MITEN TUNNISTAT LAADUKKAAN KASVOÖLJYN?

07.07.2020

Kasvoöljyillä iho pehmeäksi

*Sisältää mainoslinkin.

Kasvoöljyt ja ennenkaikkea kasviöljyt ovat ihon superfoodia, joista iho saa paljon vitamiineja, antioksidantteja ja erilaisia rasvahappoja. Niillä sain sen viimeisen silauksen ihonhoitooni ja herään joka aamu pehmoisen ihon kera. Kasvoöljy onkin se asia, jonka lisäisin ihan siihen perus ihonhoitoon, jota ollaan tässä viimeisimmissä postauksissa käyty läpi. Mitään ihmeitä öljyt eivät kuitenkaan tee, jos se perus ihonhoito ei ole kunnossa. Luethan siis:

MITÄ HYÖTYJÄ SAAT KASVOÖLJYISTÄ?

Ensinnäkin kasvoöljyistä hyötyy ihan jokainen, koska niiden tehtävä on pehmentää, kosteuttaa ja ravita ihoa. Ne siis tukevat ihon toimintaa ja estävät tehokkaasti kosteuden haihtumista iholta. Kuiva sekä ikääntyvä iho suorastaan nauttivat laadukkaista öljyistä, koska nämä ihotyypit ovat tyypillisesti rasvaköyhiä. Rasvaisella iholla taas liika talin eritys saattaa jopa rauhoittua, kun iholle antaa hyviä rasvoja. Näin kävi itselleni.

Kasvoöljyt suojelevat ihoa talvella ja hoitavat kesällä tehokkaasti auringon kuivattamaa ihoa. 

MISTÄ TUNNISTAT LAADUKKAAN KASVOÖLJYN?

Kasvoöljyissä, kuten missä tahansa kosmetiikassa, on tärkeää katsoa INCI-listan puolelle. Hyvin yksinkertaisesti hyvä kasvoöljy sisältää sitä itseään eli laadukkaita kasviöljyjä eikä mitään muuta. Vaikka mineraaliöljy on tehokas lukitsemaan kosteutta iholle, niin siitä ei kuitenkaan iho saa ravinteita, joten tämän vuoksi valitsen mielummin kylmäpuristetun kasviöljyn.

Törmäsin tässä taannoin yli 180 euroa maksavaan kasvoöljyyn ja sisällön perusteella ei tuote ole hintansa arvoinen. Ensinnäkin inci-lista on aivan turhan pitkä ja iho ei mitenkään pysty hyödyntämään jokaista pientä raaka-aineen hippusta. Toisekseen heti inci-listan alussa on silikonia, joka on aivan turha kasvoöljyssä. Lisäksi mukana on vettä, joka tarkoittaa sitä, että tuote vaatii myös säilöntäaineen. Sinänsä hassua, koska se on juuri kasvoöljyjen hyvä puoli, että niissä on vaan öljyjä, jonka vuoksi säilöntäaineita ei välttämättä tarvita. Tässä inci-lista:

Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil , Dimethicone , Caprylic/Capric Triglyceride , Water\Aqua\Eau , Trisiloxane , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Polydecene , Hydrogenated Polydecene , Butylene Glycol , Propanediol , Glycerin , Algae (Seaweed) Extract , Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil , Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil , Camelina Sativa Seed Oil , Oxycoccus Palustris (Cranberry) Seed Oil , Olea Europaea (Olive) Fruit Oil , Hippophae Rhamnoides Oil , Medicago Sativa (Alfalfa) Seed Powder , Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal , Sodium Gluconate , Copper Gluconate , Calcium Gluconate , Magnesium Gluconate , Zinc Gluconate , Tocopheryl Succinate , Niacin , Sesamum Indicum (Sesame) Seed Powder , Laminaria Ochroleuca Extract , Laminaria Saccharina Extract , Hydrolyzed Algin , Sea Salt\Maris Sal\Sel Marin , Chlorella Vulgaris Extract , Salicornia Herbacea Extract , Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’S Wort) Extract , Laminaria Digitata Extract , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Magnolia Officinalis Bark Extract , Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure , Crithmum Maritimum Extract , Commiphora Mukul Resin Extract , Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Extract , Molasses Extract\Saccharum Officinarum\Extrait De Melasse , Sucrose , Acetyl Hexapeptide-8 , Acetyl Glucosamine , Caffeine , Tocopheryl Acetate , Phenyl Trimethicone , Sodium Chloride , Tetrahexyldecyl Ascorbate , Alcohol Denat. , Fragrance (Parfum) , Hexyl Cinnamal , Linalool , Amyl Cinnamal , Geraniol , Limonene , Citral , Benzyl Benzoate , Coumarin , Citronellol , Bht , Phenoxyethanol , Yellow 5 (Ci 19140) , Yellow 6 (Ci 15985)

Tässä on taas hyvä esimerkki laadukkaasta kasvoöljystä ja sen ainesosaluottelosta, jossa jokainen aineisosa on vielä luomua: 

prunus persica kernel oil*, oenothera biennis oil*, simmondsia chinensis seed oil*, rosa canina fruit oil*, boswelia neglecta oil*, citrus grandis (grapefruit) peel oil*
*Luomu

Twistben kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija Kati Partanen kertoi taannoin tämän haastattelussani: “Suosi kylmäpuristetuja kasviöljyjä, joita ei ole kuumennettu tai käsitelty kemiallisesti, sillä niissä on tallessa maksimaalinen määrä mikroravinteita. Mikäli valmistaja ei erikseen merkkaa INCI-listaan tai tuotekuvaukseen öljyjen valmistustapaa ei sitä voi tietää INCI-nimestä. Tällöin tutustuminen valmistajan arvoihin ja yleiseen raaka-ainepolitiikkaan antaa lisätietoa. Raaka-aineisiin panostavat valmistajat kertovat avoimesti käyttämiensä raaka-aineiden taustoista ja laadusta.”

MITÄ KASVOÖLJYJÄ SUOSITTELEN?

SEKAIHO: *Nourish London Radiance kiinteyttävä kasvoöljy: Tämä oli ensimmäinen öljy, johon ihastuin. Tällöin myös ymmärsin, että hyvä kasvoöljy tosiaan tekee suuren eron. Ihostani tuli niin pehmoinen ja loputkin pintakuivuuden jämät olivat poissa. Epäpuhtauksiin ja rasvoittuvalle iholle suosittelen taas superedullista *Apeiron hoitoöljyä. Uusimpana suosikkina käytän päivällä *Fiinin mustaherukkakasvoöljyä, koska se pehmentää ihon todella kivasti ennen meikkiä, mutta myös imeytyy hyvin.

KUIVA IHO: *Fiini Kaura-Tyrniöljyseerumi on suomalainen tuote ja voisin sanoa, että tämän hetken ehdoton suosikkini, koska se pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Tämä on loistava kasvoöljy myös loistava atoopikolle ja herkälle iholle. Lisäksi tuote on Suomessa valmistettu ja se sisältää suomalaisia raaka-aineita, kuten kauraa ja tyrniä.

IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE: *Balm Balm Frankincense on todellinen vitamiini- ja antioksidanttipommi. Se on loistava öljysekoitus, kun halutaan kunnon kosteutusta ja kiinteytystä. Myös tämä on yksi suosikkikasvoöljyistäni. Ja ihan must ikääntyvälle iholle on *Bybin Bakuchiol Booster, joka sisältää ainoastaan skavlaania ja bakuchiolia eli luonnon retinolia. Veikkaan, että hyvin moni ikääntyvä henkilö rakastuu tähän öljyyn, jota voi sekoittaa vaikka kasvovoiteesee, toiseen lemppariöljyyn tai käyttää sellaisenaan.

HUOM! Kasvoöljy laitetaan iholle useimmiten viimeisenä, koska se on kaikista raskain tuote. Kasvoöljyn voi laittaa suoraan kasvoveden jälkeen tai laittaa väliin kosteusvoiteen. Ihon tulee aina olla hieman kasvovedestä kostea, kun siihen lisää voiteen ja/tai öljyn, koska näin öljy imeytyy paremmin. Lisäksi öljy kannattaa lopuksi myös painella ihoon. 

  • Jenna

    Oon monesti kuullut ohjeen, että akneen taipuvaiselle iholle ei kannata laittaa mitään öljyjä. Liittyy ilmeisesti öljyjen molekyylirakenteeseen, ja niiden kerrotaan tukkivan iho. 🤔 Hävitin ohjeiden jälkeen kaikki öljytuotteet, mutta nyt kyllä kaduttaa suuresti. 😩

    Ootko törmännyt tähän väittämään ja osaatko sanoa, pitääkö se yhtään paikkaansa?

    • Miia Johansson

      Siinä määrin pitää paikkaansa, että jotkut öljyt eivät tosiaan sovi akneiholle, koska ne tukkivat ihohuokosia. Mutta öljyjä on niin paljon erilaisia ja mm. tuo apeironin jojobateepuuöljy on loistava akneiholle. 😊

    • Marja

      Itse myös suosittelisin akneiholle aivan erityisesti ruusunmarjaöljyä! Esim. Flow kosmetiikalla on hyvä ruusunmarjaöljy. 🙂

      • Miia Johansson

        Joo ruusunmarjaöljy on tosiaan hyvä akneiholle. Hyvä vinkki. <3

  • Marjatta

    Ah, kasvoöljyt on parasta! Käytössäni on Joik Organic kasvoöljy, joka on ollut vuosia suosikkini. Parani vaan uudistuksen myötä ja ihanaa, että sitä saa nykyään Ruohonjuuresta, aiemmin pitänyt hakea Tallinnasta. Olen kokeillut myös muita mutta aina palaan tähän. Kiitos kun kirjoitat niin hyvin aiheesta!

  • kukkis

    BALM BALM FRANKINCENSE öljyä kyllä tekisi mieli kokeilla. Mitä mieltä olet esim Vintner’s Daughterin öljystä, merkillä on myös aivan taivaalliseksi kehuttu seerumi Vintner’s daughter Active treatment essence? Onko näissä kalliimmissa öljyissä todellisuudessa eroa? Ovatko ne hintasa väärtti? Itse olen nyt käyttänyt Whamisan ja Frantsila The Garden Trilogy Anti-Pollution Facial Serum kasvioöljy. Molemmat ovat tuntuneet hyviltä.
    Ps. Itseäni hieman häiritsee se että öljyistä puhutaan seerumeina.

  • Veera Ikonen

    Heippa Miia! Mä löysin sun blogin pari kuukautta sitten ja mun iltarutiineihin kuuluu nykyisin kurkata mitä olet postannut😀 kiitos siis työstäsi mitä teet, mahtava meininki! Lueskelin kaikki ihonhoito postaukset ja päivitin kaikki ihonhoitotuotteet ’ohjeidesi’ mukaan. Luin myös twistben sivulta tietoa ja analysoin ihotyyppini.Olen käyttänyt niitä nyt noin 1,5kk ja ihoni on entistä pahemmassa kunnossa😔 epäpuhtauksia puskee ja pientä näppylää kasvot täynnä. Mitähän olen tehnyt väärin?

    • Miia Johansson

      Heippa Veera! Voi ei! Pitäisi tietää enemmän sun ihosta ja mitä tuotteita sulla on käytössä.

      • Veera I.

        Putsarina mulla on nourish kale 3D, kasvovesi olivia klein, päivävoiteena bybi c-caf ja yövoiteeksi vaihdoin juuri tuon aperon öljyn. Ihotyyppi kuiva sekaiho. Myös musta konjac sieni aamuisin käytössä.

        • Miia Johansson

          Jos meikkaat, niin tekisin kaksoispuhdistuksen. Mietin, että tuleeko sun iho tarpeeksi puhtaaksi tuolla puhdistusmaidolla. Ja tietty jos sun elämässä on tullut muita muutoksia, jotka voisi tuon aiheuttaa, kuten stressi, hormonaaliset muutokset, ruokavalio yms. 🤔

  • Tiia

    Mistä kivijalkaliikkeistä Helsingistä tota Apeironin öljyä olis mahdollista ostaa?

    • Miia Johansson

      Twistbeltä 🙂

  • Kreetta

    Fiini kaura tyrniöljy seerumi menossa. Iho aamulla niin pehmeä. Bybin Bakuchiol Booster myös hyvä tuete. Ei vaan vaan voi luopua.

    • Miia Johansson

      Ihan huippuja! <3 Ihanaa, että säkin tykkäät.

  • Markit

    Heippa taas; Olipa jälleen mielenkiintoista luettavaa. Tuossa pitkässä inci- listassa taitaa olla n 70 ainesosaa ja lopussa pari väriainetta. Löysin tuotteen ja sitten huvikseni yritin itse löytää sen incin, mutta sitä en esille saanut. Vielä 😀. Miksi väriaineita pitää laittaa kasvoöljyyn, aika outoa. Näitä on tosiaan jännä penkoa netissä, kun vähän tönäiset alkuun. Ja kyllähän järki sanoo, että 70 ainesosaa on hurja määrä ja olisi hauska tietää, miten paljon kutakin ainetta pullo sisältää.
    On sitten avartavia ja uteliaisuutta herättäviä tekstejä. Ja minusta kovin mukavaa, kun tutkitaan yhdensorttista tuotetta kerrallaan. Kiitos siitä.🌷

    • Miia Johansson

      Ihana etsivä Markit! 😀 Samaa mieltä olen, että miksi ihmeessä väriainetta? 🙁 Jos on 70 eri ainetta niin glyseriiniä on tuskin yli 5-10% niin sen jälkeen tulevia tuotteita varmaan siellä vajaa prosentin luokkaa voisi sanoa.

  • Elsi

    Oletko tutustunut lumenen kasvoöljyyn Valo Nordic, mitä mieltä olet siitä?

    • Miia Johansson

      Heippa Elsi! 🙂 En ole tutustunut. Käytän enää luonnonkometiikkaa ihonhoidossa.. Olivia Klein on tosin yksi poikkeus. 🙂

  • T

    Miten paljon/vähän sitä öljyä sitten pitääkään laittaa? Illalla ei haittaa, kun naama jää kiiltelemään, mutta päivällä meikin alla se tuntuu jo haittaavan. Tarvitsisin selkeästi ihon kiiltelyä hillitsemään öljyä, mutta kun sitä laitan, tuntuu että naama kiiltää juuri öljyisenä (vs. jos laitan kasvoveden + kosteusvoiteen meikin alle, kiiltelyä on muttei niin paljoa…). Vai riittäisikö vaan kasvovesi + öljy? Tuskin, koska ihoni on kuitenkin myös kuiva! Äh, hankalaa!

    • Miia Johansson

      Heippa T! 🙂 Mä laitan illalla fiiliksen mukaan 3-6 tippaa. Aamulla noin 3 ja painelen sen kunnolla ihoon. Vähän riippuu miten itse tykkää. Oon huomannut, että jotkut laittaa niin vähän ettei huomaa eroa ja jotkut laittaa taas niin ettei painele iholle ja siksi jää lillumaan pinnalle (toki myös se vaikuttaa mitä alle on laittanut).

      Kasvovesi hillitsee ihon rasvoittumista ajan saatossa ainakin mulla. Se ei vie kiiltelyä heti pois. Lisäksi jos iho on rasvaisempi, niin kiiltely voi tulla silti ihon pintaan. Itselläni se tapahtuu kausittain. Esimerkiksi nyt ihoni on rasvaisempi kuin normaalisti ja sille ei oikein voi mitään ihonhoidolla. Se on vaan se minkälainen ihoni on. Tietty sitä hillitsee tietynlaiset meikkivoiteet. Jos kiiltelyä on vähemmän kosteusvoiteen kanssa, niin käytä sitä ihmeessä. 🙂 Öljyt on ehdottomasti parempia iltakäytössä. Itse käytän aamulla tuota yhtä öljyä, koska se tekee vaan niin pehmoisen ihon ja imeytyy helposti. 😀

      • Taru

        Heippa Miia ja kiitos tosi paljon kaikesta infosta ja tiedosta, jota jaat blogissasi <3 Tarkentava kysymys: käytätkö siis mitään kasvovoidetta öljyn alla aamulla tai illalla? Kirjoitit, että voidetta voi käyttää ennen öljyä, mutta suositteletko? Kiitos jos jaksat vastata 🙂

        • Miia Johansson

          Helou 😊 Jos laittaa kosteuttavan kasvoveden ja iho tuntuu sen jälkeen pehmoiselta, niin päälle voi laittaa suoraan joo öljyn. Mutta väliin voi laittaa myös kosteusvoiteen. Mä oon viimeaikoina laittanu myös kosteusvoiteen, mutta riippuu niin siitä mitä iho tarvitsee ja välillä jätän kosteusvoiteen pois. 😊 Eli ihan oman maun mukaan. Molemmat on oikein. 👌

  • Anne

    Itselläni on ikääntyvä sekaiho, ja ensimmäinen puteli Balm Balm Frankincense -öljyä käytössä. Päihittää mennen tullen aiemmat käyttämäni kosteusvoiteet! Kaikki ihonhoitotuotteeni ovat tosin nyt vaihtuneet luonnonkosmetiikkaan, ja olen hämmästellyt kuukauden aikana ihossani tapahtunutta muutosta. Rasvoittuminen on tasoittunut, ihon punoitus ja kuivilla alueilla ollut pikkunäppy vähentyneet. Käytössäni on Apeironin puhdistusmaito, Nourish London Balance-kasvovesi ja päälle öljy. Kosteusvoidetta en kasvoilla oikeastaan enää käytä, vaan myös meikin alla tätä kasvoöljyä. Alkuun piti hiukan totutella erilaiseen tuoksuun, mutta nyt sitä ei enää huomaa.

    • Miia Johansson

      Ihan mahtavaa! 😍 Mulla oli sama tuoksujen kanssa, että alkuun oli totuttelua, mutta nyt ne on ihania, iho niin paljon paremmassa kunnossa ja itseasiassa moni synteettinen tuoksu tekee melkein oksureaktion etenkin jos on tosi vahva. Ennen rakastin niitä. 😬😅

  • PI

    Moi ihana Miia, Onko ya:n kasviöljy ok aluksi. Se tuntuu ainakin hyvältä iholla, joten käytän sen loppuun ka invi vaikuttaa silmiin hyvältä mutta oletko mahdollisesti itse kokeillut? Olen varma että muitakin kiinnostaa sillä se on niin edullista.

    • Miia Johansson

      Heippa joo on hyvä aluksi ja etenkin jos itse tykkäät sitä käyttää. 😊 Jos ensimmäisen raaka-aineen vaihtaisi johonkin kylmäpuristettuun luonnonöljyyn niin heti olisi parempi. Harmi myös, että siihen on lisätty hajusteita. 😟

  • Taija

    Moikka
    Mulla on Fiinin kaura-tyrniöljy ja bybiltä useampi öljyseerumi. Kaikki ovat ihania. Koska mulla on couperosaa, niin tilasin Twistbeltä Balm balmin ruusunmarjaöljyn. Jos se rauhottaisi punaisuutta.

    Sitä mietin, että voisiko iltaisin jättää kosteusvoiteen väliin ja korvata sen öljyllä? Vielä en ole uskaltanut kokeilla. Aamuisin en öljyä ole kokeillut, tykkään meikin alle laittaa kosteusvoiteen.

    • Miia Johansson

      Heippa Taija! 🙂 Joo, ehdottomasti voi laittaa suoraan kasvoveden päälle öljyn.

  • Miime

    Kiitos Miia ❤️
    Tätä myös olen odottanut❤️
    Minä itse olen alkanut käyttämään kasviöljyä silmien alusiholla. Miksikö? Syystä, että tuo öljy pitää silmienalusjuonteet “näkymättömissä”. Varsinkin ehostuksessa ‘must-have’, koska KAIKKI peiteaineet sulautuvat ihoon, ilman hurjaa korppuihoa. Kyseessä on manteliöljy, joka ostettu jostain luomuverkkokaupasta. Tuotteessa ei ole kuin manteliöljyä. Laitan tuota tuotetta vain pikkurillin päällä kevysti silmien alle, tarvittavaan kohtaan.

    Koska mikään kokeilemani eyes Cream, ei tee tuota, mitä tuo öljy! Ei edes CeRaVen silmänympärysvoide. Koostumus on rahkamaista ja sangen paksua.
    Peruskosteusvoiteetkäypiä, mutta ne ei yksin riitä, nekin kuivuu kasaksi silmien alle. Ja kun työstää peiteainetta, voi surkeus! Millä tuotteen pitkäaikaista kosteutusaikaa haluaa mitata, on huulet. Sillä niissähän ei ole rasvaa ollenkaan, kuten ihossa. Kun tuolla keinoin kokeilee, miten kauan jonkin tuotteen kosteutus kestää, siitä tietää, että pitää kosteuden silmienympäryksilläkin.
    Öljynhän olisi myös suotavaa olla sellaista joka sopii silmienympäryksille, tuoksuttomuus on parasta, mitä tiedän❤️
    Tämä käyttämäni öljy on tarkoitettu koko keholle, kasvohierontaan myös.

    • Miia Johansson

      Ihan huippua, että oot löytäny hyvän kikan. <3 Manteliöljy tosiaan tasoittaa ja pehmentää ihoa.

  • Noora

    Kiitos taas hyvistä vinkeistä. Olen ihastunut tuohon apeironin jojobateepuuölljyyn se on ihana! Nyt sain pari muutakin hyvää vinkkiä jota kokeilla, kiitos!

    Olit tekemässä postausta kevyistä meikkivoiteista? Osaatko sanoa koska postaus tulee. Uusi meikkivoide ostoslistalla ja olisi kiva kuulla suosituksia 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Noora! 😀 Postaus kevyistä meikkivoiteista tulee ihan näillä näppäimillä liveksi. 😀

  • Tipsu

    Jes! Tää on ollut to-si hyvä tää setti kasvovesistä, kosteusvoiteista ja öljyistä! Inci-listat ovat itselleni uusi asia, jota olen kauttasi oppinut ja nykyisin purkit kääntyilevätkin tiuhaan kaupassa ja netissä tutkin asian ekaksi. Kiitos.

    Pohdin seuraavanlaista: olen kauttasi oppinut, että kos kasvoveden kohdalla ekana on vesi – is not good (varsinkin , jos toisena heti alkoholi tai glyseriini eli ”loppuincejä” ei kaiketi nimeksikään.

    Entäs silmänympärysvoiteen tai päivävoiteen kohdalla ? Onko hieman eri asia ja ookoompi, koska vedestä ja esim. öljyistä ja muista raaka-aineista aina koostuvat? Antipodesin silmänympärysvoiteessa ekana oli vesi ja samoin joissain päivävoiteissa, ihan vesi eikä ”kasvivesi”. Tämä minua vielä opituttaa. 🙂

    Miia, kiitos. Että olet Sinä. Että olet antanut paljon tietoa kasvojen hoidosta. Että olet opettanut meikkiasioissa.

    • Miia Johansson

      Heippa Tupsu! Kiva kuulla, että oot oppinut uutta ja etenkin mut tekee onnelliseksi, että purkit kääntyy. 🥰

      Kasvovoiteista on aina se tietty pohja, johon sitten lisäillään erilaisia tehoaineita. Siinä voi olla myös vesi ensimmäisenä raaka-aineena. Itsekin vielä opiskelen näitä formulointiasioita, joten en ole vielä näissä expertti ja mitä enemmän oppii niin tuntuu, että sitä vähemmän tietää. 😅

  • Tipsu Tupsu

    Voi veljet ja siskot! Kiitos vastauksestasi, ja jes, että sait selvää asian ytimestä vaikka kirjoitukseni sisälsi rutkasti virheitä ja epäselvyyttä! 🤦🏼‍♀️ 🙂

    No samma här! Olen kiinnostunut asiasta, mutta itse vielä hyvin alkumetreillä ja uusi tieto aina sekoittaa mieltä. 😅 Tästä on hyvä jatkaa!

    Kiitos ihan siggenä! 😘

  • Tanja

    Hei! Oletko testannut suomalaisen Henua organicsin öljyä (ja muita tuotteita)?

    • Miia Johansson

      Heippa Tanja! 🙂 En itseasiassa ole ja nyt oli pakko heti mennä kurkkimaan tuotteita, että miksi en ole. 😀 Selvisi heti.. ihan hirmuisen hintaisia ja en tiedä pystyisinkö noin kalliita suosittelemaan saati edes itse raaskia ostaa. Edullisemminkin kun saa todella laadukkaita tuotteita. 142 euroa kosteusvoiteesta.. auts.

  • JB

    Hei Mia!
    Mahtavaa tietoa! Kiitos.
    Mitä olet mieltä Madaran Superseed Radiant Energy Beauty Oil tuotteesta?

    • Miia Johansson

      Heippa Jenny! 😊 En ole mulle tuttu tuote. Pitäisi kurkata INCIä. 😘

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram