SUUREN VERTAILUN TULOS: Kaksi parasta itseruskettavaa

06.04.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Minua IG:ssä seuranneet ovatkin jo ehkä huomanneet, että päällä on ollut jo monen kuukauden ajan huima itseruskettavien testaus. Olen esiintynyt aika monella muodonmuutosvideolla mallin taustalla kuin mikäkin oranssi paviaani. Tähän rumbaan ei kyllä minua enää hevillä saa. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tuloksista ja itse tuotteista, jotka ovat mielestäni aivan ylitse muiden.

NE EPÄONNISTUNEET TESTAUKSET

Tämän postauksen tuotteiden lisäksi testissä on ollut useita tuotteita seuraavilta brändeiltä: Madara, Australian Glow, NKD SKN ja St. Tropez. En ottanut niitä mukaan tähän postaukseen, koska en löytänyt niistä mieluista. Yleisimmät syyt olivat, että tuote oli joko liian kevyt tai aivan liian tumma. Joistain jäi rajoja vaikka kuinka yritin levittää tasaisesti. Yksi kasvosuihke sisälsi niin paljon etanolia, että se kirveli hurjasti kasvoilla ja lisäksi suihke jätti jälkeen läikikkään naaman (jonka tietenkin nopeasti pesin pois).

TÄMÄN HETKEN SUOSIKKI

Kysyin itse IR-kuningattarelta Erika Naakalta, että mitä itseruskettavaa hän käyttäisi, jos saisi valita vaan yhden. Whatsappin vastaus tuli hetkessä ja siinä luki: “Zuii”. Tiesin heti mitä hän tarkoittaa. *Zuii Gradual Tan Body Lotion on ehdottomasti luonnollisin ja kaunein rusketus, jonka olen purkista saanut.

PLUSSAT JA MIINUKSET:

+ Ei haise itseruskettavalle (oikeasti!).

+ Ei tahraa, koska ei sisällä karttaväriä.

+ *Levityskintaalla levitys on todella nopeaa ja en ole onnistunut kertaakaan saamaan rajoja tai viivoja. Suosittelen ehdottomasti kinnasta, koska sen avulla saat tuotteen hyvin myös käsiin.

+ Jo yhdellä käyttökerralla saa kauniin luonnollisen rusketuksen (ylhäällä kuvassa kahdessa eri valossa verrattuna kalpeaan jalkaani).

+ INCI-lista on loistava! Voide on kosteuttava ja myös luonnonkosmetiikkaa.

– Itselläni tämä ärsytti hieman atopiaani talvella, mutta nyt kun sain atopian käsistä kuriin, niin tämä on ollut loistava. Muut atoopikot eivät ole arvostelujen perusteella kokeneet samaa.

TOISELLE SIJALLE PÄÄSEE..

Aivan viime metreillä nämä kaksi suosikkiani vaihtoivat sijoja. Ja tämä johtui vaan siitä, että atopiani rauhottui ja siksi myös Zuii sopii nyt myös itselleni. Muuten atopian kanssa *Vita Liberatan Phenomenal 2-3 tan mousse on omasta mielestäni parempi.

PLUSSAT JA MIINUKSET:

+ Tasainen lopputulos helposti, koska mukana on karttaväri ja tuloksen näkee heti levittäessä. Tämä pitää pestä aamulla pois karttavärin vuoksi.

+ *Levityskinnas on tässäkin loistava. Tosin ei niin laadukas ja hieman hankalempi pestä kuin Zuiin kinnas.

+ Mieto itseruskettavan tuoksu ja ei ollenkaan mielestäni paha.

+ Yhdellä käyttökerralla hyvä rusketus ja toisen käyttökerran jälkeen upea parin viikon etelän rusketus. Tästä esimerkki viime kesän postauksesta TÄSSÄ.

– Tahraa lakanat, koska sisältää karttavärin.

– Kallis. Onneksi usein *Cocopandalla alennuksessa.

PARI TÄRKEÄÄ LISÄVINKKIÄ

  • Käytän itseruskettavaa noin kolmen päivän välein, jos haluan ylläpitää kuvien mukaisen sävyn. Vita Liberata pysyy hieman kauemman aikaa tosin.
  • Käytän nykyään samaa itseruskettavaa myös kasvoille.
  • Levityskinnas on aivan ehdoton ja todella helppo, sillä ilman sitä voide pitää levittää käsiin esimerkiksi meikkivoidesiveltimellä.
  • Parhaimman lopputuloksen saat, kun pidät ihostasi huolta kokoajan eli kuorit kerran viikossa ja kosteutat päivittäin. TÄSTÄ voit lukea vartalonhoitovinkkini ja maailman parhaasta vartalokuorinnasta.

P.S. Tämän postauksen meikissä käytin *Physicians Formula Butter Bronzer luomiväripalettia, panta on ostettu Glitteristä ja korvikset saatu Glitteriltä.

  • Jusu

    Mulla on ollut nyt testissä hiljattain Australian Glow ja tykkäsin tosi paljon 🙂 Zuii on kans tosi hyvä ^_^

    • Miia Johansson

      Heippa Jusu! 🙂 Mikä sulla on niistä Australian Glowsta ollu testissä? Mielenkiintoista.. nimittäin mulla ne oli aika katastrofaalisia tuotteita. Liian tummia ja sitten se kasvosuihke oli ihan saatanasta. 😀 Ainoa, joka oli ok on se asteittain ruskettava, mutta aika kevyt.

      • Jusu

        Mä kokeilin sitä Dark- vaahtoa. Se ei varmasti sopisi esim. ihan lakana-iholle 😀 Kasvoille suunnattujen itseruskettavien kanssa on aina vähän jännän äärellä 😀

        • Miia Johansson

          Mulle oli jopa se medium aivan liian tumma, että mielestäni näytin fitness-kilpailijalta lavalla. Mutta tietty jokainen haluaa eri tasoisia sävyja JA mun lähtötilanne on kuitenkin melko vaalea. En ole siis vaalein mahdollinen ihosävy vaan sellainen ihan super perus kantasuomalainen. 😀

  • Heidi

    Heippa! Jos kasvoissa on pigmenttiläiskiä niin voiko silloin itseruskettavaa käyttää jos kuitenkin haluaa väriä myös kasvoille?

    • Miia Johansson

      Heippa Heidi! 🙂 Joo voi laittaa pigmenttiläiskien päälle. Tietenkin voi koittaa hieman ohitella niitä, jos mahdollista, mutta käytännössä aika vaikeaa. 🙂

      • Katja

        Mulla ainakin pigmenttiläiskät nappaa ir-värin niin tehokkaasti, et ne läiskät loistaa sitte kilsan päähän. Voiko eri tuotteilla olla eri vaikutuksia pigmenttiläiskiin? Oisko joku tuote, joka ei nappaa niin vahvasti kiinni niihin?

        • Miia Johansson

          Okei.. mulla on poskessa kanssa läiskä ja en oo huomannu samaa. Mutta hyvä, että sanoit! 😍 En usko, että eroja kovinkaan on, koska itseruskettavissa sen rusketuksen luoja on kuitenkin sama aine. Mutta tämä vain oma arvio.

        • Maiju

          Hei!

          Itellä huomaan vaikutuksen siinä onko rusketus luonnollinen vs vai väriaine, joka värjää ihoa. Mulla osa tavan kempparikosmen Ir tuotteista nappaa pigmenttimuutoksiin, kun taas luonnolliset sokeripohjaset eivät koska reagoivat ihon omien aminohappojen kanssa, ja väri tekeytyy tällöin oman ihon luonnollisissa kerroksissa. Eli on näissäkin eroa värjätäänkö ihoa vai reagoigo se luonnollisiin aineisiin, josta rusketus syntyy.

          • Miia Johansson

            Hmm.. mielenkiintoista. Tuo iholle väriä antava ainesosa on kuitenkin synteettisissä sekä luonnon itseruskettavissa se sama Dihydroxyacetone. Tai ainakin mitä mä oon testaillu. Vai onko siis jokin toinen vaihtoehto näissä itseruskettavissa ainesosista? Näissä mun suosittelemissa molemmissa on sama aine. 🤔

          • Maiju

            Joissakin IR tuotteissa käytetään siis värjääviä ainesosa lisänä, näistä on ollut juttua jokunen vuosi sit Ausseissa asuessani kymmenkunta vuotta siellä oli aika kohu asiasta… Onneksi Luonnonkosmessa niitä ei saa olla ja DHA on myös kasviperäista, että saa sertin. Yritän löytää linkkejä aiheesta. Vai onko mulla vanhentunutta tietoa? 😂

          • Miia Johansson

            Okei! 😀 No jos sulla on jotain infoa tästä niin kuulen mielelläni. 🙂

  • Päivi

    Hei ja kiitos tästä postauksesta! Olenkin etsinyt parasta luonnonkosmetiikan itseruskettavaa nimenomaan kasvoille ja myöskin vartalolle. Olen itse luonnostaan kalman kalpea, ja ollut enemmän ja vähemmän koukussa itseruskettaviin. Tärkein kriteeri nykyään minulla onkin se, että ne täyttävät aidon luonnonkosmetiikan vaatimukset.
    Käytätkö siis tosiaan tuota Zuii gradual Tan Body Lotionia myös kasvoille? Zuii- merkillähän on myös erikseen kasvoille tarkoitettuja itseruskettavia, testasitko niitä?
    Mutta jos tuo vartalolle tarkoitettu ir tosiasn sopii noin hyvin myös kasvoille käytettäväksi, sehän on loistojuttu! Lähtee kyllä nheti kokeiluun!
    Kiitos jälkeen herran ihanainen Miia!❤️

    • Miia Johansson

      Heippa Päivi! Joo, käytän myös kasvoille. 😀 Sama aineisosa se on kuitenkin näissä kaikissa, joka sitä ihoa ruskettaa. Ja tietty oon myös tän suhteen vähän laiska ja myös haluan säästää rahaa. 😀 Oon testnnut niitä viime vuonna ja muistaakseni kasvoille tarkoitetutkin oli hyviä.

  • Misty

    Zuiin kasvoille tarkoitettu ruskettava kasvovesi ja voide ovat ihan ykkösiä! Levittyvät superkauniisti, eivät haise eikä lakanoihin tai vaatteisiin jää jälkiä. Iso peukku!

    • Miia Johansson

      Joo Zuiilla on kyllä nää jutut hallinnassa. <3

  • Anna

    Siis toi Zuiin koko itseruskettavalinja ja ihonhoitotuotteet on ihan mielettömiä!!! En oo moneen vuoteen innostunut mistään niin paljon kuin näistä!!!

    Zuiin suihkusaippua/kuorinta on parasta mitä on tapahtunut mun herkälle iholle saippuattomuuden vuoksi ja jättävät niin pehmoisen ja kosteutetun ihon suihkun jälkeen. Mielelläni maksan niistä myös ne hinnat, kun katsoo inciä. 😍

    Itseruskettavista niin kasvovesi tai se hoitoneste on ollut mulla käytössä koko vuoden ❤️ Medium/Dark vaahdot on ihan parhautta tuon voiteen ja sen suihkutettavan kuivaöljyn lisäksi. Musta parasta näissä on se, ettei nää haise itseruskettavilla, vaahdot on täysin hajusteettomia, ei tahri vaikka on karttaväri (testattu on!) ja niiin helppoja käyttää kun eivät sisällä väriaineita, jotka värjää ihoa vaan toimii luonnollisella mekanismilla as u know. Parasta musta on, että vaikka sattuis kämmi levityksessä (eräs mökkireissu hämärässä saunassa levitin) niin laittamalla vaan uuden kerroksen sain rusketuksen korjattua heti! Mitään en muuta enää suostu käyttämään, koska hinta/laatu/kestävyys on ihan täydellinen + luomukosmetiikkaa ❤️😍

    • Miia Johansson

      Helou Anna ja jipiii! <3 Siis ihan parasta kuulla, että säkin tykkäät! <3

  • Hanna

    Moikka! Voiko tätä Zuiin voidetta käyttää myös kasvoille? Vai riittäisikö kasvoille pelkästään heiltä se IR kasvovesi? Innostuin ja taidan tilata, tuotteita vain on monenlaista 😁

    • Miia Johansson

      Helou! Joo, mä tosiaan käytän samoja tuotteita myös kasvoille. 😊 ja toki voi käyttää myös erikseen kasvovettä.

  • Lennu

    Täältä suositus myös acon omalle. En ole koskaan onnistunut saamaan tällä laikkuja tai mitään epätasaisuuksia. Tekee kevyen päivettyneen värin iholle eikä oranssia. Plus saa ihanan pehmeän ihon😍

  • A

    Tuntuuko tuo zuii tahmealta iholla? Vihaan sitä tahmaista tunnetta iholla itseruskettavan levityksen jälkeen…

    • Miia Johansson

      Heippa A! 😊 No siis aika sama efekti on tällä kuin millä tahansa kosteusvoiteella, että pitää hetki odottaa, että imeytyy. 😊

  • Minkku

    Moi Miia! Kiitos että kävit läpi testirumban (mun ei tarvi arpoa ja testailla, ihanaa)! Meille lukijoille tarjoilet kyllä kuin hopeatarjottimella priimaa sisältöä 😍

    Semmoinen kysymys tuosta itseruskettavan levittämisestä kasvoille: levitätkö sen ihonhoitotuotteiden jälkeen vai suoraan puhdistetulle iholle? Jostain olen lukenut että vartalossa ei saisi olla kosteusvoidetta suoraan alla, tai voi tulla laikkuja. Entäs naama sitten, vähän hirvittää ajatus laittaa kosteuttamattomalle iholle… 😜

    • Miia Johansson

      Heippa Minkku ja wau kiitos kauniista sanoista! <3 Merkkaa mulle todella paljon. Ja siis ihan superhyvä kysymys. Mä teen niin, että teen mun perus kasvojenhoitorutiinin, öljyt ja muut hässäkät. Annan sen olla hetken ja sitten lisään kroppaan värin ja lopuksi vielä hieraisen jämät kintaasta kasvoille.

  • Pirre

    Voiko käyttää kasvoilla?

    • Miia Johansson

      Heippa! Hihi.. voi teitä. <3 Moni kysyy samaa ja se lukee postauksessa eli kyllä.

  • Marianne

    Kokeilitko Kicksin tuotteita? Mäkin olen kokeillut vaikka mitä ja en oo koskaan saanut niin paljon kehuja väristä + mielettömän helppo käyttää.

    Puhun Kicksin instant moussesta. Se levitetään iholle, annetaan olla 1-4h (kunnes sävy on mitä haluat). Karttaväri siis löytyy. Tässä on mahtavinta se, että laitan sen usein keskellä päivää pariksi tunniksi ja pesen pois. Ei tahraa lakanoita, koska ei vaikuta yöllä. Sävy on ainakin mun iholla upea ja kestävä.

    • Miia Johansson

      Kicksin tuotteet mulla on jostain syystä jääneet kokeilematta. 😀

  • Hanna

    Oletko kokeillut atopikin itseruskettavaa kasvovettä? Mielestäni se ollut todella hyvä ja helppo käyttää 😊

  • J

    Siis vau mikä silmämeikki! 😍 Siis niin ihana ja luonnollinen. Tykkään tosi paljon kun on ns neutraali mut siinä on vähän lilan sävymaailmaa. Sopii sun silmiin niin hyvin. Tästä silmämeikistä haluisin ohjetta. 😊 Tosi nätin värisen ihon oot tuotteilla saanut.
    Itse käytän st tropezin itseruskettavaa suihketta kasvoille. Oletko sitä kokeillut?

    • Miia Johansson

      Kiitos J! 😍 Mulla tais olla St. Tropezilta jokin itseruskettava seerumi kasvoille testissä.. tuota suihketta en oo muistaakseni kokeillu. 😊

  • Hansu

    Hei Miia! Kiva kun postasit näistä näin kesää kohti kun mennään. 😊 Mulla olis Zuii’n mousse itseruskettavaa, niin mitä luulet että uskaltaisiko sitä kokeilla myös kasvoille? Sillä viime kesänä sain muuten kivan rusketuksen kropalle. Kasvoille tarkoitetut saman brändin tuotteet ei meinannut saada mitään tulosta aikaan (kasvovesi+voide). Ehkä ihan pienen päivetyksen…

    • Miia Johansson

      Heippa Hansu! Kyllä mä uskon, sama vaikuttava aine niissä kuitenkin on. Kannattaa laittaa kasvoille vaan vähemmän kuin muualle kroppaan ettei tuu liian tumma. 😊

      • Hansu

        Kiitti neuvosta! 🥰

  • Inga

    Eikä, haaveilin tästä Zuiin itseruskettavasta jo viime kesäksi, mut en raaskinut ostaa. Nyt tän postauksen takia iski taas hirvee himo ja varmaan pakko jossain vaiheessa tilata tää 😭❤️

  • Anna-

    Itsellä vanha suosikki ollu jo pitkään Laveran voide, nyt uusi tuttavuus Madaran voide myös tosi hyvä! Zuilta ja Vita Liberatalta kokeiltu vaahdot ja ei oikein tahdo pysyä/pois pestävä?

  • Johanna

    Hei, tätä postausta oon odottanut niiiin paljon, joten kiitos! Omat kokeilut ovat menneet lähes aina pieleen ja fiilis ollut, että antaa olla. Taidan heti laittaa tilaukseen Zuiin vaahdon sekä levityskintaan. Tässä koronakaranteenin aikana onkin hyvä testata 😂 Mitä sävyä testasit itsellesi?

    • Miia Johansson

      Zuiin vaahtoa en ookkaan testannu, mutta oon kuullu, että se olis myös hyvä. 😊

  • Heidi

    Hei ja kiitos tästä 🤗 Olisin vielä kysynyt, että onko sulla mahdollisuutta tehdä instaan tästä video? Kiinnostaisi tekniikka ja kaikki siihen liittyvä. Oot kyllä ihan paras. Iso kiitos 💖

    • Miia Johansson

      Joo miksipä ei 😃

  • Mira

    Moi Miia,
    Kiitos vaivannäöstä ja perusteellisesta taustatyöstä mielenkiintoiseen postaukseen! Käytän itse kasvoilla Chanelia, Soleil Identite. Olen toisinaan aurinkopuuteri-addiktina pohtinut voisiko kasvojen varjostuksia, esim. otsalla hiusrajassa kokeilla kevyesti tehdä ir:lla? 😅 Onko kokemusta? Näinä korona-aikoina voisi laittaa kokeiluun…?

    • Miia Johansson

      Joo miksipä ei.. testaamaan vaan. 😃 Mä kuitenkin veikkaan, että ihan koko naaman itserusketus vois toimia paremmin ja olla luonnollisemman näkönen. Mutta testaa ihmeessä. 😍

  • Venno

    Kiitos vinkeistä, täytyy laittaa heti tuo Zuii testaukseen! 😊 Kirjoitat tuossa että laitat itseruskettavaa kolmen päivän välein jos haluat ylläpitää väriä. Itselläni on aina se ongelma, että väri on muutaman päivän hyvä, ja sitten se alkaa kuoriutua epätasaisesti pois. Tämän takia on aina ensin hangattava kaikki vanhat itseruskettavat pois ennen kuin voi laittaa uutta kerrosta tai lopputuloksesta tulee entistä laikukkaampi. 😑 Onko sulla tähän mitään vinkkiä? Kesällä olisi kiva saada ylläpidettyä kokoajan pientä päivettystä mutta tuon epätasaisen kulumisen takia joutuu aina pitämään muutaman poistopäivän että saa taas kauniin rusketuksen 😅

    • Miia Johansson

      Aivan 😊 kuoritko sä sun ihoa ja kosteutat sitä säännöllisesti?

      • Venno

        Joo, kuorin aina ennen tätä itseruskettavan laittoa ja kosteutan kyllä joka päivä kun mulla on yleensä kuiva iho. Kuorimista en tietenkään tee sitten sen itseruskettavan kanssa (paitsi sitten kun se on tosiaan lähtenyt kuoriutumaan pois ja pakko kuoria loputkin).

  • Elissa

    Hei Miia ! Olen itsekkin pitkään etsinyt hyvää itseruskettavaa jotta voisin jäädä varjoihin lokoilemaan! Osaatko sanoa että miten Zuii kuluu pois ja kauanko purkki suunnilleen kestää ? Itse olen kuullut suuret hehkutuksen Coco&Eve itseruskettavasta ja melkein jo meni ostoskoriin.

    • Miia Johansson

      HEippa Elissa! 🙂 Zuii kestää ehdottomasti kauemman aikaa kuin Vita Liberata, mutta on tosi vaikea sanoa, että kuinka kauan. Riippuu niin ihostakin, että miten nää pysyy ja myös siitä, että laittaako kokoajan koko kroppaan. Itse en esim vielä laita jalkoihin. Mulla Zuii kuluu nätisti pois, kun ihoa kosteuttaa ja kuorii säännöllisesti.

  • Päivi

    Olen kokeillut myös Eco By Sonyan itseruskettavaa kasvovettä, joka on mielestäni tosi hyvä, ja luonnonkosmetiikkaa. Myös kotimaiset Atopikin ja Ekopharman Herukka itseruskettavat kasvovedet ovat huippuja, ovat myös luonnonkosmetiikkaa.
    Oletkohan näitä kokeillut, ja mitä mieltä olet näistä?
    Kiitos sinulle mielenkiintoisista ja ihanista vinkeistä!❤️
    Toiveena olisi postausta hehkuvasta ja lämpimän sävyisestä meikistä näin kesää ajatellen? (Ja mielellään luonnonkosmetiikan tuotteilla😘)
    Ihanaa kevään odotusta sinulle!

  • Emmi

    Kiitos postauksesta! Nyt ajankohtainen kun talven kalpeus rupeaa ärsyttämään ja liikaa aikaa kotona 😀 ostin tuon Zuiin itseruskettavan voiteen joo viime kesäksi ja se ei vaan toiminut minulla 🙁 nyt postauksesi innoittamana päätin antaa sille uuden mahdollisuuden, mutta ei vaan kertakaikkiaan toimi. Saan tuosta aina hirveät rajat käsivarsiin ja lisäksi väri on tosi tumma. Voiteella kestää iäisyys kuivua ja jos yhtään on esim. käsivarret koukussa niin kyynärvarsiin jää hirveät rajat. Samoin ranteisiin jos pesee esim. kasvot ja vettä valuu edes vähän käsivarsille. Minusta tämä sopii hyvin moussemaisen itseruskettavan sävyä pidentämään, mutta yksinään ei toimi minulla ja taidan suosiolla laittaa pois. Tällä hetkellä kokeilussa Vita Liberatan Invisi -vaahto, mikä vaikuttaa hyvältä. Voimakas tuoksu tässä kyllä ja puoliso huomautti, että haisen koiran ruualta 😂. Mutta tulipa heti pirteämpi olo kun ei ole niin olmin näköinen. Viime kesänä oli käytössä Eco by Sonyan Cacao Firming mousse ja tässä oli tosi hyvä tuoksu ja luonnollinen lopputulos. Onko sinulla tästä kokemusta? 🙂

    Kiva muuten tuo aikaisempi Alima Puren mineraalimeikkipostaus! Lähti itselleni tilaukseen! Olen käyttänyt Lily Loloa jonkun aikaa, mutta meikki rupeaa temppuilevan ihoni kanssa näyttämään huonolta iltaa kohti, toivottavasti tuo Alima sulautuu ihoon paremmin. Ihonhoito kyllä muuten kunnossa, kiitos vinkkiesi 🙂

    Mukavaa pääsiäistä!

    • Miia Johansson

      No voihan kökkö.. ootko levittäny tuon Zuiin kuitenkin sillä merkin hanskalla? Ja tosiaan itseruskettava levityksen jälkeen ei oikein voi pestä mitään ellei se ole ollut iholla jo useamman tunnin ja siksi mä meenkin aina levityksen jälkeen suoraan nukkumaan.

      Mulal ei oo kokemusta tuosta Econ vaahdosta. Vois kyllä testaa. 😀

      Toivotaan, että Alima on sulle parempi. Siinä tosin on muistaakseni kuitenkin samat raaka-aineet kuin Lily Lolossa, mutta silti se näyttää mun mielestä paremmalta. 🙂

      Kivaa pääsiäistä sullekin. 🙂

      • Emmi

        Olen levittänyt tavallisella ir-hanskalla, mutta ehkä se juju onkin sitten Zuiin omassa hanskassa 🙄🤔. No mutta ehkä vaahdot on vaan mun juttu, kun kuivuu nopeaan ja tulee ohut kerros! Hyvä, että toimii muilla ja varsinkin kun kiinnostus luonnonkosmetiikkaan kasvaa koko ajan 😊.
        Tuo Alima näytti sinulla ainakin niin hyvältä! Ehkä siinä on hienompi koostumus kuin Lilyssä 🤔
        Piti muuten sanoa, että kun kirjoitat paljon inci-listoista ja SLS:stä, niin kädet kyllä kiittää tämän koronan käsienpesurumban vuoksi kun olen älynnyt ottaa sls-vapaan saippuan käyttöön! 👍 Nykyään tulee kyllä syynättyä inci-listoja huolella myös kaverien puolesta.

        • Miia Johansson

          Joo mä veikkaan, koska se on sellainen pehmoisempi. 🙂 Mutta jatka vaahdoilla, jos se tuntuu omalta jutulta. 🙂

          Jee! Ihan huippua kuulla tuo käsien pesu juttu. En pystyis ees kuvittelemaan kuinka huonossa kunnossa esim mun stooppiset kädet olis, jos ei tätä pientä juttua olis tsekannut. Ja suurin osa käyttää liian peseviä saippuoita. 🙁

  • Maarit

    Kun laittaa itseruskettavaa kasvoille, laitetaanko mitään kasvotuotteitta ennen tai jälkeen?

    • Miia Johansson

      Mä laitan itse ensin normaalin ihonhoidon, annan sen imeytyä ja sitten perään itseruskettava. 😊

  • Eve

    Moi Miia ja kiitos sun mahtavasta blogista! Satutko sinä tietämään itseruskettaviin liittyen, että löytyykö sellaisia itseruskettavia, joissa se ruskettava ainesosa olisi joku muu kuin DHA?
    Olen todennut olevani todennäköisesti sille allerginen, sillä olen käyttänyt muutamia eri merkin itseruskettavia (mm. Atopik, TanOrganic, St Moriz), ja saanut jokaisesta allergisen reaktion parin päivän sisällä levityksestä, ja äkkiseltään tutkimalla vain Dihydroxyacetone olisi yhdistävä ainesosa käyttämieni tuotteiden välillä.
    Mutta onkohan edes olemassa markkinoilla tuotetta, joka sisältäisi jotain muuta kuin tuota, oletko sattunut törmäämään asiaan?

    • Miia Johansson

      No voi vitsit.. joo, siis on jotain muita todella harvoja vaihtoehtoja, mutta en tiedä onko niitä saatavilla Suomesta. 😔 Kannattaa googlettaa DHA free self tanners. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram