MIELETTÖMÄN HYVÄ KOSMETIIKKATUOTE x3

18.09.2021

 

*Sisältää mainoslinkin.

Ajattelin valita kaikesta omistamastani kosmetiikasta kolme tuotetta, joista tykkään tällä hetkellä todella paljon.

Tehtävä ei ollut helppo, koska melkein jokaiselle tuotteelle on aina jokin korvaava tuote. Näistä kolmesta tosin nautin tällä hetkellä niin paljon, että muut sen kategorian tuotteet ovat jääneet näiden varjoon.

PUUTERI, JOKA PITÄÄ RASVAISUUDEN POISSA

Tämä suomalainen *Korento Cosmetics puuteri sisältää yhtä ainoaa raaka-ainetta ja se on luomuriisi!

Olen aina ollut sitä mieltä, että vain omalle ihotyypille valituilla ihonhoitotuotteilla sekä oikealla meikkivoiteella voi ihon pitää mattaisena koko päivän. Olen edelleen tätä mieltä, mutta tämä puuteri todellakin auttaa omalta osaltaan pitämään rasvoittumisen kurissa. Sävy on väritön ja sopii siksi kaikille kesät ja talvet.

Siveltimenä tykkään käyttää: *Real Techniques Setting Brush

HUOM! Paketointi tuotteessa on uusi ja itselläni kuvassa vanhempi versio. 

HEHKUA, JOTA ON VAIKEA PÄIHITTÄÄ

Tämä *Hurraw! Aura Balm hohdetuote on ollut suosikkini jo pitkään. Sävy Pearl sopii monelle ihonsävylle ja levittäminenkin on helppoa ihan vaan sormin.

Tällaisella tuotteella iholle saa kuulautta ihotyypistä ja iästä huolimatta, sillä tässä ei ole glitteriä ja iho näyttää enemmänkin kuulaan lasiselta. Lasi-iho on ollut jo hetken kova hitti ja tällä tuotteella sellaisen saa aikaan.

TÄSSÄ postaus siitä mihin kohtaan hohdetuote sekä puuteri laitetaan, jotta ihosta saa oikeista kohdista kuulaan ja oikeista kohdista matan. 

RIPSIVÄRI, JOLLA SAA RIPSISTÄ KAIKEN POTENTIAALIN ESIIN

Tästä *Jeffree Star ripsiväristä olen puhunut jo pitkään. Samoin se on ollut käytössäni pitkään eli koko kesän. Pitkäaikaisessa käytössä ripsareissa näkee aina sen mikä tuote on oikeasti huippu ja mikä ihan ok.

Kyse on siis lämpimällä vedellä lähtevästä “tuubi-ripsarista” eli tämä lähtee tuubeina tai palasina pois. Se tarkoittaa sitä, että hiki tai ihon rasvaisuus ei sotke sitä luomille.

Usean kuukauden käytössä tämä ripsiväri ei ole kuivahtanut ja se toimii edelleen loistavasti erotellen ripset kauniisti. Lisäksi se tuo jokaisen ripsen ihan kärkeen asti kunnolla esiin, johon ihan jokainen ripsiväri ei pysty. Jokaisen euron arvoinen sanon minä.

Ootteko te kokeilleet näistä kolmesta jotakin tuotetta? Mitä mieltä olette? 

  • Minna

    Moikka! Pitääkö tuo mainitsemasi ripsari taivutukset hyvin? Itsellä tästä on tullut “todellinen ongelma” kun ripset ei pysy kaarevina millään.

    • Miia Johansson

      Heippa Minna! 😊 Se riippuu niin paljon ripsistä. Mä tarviin aina vähän vedenkestävää tyveen, jotta taivutuspysyy, mutta moni ei tarvitse.

      Jos siis ripset ei pysy millään taivutettuina, niin kannattaa käyttää vedenkestävää ripsaria tai laittaa sitä ainakin ihan tyveen pitämään taivutuksen.

      • Annukka

        Heippa! Millä sä putsaat vedenkestävän ripsarin pois? Mulla ois sellanen hyvä, ei mikään öky kallis, hakusessa 🙂

  • Elina

    Osaankohan muotoilla kysymyksen oikein😁… Viekö tuo Korennon puuteri tavallaan peitevoiteelta peiton? Huomasin tämän efektin kun käytin suosikki peitevoidetta maybellinea ja levitin vastaavanlaista puuteria silmänalusille. Tuntui, etten ollut levittänyt mitään peittoa silmänalusille. Vai olisiko tässä tapauksessa pitänyt olla neutraloija peitevoiteen alla. Haluaisin niin löytää mercier puuterin tilalle jonkun luonnollisemman vaihtoehdon 😊 kiitos vastauksestasi!

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 😊 Korennon puuteri on siis väritön ja ei kyllä vie peitevoidetta mitenkään pois. 😃 En kyllä nyt osaa oikein sanoa mitä sulla on tapahtunut. Tämä puuteri siis vaan kiinnittää ja vie kiillon pois. 😊

  • Terhi

    Moi! Kuinka poistat Jeffreen ripsarin? Käytät usein balmimaista putsaria, hierotko sillä ensin ja sit vedellä? Vai pelkästään vedellä? Mikä olis paras vaihtoehto? 😄

    • Miia Johansson

      Aa joo.. ihan normisti pesen kasvot. Viimeiset rippeet lähtee sitten ripsistä, kun huuhtelee balmin pois vedellä. 😊

  • Maritta

    Minulla on tuo Korennon puuteri ollut melkein vuoden ja hyvä on tuote. Rasvaisen ihon kiilto-ongelma on tipotiessään tämän kanssa. RT siveltimen 402 kanssa hyvä pari

  • Eve

    Käytätkö Miia vielä joskus The Balm sarjan meikkejä joista osasta aikonaan tykkäsit?

    • Miia Johansson

      Heippa Eve! 🙂 Aa joo.. ne on jotenkin jääneet kokonaan ja väistyneet muiden tieltä. Oon myös antanut eteenpäin, ettei mene vanhaksi. 🙁 Mutta muistelen, että kivoja luomivärejä ja nestemäisiä huulipunia kyllä.

  • Jelena

    Kokemusta Jeffrey Star ripsiväristä ja ei toimi itselläni mitenkään päin, lähtee luiskina pois päivän aikana, mutta tulipa kokeiltua. Olen poistanut juoksevalla lämpimällävedellä jolloin ripsiväri menee viemäriin, mietin että miten se vaikuttaa veteen/ luontoon?

    • Miia Johansson

      Heippa Jelena! 🙁 No onpas kökköä. Ja siis ihan totta. Tässä meikissä on muistaakseni mikromuovia, kuten hyvin monessa kosmetiikkatuotteessa. Luotan, että hippuset on sen verran pitkiä, että vedenpuhdistamolla jää kiinni. Muutenhan välttelen näitä raaka-aineita esim ihonhoidossa, koska siellä ne nyt on ihan turhia. 38 ripsaria ei vana pysty vissiin tekemään ilman. Voin olla tosin täysin väärässä. Mutta hyvä huomia Jelena! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram