4x PARAS PEITEVOIDE IKINÄ

03.11.2018

Tässä on neljä parasta peitevoidetta, joiden joukkoon otin myös yhden selkeästi edullisemman ja yhden luonnonkosmetiikan.

LUONNONKOSMETIIKKAA

Tässä kategoriassa on todella vaikea löytää hyvää ja pigmenttistä peitevoidetta. Lisäksi tykkään sellaisesta, joka ei aivan heti mene joka ikiseen juonteeseen. Luonnon versiot, kun ovat välillä niin kosteuttavia, että liikkuvat päivän aikana omapäisesti minne haluavat puuterista huolimatta. Tämä Absolution Le Multi Correcteur* ei sitä tee ja voisin jopa luulla, että se on jokin synteettinen peitevoide, jos saisin sen sokkona testiin (niin pigmenttinen se on). Sävy 01 on loistava minulle ja monelle kaltaiselleni perus vaalealle.

VANHA SUOSIKKI

Tämä Urban Decay Naked Skin – peitevoide* on vaan niin helppokäyttöinen ja menee joka ikiselle nassulle. Myös aikuiset naiset voivat käyttää tätä pienissä määrin niin kuin myös tuota luonnonkosmetiikan suosikkiani. Tämä peitevoide löytyy pakistani ja sävyjen kanssa olenkin huomannut sen, että Fair Neutral menee hyvin monelle talvi-iholle ja Light Warm sitten taas kesällä tai sellaiselle, jolla on selkeästi hieman keltaisempaan taittava lämmin ihon sävy.

EDULLINEN LÖYTÖ

Makeup Revolutionin peitevoide* on ollut testissäni jo todella pitkään ja en oikein ole osannut sanoa siitä juuta enkä jaata. Tämä on johtunut siitä, että sävyt ovat hieman oudot ja hyvin lähellä toisiaan. C2 sävy on nyt karsiutunut hyväksi valinnaksi, koska se taittaa hieman keltaiseen ja se on ollut hyvä silmieni alla vaikka ihoni muuten taittaa punaiseen. Aina kun laitan punaiseen taittavaa peitevoidetta, niin huomaan blogikuvissani silmänaluseni olevan jotenkin liian vaaleat. Alla olevassa kuvassa kolmantena näkyvä “testiraita” on C3 sävy, joka taittaa huomattavasti enemmän punaiseen kuin muut. Muussa tapauksessa tämä peitevoide on todella hyvä vain kuuden euron tuotteeksi. Todellakin kokeilemisen arvoinen!

OMA TÄMÄN HETKEN SUOSIKKI

Tämä Cover FX peitevoide* onkin sitten todella ytyä tavaraa ja se on samalla hyvin erilainen kuin muut juoksevammat testiryhmän tuotteet. Käytän sitä todella minimaalisen vähän ja levitän sen superedullisella Real Techniquesin shadow brush -suosikkisiveltimelläni*. Sävyistä N light on aivan nappi! Tätä peitevoidetta näet tämän postauksen kasvokuvissa ja en oikein osaa muuta sanoa siitä kuin, että käytän sitä nyt joka päivä ohuen ohuena kerroksena ja se pysyy loistavasti koko päivän.

LOOKIN AVAINTUOTTEET

Luomivärinä käytin Jeffree Star Thirsty -luomiväripalettia*, huulissa superkirkasta L.A. Girl huulipunaa sävyssä Hot Stuff* ja korvikset ostin Tyypit nimiseltä brändiltä.

P.S. Muistakaa, että peitevoide tulee olla aina hieman vaaleampi kuin oman ihon sävy. TÄSSÄ hyvät ohjeet peitevoiteen levittämiseen. Sillä tuodaan siis kasvoille valoa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Minna

    Hei! Voisitko tehdä postauksen huulten rajauskynistä? Esim. mikä olisi hyvä neutraali sävy/tuote, jolla saisi rajattua huulet luonnollisesti ennen huulipunaa tai vaikka käyttää ilman huulipunaakin?

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! No periaatteessa kaikista paras keino huulten rajaukseen on ostaa saman värinen rajauskynä kuin huulipunakin. Eli riippuu täysin minkälaista huulipunaa käytät tai minkä sävyiseksi haluat huulet, jos käytät pelkkää rajauskynää. 🙂

  • J

    Oletko kokeillut Mac Studio Finish peiteainetta? Mielestäni se on paras, mitä markkinoilta löytyy!

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo oon kokeillut, mutta omaan makuun liian kuivattava ja tuo esiin kaikki juonteet. 🙈 Mutta nää on niin makuasioita ja tietenkin myös ihon ikä vaikuttaa. 😘

  • Ann-Marie Niemelä

    Paras peitevoide ehdottomasti bedenkestävä Lancomen effacrrnes longue teune!!!!

  • Tuija

    Ostin ton revolutionin tällä viikolla, mutta harmikseni totesin että se kuivui jotenkin liikaa silmien alle ja rypyt joita en ollut edes huomannut aiemmin, pompsahti esiin. Voi tosin olla että vuodenaikakin kuivattaa silmänympärysihoa eikä siksi toiminut mulla :-/. Maybellinen fit me on mun iholle tähän asti ollut halpispeitevoiteista paras.

  • Reija

    Moikka! Oletko kokeillut luonnonkosmetiikan puolelta Hyntin Duet -peitevoidetta? Monet ovat sitä mieltä, että ko.tuote painii samassa luokassa useiden synteettisten kanssa peittävyydeltään etc.

  • Chrystal

    Hei, kun sanot, että peitevoide tulee olla hieman vaaleampi kuin oma iho, niin mistä ihan kalpeimmat löytävät tällaisen tarpeeksi vaalean tuotteen? Oon miettinyt ton UDn Naked Skin-peittarin hommaamista, mutta oon sen verran kalpea, että se vaalein sävy fair neutral on vaaleusasteeltaan aika lailla sama kuin mun iho. Tiedän että joillain merkeillä on olemassa valkoista mixeriä meikkivoiteen vaalentamiseen, mutta mietin viekö se sitten peiteaineelta sen peittokykyä pois? Olis kans kiva löytää tuote, jossa olisi valmiiksi tosi vaalea sävy. Noita MURin peittareita katselinkin Prismassa, mutta sieltä oli kaikki noi vaaleat sävyt myyty loppuun.

  • Helen

    Tulipa tämä juttu sopivaan aikaan. Viime viikolla juuri huomasin, miten nykyinen peitevoiteeni menee pieniin juonteisiin ja ajattelin, että pitäisi varmaan koostumusta vaihtaa kakkumaisesta notkeampaan. Kiitos siis vinkeistä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Helen! Oi, kiva kuulla. Toivottavasti näistä löytyy jokin sun uusi suosikki. 🙂

  • L

    Hei ja kiitos jälleen superhyödyllisistä vinkeistä meikin kannalta ihan keskeisimmän avaintuotteen osalta !! 🙂 Miten arvioit tuon Cover FX:n soveltuvuuden aikuiselle iholle (40+). Nyt käytössä ollut UD toimii, mutta ei haittaisi, vaikka olisi vielä pigmenttisempi ja pysyvämpi tuote! Kiitos!

    • Miia Ezen

      Heippa L! Tuo Cover FX on tosiaan melko vahamaista ja pigmenttistä. En ole sitä vielä päässyt kenellekään itseäni vanhemmalle kokeilemaan, mutta ohuena kerroksena se varmasti toimii samalla tavoin kuin mikä tahansa vahamainen, joita yleensä suosittelen aikuiselle naiselle. 🙂

  • Erika

    Moi!
    Osaatko sanoa vinkkiä mattahuulipunan käyttöön! Kun sitä laittaa niin näyttää hyvälle, mutta vähän ajan päästä kaikki punat jättävät hirveän rajan huulen sisäosaan, mikä ei näytä kivalta. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Erika! Joo tiedän mitä tarkoitat. 🙂 Kokeile lisätä vielä ohuempi kerros ja se onnistuu esimerkiksi sormin tai huulipunasiveltimellä. Itse otan välillä sen rajan pois päivän aikana kosteusliinalla ja lisään tilalle punaa sormin. Mutta pakko sanoa, etten enää juuri tämän vuoksi käytä kovinkaan paljon näitä nestemäisiä punia.

      • Erika

        Kiitos vastauksesta 🙂 otetaan vinkit käyttöön! Minulla tämä raja tulee myös normipunistakin, ei vain nestemäisistä ja se on ärsyttävää! Tykkään nimenomaan matasta ja niissä ainakin näin tapahtuu. Toivotaan ettei ainut ratkaisu ole siirtyä niistä pois kokonaan. Hauskaa syksyä 🙂

  • Eva

    Kiitos vinkeistä. Laitoin heti tuon siveltimen tilaukseen. Olen ihan amatööri erilaisten siveltimien kanssa, joten minulla ei ole ollut peitevärille omaa sivellintä aiemmin.

  • Mia

    Peitevoiteen hankinta on edessä ja tuo UD kiinnostaa kovasti 😊 Olen ollut vannoutunut Estee Lauderin Double wear peitevoiteen käyttäjä.
    Osaatko verrata noita keskenään?

    • Miia Ezen

      Ainakin se UD on todella ytyä tavaraa ja superpeittävää. Itse kyllä siitä tykkään, jos haluan peittävän ja matan lopputuloksen. Nyt olen alkanut kääntymään todella heleisiin, mutta silti peittäviin meikkivoiteisiin. Niin ja siis tuo UD on kyllä ehdottomasti ytympää kuin EL DW. 🙂

      • Miia Ezen

        Aaa.. sori.. en katsonut mihin postaukseen sun kommentti oli tullut ja luulin, että puhutaan meikkivoiteista. 😀 Niin eli peitevoiteissa on osaa sanoa noiden eroa.

  • Johanna

    Kiitos jälkeen hyvästä postauksesta! Tuo Real techniques sivellin ei linkkautunut ko. tuotteeseen, mutta onko se siis
    Eye Shade + Blend setin tuo vasemmanpuoleinen sivellin?

    • Miia Ezen

      Joo juuri se! 😊👌 En löytänyt sellaista linkkiä, jossa sivellin olisi ainoana siveltimenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram