KAIKKIEN AIKOJEN PARAS KAUNEUSBOKSINI

21.02.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Vaikka muutama vuosi tein kolme ihanaa kauneusboksia, niin mielestäni sain tehtyä huikean edistysharppauksen tähän boksiin. Itse laatikko on magneeteilla toimiva ja helppo käyttää uudelleen, mutta sisältö se vasta onkin timanttia. En voinut ikinä uskoa, että saan nämä kaikki upeat brändit boksiin mukaan.

Varasimme bokseja huiman määrän, mutta ne myytiin silti loppuun vajaassa kahdessa minuutissa. Vaikka bokseja oli paljon, niin teitä on vielä enemmän.

TÄSSÄ BOKSIN UPEA SISÄLTÖ KÄYTTÖJÄRJESTYKSESSÄ: 

HELLÄVARAISUUTTA KÄSILLE JA VARTALOLLE

Itselläni tämän Rimita Oats Hand & body Soapin löytää niin suihkusta kuin vessasta. Saatat yllättyä, koska tämän kanssa et välttämättä enää tarvitse käsivoidetta, sillä tuotteen kaura- ja tyrniöljy pitää ihon pehmoisena.

Liian pesevät vartalo- ja käsisaippuat ovat melko usein syynä kuivaan ihoon ja halkeileviin käsiin. Siksi halusin, että pääsette testaamaan tätä ihanaa suomalaista tuotetta, joka pitää huolen siitä ettei iho kärsi pesun aikana.

HELLÄVARAISUUTTA KASVOILLE

Tykkään lisätä tämän *Laponien puhdistusmaidon kuivin käsin kuiville kasvoille, jonka jälkeen pyörittelen sitä sen aikaa, että kaikki meikki on sulanut. Huuhtelen vedellä tai käytän puhdistuksen apuna konjak-sientä. Loistava myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Tämä tuote sisältää yksinkertaiset raaka-aineet ja sopii mitä herkimmällekin iholle.

Laponie of Scandinavia on todella mielenkiintoinen suomalainen brändi. Halusin heidät ehdottomasti mukaan, koska he valmistavat yksinkertaisia tuotteita, jotka sopivat kaikille. Kurkkasin juuri ihonhoidon opiskeluni muistiinpanoja ja sielläkin painotettiin: “Human body deals best when presented only a few skincare ingredients at a time.” Less is more -menetelmällä iho usein rauhoittuu ja voi paremmin.

YKSI KOSTEUTTAVIMMISTA KASVOVESISTÄ

Tämä *Fiini Naturally Ruusu-Kaura kasvovesi sisältää rauhoittavaa kaurauutetta ja ruusuvettä. Lisäksi se sitoo kosteuden ihoon tehokkaasti hyaluronihapolla ja glyseriinillä. Riittoisa tuote, johon varmasti ihastuu.

Ihastumisesta puheenollen olen itse aivan hurahtanut tähän kasvoveteen. Siinä on kaikki niin täydellisesti kohdallaan. Sopii loitavasti myös atoopikolle ja couperosaan unohtamatta kuivaa ja pintakuivaa ihoa. Kannattaa tsekata myös muut Fiinin tuotteet, koska joukossa on monta helmeä.

JOS MIKÄÄN KOSTEUTUS EI TUNNU AUTTAVAN

Tämä *Pure=Beauty Hydra Booster hyaluronihapposeerumi sisältää monta eri kosteutta sitovaa raaka-ainetta. Sen huomaa selkeästi siitä, kun ihosta tulee heti pehmoisempi ja siloisempi. Mukana myös antioksidanttista kuusenkerkkäuutetta.

Pure=Beautyn tuotteissa INCI-listat on lyhyitä, mutta täynnä ihoa hellävaraisesti hoitavia raaka-aineita. Brändi on suomalainen ja tulenkin pian kertomaan myös yhdestä heidän ihanasta uutuustuotteesta. Eli kovat hörölle myös tämän brändin kohdalla.

PIENI IHMESEERUMI KASVOÖLJYN MUODOSSA

Tästä *Balm Balm Little Miracle Rosehip kasvoöljystä hyötyy moni eri ihotyyppi. Se hoitaa kuivaa ja pintakuivaa ihoa, tasapainottaa rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa sekä on loistava myös ikääntyvälle iholle. Tämä tuote tekee ihosta niin pehmeän. Riippuen ihotyypistäsi voit käyttää tätä joko iltaisin tai myös aamulla, jos ihotyyppi on kuivempi.

Balm Balmin kasvoöljyjä ja balsameita olenkin hehkuttanut jo pitkään. Niistä on moni tuote pelastanut ihoni talven kuivassa ilmassa, koska ne sitovat tehokkaasti kosteuden ihoon ja samalla myös ravitsevat ihoa laadukkailla kylmäpuristetuilla luomulaatuisilla öljyillä.

HUULIVOIDE JA HUULIKIILTO SAMASSA

Tämä *Novexpert Lip’up huulivoide hoitaa huulia tehokkaasti tuhdilla sheavoilla ja risiiniöljyllä. Mukana on myös kosteuttavaa hyaluronihappoa ja bisabololia.

Erityistä tässä tuotteessa on se, että se toimii samalla upeana huulikiiltona, joka tuo huulille ripauksen sävyä. Tällainen monitoimituote on täyttä kultaa.

TEHOKAS PEITEVOIDE

Kun kasvot ovat kosteutetut, niin tehokkaasti tummia silmänalusia peittävä *Beautyblender -peitevoide asettuu iholle kauniisti. Lisää tämä tuote sormin, kostealla meikkisienellä tai pienellä siveltimellä ohuena kerroksena. Silmänalusten lisäksi voit lisätä tätä esimerkiksi nenän pieliin ja suun ympärille viemään pois punaisuutta.

Boksiin sai valita juuri omaan ihonsävyyn sopivan peitevoiteen. TÄSTÄ postauksesta löydät ohjeet sävyvalintaan ja TÄSTÄ ohjeet peitevoiteen levittämiseen.

EHDOTTOMASTI PARAS IRTOPUUTERI

Tämä *Korennon viimeistelypuuteri pääsi viime syyskuussa postaukseen, jossa kerroin kolmesta meikkituotteesta, joille on vaikea löytää korvaajaa.

Tätä puuteria kannattaa lisätä vain kasvojen keskiosiin jättäen muu ihon kuulaaksi. Siveltimeksi suosittelen *Real Techniques Setting -sivellintä. Tämä puuteri sisältää ainoastaan luomuriisiä eikä mitään muuta.  Simppelit raaka-aineet on kosmetiikassa aina hyvä asia, koska mitä vähemmän ihoa kuormittaa, niin sitä paremmin se voi. Valitsin boksiin muovisessa rasiassa tulevan puuterin.

Mitä mieltä olet itse kauneusboksin sisällöstä? 

  • Anne

    Mahtava sisältö boxissa! Pari tuttu tuotetta. Eka boxi minkä oon koskaan tilannu, enkä kyl muilta uskaltaiskaan tilata ns. sikaa säkissä 😃

    Täytyy nyt etsiä ne ohjeet täältä miten peitevoidetta käytetään kun on “urat” silmien alla…

    • Miia Johansson

      Ihana kuulla, että tykkäsit! <3 Eli jos silmien alla on ns. lommot, niin laita peitevoidetta siihen varjokokohtaan, jotta saat se "uran" nousemaan ylös. 🙂

  • Sonja

    Tää on niin ihana boksi! ❤️ Ja siis kaikki tuotteet oli yllätyksiä, koska mä jostain syystä luulin että tässä olisi vain niitä merkkejä, joita löytyy tuon Nobe Beauty -kaupan valikoimasta. Kaikki mun ennakkoarvaukset oli huteja 😂 Tuttu tuote oli ainoastaan toi ruusunmarjaöljy, sitä oonkin jo purkillisen käyttänyt ja tykkäsin kyllä kovasti.

    Alkuun vähän arvelutti, kun ihonhoitotuotteet näytti olevan kuivalle iholle sopivia, ja itse oon tällänen rasvanaama. Päätin, että otan näitä käyttöön vähän kerrallaan ja sitä mukaa, kun mun edelliset purkit loppuu, niin löydän sit helposti syyllisen jos joku ei sovi. Ekaksi päätin testata tuota Fiinin kasvosuihketta ja voi jessus, mikä ero ihossa jo ihan lyhyen käytön jälkeen!!! En ollut aiemmin edes hoksannut, että mun iho olis mitenkään punakka tai ärtynyt, mutta nyt naama on aivan tasaisen värinen ja sanalla sanoen rauhoittunut! ❤️

    Olin ajatellut ottaa tuon Laponien puhdistusmaidon kakkosvaiheen putsariksi, mutta jos se pitää laittaa nimenomaan kuivalle iholle niin ehkä vähän epäkäytännöllinen 🤔 Kasvot kun ovat kumminkin valmiiksi märät siinä kohtaa kun ykkösvaiheen putsari on pesty pois. Toki voisin koittaa tolleen konjakkisienen kanssa pestä pelkästään sillä, jos se kerran poistaa meikin ja aurinkosuojavoiteen yksinkin. Oon vaan niin jumittunut tuohon kaksoispuhdistukseen. 😄

    Onkos tuo Pure=Beautyn seerumi semmoinen, että se tarvii aina päälleen voiteen tai öljyn, että kosteus “lukittuu” ihoon?

    Toi käsisaippua on loistava ❤️ Pesin sillä jo kropankin kertaalleen kun koukutuin pehmoiseen fiilikseen käsissä. Taidan kuitenkin käyttää lopun ihan käsisaippuana niin riittää pitempään.

    Sori kilometrikommentti, oon vaan niin iloinen ja innoissani kun onnistuin saamaan tän täydellisen boksin! 😄

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja ja wau mitä tuloksia näin nopeasti! <3 Ja joo.. rasvaisempikin iho tarvitsee erityisesti vesikosteutusta, niin tuo Fiini on kyllä loistava.

      Toisen vaiheen puhdistuskeen Laponieta voi tosiaan käyttää ja valmiiksi kosteille kasvoille. Se on vaan tehokkaampi ilman vettä heti alkuun, jos siis käyttää sitä pelkästään. 🙂

      Ja joo.. siis aina niin kasvoveden kuin myös vesipohjaisen seerumin kanssa tarvitsee jonkun, joka lukitsee kosteuden ihoon. Joko kostausvoide tai öljy TAI molemmat.

      Ja siis ihana kun jätit kilometrikommentin! <3 😀

      • Sonja

        Kiitos vastauksesta! 😊

  • Vilhelmiina

    Boxi vaikuttaa todella hyvältä! Hyvä Miia😸🌷
    Harmittaa vietävästi, etten itse kerennyt kyseistä boxia tilata, koska kaikki tuotteet vaikuttaa kiinnostavilta, ja uskon, että voisi toimia ihollani. Eikä opiskelijana ole varaa panostaa ihonhoitoon, joten tyydyn vain ihastelemaan kaikkia ihania purkkeja kaupan hyllyillä.😅

    • Miia Johansson

      Voi kiitos 😍 ja ymmärrän! Opiskelijana olis muutenkin aika riski ostaa ylläriboksi.

  • Liinu

    En tilannut boksia, mutta tuossa on useampi kiinnostava tuote ja saatan ostaa sitten kokeiluun kun nykyiset lopuillaan 🙂 Etenkin kasvovesi ja buusteri kiinnostaa. Laponielta käytössä niiden kasvovoide, ihana. Menee talvellakin jos lisään öljyn perään. Putsarin oon aatellu ostaa kans testiin, mutta toi tuubipakkaus vaikuttaa vaan epäkäytännölliseltä.

    • Miia Johansson

      Heippa Liinu! 🙂 Joo, kantsii testaa. Nii tietty, jos haluaa pitää tuubia pystyssä, niin tuo ei onnistu.

  • Ellu

    Onpas ihana sisältö boksissa, olisi ollut ihan minun makuuni! En itse yrittänyt tilata boksia, koska tällaiset ylläriboksit ovat liian iso riski mm. hajusteyliherkkyyden takia. Tästä boksista olisin kuitenkin luultavasti pystynyt käyttämään kaikkia tuotteita paitsi kasvovettä, koska se sisältää potassium sorbatea jolle olen herkistynyt. Muuten sekin vaikuttaisi oikein hyvältä tuotteelta. Boksissa on itse asiassa kaksi suosikkituotettani (puhdistusmaito ja puuteri) ja tuo huulivoidekin minulta löytyy tällä hetkellä ja olen tykännyt. Yksi juttu mitä tällaisissa bokseissa pelkään on itselle täysin turhat tuotteet, jotka jäisi käyttämättä. Näitä olisi esimerkiksi kaikki siveltimet, koska omistan jo ne mitä tarvitsen. Tai joku erikoisempi meikkituote, jota en koe tarvitsevani, kuten kasvojen primer tai setting spray. Tosi hyvä että tässä boksissa on pysytty perusasioissa ja toteutettu ne laadukkaasti! 😊

    • Miia Johansson

      Joo mä niin ymmärrän varsinkin, jos on herkkyyksiä, niin boksit on ihan ehdoton ei. 🙂 Ja siis jos ikinä teen boksia uudelleen, niin siellä ei tulla näkemään primeria tai setting sprayta, koska en käytä niitä itse. 🙂

  • Jennaleea

    Boksi oli niin nappi!! Onneksi kerkesin ostamaan omani. Siis niin täydellisesti ajateltu koko kauneusrutiini A:sta Ö:hön! Olen ihan fiiliksissä ja tykkään kaikista tuotteista. Kiitos. 🙂

    • Miia Johansson

      Ihan superia kuulla 🙂

  • Hanna

    Tykkäsin paljon boxista, kasvovettä en ole vielä testannut. Peitevoiteen joudun ehkä lahjoittamaan eteenpäin, kun se sai silmät vuotamaan ja kirvelee jonkin verran. Voi ku tietäis, mikä ainesosa sen tekee. Mulla tulee herkästi ihottumaa silmäluomiin ja suun ympärille 😔

    • Miia Johansson

      Voi ei.. voisko sulla olla POD? Eli suunympärysihottuma, joka voi olla myös silmien ympärillä. 😔

      • Hanna

        Niin olen vähän ajatellu, ku selkeästi ärtyy vähän kaikesta. Tuo laponie ilmeisesti siihen loistava puhdistustuote 🥰

      • Hanna

        Niin olen vähän ajatellutkin, kun niin herkästi ärtyy vähän kaikesta. Tuo laponien puhdistusmaito on siihen ilmeisesti tosi hyvä🥰

        • Miia Johansson

          Joo Laponien tuotteet on muutenkin tosi hyviä, jos iho on herkkä. 🙂

  • Ride

    Olipas tosi kiva boxi, mäkään en tilannut, nyt vaan ihailen muitten mukana. Tää oli mulle vähän ikkunashoppailua, odottaa muiden mukana mitä boxissa olikaan.

    Mä olen yhä enemmän alkanut tekemään itse lähes kaiken kosmetiikan. Ei se nyt ole mitään rakettitiedettä (mutta joo, mulla on vähän perus kemian opintoja taustalla).

    Mulla on just loppumassa toi Laponien puhdistusmaito, se on ollut tosi hyvä tuote, ja sitä olen muutamalle työkaverillekin suositellut, koska hintalaatu suhteeltaan sehän on ihan mieletön. Sen korvaajan teen itse, mulla on DIY resepti suunniteltuna, toteutus vielä puuttuu.

    Samoin toi pure beauty:n boosteri mulla just loppui, sen tilalle tilasin jotain muuta, seerumeita en viitsi itse tehdä: en halua tilata niihin tarvittavia tehoaineita. Ja mun kuiva +50 v nassu kyllä hyötyy erikoistuotteista, onneksi mun iho ei ole herkkä eikä reagoi yleensä mihinkään.

    • Miia Johansson

      No niin hienoa! 😍 Mä oon siis myös opiskellut kosmetiikkatuotteiden formulointia. Kannattaa olla vaan tarkka säilymisestä, kun tekee itse kosmetiikkaa. Mutta nämäkin on tietty varmaan sulle tuttuja juttuja. 😊

      • Ride

        Hei ja kiitos kommentista. Mä olen työssä elintarviketeollisuudessa. Joten hygienia ja desinfiointi on mulle päivittäistä arkea.

        Ennen kuin tein ensimmäistäkään käsirasvaa ( vedetön öljy-vaha seos), olin hankkinut pari kirjaa ja tutkaillut nettiä, yhteensä yli puoli vuotta. HeleNatur on paras suomalainen sivu. Sitä mä luen edelleen ja kertaan lukemaani.

        Tarkkuusvaaka ja lämpömittari olivat ensimmäiset tarvike hankinnat. Millilitramitta kun ei riitä säilöntäaineet mittaukseen. Eikä kyllä emulgaattorinkaan.

        Hirvittää kyllä monilla suosituilla nettisivuilla kommentit: ” mulla on säilynyt vettä sisältävä tuote hyvänä huoneenlämmössä puoli vuotta”. Kuinkakohan moni uskoo, valitettavasti.

        • Miia Johansson

          Aivan! No ihana kuulla. 🙂 Sä osaat sitten homman. <3

  • Päivikki

    Tosi kivat tuotteet🤩 Ja wauu, mikä hinta-laatu + määrä-suhde! Harmittaa hiukan, että en ehtinyt saada omaa. Tilaan ainakin huulivoiteen ja käsisaippuan. Korenton puuterista olisi kiva kuulla käyttäjien kommentteja, onko se tehokkaampi kiillon hillitsijä kuin muut (mulla käytössä Laura Mercier)? Peitevoiteen sävy on haaste, mulla boksin tuotteesta C2.10 ja tuntuu hiukan liian vaalealta.

    • Miia Johansson

      Heippa Päivikki! 🙂 Jos sävy 2.10C on hiukan liian vaalea, niin siitä seuraava olisi 3.15C. Mun mielestä Korento on huomasti parempi kuin Laura Mercier, vaikka Laura onkin mun vanha puuterilemppari. Mutta Korennon puuteri huomattavasti ihoystävällisempi.

      • Päivikki

        Oukkei – kiitos vastauksesta! Myös Korento ja uusi sävy peitevoiteestä lähtevät tilaukseen.

  • Lotta

    Nyyh kyllä harmittaa et missasin tämän boksin!

  • Veera

    Moikka Miia!

    Katsoin eilen Ig stoorista iltarutiinisi kauneusboxin tuotteista. Ja aloin siinä samalla lisäilemään kaikki mahdolliset tuotteet ostoskoriin, mutta jäin miettimään loppusummaa. Olen kyllä valmis panostamaan ihonhoitooni, mutta uudet tuotteet tietenkin aina vähän epäilyttää sopiiko juuri minulle.

    Onko sinulla vinkkiä mitä ehdottomasti kannattaa tilata. Ihoni on sekaiho; atopiaa ja ihonsisäisiä finnejä -yleensä leuan alueella. Myös glow kasvoilta puuttuu. 💎

    Ihonhoitoni tuskin on mistään kotoisin 😅 Lumenen puhdistusmaito – novexpert kasvovesi ja clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator kasvovoide. Aamuisin huuhtaisen kasvot vain vedellä. Käytin aikaisemmin myös Lumenen kasvoöljyä ja acon seerumia, mutta en koe kyseisten tuotteiden sopivan minulle.

    Jos osaat näillä spekseillä suositella minulle jotkut täsmätuotteet, mitä raaskisi kokeilla niin olisin todella kiitollinen. ♥️

    • Miia Johansson

      Heippa Veera! 🙂 Mä käyttäisin sinuna ensin vanhat pois ja sitten sitä mukaa mitä loppuu ostaisin uusia. 🙂 Sun iho kuulostaa kovasti samanlaiselta mitä mulla oli ennen. Lähtisin ensin vaihtamaan putsarin. Jos meikkaat paljon, niin balmi- tai öljyputsari. Jos taas meikkaat vähemmän niin puhdistusmaito.

      Lähtisin liikkeelle tästä postauksesta. Nämä tuotteet sopii niin atoopikolle kuin sekaihollekin.
      https://miiajohansson.com/2021/04/matka-hyvaan-ihoon-miten-onnistuin/

  • Päivi

    Olin hieman skeptinen tuon Rimita oats hand & body soapin suhteen, että noinkohan vaan auttaa mun kuiviin ja korppuihin käsiin yhtään mitään. Puteli tuli käytettyä käsisaippuana sen enempää asiaan huomiota kiinnittämättä, tuoksuun oli aluksi hieman totuttelua. Nyt kun se loppui ja ostin kaupasta sen “perus palmoliven” niin meni noin viikko ja mun kädet on aivan järkyttävän kuivat! En siis ollut edes huomannut, että tuo oikeasti auttoi siihen, ettei käsiä tarvitse rasvata niin usein. Nyt lähti heti pari purkkia tilaukseen 🙂

    Boksin kasvovesi ja hydra booster olivat myös loistavia tuotteita! 🙂 Osa tuotteista odottaa vielä testaamista, mutta tähän mennessä voin jo sanoa, että kannatti todellakin ostaa tämä boksi.

    • Miia Johansson

      Oi ihanaa kuulla, että oot tykännyt! 🙂 Mä huomasin saman nyt kun pesin piiitkästä aikaa normisaippualla käsiä reissussa. Ai kauhee mihin kuntoon meni jo yhdessä päivässä. 🙁 Hellävarainen pesu on kyllä ihonhoidossa se kaikista tärkein kasvoja myöten. 🙂

  • Soffi

    Moi Miia.
    Mä olen sairastellut tässä nyt reilun puoli vuotta ja ihonhoitorutiinit jääneet lähes kokonaan. Nyt yhtäkkiä hokasin, että mulla on tämä sun boksi lähes täysin korkkaamattomana kaapin perällä. 😯
    Kysymys kuuluukin, että kauanko tällaiset tuotteet pysyy hyvänä avaamattomina? Sekin kiinnostaa, että kauanko ne on käypää tavaraa avattuna?

    • Miia Johansson

      Heippa Soffi! Toivottavasti voit jo paremmin. <3 Varmasti ovat vielä käyttökelpoisia. Tuotteessa on aina sellainen pieni purkin kuva, jossa näkyy kuukausimäärä kuinka pitkään tuote säilyy avattuna. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram