VARTALONHOITO – 3 suosikkituotetta

14.03.2020

Luonkos heavenly body cake

Ammattikauneusbloggaajana en ole koskaan kirjoittanut vartalonhoidosta, koska en yksinkertaisesti ole hoitanut vartaloani. Nyt asiaan on tullut muutos, sillä markkinoille on vihdoin tullut sellaisia tuotteita, joista todella nautin. En siis jostain syystä pidä tavallisista vartalovoiteista ollenkaan. Jos laiskuuttani jaksan hoitaa vartaloa, niin sen pitää olla hauskaa, tehokasta ja tuoksua hyvälle. Nämä kolme melko uutta ovat juurikin sitä.

Kevään kolkutellessa ovella moni alkaa lisäilemään itseruskettavia ja sen vuoksi myös kuorinta ja kosteutus on todella tärkeää. 

KÄSINTEHTYÄ SUOMALAISTA

Tällaiseen tuotteeseen en ole aikaisemmin törmännyt. Laadukkaita kasviöljyjä ja vahoja sisältävä *Luonkos Body Cake myydään biohajoavassa kartonkipakkauksessa. Vartalokakkua hierotaan ensin käsissä ja käsien lämmöstä kakun koostumus pehmenee ja siitä irtoaa juuri sopiva määrä tuotetta levitettäväksi iholle.

Vaikka huomasin viime vuoden ihonhoitosuosikkipostauksen kommenteissa, että kaikki todella kokee tuoksut aivan käsittämättömän erilailla, niin uskallan silti väittää, että tämä vartalokakku tuoksuu huumaavan ihanalta. Kliseinen arvioni kuuluu näin: Ihosta tulee uskomattoman pehmoinen ja tuoksu on huumaava. Pienen miinuksen annan kuitenkin siitä, että pakkaus menee hieman sotkuiseksi käytössä, mutta tämän vuoksi pidän itseäni todella kermapyllynä – onhan tässä tuotteessa kuitenkin ekologisuus huipussaan. Lisäksi minulla ainakin tuote kuluu hieman nopeammin kuin 2-4 kuukautta, mutta olenkin aika kuivanahkainen.

Frank Body kahvikuorinta

KUORINTA, JOKA KOSTEUTTAA

Suomeen on juuri näillä näppäimillä rantautunut (ääks, inhoan tuota kielikuvaa) australialainen *Frank Body, joka myy mm. ihania vartalonhoitotuotteita. Heidän mainontansa on iloista ja humoristista, joka varmasti uppoaa meihin aivan tavallisiin naisiin. Tässä yksi lainaus heidän sivuiltaan: “Unlike your ex, I’m (Frank Body) non-toxic. I use natural and naturally derived ingredients that are tested on babes, not bunnies.”

Kysessä ei ole siis luonnonkosmetiikkabrändi, mutta moni tuote on kuitenkin 100% luonnollinen. Sain ennen lanseerausta muutaman tuotteen testiin ja ihastuin *brändin yksinkertaiseen kahvikuorintaan, joka samalla myös kosteuttaa ihoa. Tämän jälkeen ei siis välttämättä tarvitse erikseen kosteusvoidetta. Tämä tuote on yksinkertaisesti aivan mieletön!

Nuori Body oil

LUKSUSIHONHOITOA

Nuori onkin vilahdellut blogissani jo silmänympärysvoidepostauksessa ja nyt haluan kertoa teille brändin toisesta helmestä: *nuorin vartaloöljy on todellinen luksustuote. Se kosteuttaa ja imeytyy hetkessä. Valitsen tämän aina silloin, jos vaatteet pitää heittää heti päälle ja ei ole aikaa odotella imeytymisiä. Tuoksu on yleellinen ja inci-lista musiikkia korville. Tuote on suunniteltu vastaamaan ihon luonnollista rasvatasapainoa, joka ei ole mitään mainoshömppäpuhetta vaan todellista totta. Tämän tuotteen itseasiassa mieheni oli ostanut siskolleen joululahjaksi ja olin valinnasta todella ylpeä, vaikka taustalla taisi olla auttamassa lempparikauppani *Twistbe. Tuote on arvokas, mutta loistava lahjaidea myös purkin ulkomuodon vuoksi.

    • Miia Johansson

      Hän sanoo, että Kiinassakin on lähtenyt tartunnat laskuun, mutta ei ole vissiin seurannut, että miksi. Kiinassa tehtiin massiivinen lockdown ja siinä syy. Myös Italiassa tämän avulla on jo nyt hyvin nopeasti saatu taudin leviämistä pysähtymään. Muut maat menevät kiinni ja on vain ajan kysymys, että se käy Suomessakin. Hong Kongissa tehtiin suuria toimia heti ja tartunnan saaneita on siellä vaan vähän yli sata ja sielläkin on jo tilanne rauhoittumaan päin.

  • Eeva

    Moi!
    Just veljeltä tuli puhelu Espanjasta Fuengirolasta jossa ulkona liikkumiskielto kadut tyhjänä.Koiraa saa ulkoiluttaa(lupas mennä lainaan naapurin koiraa hih),kaupassa saa käydä sekä apteekissa.Kuulemma sotilaat tulevat valvomaan poikkeustilaa.Maaliskuun lopussa palaavat Suomeen.

  • Roosa

    Ah, olenkin odottanut sinulta postausta vartalonhoidosta! Ostin jokin aika sitten testiin tuon vartalokakun. Tuoksu on minusta todella ihana, mutta harmikseni erittäin kuiva talvi-ihoni ei saanut tästä tarpeeksi kosteutusta ja tuote kesti minulla ehkä korkeintaan 10 kertaa..Täytyy ehkä ottaa tuo Nuori kokeiluun. 🙂

    • Miia Johansson

      No huih.. eipä tosiaan kestäny pitkään!! 🙈 Ootko kokeillu sitä niin, että suihkusta tullessa jätät ihon hieman kosteaksi ja sitten levität. Näin saat hieman vesikosteutta ihoon, jolla kakku lukitsee sen ihoon. 😊 Näin tuotetta ei tarvitse niin paljon. 👌

  • Tanja

    Onko sulla suositella jotain vartalon pesuun? Katsoin että kaikissa omissa aineissa on sitä sodium laurethia(vaimikäsenyoli)

    • Miia Johansson

      Heippa Tanja! 🙂 mulla on itelläni tällä hetkellä Laveran suihkugeeliä, jota saa mm Citymarketista. Siinä ei ole SLS:ssää. Ja usein (ei aina) luonnonkosmetiikan vartalonpesutuotteissa ei ole.

  • Markit

    Heips;Ookkona tätä kokeillut, Biotherm Lait Corporel Anti-drying Body Milk? On hyvä iholle, joka jo suihkun alle menemisestä kitisee, vaikka ei vettä vielä tulisikaan. Saman valmistajan suihkumaidolla ( tyyyhmä sana) pärjää talviaikaa lukuunottamatta eikä tarvita kosteusvoidetta erikseen. Ja incistä en kyllä mitään tiedä 😀? Ja on kyllä niin, että kun iho ei kutise, vaan pistelee suihkun jälkeen, niin ihan sama mitä voide maksaa, kunhan pistely loppuu!
    Oli mukava lukea tuolta IP- lehdestä, että nassuun riittää vesipesu aamuisin. Niinhän olenkin tehnyt. 😃

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 En ole kokeillut, mutta inci-listan perustella aika vaatimaton tuote ja siihen verrattuna melko arvokas. Jos voiteessa näkyy aineosaluottelossa glyseriiniä niin sitä on aina noin 5% tuotteessa, joka tarkoittaa sitä, että seuraavia aineisosia on hyvin vähän. Listan perusteella kyseessä on ilmeisesti melko juokseva tuote, koska tuotteessa on eniten vettä (noin 95%). Siis vesi on tietenkin hyvin yleinen pohja tuotteissa, mutta sen lisäksi olisi hyvä olla muita hyviä raaka-aineitakin. 🙂

      • Markit

        Helou; Vaikka ei ehkä tuoteselostus ole super, niin toisaalta ajattelen niin, että tuo kosteusvoide on minulle niin hyvä, että pitäisikö silloin hankkia uutta? Mistä tiedän, saanko paremman, siinäpä se. On tosiaan juokseva, riittoisa ja aina maksanut alle 20€ tarjouksessa (400 ml). Kosteusvoiteista ei taida olla näytepakkauksia? Pitää miettiä nyt tätä inci-listaakin…🤔

        • Miia Johansson

          Jos samoilla raaka-aineilla haluat, niin mä ehkä ostaisin jotain vielä edullisempaa kuten esim. Nivea. 🙂

          • Markit

            Nyt on tyhmä olo! Ja kiitän tiedosta. Tästä voi muutkin ottaa oppia, että ihan oikeasti pitää tutkia, mitä ostaa. Todellakin kokeilen Niveaa, jota itse asiassa olen vuosia sitten käyttänyt. Vähän hävettääkin ja parannan tapani 😪.
            Kiitos Miia ❤

          • Miia Johansson

            Hei eihän näitä voi tietää! <3 Mutta siis tää info on tärkeää, koska jollain ei välttämättä ole rahaa ostaa tota Biothermia ja saa mielenrauhan, kun tietää, että Nivea on ihan yhtä hyvä. Sitten jos oikeasti haluaa kunnon hoitavilla ainesosilla, niin voi tsekata vaikka näitä tämän postauksen tuotteita ja jos haluaa myös luonnon tuotteita. Selektiivisessa ihonhoidossa ei ikävä kyllä ole laadultaan ihan hirmuisesti sellaisia tuotteita, joista saisi rahoilleen kunnon vastinetta. Ne sisältää aina paljon ns. filleri-aineita ja vähän itse ihoa hoitavia ainesosia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram