LUONNONKOSMETIIKAN RIPSIVÄRI – PAREMPI KUIN MONI SYNTEETTINEN

20.09.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Tämän vinkin sain teiltä erään postauksen kommenteissa ja ostin kyseisen ripsarin heti testiin. Suuri kiitos vinkistä! Ripsarivinkit ovat kuitenkin aina hieman jännittäviä. Joku mikä sopii minulle ei välttämättä ole sinulle ollenkaan hyvä. Nyt kuitenkin tiedän, että useampi teistä on ihastunut tähän ripsariin ja minä vanavedessä.

TÄHÄN MENNESSÄ PARAS LUONNONKOSMETIIKAN RIPSIVÄRI

Olen vihkinyt tämän *Lily Lolon Big Lash Mascaran parhaaksi luonnonkosmetiikan ripsiväriksi, mutta se ei jää siihen, sillä mielestäni tämä peittoaa myös monet synteettiset ripsarit. Esimerkiksi *Anastasia Beverly Hillsin uusi ripsari on todella kiva ja hyvin samanlainen kuin tämä uusi Lily Lolon suosikki, mutta Anastasian ripsari tarttuu päivän aikana ainakin itselläni yläluomelle.

Tämä Lily Lolon ripsiväri nimenomaan tuuheuttaa ripsiä, joka on itselläni ripsarissa se toivottu funktio. Se ei ainakaan itselläni tartu ylä- tai alaluomelle ja on yksi harvoista “tavisripsareista”, joka kestää. Hyvin usein vain 38:n asteisessa vedessä lähtevät ripsarit ovat ainoita, jotka eivät itselläni tuhriinnu. Lisäksi tämä ripsari lähtee helposti pois pesussa. Huomiona kuitenkin se, että käytän aina öljypohjaista putsaria, kun pesen meikit pois, koska se on kaikista hellävaraisin tapa.

LUE MYÖS: TUUHEAT RIPSET – NELJÄ PARASTA VINKKIÄ

Onko teistä muut kokeilleet tätä ripsaria? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä, jotta saadaan kattava kuva tästä ripsarista. Ripsarijutuissa kun ei vaan oikein voi luottaa yhden ihmisen mielipiteeseen. 

  • Emmiinas

    Itse kokeilin tätä ripsaria muutama vuosi sitten, kun halusin vanhan loppuessa vaihtaa luonnonkosmetiikkaan. Tämä on kyllä todella hyvä! Ensikosketuksella en olisi tunnistanut luonnonkosmetiikaksi, vaan oli täysin samalla tasolla synteettisten kanssa. Itselläni on rasvoittuva iho ja tämä kesti silmissä jopa 14h työpäivät sairaanhoitajana. 😅 Ainut syy miksi ei jäänyt ns. vakikäyttöön oli se, että olen tykästynyt nimenomaan pituutta tuoviin ja erotteleviin ripsareihin ja tämä nimenomaan toi tuuheutta. Mutta on todella hyvä ja olen monesti suositellutkin tuttaville, jotka haluavat uuden ripsivärin. Nykyään iso plussa myös siitä, että Lily Lolo on tullut saataville esim. Prismoihin. Ja samalla voin antaa ison suosituksen saman merkin mineraalimeikkipohjalle, toimii!

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, että sulla on samat kokemukset. 🥰

  • Markit

    Hei; Kun tämä ripsiväri tuuheuttaa, niin jättääkö ripset kuitenkin erilleen? Kaikilla kokeilemillani tuuheuttavilla ripsiväreillä lopputulos on muutama yhteen mennyt ripsitupsu ja lisäksi ripsiväriä on kerralla tullut ihan liikaa. Ja ne ripsipiikit eivät ole mitenkään somat!😀
    Olet ottanut itsestäsi valtavan kauniinväriset kuvat. Kokonaisuus taas ihan nappisuoritus, kaikki kohdallaan flikkaa myöten.🌷

    • Miia Johansson

      Kiitos Markit! 😍 Joo, kyllä tässä herkemmin menee ripset yhteen, mutta voi käyttää ripsiharjaa apuna, jos näin käy.

  • Taija

    Tämä on paras ripsari ikinä! 😍 Mulla oli suuria vaikeuksia löytää hyvä, mutta onneksi kokeilin tätä.

    • Miia Johansson

      Jee! 🥰 Ihanaa, et säkin tykkäät.

  • Terhi

    Olen oppiesi mukaan alkanut taivuttamaan ripsiä ja käyttämään vedenkestävää ripsaria ja olen erittäin tyytyväinen ripsiin nyt! Kiitos siis vinkeistä! Tämä ripsari ei vaan taida pitää taivutusta jos ei ole vedenkestävä?

    • Miia Johansson

      Se riippuu tietty niin ripsistä, mutta mä itse tarviin aina vähän vedenkestävää tyveen. 😊

  • Rva A.

    Ainoa, mitä en luonnonkosmetiikan puolelta ole jonkin “huonon” ennakkoastenteen vuoksi ostanut, onkin juuri ripsiväri, se on tähän asti ollut synteettinen asia, mutta ehkä Lily Lolon saattaa olla edes kokeilemisen arvoinen, paitsi, että harja näyttää vähän isohkolta, ehkä en saa tarkkaa jälkeä ja en pidä niinkään tuuheuttavasta “räpsy”lookista, mutta parempi kokeilla ennenkuin antaa täystyrmäyksen.

    • Miia Johansson

      Joo tää on siis aika samanlainen kuin synteettisten paksuharjaisetripsarit. 😊 Eli en tiedä pidätkö. 😬

  • kukkis

    Olen kokeillut monia luonnonkosmetiikan ripsivärejä. Boho gibsy on tähän mennessä ollut paras, mutta valitettavasti ei kestä vaan on ala- ja yläluomilla. Deon lisäksi ripsiväri on ainut synteettiseltä puolelta. Essence ripsarit on todella hyviä ja halpoja. Vielä kun saisi taivutukset pysymään. Olen kokeillut vedenpitävää, mutta ei auttanut tai sitten en osannut oikein laittaa. Siksi tykkään pidettävistä ripsiväreistä, että tulisi edes vähän näyttävyyttä ripsiin. Olen kokeillut myös magneetti ripsiä, mutta pitkällistenkään harjottelujen jälkeen en niitä osaa laittaa.

  • Enna

    Paras ripsiväri ikinä!
    Hairahduin epämukavuusalueelle ja ostin kehutun Inikan Long lashin verrokiksi tälle. Sekin on hyvä, varsinkin alaripsille jolle Lolon muhkea harja on vähän liikaa. Kaipaan kuitenkin tuuheutusta, enkä edes tarvitsisi ripsiin lisää pituutta kun muuten ne kolisee yläluomelle, aurinkolaseihin jne. 😀
    En ole aikaisemmin pitänyt muhkeista harjoista, mutta Lolo tekee poikkeuksen muotoilullaan. Nappaa tarkasti mukaan ulkonurkan herkästi suoristuvat ripset, kerrostaa hyvin, tuuheuttaa, pidentää, erottelee, pitää taivutukset, ei suttaa. Tätä en enää vaihda! Alaripset toki haastavampi meikata, mutta ripsivärisutut lähtee onneksi helposti iholta pois 🙂

  • jonna.info

    Avril volume ja Bottega Verde volume 100% naturale ovat tosi hyviä, jos haluaa näyttävän tuloksen (tuuheat, pidemmät, kuin tekoripset).

    • Miia Johansson

      Okei.. bottega verdeä en olekaan kokeillut, mutta itselläni Avril ei ollut kummoinen. Mutta nää on niin mielipidejuttuja. 🥰

  • Pia

    Hei, kysyin sinulta aiemmassa postauksessa hiusten laitto vinkkiä. Kommenttini hävisi jonnekkin. Eli leikkautin rikotun hiusmallin enkä saa laitettua tätä mitenkään. Hius on ohutta ja alimmat hiukset noin olkapäille asti. Miten sinä laittaisit. Kiitos jos vastaat vaikka tämä ei tähän aiheeseen liitykkään.

    • Miia Johansson

      Heippa Pia! Joo viesti on vielä tuolla hyväksyttäviän joukossa ja vastaan siihen pian. Tällä hetkellä hyväksyttävien jono on pitkä, koska haluan aina kunnolla perehtyä ja miettiä miten voin auttaa. 😊

  • Oona

    Lily Lolon molemmat ripsivärit on huippuja! Rakastan tän Big lashin tuomaa volyymia ja erottelevuutta. Toinen ikiaikainen suosikkini on olleet Zuiin ja Avrilin ripsarit ja oon säästänyt niistä harjat, jotta saan tarvittaessa erilaisia ripsiä riippuen harjasta ja silti käyttää mun lempiripsivärejä! Joku maskeeraaja vinkkas tän mulle kerran. Paras vinkki ikinä.

  • Tanja

    Oho, itselläni tämä kuuluu huonoimpiin pitkään aikaan kokeilemiini. Paakuttaa ripset eikä kestä yhtään kosteutta. Minulla vuotaa silmät usein silmäoireisen rosacean takia ja tämä kuten aiempikin saman merkin ripsari valuu poskille. Samoin kuntosalilla hikoillessa suttaa.

    Tämä on luultavasti niitä, jotka kestää suht hyvin ihorasvaa, mutta kosteutta ei. Minulla ei juuri rasvoitu silmänympärys joten perus vedenkestävätkin kestää hyvin, ja 38 asteella lähtevät, mutta nämä vesiliukoiset ei toimi.

    • Miia Johansson

      voihan kökkö.. mutta tosi hyvä, että tulit kertomaan. <3

  • Tupu

    Moi! Pakkohan se oli tämä Lily Lolo testata ja hyvältä vaikuttaa. Ihan eka luonnonkosmetiikan ripsari, jonka hankin. Sun opeilla oon saanut lähes ripsarin kuin ripsarin toimimaan, kun tyveen oon ensin laittanut vedenkestävää. Muuten ei taivutukset pysy.

    • Miia Johansson

      Heippa Tupu! 🙂 Joo, mulla kyllä sama homma. En enää edes viitsi kokeilla ilman hippusta vedenkestävää ihan tyveen näillä tönkköripsillä. 😀

  • Jmeinand

    Minulla on erittäin herkät silmät ja ripsivärit helposti myös leviävät rasvaisten luomieni takia. Tämä pysyy erittäin hyvin, ei ärsytä silmiä ja ripsistä tulee näyttävät. Ainoa miinus minulta tulee isosta harjasta, koska henkilökohtaisesti tykkään laittaa ripsaria pienellä harjalla. Tällä harjalla kuitenkin oppii laittamaan myös meikäläinenkin😂😀

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla ja erityisen kiva kuulla, että sopii herkille silmille. 🥰

  • Anna

    Luonnonkosmetiikasta Zuiin Maxi lash on ollu tähän asti lemppari, mut täytyy ehkä kokeilla tätä seuraavaks ku on paljon halvempi!

    Lily Lolon muut meikit on ollu kyllä todella hyviä, etenkin huulikiillot 🙂

    • Miia Johansson

      Joo muuten totta noi huulikiillot! 😍

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram