TWISTBEN UPEA KAUNEUSBOKSI – MYYNTIIN TIISTAINA

12.04.2021

 

*Sisältää mainoslinkin.

Jos rakastat kosmetiikan ylläribokseja tai jäit kenties pari vuotta sitten ilman, kun myynnissä oli mun nimeä kantava kauneusboksi, niin nyt sulla on mahdollisuus ostaa itsellesi aivan *mieletön kosmetiikkaboksi!

Sain nähdä kosmetiikkaboksin tuotteet etukäteen ja voin sanoa, että on kyllä jokaisen sentin arvoinen. Tuotteet sopii kaikille.

MISTÄ ON KYSE?

  • Boksi on lemppari ihonhoitokauppani *Twistben oma boksi.
  • Boksin teema on ihon suojaaminen auringolta sekä ihon rauhoittaminen ja hoitaminen auringonoton jälkeen.
  • Mukana on 5 täysikokoista tuotetta ja muutama muu pienempi juttu.
  • Tämä voisi melkein olla itse julkaisemani boksi, koska tykkään boksin sisällöstä niin paljon.
  • Sain luvan paljastaa, että boksissa on mukana myös yksi brändi, jota oon odottanut Suomeen jo pitkään. 
  • Saat lisäksi pääsyn boxia varten kuvattuihin videotutoriaaleihin, joiden avulla saat kaiken irti uusista tuotteistasi.

ALEKOODI LUKIJOILLENI

Boksi toimii hieman erilailla kuin tavallisesti ollaan totuttu. Sen normihinta on nimittäin tuotteiden yhteenlaskettu hinta eli 133,10€. Alekoodilla MIIAJIIBOX boksi maksaa teille 69€.

Pääset ostamaan boksin TÄSTÄ linkistä. Uusi boksi tulee siis esille vasta sen tullessa myyntiin tiistai aamulla.

Boksi tulee myyntiin 13.4.2021 klo 09.00 ja kannattaa olla heti kärppänä ostelemassa, jos tämän haluaa. Veikkaan, että boksit myydään nopeasti loppuun.

  • Maria

    Hei! Eikö sulla ole enää pidennyksiä vai onko vanhoja kuvia? Ja ellei ole niin kiinnostaa kuulla että miksei 🙂 siis koitko jotenkin huonona.

    Kaunis olet pidennyksillä tai ilman. Mielestäni sulle sopii paremmin tää särmäpolkka. Voi kun uskaltais itsekin leikata. Nimim. 20v tylsä lapaluille ulottuva letti 😁 Nyt olis kyllä korona-aikana hyvä rohkaistua kokeilemaan jotain uutta, kun kukaan ei näe.

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Tän lookin tein IG-stooreissa viime perjantaina eli on tämän hetkiset hiukset.

      Viihdyn ehdottomasti paremmin polkassa vaikka pidennyksetkin oli tosi kivat. 😍 Mun rahapussille pidennykset on aika kalliit, joten siinä suurin syy miksi en laittanut uudelleen.

      Ja hei ehdottomasti testaamaan lyhyempää. Kasvaa niin nopeasti kuitenkin. 😃

  • Laura

    Hei! Osaatko sanoa sopiiko boxin kaikki tuotteet raskaana olevalle? 😊

    • Miia Johansson

      Tähän on vaikea vastata sen puolesta, että kaikki raskaana olevat välttelee niin eri asioita. ❤️

  • kukkis

    Sisältää siis myös aurinkovoiteita ….hmmm. Onkohan kaikki kasvoille vai myös vartalolle. Minun kohdallani menee kyllä hukkaan jos yksikin aurinkotuote vartalolle on, nekun ei minulle riitä ja palan aina.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 Valitettavasti sisältöä en voi kertoa, mutta tosiaan tää on sellaisille, jotka tykkää kosmetiikan ylläribokseista.

  • ML

    Hei!

    Olen melko uusi lukijasi, mutta olen hyvin ihastunut blogiisi! Kiitos, kun jaat hyviä vinkkejä sekä rohkeasti olet kirjoittanut myös muistakin aiheista!

    Vinkkiesi perusteella rohkaistuin jättämään aamupuhdistuksen väliin ja tadaa – aiempi ihon voimakas kiiltely ja rasvoittuminen on vähentynyt todella paljon!

    Hankin myös Fiinin kaurapuhdistuksen, tykkään siitä kovasti ja ensimmäistä kertaa elämässäni iho ei kiristele pesun jälkeen ja mielestäni tämä balmipuhdistus on auttanut myös rasvoittumiseen. Vaahtoja tai geelejä en ole voinut koskaan käyttää, mutta myös maitomaisilla putsareilla on jäänyt kiristelyä. Mutta tuosta Fiinin putsarista tulee näppyjä (=finnejä), ei nyt mitään katastrofia, mutta etenkin otsaan tahtoo tulla yksittäisiä finnejä. Kannattaisiko kokeilla Fiinin mustaherukka-versiota (kirjoittelit joskus, ettei mustaherukan ja kauran välillä ole isoa eroa..?.)? Vai mitä tekisin? Konjac-sieni on ollut käytössä tuon Fiinin putsarin kanssa.

    Ihoni on pintakuiva, etenkin t-alue kiiltää ja rasvoittuu tosi helposti, rosaceaa ja kuivuutta poskilla, ikää 35v. Muita tuotteita, joita nyt on käytössä: Flown:n ruusukasvovesi, Flow:n hyaluroniseerumi ja kasvovoiteena Neals Yard Remediesin Daily Rose Daily Moisture-voide.

    • Miia Johansson

      Heippa ML ja tervetuloa mukaan porukkaan! <3 Jipii.. ihan huippua, että pelkkä aamuputsarin jättäminen teki noin suuren eron. Puhdistamisella tosiaan pystyy tekemään ihoon todella suuren muutoksen. Ootko sä kuinka kauan aikaa käyttänyt näitä tuotteita? Iholla voi hetki mennä, että pysyy mukana. 🙂 Ja jos sulla on konjakkisienikin messissä, niin sekin auttaa. Seuraava vaihtoehto on sietten kaksoispuhdistus eli maitomaisen lisääminen ihonhoitorutiiniin. Esim. Laponien maitomainen putsari. 🙂 Sen hyvä työstää ihoon vielä balmiputsarin jälkeen. Ja toki voit testata myös toista Fiinin balmia, mutta en usko, että tämä on kuitenkaan syyllinen. Eihän ihoon ole voinut vaikuttaa mikään muu elämänmuutos, hormonit yms. 🙂 Ne vaikuttaa kuitenkin ihoon enemmän kuin ihonhoito. <3 Ruusufinniin vaikuttaa juuri todella paljon suolistoasiat. Niihin en valitettavasti osaa enempää ottaa kantaa. Kannattaa kysyä aiheesta Twistbeltä, jos tuo sisäinen ihon ravitsemus kiinnostelee. 🙂

  • Tiina

    Korjaus edelliseen, tuli kirjoitusvirhe…

    Hei ! Onko Sinulta Miia tulossa ajantasaista itseruskettava-testiä? Olen 56-vuotias “kalkkilaivan kapteeni” eli ihoni on punahiuksiselle tyypillisen punertavanvalkoinen ja nyt haluaisin löytää hyvän itseruskettajan sekä kasvoille että vartalolle. Muistissa on hirveän pahalta haisevat itseruskettajat 90-luvulla :D, mutta ajattelin, että varmaan nämäkin tuotteet ovat tuosta ajasta kehittyneet.

    • Miia Johansson

      Heippa! 😃 Joo, ovat muuttuneet todella paljon ja tällä hetkellä mulla on käynnistymässä uusien tuotteiden testaus. Eli tulossa on. 😊

  • Tiina

    Loistavaa ja kiitos ! Pidän kovasti rehellisestä tyylistäsi esitellä tuotteita ja olen saanut blogistasi myös paljon hyviä ja toimivia meikkausvinkkejä !

    • Miia Johansson

      Oi ihana kuulla! Kiitos! <3

  • H

    Moikka! Harmi etten kyseistä boksia kerennyt tilata, seuraavaa odotellessa.. 🙂 kysäisen tässä ohimennen kun vielä opiskelen incin lukemista, että mitä mieltä olet acon sun face fluid mattifying spf 50 aurinkovoiteesta? (https://aco.fi/product/sun-face-fluid-mattifying-spf-50?gclid=Cj0KCQjw6-SDBhCMARIsAGbI7UgfSiKXnNR0TxveK0yYicmdXRJMcki45eZPLlVqCH1tK2LsK7wFM2saAkIQEALw_wcB&gclsrc=aw.ds) joudun hyvin vaaleaihoisena käyttämään 50 suojakerrointa ja tämä toimii meikin alle hyvin. Yritän kuitenkin siirtyä fysikaalisiin/luonnon aurinkovoiteisiin ja pohdin onko tämä aco mustalla listalla 😀 madara värjää naaman oranssihtavaksi vaikka sen pitäisi mukautua ihoon ja joissain luonnontuotteissa on kaamea haju.. kiitos taas avustasi! 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 😊 Mulla on itse tulossa postausta kuinka tunnistat kemialliset ja fysikaaliset aurinkovoiteet toisistaan. Aco on kemiallinen, mutta en muista inciä sen tarkemmin. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram