IHONHOITOTUOTTEET, JOITA OSTAN AINA UUDELLEEN

03.08.2020

hyvä ihonhoito

*Sisältää mainoslinkin.

Lemppari ihonhoitotuotteita löytyy kyllä listaltani enemmänkin, mutta halusin tähän postaukseen mukaan vain ne hyvin poikkeukselliset, joille on vaikea löytää vastinetta. Nyt kun olen opiskellut ihonhoitoa, niin onkin ollut todella mielenkiintoista ja ehkä jopa surullistakin huomata kuinka vähän todella laadukkaita tuotteita löytyy. Seulani läpi on monen tuotteen enää vaikea päästä.

HUOM! Kun mietin, että mitkä kolme tuotetta olisivat ne kaikista parhaat tähän postaukseen, niin vasta kuvatessa tajusin, että kaikki ovat samaa brändiä. Eli tästä tuli niin sanotusti vahingossa yhden brändin postaus.

EHDOTTOMASTI PARAS KASVOVESI

Jos olet lukenut blogiani pidemmän aikaa, niin et ole voinut olla huomaamatta *Bybin Mega Mistiä. Se on ehdottomasti paras kasvovesi, jota olen koskaan käyttänyt. Tämä todellinen kosteutuspommi sisältää suuren määrän tehokkaita raaka-aineita, eikä mitään turhaa. Hyarulonihappoakin on erittäin paljon. Eli saat todellista vastinetta rahoillesi. Tuotteen kosteutuksen huomaa iholla jo parissa päivässä.

Bybin Mega Mist sopii kuivalle iholle, sekaiholle sekä ikääntyvälle iholle. Itselläni on oikeastaan näitä kaikkia ja lisänä vielä atopiaa, joten tästä kasvovedestä saan niin paljon. Ainoa huono puoli on se, että kasvovesi on kooltaan melko pieni ja kuluu nopeasti. Sen puolesta tämä onkin ehkä kallein ihonhoitotuote, jota käytän.

Jos et muuten osaa tunnistaa laadukasta kasvovettä INCI-listasta, niin kannattaa lukea ohjeet TÄSTÄ POSTAUKSESTA.

HELLÄVARAINEN KUORINTA, JOKA TEKEE IHOSTA TODELLA PEHMOISEN

Ihonhoidon yksikertainen ohjeeni on: Pese hellävaraisella putsarilla, käytä kosteuttavaa kasvovettä ja lukitse kosteus laadukkaalla kasvovoiteella ja/tai öljyllä. Nämä kolme tuotetta tietenkin oman ihotyypin mukaan. Usein unohdan kuitenkin kertoa, että iho on hyvä kuoria noin kerran viikossa. Kun ihon pinnalta kuorii kuolleen ihosolukon pois, niin myös kaikki ihonhoitotuotteet menevät paremmin perille. On kuitenkin todella tärkeää ettei ihoa kuori liian usein, koska näit saat vastaasi uudenlaisia ongelmia.

Oma lempparini on jo melko pitkään ollut *Bybi Smooth & Soothe Scrub. Se on itseasiassa samalla kasvonaamio laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta, joten se kannattaa jättää hetkeksi kasvoille. Se kuorii ihoa hedelmähapoilla, mutta antaa myös kevyen mekaanisen kuorinnan jojobarakeilla. Tämä tekee ihon pinnasta niin pehmoisen ja se sopii myös helposti reagoivalle iholle.

Käyttövinkkinä tämä kannattaa levittää kosteille kasvoille ensin käsissä työstäen, sillä muuten ytyä massaa voi olla vaikea levittää.

POIKKEUKSELLINEN KASVOÖLJY

Ajatelkaa, jos joku sanoisi sinulle, että on olemassa tuote, jossa on ainoastaan aktiivisia ja ihoa helliviä raaka-aineita. Ei siis mitään tuotteen koostumukseen liittyviä ainesosia vaan kaikki ihoasi ajatellen. No, luonnonkosmetiikassa sitä löytyy. Kai tiesit muuten, että myös synteettisessä kosmetiikassa käytetään luonnon raaka-aineita, mutta yleensä mukana on lisänä hyvin paljon omien sanojeni mukaan höttöä.

*Bybi Bakuchiol Booster on tuote, joka sisältää vain kahta raaka-ainetta skavlaania ja bakuchiolia. Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille, joka on paljon hehkutettu raaka-aine ikääntyvälle iholle. Retinolissa on vaan se huono puoli, että se saattaa aiheuttaa ihon kuivumista ja ärtymistä. Bakuchiolilla on todettu olevan samoja vaikutuksia kuin retinolilla, mutta ilman näitä haittavaikutuksia. Skavlaani on taas vahva antioksidantti. Se auttaa myös saavuttamaan ihossa terveen bakteeritasapainon, joka on todella tärkeää ihon luonnollisen toiminnan kannalta.

Tykkään lisätä tätä öljyä toisen kasvoöljyni sekaan, mutta tätä voi käyttää sellaisenaan kasvovoiteen päällä tai sen jälkeen. Ihoni voi aina paremmin, kun tämä tuote on käytössä. Se tekee ihosta tasaisemman ja yksinkertaisesti terveemmän.

parhaat ihonhoidon tuotteet

P.S. Tämän lookin tein jälleen kerran vähän aikaa sitten IG-stooreissani, joten jos eri meikkitutoriaalit kiinnostaa, niin kannattaa ottaa stoorit seurantaan. Tämän lookin tutoriaali on tallennettuna IG-kohokohtiin nimellä ‘turkoosi’.

  • kukkis

    Olisiko ikääntyvälle iholle hoitoöljyksi parempi jokin yhdistelmä öljy kuin yhden raaka-aineen öljy? Voisikohan Bybin Bakuchiol boosteria lisätä esim BALM BALM FRANKINCENSE öljyyn?
    Itse olen tykännyt Frantsilan The Garden Trilogy kasvoöljystä. Olisi kuitenkin kiva välillä vaihdella. Frantsilan öljyn inci on vakuuttavaa luettavaa 😊 vaikka hinta on balmin öljyyn verrattuna kaksinkertainen, se peittoaa nämä överi kalliit 200-300 euron öljyt menen tullen.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis! 😊 Se riippuu ihan mitä muuta sun iho kaipaa. Bakuchiol on hyvä ikääntyvälle iholle ja tietty myös skavlaani. Sopii hyvin balm balmin kanssa sekaisin. Itse sekoittelen usein boosteria johonkin toiseen öljyyn.

  • Armas Töppönen

    Pilkunviilaaja täällä ei voi itselleen mitään, mut kun tekstissä on toistuva typo tuossa skvalaani-sanassa. 🙈

    • Miia Johansson

      Ooh pitää korjata. 😅

  • Maikku

    Moikka! Sopisiko tämä bakuchiol boosteriksi oman öljyn sekaan myös sekaiholle/ rasvoittuvalle iholle? Itsellä nyt käytössä Balm balmin Rosehip tai Nourish Londonin sinun suosittelema ☺️

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 kyllä sopii, mutta bakuchiolista hyötyy siis eniten ikääntyvä iho. Mutta siis ikääntyvälle sekaiholle toimii kanssa. 😊

  • Tintti

    Itselläni ei valitettavasti Bybin bakuchiol boosteri toiminut. Ihoni ei yleensä ole mitenkään herkkä, mutta kaksi kertaa kokeilin ja ihoa kutisi, kuumotti ja punoitti niin paljon, että ei kertakaikkiaan voinut olla. Sain ihon sitten rauhoittumaan, kun pesin sen useita kertoja, laitoin kasvovettä ja Fiinin kaura-tyrniöljyä. Harmi, puteli jää nyt käyttämättä.

    • Miia Johansson

      Heippa Tintti! No voi kökkö.. mutta näinhän se menee, että kaikille ei sovi kaikki. ❤️

    • Mimmonen

      Hei Tintti!
      Minunkin ihoni reagoi, päättelin aineen olevan niin tehokasta, että ihoa kuumotti. Tilanne muuttui, kun sekoitin Bybi Bakuchiol Boosteria toiseen öljyyn.

  • Rype

    Hei,

    Olen ostanut kosmetologilta vastaavanlaisen kuorinnan (joka on lisäksi suomalaista luonnonkosmetiikkaa!), jossa on kaksoisvaikutus eli hedelmähapot sekä rakeet. Tuote tulee levittää kuiviin kasvoihin, koska muuten hedelmähapot eivät pääse vaikuttamaan. Tuote on myös melko jankkia kun sen purkista kaivaa, mutta “sulaa” kuitenkin lopulta iholle.

    Tiedätkö veden ja hedelmähappojen yhteisvaikutuksesta enemmän? Mietin, onko se yleistä etteivät hapot vaikuta kostealla iholla vai onko se tuotekohtaista.

  • Anne

    Mitä mieltä olet toimiiko Bybin bakuchiol Boosterin ikääntyvälle herkälle iholle? Kerroit retinolin saattavan kuivattaa ja ärsyttää?

    • Miia Johansson

      Retinoli tosiaan voi olla huono herkälle iholle, mutta bakuchiol ei tosiaan ole retinolia vaan se on eri ainesosa, jossa on retinolin kaltaiset vaikutukset ja siinä ei siis ole retinolin ns huonoja puolia. 😊

  • Mari

    Olisiko sinusta hyvä idea sekoittaa muutama tippa bakuchioil boosteria Bybin night nutrition:in sekaan?
    Kiitos taas kivasta postauksesta! 🙂

    • Miia Johansson

      Joo sopii hyvin sekaan tai sen päälle 😊

  • Päivi H

    Heippa Miia! Itseltäni löytyy myös tuo boosteri, mutta mitä mieltä olet, kannattaako minun käyttää sitä nyt, sillä ihooni on jostain syystä pamahtanut POD. Reagoiko POD negatiivisesti jos käytän tuota boosteria?

    • Miia Johansson

      Mä käyttäisin nyt sinuna ihan mahdollisimman simppeleitä raaka-aineita. Tuun kirjoittamaan PODista syksyllä tarkemmin. 😊

  • Katja

    Lasketaanko conjac-sieni kuorinnaksi vai sopiiko se päivittäiseen käyttöön aamuin illoin? Olen toistaiseksi sen kokenut hyvänä tapana pitää epäpuhtauksia pois herkältä sekaiholtani, mutta pitkäaikaisia vaikutuksia muetin, koska poskillani on couperosaa?

    • Miia Johansson

      Ei oikeastaan lasketa kuorinnaksi ja voi käyttää aamuin ja illoin. 😊 Voisitko kiertää posket niin että muualla kasvoja käytät sientä?

      • Katja

        No hyvä 😊, jatkan käyttöä ja poskien kohdalla varon. Kiitti 🌹

  • Tiina

    Siis turkoosi meikki….niin huippu kaunis että minäkin haluan!

  • esh

    Moikka Miia!

    Olen käyttänyt jo yli vuoden Balm Balmin Rosehip-öljyseerumia ja pitänyt siitä kovasti.

    Nyt kuitenkin kuulin, että The Ordinarylla on 100% Rosehip-öljy. En ole erityisen hyvä vielä lukemaan INCI-listoja, mutta Balm Balmin tuotteessa on muitakin öljyjä sekä muita ainesosia. Yritän pääsääntöisesti käyttää ihonhoidossani luonnonkosmetiikkaa ja tiedän, ettei Ordinary sitä ole, mutta olisiko tässä tapauksessa mahdollista/järkevää vaihtaa Balm Balmin tuote Ordinaryn tuotteeseen? Se on myös hieman edullisempi.

    Pahoittelut hieman sekavasta kysymyksestä ja mukavaa elokuuta!

    • Miia Johansson

      Heippa esh! 😊 Kannattaa tutustua myös yrityksen arvoihin ja etiikkaan, jos sellaiset asiat ovat tärkeitä. Eli kun miettii tuotteen vaihtamista edullisempaan. ❤️

  • Jenni

    Kiitos tästä! Mutta mitä käytät hiuksillesi? Shampoiden, hoitoaineiden ja naamioiden incit on niin hepreaa. Haluaisi käyttää mahdollisimman yksinkertaisia tuotteita mutta mitä ne olisi??

    • Miia Johansson

      Heippa Jenni! Sivupalkin hiuskategoriasta löytyy mun suosikkeja. 😊

  • Tiina k123

    Sopiiko nuo kolme Rasvoittuvalle iholle?

    • Miia Johansson

      Joo sopii, mutta kannattaa katsoa myös kokonaisuus, että mikä rauhottaisi ihon rasvoittumista. Esim onhan oikea putsari käytössä ja pitäisikö kasvoveden ja/tai kosteusvoiteen olla ihoa tasapainottava. 😊

      Sekaihon postauksessa on hyviä tuotteita myös rasvaiselle iholle (pelkästään rasvaiselle iholle en ole vielä kirjoittanut erikseen postausta): https://miiajohansson.com/2020/03/11/parhaat-ihonhoitotuotteet-sekaiholle/

      • Tiina123

        Putsareina ollut nyt n. 9kk Flow balm ja Huxley. 3kk kasvovetenä tasapainottava Olivia Klein, kosteusvoide Olivia Klein hydra lotion.
        2vk sitte tilasin sen apeironin tasapainottavan päivävoiteen. En tiedä onko apua. Finnejä tai näppylöitä ei ole ollut kuin teininä ja ikää nyt 40. T-alueen kova kiilto vain ärsyttää.

        Tilasin eilen Laura Mercierin puuterin, bibyn yövoiteen ja sen megamistin + bakuchiol jutun. Mikä olisi hyvä yövoide Rasvoittuvalle iholle? Luotan nyt tuohon Bibyn yövoiteeseen, vaikka se varmaan on enemmän kuivaihoiselle… odotan innolla että tulevat postissa.

        • Miia Johansson

          Ihon rasvoittuminen voi johtua myös kosteuden puutteesta, että tuo mega mist voi ollakin ihan hyvä testata. 😊 Yöksi suosin jojoba- tai arganöljyä tasapainottamaan ihon rasvaisuutta. Esim Apeironin jojobateepuuöljy on loistava siihen ja todella edullinen. 😊

          Mutta ihon rasvoittumisessa on myös se hyvä puoli, että rasvainen iho vanhenee hitaammin kuin kuiva iho. Eli jotain positiivista tässäkin. 🥰

  • Lumi

    Elokuun suosikkituotteet? 😉

    • Miia Johansson

      Heippa Lumi! 😊 Olen vielä lomalla, joten tällä kertaa myöhästyy.

  • Eeva Rabbit Glow

    Meillä on paljon samoja suosikkeja, oon myös itse tykännyt mm. tuosta BYBIn kasvovedestä tosi paljon, vaikka onkin hintavampi tapaus. 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla! <3 Joo, hinta on kyllä tuossa huono puoli. 🙁

  • Lumi

    Ovatko nuo kuvissa olevat korvakorut Maanantaimalli Kaarella -merkkiset? 😊

    • Miia Johansson

      Joo Maanantaimallin korvikset. 😃 en muista mallin nimeä. 🤔😊

  • Jenni

    Moikka Miia!
    Kaipailisin vinkkejä miten toimia näissä tilanteissa ihoon liittyen. Kun käyn urheilemassa miten kasvot tulisi sen jälkeen puhdistaa, kun salilla käynti ajoittuu esimerkiksi keskelle päivää? Kun kasvojen ihoa ei kannata pestä kuin kerran päivässä… Ja jos en halua meikata heti aamulla ihonhoitorutiinin jälkeen vaan vaikkapa vasta illemmalla miten silloin tulisi menetellä kasvojen ihon kanssa? Kiitos!

    • Miia Johansson

      Mä pyyhkisin kasvovedellä kasvot, jos ei ole vielä meikkiä. 😊 Tai vesopesukin on ok, jos kasvot ei ole todella kuivat. Opin juuri yhdestä dermatolpgin kirjasta, että hiki ja talo on itseasiassa vesiliukoista. 😃

  • Noora

    Moikka Miia!

    Onkohan Alteya organicsin Organic Bulgarian Rosewater liian hyvä ollakseen totta? Tuote on todella edullinen (120ml/~7e) ja ilmoittaa ainoaksi ainesosakseen “100% pure steam distilled rose flower water”. Oma osaaminen ei riitä tutkimaan asiaa perinpohjin 😀 Olen nyt yhden pullon tätä käyttänyt ja ollut ihan tyytyväinen, mun iho on herkähkö ja kaipaa kosteutta.

    • Miia Johansson

      Helou 😊 tosiaan ruusuvesiä on erilaisia ja eron siihen tekee valmistustapa. Se ei selviä kuin kysymällä yritykseltä. Tuon nimen perusteella kyllä pitäs olla ihan ehtaa mömmöä tosin.

  • Maiju

    Moikka,
    Oli ihan pakko tulla kommentoimaan. 😍 Tilasin viikonloppuna läjän sun suosittelemia ihonhoitotuotteita mm. Bybin päivä- ja yövoiteen. Oon nyt noin 3pv niitä käyttänyt ja nyt jo huomaa kuinka pintakuivuus on vähentynyt! Aamu ja ilta ihonhoitorutiineista on tullut ihan lemppari hetkiä! 🤩 Taisin jäädä oikein kunnolla koukkuun tähän ihonhoitoon. Seuraavaksi taitaakin tuo Bybin Mega Mist lähteä testiin. 😂

    • Miia Johansson

      Oi wau miten hyvältä kuulostaa! 😃

  • Laura

    Apua! Olen ihan pihalla 😭 olen teini-iässä kärsinyt pahasta aknesta ja syönyt siihen monta ab-kuuria. Yhdistelmäehkäisypillerit pitivät ihoni hyvässä kunnossa usean vuoden, mutta olen ne lopettanut jo vuosi sitten ja ihoni on nyt suorastaan räjähtänyt! Kärsin suunympärysihottumasta, kipeistä ihonalaisista finneistä, valkopäistä, mustapäistä jne… Olen yrittänyt ajatuksella lukea blogiasi ja etsiä sopivia tuotteita, mutta en oikein tiedä mitä tuotteita minun tulisi käyttää. Akneiholle, herkälle iholle, eri tuotteita eriin kohti kasvoja?Onko parempi käyttää aina saman sarjan tuotteita vai voiko yhdistellä eri tuotteita keskenään? Miten meikki? Mitä tulee ottaa huomioon meikkipohjassa, ettei ihohuokoset tukkeudu? 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Laura! 🥰 Nyt ehdottomasti yhteys Twistbehen niin saat parhaan avun. Akneihoon ei siis pelkkä ihonhoito usein auta, kun selkeästi kyseessä on hormonaalinen akne. Siksi suoraan vana Twistbelle. 😘

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram