KAIKKIEN AIKOJEN PARHAAT MEIKKIVOITEET X3

18.10.2020

Olen testaillut huiman määrän erilaisia meikkivoiteita ja sanotaanko, että hyviä sellaisia on paljon. Täytyy vaan valita se oikea juuri omalle ihotyypilleen. On kuitenkin niitä tiettyjä meikkivoiteita, joihin palaan aina uudelleen ja uudelleen.

HUOM! Pintakuivalle iholle on aina kaikista vaikein löytää meikkivoide, koska ihon röpelöisyys tulee melkein jokaisen meikkivoiteen kanssa esiin. Tiesithän, että pintakuivuus ei ole ihotyyppi ja siitä pääsee yllättävän helposti eroon, jonka jälkeen meikkikin näyttää kauniimmalta. TÄSSÄ ohjeet pintakuivuuden selättämiseen. 

IHOA HOITAVA JA SÄVYÄ TASOITTAVA

Zuii LUX meikkivoiteet ovat ehdoton valinta sellaisille, jotka ovat saaneet ihonsa kuntoon hyvällä ihonhoidolla. Ja tiedän, että teitä on siellä ruudun toisella puolella paljon! Tällöin on ihanaa tuoda esiin oman ihon kauneus. On myös turha peittää ihon jokaista pientä yksityiskohtaa, koska mielestäni iho näyttää upeammalta, kun antaa ihon näkyä ja meikkivoidetta ei oikeastaan edes näy. Nämä ovat ehdottomasti mielipidejuttuja ja siksi tässä postauksessa on myös muita vaihtoehtoja eri toiveille, tarpeisiin ja tapahtumiin.

Zuii LUX kokoelmassa on kahta eri meikkivoidetta, jotka olen huomannut toimivan seuraavasti: *luminescent sopii kuivalle iholle ja *flawless seka- ja rasvoittuvalle iholle. Molemmat ovat peittävyydeltään kevyitä ja sisältävät huiman määrän ihoa helliviä kasviöljyjä, vahoja ja uutteita. Vaikka Zuii flawless on hieman peittävämpi niin se ei kuitenkaan ole erittäin peittävä, kuten sitä jostain syystä markkinoidaan. Molemmat tasoittavat ihoa todella kauniisti ja kun mukaan lisää peitevoidetta enemmän peittävyyttä tarvitseviin kohtiin, niin iho on oma täydellinen ja raikas itsensä. Näette meikkivoiteen ihollani postauksen ensimmäisessä kuvassa sävyssä Driftwood. Ainoa huono puoli tässä meikkivoiteessa on ollut sen saatavuus. Nyt näyttää taas tietyt sävyt olevan loppu.

SÄVYVALINNAT: Mitä kevyempi meikkivoide, niin sitä enemmän sävy antaa anteeksi ja siksi näissä meikkivoiteissa sävyvalinnat ovatkin extrahelppoja. Vaalean talvi-ihon sävy on dusk, lumikin vaalean sävy ivory ja päivettyneen/ruskettuneen sävy driftwood. Myös todella tummalle iholle löytyy sävyt coconut, sunkissed ja pearl. Levitykseen suosittelen jotain hieman lerpumpaa kabukisivellintä, kuten *It Cosmetics #7.

NIMENSÄ VEROINEN: VIRHEETÖN JA SATIININEN

Tästä meikkivoiteesta olen kirjoittanut postauksen: Ehkä maailman paras meikkivoide? Tämä *Sensai Flawless Satin meikkivoide on tosiaan poikkeuksellisen ihana meikkivoide, joka on myös todella helppo ja nopea levittää. Tämä meikkivoide on keskipeittävä ja tekee nimensä mukaisesti ihosta satiinisen kauniin. Se sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille, mutta aivan rasvaisimmilla ihotyypeillä se ei välttämättä pysy.

Tämä meikkivoide on upea kaiken ikäisillä ihoilla ja aikuisella naisellakin juhlissa upea ohuena kerroksena. ainoa miinuspuoli on sävyvalikoima, sillä tästä meikkivoiteesta löytyy (ainakin vaaleammista sävyistä) ainostaan punaiseen taittavia sävyjä. Näette sävyn 203 kasvoillani yllä olevassa kuvassa.

SÄVYVALINNAT: Vaalein 101 light beige on lumikin vaalealle. 202 ochre beige taas yleisin talvisävy vaalealle ja 203 neutral beige ruskettuneen/päivettyneen sävy.

RASVOITTUVAN IHON UNELMA

Jokainen kauneusalan ammattilainen on varmasti kuullut *Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteesta. Tämä meikkivoide oli itselläni pakissa mukana erityisesti juhlameikkejä varten silloin kun vielä keikkailin. Se sopii nimittäin loistavasti seka- ja rasvaiselle iholle. Itse käytän tätä nimenomaan juhlissa ja olihan tämä kasvoillani myös omissa häissäni, koska tämän meikkivoiteen pysyvyyteen voin luottaa.

Tämä on ehdottomasti postauksen meikkivoiteista peittävin ja tällä peittyy hyvin myös punoittava iho ilman mitään neutraloijia. Vaikka meikkivoide on paksu, niin sen saa kyllä levitettyä ohuena ja lähes huomaamattomana kerroksena. Tekniikkaa kannattaa tosin hioa ja siksi tämän meikkivoiteen kanssa suosittelenkin jotain jämäkämpää kabukisivellintä, kuten *Real Techniques Expert Face -sivellintä.

SÄVYVALINNAT: Vaalealle talvi-iholle todella yleinen sävy oli keikkaillessani *1N2 Ecru, joka on neutraali sävy (ja sopii hyvin monelle), mutta mielestäni taittaa hieman punaiseen. Keltaiseen taittavalla vaalealla iholla kannattaakin valita talvisävyksi *1W2 Sand. Vaalealle päivettyneelle *2W1 Dawn on loistava. Lumikin vaaleille taas 1N0 Porcelain.

Sävyvalinnat tuotteiden kohdalla auttavat valinnoissa, mutta voit käyttää myös Findation.com:ia oikean sävyn löytämiseen. Sinne laitetaan vanhan/vanhat meikkivoiteen sävyt ja saat uudesta meikkivoiteesta itsellesi sopivan sävyn. Tähän ei tietenkään kannatta luottaa 100%, mutta se antaa todella hyvää suuntaa.

P.S. Viimeinen kuva on otettu pari vuotta sitten. Aika huimaa kuinka paljon kulmakarvamuoti on muuttunut parissa vuodessa, koska nyt piirrän huomattavasti paksummat ja karvaisemmat kulmat. Tai voi olla tietenkin, etten aikaisemmin vaan osannut.

  • Anna

    Loppuun viitaten, älä oo niin vaatimaton😘 Kiitos postauksesta!

    • Miia Johansson

      😘

  • Henna

    Tuo Estee Lauder alkoi kiinnostaa. Mietin vain, onko ko. meikkivoiteessa voimakas tuoksu? Olen hajusteyliherkkä ja käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkaa ja hajusteettomia synteettisiä.

    • Miia Johansson

      Ei ole voimakas tuoksu, mutta tietenkin jos oot löytänyt hyvät ja toimivat luonnonkosmetiikan puolelta, niin pysy ihmeessä niissä. 🥰

  • Piitu

    Hei
    Voinko säilyttää meikkivoiteita kylpyhuoneen peilikaapissa? Jos ei niin mikä hyvä paikka. Mikä on meikkivoiteiden keskimääräinen säilyvyys aika jos ei pakkausta ole enää tallessa eikä pullossakaan ole mitään päivämäärää?

    • Miia Johansson

      Riippuu paljon meikkivoiteesta, mutta voit tsekata oman purkin kyljestä säilyvyyden. Pitäisi löytyä sellainen purkin kuva, jossa lukee esim 12m keskellä. Eli se tarkoittaa 12 kuukautta. Itselläni on kyllä kaikki säilynyt pidempään, kun käyttää tuotteita mahdollisimman hygienisesti. Ja tietty pumppu pullo on tähän kaikista paras. Esim Estee Lauderiin saa ostettua erikseen myös pumpun. Sinänsä hassua ettei se ole jo valmiiksi mukana. 😅

      En säilyttäisi meikkejä kosteassa kylppärissä. 😊 Se voi vähentää aina käyttöikää.

  • Eve

    Täytyy testata nuo Zuiin ja Sensain meikkivoiteet, aiemmin ne on jäänyt ajatuksen asteelle mutta nyt täytyy ne viimeinkin ostaa koska uskon että ne tulee käytettyä. Estee Lauder onkin vanha luottotuote myös minulle.

    • Miia Johansson

      Heippa Eve! 🙂 Joo, nää Zuiit on sitten ihan todella erilaisia kuin tuo Estee Lauder. Oikeastaan toistensa vastakohdat. 😀

  • Leena

    Mulla on herkästi tukkeutuva iho, onko tuon zuiin vahat ja öljyt myös tällaiselle iholle käypiä?

    • Miia Johansson

      Heippa Leena! 🙂 Mulla on itselläni myös herkästi tukkeutuva iho ja sopii hyvin. Meidän jokaisen iho on kuitenkin niin erilainen, että on vaikea sanoa varmasti. Tuote sisältää vähän kaakaovoita, joka on ihoa tukkiva ainesosa, mutta sitä on todella niin vähän, että epäilen ettei se tuki ihoa.

  • Staryou

    Kulmakarvamuoti on todella muuttunut parin vuoden takaisesta, ja itseasiassa en tiedä miten kauas menneisyyteen pitäisi mennä että muoti on viimeksi suosinut tuuheita, “karvaisia” kulmakarvoja 😀

    • Miia Johansson

      Joo muuten totta! 😃 Ehkä 80-luvun luonnolliset ja rehottavat on lähinnä, mutta ei nekään olleet niin karvaiset ja ylös päin harjatut. 😬😅

  • Merja

    Zuiin meikkivoiteita näytti ainakin olevan kivijalkaliikkeissä Helsingissä. Just käytiin hakemassa ystävättären janssa Dusk ja Ivory sävyt itsellemme. Kiitos suosituksesta, nää on ollut ihan parhaita meikkivoiteita!

    • Miia Johansson

      Jee 🥰 huippua kuulla!

  • Gunilla

    Meikkivoiteen valinta on niin hankala, että onpa postaus, kiitos ♥️

    • Miia Johansson

      Kiva, jos tästä oli apua. <3

  • Gunilla

    Siis hyvä ja hyödyllinen postaus, anteeksi, jäi lause kesken.

  • Rosa

    Minusta lumenen blur on kaikkein paras! Siinä on kaikki mitä tarvitaan hyvältä meikkivoiteelta ja iso plussa siitä, että on helppo levittää. Tuo Estee lauder on niin paksua, että pitää olla tosi varovainen jotta saa luonnollisen näköisen! Blur on heleä, kevyt mutta antaa peittoa ja halpakin 👌

    • Miia Johansson

      Heippa Rosa! 🙂 Joo, pakko tässä on olla jotain perää, kun niin moni tuosta blurrista tykkää. 😀 Itse en vaan monellakaan testailulla pääse siihen kiinni, mutta tässä sen huomaa kuinka eri jutuista kaikki tykkää. Kaikista tärkeintä on se, että on löytänyt juuuri omalle iholle sopivan meikkivoiteen. 🙂

  • Eija Ratilainen

    Mulla on ainakin puolenkymmentä eri meikkivoidetta. Mutta vieläkään ei oo löytynyt sopivaa. Olen kokeillu Lumenen, Diorin, Lancomen, Cliniquen, Estee Lauderin tuotteita. Oliskohan toi
    Sensain tuote mulle sopiva. Kun pitäs olla peittävä mutta ei liian paksu, tasottava väri kasvoille. 🤔🤩

    • Miia Johansson

      Heippa Eija! 🙂 En osaa kyllä sanoa.. pitäisi tietää sun ihotyypistä tarkemmin. Mutta onhan sulla ihonhoito kunnossa, koska hyvän ihonhoidon kanssa useammat meikkivoiteet istuu nätisti. 🙂

      • Siri

        Millon ois tulossa taas lykon postausta? Olis kiva saada alennuskoodia? 🙂

        • Miia Johansson

          Ihan pian on tulossa 😃

  • Emppu

    Viime keväänä löysin sun blogin kautta tuon Sensain meikkivoiteen. On oĺlut hintansa ja maineensa veroinen. Normaalisti ostan aina eri meikkivoiteen, kun vanha loppuu, mutta nyt en taida heti vaihtaa. Eli kiitos vinkeistä:)

    • Miia Johansson

      Helou Emppu! 🙂 Ihana kuulla, että oot tykänny niin paljon ettei tarvi vaihtaa ja testata taas uutta. <3

  • Annu

    Pakko tulla vinkkaamaan että Sokoksella on ota 3 maksa 2 meikkituotteet tarjouksessa tän viikon ja Zuiin koko sarja on tarjouksessa Ruohonjuuressa, kävin just tänään kattoo meikkivoiteita ja päädyin Zuiin Luminicent Ivoryyn. Kiitos suosituksesta, tää on niin upea tuote!!

    • Miia Johansson

      Ihanaa kuulla, että tykkäsit. 🙂

  • Laura

    Minua kiinnostaa nuo korvikset, mitkä ihanuudet😅

    • Miia Johansson

      Heippa Laura! 🙂 En ole nyt varma kumpia tarkoitat, mutta kimaltelevat tilasin Zalandolta ja siniset on Maanantaimallin.

  • Eerika

    Moikka! Osaatko sanoa, mistä vois johtua Estee Lauder sävyero? 😳 Kävin hakemassa näytteet muutamasta sävystä, jotta pääsen kokeilemaan miten tuote toimii omalla iholla,mikä sävy on sopiva, jottei tule ostettua kallista meikkivoidetta väärässä sävyssä..Nyt kun tilasin meikkivoiteen kotiin, sävyero näytteen ja meikkivoide-pullon kanssa on iso 😬 Voiko liian kauan auki ollu näyte-pullo olla pilalla? Ja näin muuttaa sävyä? Vai mistä tämä voisi johtua.

    • Miia Johansson

      Heippa Eerika! No, voihan kökkö.. nyt en osaa kyllä sanoa mistä voisi johtua. Kannattaa ehdottomasti laittaa viestiä myyjän asiakaspalveluun. 🙂

  • Markit

    Heippa; En ole tuota Sensai meikkivoidetta kokeillut, sillä Sensai Luminous Sheer Foundation on niin hyvä! Joskus sitä suosittelit ja se riittää mainiosti, kun ei peitettävää juurikaan ole.
    Kirjoitat, että pintakuiva iho on röpelöinen? Mitä sillä tarkoitat? Minä kun olen ajatellut, että minulla on pintakuivuutta ( joskus kiristää suihkun jälkeen), mutta ei tämä nassu röpölinen ole. Ja onko normaali iho ongelmaton, kirjoitat sekaihosta, rasvoittuvasta ja pintakuivasta ihosta, mutta et koskaan normaalista ihosta, onko sitä olemassa? Onkohan minulla nyt epänormaali iho 😄? Aina mietin tätä, kun ihon hoidosta kirjoitat. Minulla on kyllä aikuisen naisen iho ja niitä neuvojasi sitten käytän ja suosituksia tutkin. En tunne kuuluvani mihinkään kategoriaan 🤔😪.
    Ja edelliseen postaukseen, aina jaksa lukea uudelleen peitevoiteen jne käytöstä ja paikasta. Aina jotain jää mieleen. Kiitos neuvoista. 🌹

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 🙂 Joo, aikuiselle naiselle tuo sheer on kyllä parempi vaihtoehto etenkin arkikäyttöön. 🙂

      Pintakuiva on sellainen hieman karhean tuntuinen. Vaikea selittää. Siihen jää helposti meikkivoide kiinni ja meikkivoide tulee siis pintakuivalla iholla helposti esiin. 🙂 Aika harvalla joo on normaalia ihoa, mutta kyllähän sitäkin on. Normaali iho ei tosiaan vaadi ihonhoitotuotteilta niin paljon. Oikeastaan vaan sitä ylläpitävää perushoitoa.

  • Tytti

    Moi!
    Mitä luonnonkosmetiikkapuuteria suosittelisit kuivalle iholle joka ei missään nimessä jätä puuteroidun ihon jälkeä?

    • Miia Johansson

      Heippa Tytti! 🙂 Loppujen lopuksi yllättävän harva tekee puuterisen näköisen. Puuteri kannattaa ensin työstää kunnolla siveltimeen ja sitten vasta laittaa iholle todella ohuena kerroksena. Zuii LUX ja Korento on mun mielestä molemmat kivoja. Ja Lauren Brookea oon käyttäny myös tosi paljon. 🙂

  • Merja

    Heippa, voitko vinkata, mikä meikkivoide luonnonkosmetiikan puolella olisi peittäbä kuten Estee Lauder?

    • Miia Johansson

      Heippa Merja! 🙂 No Madaran meikkivoide on varmaan lähin, mutta silti niin erilainen. Pysyvyydeltään ei rasvaisemmalla iholla ole yhtä hyvä kuin Estee Lauder. 🙁

  • Tytsy

    Mul kävi iha sama ku sul et aina käyttänyt peittävii meikkivoiteita. Monta vuotta käytin Kryolani ja Grimasi niit paksui meikkivoiteit ja sit löysin sun blogin joka muutti kaiken! Oon saanu ihoni nii hyvää kuntoo ja nyt käytösä toi Zuiin Flawles. En ikinä olis uskonut et tykästyisi näin kevyeen mutta musta ainakin tosi hyvin peittävään meikkivoiteeseen??? Onkohan mulla joku erilainen levitys tapa tai jottai koska mulle tää Zuii on kyl iha hyvi peittävä kuperoossaan. Laitan alle kasvoveden ja madaran geelimäise voiteen annan imeytyy hyvi ja sit meikkivoide sormin taputellen. No joka tapauksessa kuha ny vaa mieti ku tää toimii näin hyvin ja oon ollut niin tyytyväinen nii oli pakko tul sanoo et Kiitos Miia täst duunist! Pitää kokeilla tota Sensaita kans vaik tuol sanoikki et se on erilaine.

    • Miia Johansson

      Heippa Tytsy! 🙂 Voi olla, että oikea keltaiseen taittava sävykin taittaa sitä punaisuutta juuri tarpeksi ja silloin ei tarvi olla edes niin paksu meikkivoide. Niin ihana kuulla, että oot tykänny! <3

  • Sanna

    Hei !
    Onkohan joku ehtinyt jo testailemaan tätä Lumenen uutuutta? https://www.lumene.com/fi/uutta/stay-meikkivoide-8476100.html

    • Miia Johansson

      Heippa Sanna! 🙂 PItää kyllä testata. Miten mulla menee aina nää Lumenen uutuudet ihan ohi. 😀

      • Lumene

        Minuakin kiinnostaisi kuulla mielipiteesi tästä Lumenen uudesta Stay-meikkivoiteesta. Myös sen INCI-listasta 🙂

        • Miia Johansson

          Joo, tää kyllä pitää testata. Mutta siis kyse on tavanomaisesta synteettisestä kosmetiikasta, mutta onneksi fysikaalisella eikä kemiallisella aurinkosuojalla. 🙂

  • outi

    Olis ollut kiva olla hinnatkin.

    • Miia Johansson

      Hinnat löytyy linkeistä. 😊

  • Mia

    Tilasin Zuiin ihan sinun suositusten perusteella, ja voi siskot ja veljet mikä meikkivoide!
    En tiedä onko johtunut isadoran meikkivoiteen vaalennustipoista, joita olen sekoittanut kesämeikkivoiteeseen (mac face and body) vai kylmästä ilmasta, vai molemmista, mutta iho on tuntunut tosi kuivalta ja epätasaiselta.
    Tää Zuii tuntuu ihan siltä kuin se hoitaisi ja kostuttaisi ihoa. IM in love!
    Kiitos!

    • Miia Johansson

      Ooh!! Ihanaa kuulla, että tykkäät. 🥰 Itseasiassa tuo meikkivoide joo hoitaa ihoa samalla. 😃

  • Annamari

    Mulla on samat suosikit, sekä sensai että estee lauder. Täytyis koittaa zuiin myös. Ja oon kovasti bb ja cc voiteitten ystävä. Just sain lily lolon bb-voiteen loppuun. Jäljellä on Jane iredalen, misshan ja IT cosmeticsin voiteet.

  • Kaisa

    Sensai Flawless Satin, huippu! Iho näyttää ja tuntuu tasaisemmata versiolta omasta ihosta. Kiitos suosituksesta 😍👌

    • Miia Johansson

      Joo tää on kyl niin ihana meikkivoide ja oli ennen ihan mun luottotuote itelle ja monelle asiakkaalle. Nyt tosin en enää käytä, koska en ite halua laittaa enää kemiallista aurinkosuojaa iholle. Hitsit, kun se jäisi tästä pois. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram