AURINKOTUOTTEITA KESÄÄN – TWISTBE UNBOXING

24.05.2021

Noin kuukausi sitten tuli myyntiin aivan mielettömän hieno Twistbe ylläriboksi. Sain nähdä tuotteet etukäteen ja siksi osasinkin boksia teille suositella. Jokainen boksin ostaja sai käsiinsä upeita tuotteita kesää ajatellen ja tietenkin vielä todella edullisesti. Tällaista kauneusboksia ei ole vähään aikaan nähty! Itselleni melkein kaikki tuotteet olivat uusia tuttavuuksia.

Moni on pyydellyt boksin unboxausta eli tuotteiden esittelyä ja tässäpä se olkaa hyvät. Ihanuuksia kesään!

TROOPPISEN HUUMAAVA UUTUUS

*Leahlani Pua Lei Coco Infusion Kula vartaloöljystä tuli heti uusi suosikkini. Se on nopea levittää, tuo iholle upean hehkun ja on todella riittoisa. Lisäksi kesäinen tuoksu on niin upea. Kyseessä on uutuustuote ja hinta 34,90€. Ainoa huono puoli on se, että meillä taitaa kotona olla melko viileä, sillä öljy menee kiinteäksi todella helposti ja joudun pitämään sitä vähän väliä kuumassa vedessä, jotta tuotteesta tulee taas nestemäinen.

Itse olen Leahlanin tuotteiden fani ja kirjoitinkin viime viikolla postauksen näistä uutuuksista. Postaukseen pääset TÄSTÄ.

LEMPPARI AURINKOVOIDE VARTALOLLE

*Alga Maris SPF30 (26,90€) on ainakin tähän mennessä lempparein fysikaalinen aurinkovoide vartalolle. Olen aloittelemassa jättimäistä aurinkovoiteiden testausta niin katsotaan löytyykö vielä parempaa kuin tämä.

Fysikaalisissa aurinkosuojissa voi olla se ongelma, että voide levittyy iholle valkoisena kerroksena. Jokainen näinkin korkean suojakertoimen omaava voide on melko valkoista, mutta levittyessään iholle valkoista kerrosta ei tässä Alga Mariksessa näy.

Tuoksu voiteessa on kesäisen trooppinen ja koostumus melko nestemäinen ja hyvin levittyvä. Kannattaa suihkutella lähellä ihoa, ettei voidetta roisku joka puolelle ja mene hukkaan.

NUORUUDEN LÄHDE?

*Pure=Beauty Youthbooster seerumi (28,90€) lähti vasta pari päivää sitten testiin, kun edellinen seerumi loppui. Se on todella mielenkiintoinen tuote ehkäisemään UV-säteiden aiheuttamia haittoja iholla. Tämä seerumi tukee ihon toimintaa kesällä vahvalla pohjolan antioksidantilla eli ruusujuuriuutteella. Fermentoidun riisiveden ja ruusuveden kanssa tämä on loistava anti-age sekoitus.

Mitään valtavaa eroa tuskin ainakaan heti huomaa, mutta tuote on loistava kaikissa ääriolosuhteissa. Auttaa myös pintakuivuuteen, jota auringossa oleilu voi aiheuttaa.

AURINKOVOIDE KAIKILLE KASVOILLE

Twistbe boksin mukana tuli myös *Dhyvanan SPF30 aurinkovoide kasvoille, joka sopii kaikille ihotyypeille. Usein fysikaaliset sävytetyt aurinkovoiteet ovat sävyltään punaiseen taittavia, mutta boksin mukana tuli Twistben toiveesta kehitetty keltaiseen taittava sävy Golden Beige juuri tätä boksia varten ja voidetta on nyt jäljellä rajoitettu määrä erikseen ostettavaksi.

Sävymuutoksen myötä tässä on aikalailla täydellinen aurinkovoide kasvoille. Hinta on 24,90€.

AURINKOVOIDE POIS TEHOKKAASTI

Fysikaalinen aurinkosuojan poistamiseen kannattaa käyttää jotakin öljypohjaista tuotetta, koska muuten poistaminen voi olla hankalaa. Boksin mukana tuli matkakokoinen *Dr. Bonnerin nestemäinen laventelisaippua (5,50€), joka puhdistaan ihon hellävaraisesti. Itse en ole niin suuri saippuoiden fani edes vartalolle, koska suihkussa ollessa ihosta tulee niin natisevan puhdas. Yllättävää kyllä, niin tämän saippuan jälkeen ihoa ei kuitenkaan kiristele ja se ei jää inhottavan tuntuiseksi. Eli siis todellakin toimiva putsari poistamaan aurinkovoiteet vartalolta.

Tällä voi pestä myös mökillä tiskit tai puhdistaa melkein mitä vaan.

KONJAC-SIENI TEHOSTAMAAN PUHDISTUSTA

Myös kasvoilta aurinkovoiteet lähtevät parhaiten pois öljypohjaisilla tuotteilla ja puhdistusta tehostamaan on *konjac-sieni aivan loistava (hinta 12,90€). Myös iholle, jolle tulee helposti epäpuhtauksia on tällainen sieni loistava kumppani esimerkiksi boksissa tulleen testerin *Flow Cosmetics Balm to Milk putsarin kanssa.

P.S. Nopealla laskutoimituskella boksin tuotteiden arvoksi tuli 134€ ja boksi maksoi 69€. Eli 65€ säästöä. Lisäksi mukana tuli pari tuotenäytettä. 

  • Elina

    Voih! Olisi sittenkin pitänyt tuo Dhyvanan sävytetty aurinkosuoja hankkia! Alga mariksen sävyttävä aurinkosuoja tuntuu olevan melko tuhdin tuntuinen pienelläkin määrällä. Mitä pohjustusta kannattaisi käyttää tämän suojan kanssa? Tai koetko, että aurinkosuoja riittää korvaamaan kasvovoiteen 🤔 Pintakuivainen sekaiho kiittää vastauksestasi 😁

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 Kannattaa kokeilla mikä kosteus riittää just sun iholle. Hyvinkin voi käyttää myös tätä kosteusvoiteen sijasta. Pintakuivuuteen auttaa vesikosteustus eli kosteuttava kasvovesi ja mahdollisesti lisänä seerumi.

      • Elina

        Pintakuivuus ei malta hellittää vaikka onkin hyvät aineet ja hellät putsarit käytössä 😔 hormonitoiminta sekaisin, mutta ihoni on kuitenkin paremmin hallinnassa verrattuna siihen mitä ennen kiitos sinun neuvojesi! ❤️

        • Miia Johansson

          Joo ihonhoito on vaan se jäävuoren huippu ikävä kyllä. Pintakuivuuteen vaikuttaa myös todella paljon kaikki muu. 🙁

  • Katja

    Aikaisempaan postaukseen liittyen.. Miksi Hyntin aurinkovoide ei ole päässyt suosikeihisi, vaikka valitsit se parhaaksi aurinkosuojaksi kasvoille? Hintaa on vaikea pitää esteenä, jokainenhan itse määrittelee mikä on kallis tai varsinkin liian kallis. Ei voi välttyä ajatukselta, että syynä on se, ettei sitä saa Twistbeltä.

    • Miia Johansson

      Heippa Katja! 🙂 En ole vielä kerinnyt lisäämään tuotetta suosikkeihini. Sieltä puuttuu vielä monta muutakin suosikkia kuin Hynt.

      Ja Twistbe on kyllä mun lemppari ihonhoidon kauppa, mutta se ei ole syy miksi en lisäisi muista kaupoista suosikkeja. Olisi mielenkiintoista tietää, että mistä johtuu tämä ajatuksesi?

  • Hanski79

    Tulin toiveikkaana kurkkimaan aurinkosuojavinkkejä, mutta olivatkin vain spf30. 😕
    Vähiten huonon fysikaalisen spf50 suojan metsästys siis jatkukoon. 🤞🍀

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Kuten tuossa kirjoittelin, niin oon tekemässä suurta aurinkovoidepostausta. Tulossa siis on. 😊

  • Anniina

    Se saippua oli mun mielestä just “natisevan puhdas” tuote mutta kaikki tulee käyttöön😊

  • Riina

    Moi! Mikä tuossa uusimmassa ig-videossasi oli Macin uudistuneen f&b meikkivoiteen sävy? Vastaako sävyt mielestäsi vanhan f&b sävyjä?

    • Miia Johansson

      Heippa Riina! 🙂 Mulla on C2, kun käytän itseruskettavaa. Tuntui ehkä hitusen vaaleammalta kuin aikaisemman tuotteen C2, mutta en oo verrannut vielä keskenään. Pakko sanoa, että täysin erilainen tuote tämä uusi ja mielestäni paljon parempi ainakin omaan käyttöön. Veikkaan, että meikkitaiteilijat, jotka haluaa kiiltävää ihoa, niin ei välttämättä niin arvosta tätä muutosta.

  • Piitsu

    Hei, minulla on todella rasvainen iho ja kärsin siitä päivittäin. Tilasin nyt tuotteita joita olet suosittellut rasvaiselle iholle. Farfalla Kasvovesi taikapähkinä 75ml, Fiini Naturally Puhdistusbalmi Mustaherukka 156ml,Olivia Klein Hydra Lotion hoitoemulsio 50ml. Kannattaako minun iltaisin käyttää puhdistusbalmia ja aamulla vain kasvovettä? Suosittelit myös pelkkää vesipesua eli miten kannattaa toimia. Olisin tilannut myös seerumin mitä suosittelit mutta se oli loppunut. Unohdin myös konjac-sienen. Mikä sieni olisi hyvä extra rasvaiselle iholle. Olen jättänyt melkein kokonaan pois kosteusvoiteen koska rasvaisuus näkyy jo puolen tunnin päästä siitä kun olen meikannut. Käytän yleensä värivoidetta ja poskipunaa ja kulmat laitan mutta harvoin muuta meikkiä.

    • Miia Johansson

      Heippa Piitsu! 🙂 Aamulla riittää pelkkä vesipesu. Päälle kasvoveden suihkuttelu ja kun kasvot on vielä hieman kosteat, niin kosteusvoide. Eli kasvovesi on tosiaan suihkuteltava ja sitä ei käytetä pumpulin kautta. Uskon, että yllätyt kuinka hyvä vesipesu on aamuisin, vaikka se voi alkuun tuntua oudolta. Ja voi myös tuntua siltä ettei se riittäisi.

      Mitä tuotteita sulla on ollut aikaisemmin käytössä?

      Esim. musta Charcoal konjac-sieni voi olla hyvä tai kaikille ihotyypeille sopiva valkoinen.

      • Piitau

        Laitan s-postilla lisätietoa.

        • Miia Johansson

          Heippa Piitau! 🙂 Mulla on valitettavasti sähköposti aivan jumissa. Vaistailen täällä blogin puolella, kun näistä hyötyy samalla moni muukin. <3

  • Mara

    Ylistys ja kysymys! (ei liity postaukseen)

    Saarnaat aina asiasta, mutta vasta kaksi viikkoa sitten luovuin vaahtoputsarista (selvästi luki hellävarainen ja mieto) ja siirryin tuplapuhdistukseen balmin ja maidon voimin. Sinne hävisi kuivuus! 😀 Ihoni tulee toki aina olemaan kuiva ja herkkä mutta eipäs hilseile enää.
    Käytössä on myös suosittelemasi kasvovesi ja öljy! Aina välillä laitan toista öljyä(Bio-Oil) ja marketin kasvovoidetta. (Lumene herkälle iholle) mutta olen oppinut pärjäämään vähemmällä JA eri tuotteilla. Ja kiitos kuuluu Sinulle. Vain ja ainoastaan sinulle.

    Ihan vielä ei ole iho täysin balanssissa, välillä otsa tykkää puskea ylimääräistä öljyä ja välillä tuntuu kiristävän mutta pikkuhiljaa hyvää tulee. Vai? Tässä on se mun kysymys – onko kaksi viikkoa liian lyhyt aika? Vai kertooko satunnainen rasvaisuus ja otsan kireys että jokun tuote ei oikein mätsää?

    Kiitos kun jaksat kirjoittaa näistä aiheista. <3

    • Miia Johansson

      Heippa Mara! 🙂 Ihana mieletöntä kuulla! Eli mun saarnauksen toisto kannattaa! <3 Joo totta, että pikkuhiljaa hyvä tulee. Tuo itsan rasvaisuus ja kiristely kuulostaisi pintakuivuudelta, eli ihosi tarvitsee lisää vesikosteutusta. Onko sulla mikä kasvovesi käytössä? 🙂

      • Mara

        Kyllä saanaaminen kannattaa! 🙂
        Käytössä on Pure Beauty Birch Sap Mist (with hyaluronic acid)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram