NUDE HUULET – PARHAAT SÄVYT x 5

26.02.2022

nude-huulet

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Mennään heti toisen lukijatoiveen pariin ja kerron teille omat tämän hetken lemppari nude-punat ja erilaiset nude-kombot.

Nämä ovat siis henkilökohtaisia lemppareitani, joissa on kauniita nude-sävyjä vaalealle iholle, jonka pohjasävy on joko punainen tai keltainen. Eli tummemmalle iholle nämä ovat valitettavasti liian vaaleita.

KAKSI YLLÄTTÄVÄÄ NUDE-PUNAA

Jeffree Star osaa kyllä sävyt. Millään muulla merkillä ei ole näin poikkeuksellisen ihania huulipunasävyjä.

  • *Korallinen nude-puna niemeltään Basic HTML näkyy alla olevassa kuvassa. Se on täydellinen ruskettuneelle vaalealle iholle tai keltaiseen taittavalle vaalealle iholle.
  • Kämmenellä tämä puna näyttää hurjankin laventeliselta, mutta tämä *kylmän sävyinen Nudist Colony on upea viileällä eli punaiseen taittavalla iholla. Sävyn näette huulillani alapuolella korallisen punan jälkeen.

korallinen nude-puna

kylmän sävyinen nude-puna

PIGMENTTINEN NUDE HUULIKIILTO

Tämä Joe Blascon Carmin (saatavuus Sokos tai Stockmann) on kulkenut mukanani jo monta vuotta. Näet sen huulillani postauksen ensimmäisessä kuvassa. Siinä seurana on *Max Factor Mauve Moment rajauskynä, joka tekee huuliin suuren eron. Helposti pelkän nudepunan- tai kiillon kanssa huulet häviää ja niistä tulee pienemmän näköiset.

Jeffree Star huulipuna

HUULTENRAJAUS + HUULIKIILTO = TÄYDELLINEN KOMBO

HUOM! Rajauskynän on hyvä olla aina hieman (tai enemmänkin) tummempi kuin huulipuna- tai kiilto. Näin huuliin saa kaunista kontrastia.

Paras nude huulikiilto

Ootko sä kokeillut jotain näistä sävyistä tai mikä on sun lemppari nudepuna tai jokin tietty kombo? Olisi kiva löytää uusia lemppareita. 

  • Elina

    Toi korallinen puna on aivan ihana!

    Omat suosikit ovat Dermosilin huulipuna sävyssä Retro ja Lily Lolon huulipuna sävyssä Birthday Suit. En tiedä voiko näitä laskea varsinaisesti nudehuulipuniksi, mutta itselläni nuo ovat hyvin pitkälti omien huulteni väriset joten kai ne tavallaan voi nudeksi ehkä laskea…? 😀

    • Miia Johansson

      Joo! Tästä on muuten kaksi käsitettä, että mikä on nude. Mun mielestä se voi olla tällainen vaalea/beige tai sitten juurikin oman huulten väriset tai omaa huulen sävyä korostavat. 😃

  • Emiilia

    Ihania komboja! Tuo look, missä sulla on tuota Jeffreen huulipunaa on yks mun suosikeista, niin upea! Mikähän huulikombo sulla on noissa ”Nopea arkikampaus minuutissa x5”-jutun kuvissa, joissa sulla on tuo ihana värikäs silmämeikki?

    • Miia Johansson

      Mä veikkaan, että siinä mulla on tuo Jeffreen Legends only ja Max Factor mauve moment. 😊

  • Anne

    Macin Brave, Faux ja myös Mehr punat ja kaikkiin käy tuo Max Factorin Mauve Moment huultenrajauskynä. Ja rajaus pysyy paikallaan eikä karkaa juonteisiin.

    • Miia Johansson

      Noita MACin punaa tekis kyllä mieli kokeilla 😃

      • Anne

        Ja mulle nude puna on my lips but better tyyliin ja mun huulien väriin nuo Macit menee siihen kategoriaan 😊.

  • Sonja

    Mun lemppari nudepuna on jo monta vuotta ollut Lorealin Color Riche sävyssä 235 Nude. Kaunis ja helppo sävy, käytän melkein joka arkipäivä.

    Korkkasin tuon kauneusboksin mukana tulleen Novexpertin huulivoiteen eilen ja on kyllä ihana 🙂 Tuli jotenkin nostalginen fiilis, en muista koska olisin viimeksi laittanut tuollaista tuubista tulevaa huulikiiltoa 😄 Mutta säilyykö se tosiaan vain tuon pakkaukseen merkityn kolme kuukautta?

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja! 🙂 Mulla on säilyy Novexpert kyllä paljon pidempään, mutta tuo on se aika, jonka valmistaja sille lupaa. Eli tuotteeseenhan saattaa tulla mikrokasvustoa, vaikka ulkoisesti sitä ei näkisi, joten varmin tapa on mennä valmistajan ohjeilla.

  • Kati

    Hei!
    Tosi kaunis silmämeikki tuossa ekassa kuvassa. Mitkä ripset tuossa on, sekä ylhäällä että alhaalla?? Entä onko pisamia tehty jollain tuotteella? 🙂

    • Miia Johansson

      Kiitos! 🙂 Tässä mulla on yläripsissä tehdas samplet, jotka on mahdollisesti jossain vaiheessa tulossa myyntiin. Alaripsissä on vaan omat ripset. Jos tarkoitit tokaa kuvaa, niin siinäkin on valitettavasti ylä- ja alaripsissä tehdas samplet. Ja pisamia on tehty ruskealla kajaalilla. 🙂

  • Emmmi

    Hei,
    minkä värisen rajauksen valitsisit tuon nudist colonyn kanssa? Jos haluaa että vähän erottuu tummempana, mutta ei paljoa. Vaikea löytää tuollaiseen laventeliin taittavaa rajauskynää joka ei erottuisi liikaa

    • Miia Johansson

      Joo, totta että vaikeampi löytää. Mä käytän Max Factorin Mauve Momenttia. Se on viileä sävy ja tummempi. Häivytän sen sitten tuon huulipunan avulla. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram