UUSI IHONHOIDON HUIPPUBRÄNDI SUOMEEN

19.05.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Olen todella harvoin näin innoissani jostakin brändistä, koska rehellisesti sanottuna markkinoille tulee harvoin oikeasti laadukkaita ihonhoidon brändejä. Sitten kun tällaiset ihonhoidon superfoodit saapuu Suomeen, niin on vihdoin tälläkin kosmetiikkanirsoilijalla jotain mitä fiilistellä.

Havaijilaista *Leahlania on aikaisemmin saanut Suomesta, mutta maahantuonti on ollut katkolla jo muutaman vuoden.

LEMPPARI KASVONAAMIOTANI SAA TAAS SUOMESTA

Tässä se nyt on. Oma suosikki kasvonaamio, jota ei ole vähään aikaan saanut Suomesta. Se puhdistaa ja raikastaa ihoa, mutta samalla myös kosteuttaa ja hoitaa. Täydellinen combo!

*Leahlani Mermaid Mask riittää herkälle iholle myös hellävaraiseksi mekaaniseksi kuorinnaksi, koska siinä on mukana pieniä rakeita. Tämän vuoksi olenkin kutsunut tätä kuorinnaksi, joka jättää ihon ravituksi.

Tuote on todella ytyä tavaraa. Itse otan sen purkista teelusikalla. laitan kämmenelle, sekoitan joukkoon pari tippaa vettä ja kädessä on täydellinen hoitava massa kasvoille. Tämä upea sekoitus kasviuutteita ja öljyjä pitää vaan itse kokea. Suosittelen kurkkaamaan herkulliseen INCI-listaan.

Tuote sopii parhaiten seka- ja rasvaiselle iholle.

KUORINTA JA NAAMIO SAMASSA PURKISSA

Vaikka käytän Mermaid Maskia myös kuorintana (ihoni on sen verran herkkä), niin tässä *Leahlani Honey Love kuorintanaamiossa on samassa enstymaattinen kuorinta, hellävarainen raekuorinta sekä ihoa kirkastavia ja puhdistavia ja rauhoittavia raaka-aineita.

Sanoisin, että tämä sopii kuorinnaksi kaikille paitsi todella herkästi reagoiville ihotyypeille. Erityisen hyvä helposti tukkeutuvalle iholle.

LUXUS KASVOÖLJY, JOSSA ON TAIVAALLINEN TUOKSU

Tämä *Leahlani Mahina Elixir on varmasti yksi kalleimmista tuotteista, joita olen koskaan suositellut. 74,90 euron arvoinen puteli on loistava ikääntyvälle iholle eli todellinen ryppyöljy. Se sisältää luxuskattauksen upeita ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäiseviä kasviöljyjä, kuten marula-, moringa-, chiasiemen- ja viikunakaktuksen siemenöljyä. Lisänä on myös koentsyymi Q10:ä, joka edistää ihon kollageenituotantoa ja silottaa pieniä juonteita.

Tuoksu tässä öljyssä on niin herkullisen taivaallinen, että annan itselleni joka ilta kunnon tuoksukylvyn. Kuten kuvasta huomaa, tuote on ollut ahkerassa käytössä heti kun sain tämän testiin.

Kannattaa tutustua myös *muihin Leahlanin tuotteisiin. Esimerkiksi nopeasti imeytyvä *Aloha Ambrosia Elixir kasvoöljy on loistava myös meikin alle ja sitä voi käyttää siis aamuin illoin. Eli tällä saa iholle hehkua, mutta ei rasvaisen näköistä meikkilookkia. Kasvoöljyt ovat hehkuvan ihon perusta sen jälkeen, kun ihonhoito on muuten kunnossa.

  • Katariina

    Kuka tätä sarjaa tuo maahan nykyään?

    • Miia Johansson

      Heippa Katariina! 🙂 Virallista maahantuojaa ei ole, mutta Twistbe tilaa itse suoraan Leahlanilta omaan kauppaansa.

  • Tiia

    Ah, tuo Mahina Elixir houkuttelee suuresti, vaikkei itsellä vielä ikääntyvä iho olekaan. 😍

    • Miia Johansson

      Se on kyllä mieletön. <3 Sitten jos ikääntyvän ihon merkkejä alkaa näkymään niin tiedät minkä öljyn puoleen kääntyä. 😀

  • Ina

    aah, mikä luomiväri❤️

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 tästä on tulossa juttua. 😃

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram