SEKAIHO – EDULLINEN SETTI, JOLLA TULOKSIA

25.04.2024

*Sisältää mainoslinkin.

Uuden ajan kauneusboksi on täällä ja se on tehty sekaiholle. Tämä onkin täydellinen sekaiho hoitosetti, jolla saat ihosi tasapainoon todella edullisesti, mutta laadukkailla raaka-aineilla.

Ihonhoidossa kannattaa aina ottaa huomioon seuraava asia: Varmista, että tuote on omalle ihotyypillesi lukemalla mitä raaka-aineita tuote sisältää. Jos raaka-aineet ovat vieraita ja hankalia lukea, niin jätä asia minun huolekseni.

*OSTA SETTI TÄSTÄ.

MILLAINEN ON SEKAIHO?

Sekaiho on samaan aikaan niin kuiva kuin rasvainen. Usein t-alue rasvoittuu ja siihen tulee myös epäpuhtauksia, mutta samalla iho kuitenkin tuntuu kuivalta.

Oman kokemukseni mukaan hyvin usein sekaiho johtuu yksinkertaisesti vääristä ihonhoitotottumuksista ja oikeilla tuotteilla ihon saa rauhoittumaan. Toki ihoon vaikuttaa hyvin paljon myös elintavat, stressi ja hormonit. Olen auttanut jo tuhansia parempaan ihoon, joten uskon, että voin auttaa myös sinua.

VAIHE 1: SEKAIHO PUHDISTUS

Kutsun itseäni välillä “putsari vaikuttajaksi”, sillä jaksan paasata tästä aiheesta. Väärä puhdistustuote on nimittäin yllättävän monen iho-ongelman syy. Nyt en paasaa aiheesta enempää, vaan voit lukea siitä lisää TÄSTÄ.

Edullisin, mutta samalla aivan *loistava puhdistusmaito löytyy Apeironilta. Se on hellävarainen eikä häiritse ihon luonnollista toimintaa. Tämä putsari sopii kaikille ihotyypeille ja voit käyttää sitä huoletta, vaikka ihosi olisi helposti tukkeutuvaa sorttia. Saat sillä pois myös meikit, sillä se sisältää manteliöljyä, jolla meikki sulaa helposti.

HUOM! Puhdistustuotteet levitetään aina kuivin käsin kuivalle iholle. Meikki ja lika pyöritellään kunnolla pois paikoiltaan, jonka jälkeen vasta lisätään vettä. Jos kastelet kasvot ja kädet ennen puhdistustuotteen lisäämistä, niin heikennät putsarin tehoa huomattavasti.

VAIHE 2: SEKAIHO KASVOVESI

Täydellinen suomalainen sekaihon kasvovesi on *Pure=Beauty Berry Mist. Se antaa iholle vesikosteutta, mutta pitää samalla ihohuokoset puhtaina ja hillitsee ihon rasvoittumista.

Kasvovesi on todella tärkeä osa ihonhoitorutiinia, sillä vesikosteus on yksi avain tasapainoiseen ihoon. Tämä siis suihkutetaan suoraan kasvoille, pyöritellään/painellaan ihoon, ja kun iho on vielä hieman kasvovedestä kostea, niin sen päälle lisätään kosteusvoide ja/tai kasvoöljy. Ilman vesikosteutta ihosta tulee helposti pintakuiva.

Lue lisää ihonhoidon perusteista TÄSTÄ.

VALITSE SEURAAVISTA VAIHE 3A TAI 3B IHOSI MUKAAN:

Vaiheessa kolme sidotaan vesikosteus ihoon ja annetaan iholle rasvakosteutusta – molemmat oman ihon tarpeen mukaan.

VAIHE 3A: PINTAKUIVAN SEKAIHON KOSTEUTUS

Pintakuiva sekaiho rasvoittuu helposti päivän aikana, ihoa kiristelee ja siihen tulee välillä epäpuhtauksia. Vaikka iho rasvoittuu, niin saattaa silti tulla sellainen olo, että tarvitsisit jotain hieman kosteuttavampaa tuotetta.

Tähän settiin kuuluu vaiheen 1 ja 2 lisäksi:

  • *by Mukk Rich Day Cream: Tämä kosteusvoide tekee ihosta ihanan pehmoisen, se imeytyy helposti ja on kuin unelma enemmän kosteutusta tarvitsevalle pintakuivalle sekaiholle. Se tukee loistavasti myös ihon mikrobiomia ja tasapainottaa näin sekaihoa.
  • *Skin & Tonic Inner Glow kasvoöljy: Eihän setistä voinut jättää pois kasvoöljyä, koska se vie ihan jokaisen ihonhoidon uudelle tasolle vitamiineilla, antioksidanteilla ja oikeilla rasvahapoilla. Erityisesti pintakuivan ihon kanssa tämä on must! Tässä on kasvoöljy, joka imeytyy helposti, tekee ihosta heleän ja ennenkaikkea auttaa pintakuivuuteen.

VAIHE 3B: EPÄPUHTAAN SEKAIHON KOSTEUTUS

Epäpuhtaan sekaihon ongelma ovat finnit eli ihosi tukkeutuu helposti. Valitse siis tämä setti, jos epäpuhtaudet ovat sekaihossasi merkittävä ongelma.

Tähän settiin kuuluu vaiheen 1 ja 2 lisäksi:

  • *by Mukk Light Day Cream: Kevyempi kosteusvoide rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, joka huolehtii ihon bakteeritasapainosta probioottien avulla. Loistava yhdistelmä ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä raaka-aineita.
  • *Twistbe Jojoba-Teepuu kasvoöljy: Tämä rauhoittaa finnit hyvin nopeasti ja auttaa myös hillitsemään ihon rasvoittumista. Yksinkertainen kahden kasviöljyn tuote on uskomattoman edullinen ja laadukas, joka on hyvä löytyä jokaisen sekaihoisen kaapista.

Kaikki nämä tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja ne eivät sisällä mitään kehoa ja ympäristöä kuormittavaa.

Setti on kasattu yhdeksi kokonaisuudeksi TÄHÄN ja saat näin kaikki tuotteet kerralla ostoskoriin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram