mulla on atooppinen iho ja on ollut vaikea löytää sopivia tuotteita, mutta näistä huomasi heti, että nyt on oikeat tuotteet 🤩 kiitos siis vinkeistä! Seuraavaksi voisinkin testata tuota tämän postauksen flown kasvovettä☺️

    • Miia Johansson

      Heippa Wilma! 😍 Siis aivan mieletön kuulla! Varmasti tämä Flown kamomilla-probiottikasvovesi sopii myös sulle. Se on tosi hyvä tuote atoopikolle. 🥰

  • Mape

    Mitä mieltä olet flown ruusuvedestä versus tämä suosittelemasi ? Kumpaa näistä suosittelet pintakuivalle, herkästi punoittavalle iholle, jossa ajottain muutama rosacea näppy ? Joskus leuassa myös finni.

    • Miia Johansson

      Heippa Mape! 🙂 Molemmat kyllä sopii, mutta tämän postauksen kasvovedessä olisi myös punoitusta rauhoittavaa kamomillavettä.

  • Henna

    Moikka.

    Täytyy kyllä antaa negis palautetta flow kosmeticsin kasvovedestä, jota tilasin. Haju on aivan järkyttävä tässä!! Tiedän että luonnonkosmetiikassa on omanlaisensa ja erilainen tuoksu, mutta tämä on jotain sellaista että oksat pystyyn! Aloin jopa epäilemään voiko tuote olla vanhentunut tai jotenkin pilaantunut kun haju niin voimakas ja puistattava. Ei jatkoon.

    • Miia Johansson

      Heippa Henna! Joo siis mä oon huomannu et luonnonkosmetiikan tuoksut jakaa tosi paljon. Esim Bybin Mega Mist on yksi sellainen. Mun mielestä taas ruusuveden tuoksu on ihana, mutta nää on niin makuasioita. 😊 Balm balmin Francinsense öljy on ainoa, jonka tuoksusta en oikein tykkää, mutta öljy on niin hyvä, että käytän silti. Nyt oon vasta hiljalleen alkanut pitää tuoksua ok:na vaikka se ei silti oo vielä lemppari. Eli toisinsanoen ymmärrän sun fiiliksen. 😊❤️

  • Mr

    Heippa! Olen tätä blogia lukiessani yrittänyt löytää itselleni sopivia ihonhoitotuotteita ja nyt vaihtanut ainakin kasvojen pesuaineen tuohon Flow balm to milk cleanseriin, mutta en tiedä yhtään minkälainen kasvovesi ja seerumi pitäisi hankkia. Minulla on pintakuiva, rasvoittuva sekaiho eli kaikki herkut samassa paketissa, epäpuhtauksia esiintyy leuan alueella, kiitos maskien. Tuotteiden pitäisi siis olla kevyitä, mutta kostetuttaa tarpeeksi. Usein mattapinnan jättävät voiteet ovat ihan liian kuivattavia. Olisiko jotain vinkkejä tuotteista? Minulla myös silmänympärysiho on todella herkkä.

    • Miia Johansson

      Heippa Mr! 🙂 Seerumi on sellainen ylimääräinen juttu, jos tuntuu ettei perus ihonhoito riitä. Eli hellävarainen pesu, kasvovesi ja kosteusvoide ja kasvoöljy hyvänä lisänä yöksi tai miksi ei myös päiväksi. Kuvailujesi perusteella ihosi saattaa olla myös kuivarasvainen. Voit aloittaa vaikka tästä uusimmasta sekaihon postauksesta: https://miiajohansson.com/2022/01/sekaihon-hoito-helppo-rutiini-ja-mita-kannattaa-valttaa/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram