4 x SUOMALAINEN KOSMETIIKKABRÄNDI + yksi mieletön jälleenmyyjä

20.03.2020

*Sisältää mainoslinkin.

En halua tuoda nykyistä tilannetta blogiini kuin sen verran, että kannustan teitä ostamaan nyt suomalaista kosmetiikkaa. Katson tulevaisuuteen positiivisin mielin, mutta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi meidän pitää auttaa toisiamme.

Itse yrittäjänä haluan kannustaa muita nousuun ja keräsin tähän postaukseen neljä suomalaista tämän hetken suosikkibrändiäni ja yhden maailman ihanimman jälleenmyyjän, sekä ale-tärpin heiltä. Nämä kyseiset tuotteet ovat vilahdelleet blogissani paljonkin, mutta nyt jos koskaan kannattaa näitä kokeilla.

KOLME COSMETICS

Sipoossa käsintehdyt luonnolliset *Kolme Cosmetics tuotteet valmistaa kahden lapsen äiti Hanna. Osa tuotteiden raaka-ainesta on myös itse kasvatettu ja hän käyttää muutenkin todella ekologisia raaka-aineita.

OMAT SUOSIKIT: Käytin juuri loppuun merkin *kehäkukkauutekasvovoiteen, joka on I-H-A-N-A kuivalle iholle. Tykkäsin käyttää tätä päivällä ennen meikkiä, koska se pehmensi ihon täydelliseksi meikkiä varten. Tämän imeytymistä kannattaa tosin odotella hetki ennen meikkivoidetta. Toinen tuote, jota haluan ehdottomasti testata ovat merkin *zero-waste koko perheen saippuat, joissa on 95% suomalaisia raaka-aineita!

ROKUA

Mieheni suosikki ja markkinoilla melko uusi *Rokua on suomalaista luonnonkosmetiikkaa miehille. Kirjoitin brändin tuotteista TÄSSÄ postauksessa. Mieheni ei tosiaan enää suostu muuta käyttämään, paitsi suomalaista *Olivia Kleinin kasvovettä näiden tuotteiden lisänä. Hänen ihostaan on kuoriutunut puhtaampi ja ihon röpelöisyys on poissa. Hänen suosikkinsa ovatkin siis *brändin kaikki kolme tuotetta.

FLOW COSMETICS

Flow Cosmetics on suomalainen kosmetiikkabrändi, josta monen suuremman kansainvälisenkin firman pitäisi mielestäni ottaa mallia. Brändi todella välittää mitä heidän tuotteensa tekevät asiakkaan iholle, keholle ja meidän yhteiselle luonnolle. Lisäksi tuotteet ovat täynnä laadukkaita raaka-aineita ilman mitään ylimääräistä ja purkitkin näyttävät brändin uudistuneen ilmeen myötä todella kauniilta.

OMAT SUOSIKIT: Brändin melko uusi *probioottinen luomukamomillavesi on täydellinen kasvovesi atooppiselle- tai akneiholle. Lisäksi brändiltä löytyy aivan täydellinen *hellävarainen putsari, josta olenkin puhunut blogissani jo useaan otteeseen.

FIINI NATURALLY

Pohjanmaalaisten Heidin ja Essin Fiini Naturally tuotteet kunnioittavat luontoa. Ne eivät sisällä mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita ja ovat siis loistavia myös herkkäihoisille. Tuotteissa on käytetty myös paljon Suomen luonnosta saatavia raaka-aineita, kuten kauraöljyä, mehiläisvahaa ja marjaöljyjä.

Kaikki Fiinin öljyt ovat kylmäpuristettuja ja puhdistamattomia, jolloin öljyn hyvät ominaisuudet ovat tallella ja näin hoitavat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tiesitkö muuten, että aivan samalla tavalla kosmetiikassa pitkälle prosessoidut raaka-aineet eivät sisällä enää niin paljon ravinteita – aivan samalla tavoin kuin ruoassa. Ihollekin kannattaa antaa hyvää ruokaa! Kaikkihan tietää, että ruokakaupan eineshyllyn annnokset eivät ole yhtä terveellisiä kuin hedelmä- ja vihannesosaston värikkäät ja tuoreet tuotteet.

OMA SUOSIKKI: Voisin melkein sanoa, että *Fiinin kaura-tyrni öljyseerumi on paras kasvoöljy ikinä! Itselläni on menossa jo kolmas puteli ja tämä on sellainen, jota ilman en haluaisi olla. Se sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille.

TWISTBE

Moni teistä tietää, että olen lopullisesti ihastunut *Twistben ideologiaan, perustajiin sekä heidän upeaan kosmetiikkavalikoimaan, joka on tarkasti valikoitu hoitamaan meidän ihoa ja kehoa samalla luontoa kunnioittaen. Twistben löytämisen jälkeen ihonhoitoni on suoraan sanottuna mullistunut!

Mielestäni on aivan turhaa testailla ja ostaa erilaisia ihonhoitotuotteita, kun inci-listan perusteella voi nähdä mitä tuote sisältää. Olen sanonut aikaisemminkin, että eihän kaupastakaan osteta tuoksun perusteella ruokaa ja sitten testata, että olisiko se hyvää meidän kropalle. Tällä tavoin en itse söisi muuta kuin roskaruokaa. Tiesitkö, että ihminen tekee ostopäätöksen kosmetiikassa yleensä tuoksun ja ihotuntuman perusteella! Se on aivan käsittämätöntä, sillä hajusteet ovat yksi yleisimmin allergisoivista ainesosista kosmetiikassa ja silikoni se, joka tekee ihon silkkisen tasaiseksi.

Miten sitten sitä tietää mitä ostaa? Miten sitä inci-listaa oikein osaa lukea? Mistä tiedän, etten käytä rahaani turhiin tuotteisiin. Mistä tiedän, mikä sopii juuri omalle iholleni? Twistbe auttaa tässä ongelmassa heidän verkkovalmennuksensa avulla, jota suosittelisin pakolliseksi ihan peruskoulun opinnoissa. Vähintäänkin niille valmennus on loistava, jotka ovat kiinnostuneita ihonhoidosta ja omasta hyvinvoinnistaan (ja haluavat säästää tulevaisuuden kosmetiikkaostoksilla rahaa). Suosittelen valmennusta jopa kosmetologeille ja estenomeille, koska palautteiden perusteella myös he ovat saaneet valmennuksesta paljon.

Uusi alku ihollesi verkkovalmennus on nyt hyvässä alennuksessa. Normi hinta sille on 127€, mutta nyt valmennuksen saa hintaan 87€. Valmennukseen pääset tutustumaan lisää *TÄSTÄ. Tarjous voimassa maaliskuun 2020 loppuun asti.

Onko teillä kokemuksia joistain näistä tuotteista tai Twistben palvelusta? 

P.S. Postauksen silmämeikissä käytin *Anastasia Beverly Hillsin Norvina -palettia, joka on niin hyvä paletti, että pärjäisin melkein pelkästään sillä jopa keikoilla ja blogityössäni. Tähän mennessä paras luomiväripaletti ikinä! Voi kun suomalaiset brändit tekisivät näin hyvää värikosmetiikkaa.

  • Anette

    Minulla myös tuo Kolme kehäkukkauute voide ja se on tosiaan aivan ihana kosteuttava tuote! Toinen purkki jo menossa 😊 Myös Fiini kaura-tyrni öljyseerumi on käytössä. Ja ihan samaa mieltä että varmasti paras kasvoöljy mitä olen käyttänyt. Ja Flow Ruusuvesi ja Probiootti kasvovesi on myös suosikkeja Mistä lie näitä hyviä vinkkejä saanut?! ☺️ Ja kaikki ihonhoitotuotteeni tilaan TwistBe:sta mistä olen saanut kyllä myös tosi hyviä vinkkejä atooppiselle iholleni ja aina ystävällistä palvelua. Tuntuu kyllä hyvältä kun voi suosia suomalaisia yrityksiä ♥️

    • Miia Johansson

      Ihan superihana kuulla ❤️😍

  • Ira

    TwistBe on ihan paras 💛!!!!!

    • Miia Johansson

      Niin on!!! 😍 Todella ainutlaatuinen paikka.

  • Charming Nails

    Tuo Norvina -meikki on ihana <3 minullekin tuo sinisen sävy on vaikea mutta nyt sain ideaa kokeilla sitä noin 🙂 kiitos siis inspiroinnista <3

    • Miia Johansson

      Jee kiva kuulla, että sait inspistä 😍

  • Erika

    On ihan pakko tulla blogiin kiittämään sua 😇 Löysin parin mutkan kautta tänne lukemaan ihon hoidosta, meikkaamisesta ym. Myönnettävä on, että olin vuosia hoitanut sekaihoani väärin, mista ongelmat johtuivat. Sun kautta löysin myös Twistben ja sieltä aivan huippuja tuotteita itselleni. Näin ihon kunto on parantunut huimasti: pintakuivuus kadonnut, jatkuvat finnit hävinneet (kerran kk tulee se yksi, mistä varmaan naisena ei koskaan pääse eroon), ihon väri näyttää paremmalta ja tasaisemmalta. ja mikä parasta voi olla meikittä ja kun meikkiä laittaa, niin meikki pysyy paikallaan ja paremmin kasvoilla 😍

    Joten Kiitos kiitos ja kiitos ♥️ En ikinä ole ollut tyytyväinen kasvojeni ihoon, mutta nyt alan jo pikkusen tykkäämään ihostani!

    • Miia Johansson

      Wauuu! Siis superihana kuulla. Ja vielä tuo meikin pysyvyys.. sitä multa aina kysytään. Ihonhoito on tosiaan se avainjuttu. 😍

    • Eerika

      Hei mulla sama juttu❤️ Mulla pintakuiva iho ja meikkivoiteet näytti aina kamalalta ja kaikki tuotteet vaan kiristi naamassa. Tilasin useampi kk sit kans pintakuivalle iholle sopivia tuotteita ja iho ei oo ikinä voinut näin hyvin kuin nyt☺️❤️

      • Miia Johansson

        Jeee! <3 Ihan huippua!

  • Eerika

    Mä tilasin ison setin tuolta niitä tuotteita mitä säkin käytät sun aamu ja ilta rutiineiss.. heh! 🙂 Mutta oon tykännyt niin paljon, että aijon tilata jatkossakin tuolta!:)

    • Miia Johansson

      Oho! 😃 No mutta ihana kuulla, että oot tykänny. 😍

  • Jenna

    Hei Miia!

    Ensi alkuun Kiitos mielenkiintoisesta sisällöstäsi!

    Kysymykseni kuuluu, että oletko tehnyt postausta siitä, että mikä hiusväri sopii mihinkin ihotyyppiin? Jos et, niin sellainen olisi erittäin mielenkiintoinen.

    Mä löydän netistä nyt niin montaa eri kantaa tähän asiaan, mutta mun iho on punapohjainen ja hyvin vaalea. Mua houkuttelee värjätä hiukset punavivahteiseksi. Sopiiko se minulle ollenkaan vai korostaisiko se vain punapohjaista ihoani? Netistä löydän tietoa, jonka mukaan se kyllä sopisi, mikä on sun kanta?

    Olisi ikävää värjätä vaaleat kutrini punaiseksi jos se ei sitten yhtään sopisikaan mulle. Takas vaalentaminen olis liian työlästä 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Jenna! 🙂 Ei ole aiheesta postausta, koska en ole mikään maailman paras hiusten kanssa. Toki itseään imartelevat sävyt ovat samat niin meikissä, vaatteissa kuin hiuksissakin. Eli tähän voisin sanoa, että kylmät sävyt sopivat punaiseen taittavalle iholle ja lämpimät sävyt taas keltaiseen taittavalle. Eli sama kuin esimerkiksi huulipunissa tai luomiväreissä. Esim sellainen terracotan oranssi voi tehdä punaiseen taittavan ihon aika kalpean näköiseksi. Mutta taas yhdessä vaiheessa muodissa ollut pinkihtävän kylmä sävy tai helmiäisen kylmä sävy sopii punaiseen taittavalle iholle. Tästä esimerkki itselläni tässä postauksessa: https://miiajohansson.com/2019/11/04/parhaat-nude-punat-x3/

      Riippuu siis ihan punaisesta sävystä. 🙂

  • Jenni

    Moi! Sinun ansiostasi olen jo kokeillut kyseisistä tuotteista kaikkia muita, paitsi Fiinin tuotetta. Kehäkukkavoide oli mielettömän ihana, aion tilata toistekin. Myös Flown tuotteet ovat jääneet päivittäiseen käyttöön. En ollut tiennyt TwistBe:n verkkokaupasta ennen kuin sitä ensimmäisen kerran suosittelit, nyt on jo monta tilausta sieltä takana. Ihana extra on heidän pienet viestit paketteihin, “Ihanaa päivää:)” jne ! ❤️ Kiitos siis näistä suosituksista😊

    • Miia Johansson

      Ihanaa kuulla! <3 Joo siis se on niin ihanaa, että Twistben porukan sydämellisyys välittyy myös pakettien myötä. Siellä todellakin ajatellaan meidän kaikkien parasta. <3

  • Kinnunen Pirre

    Valitettavasti twistben tuotteet on aika hintavia, eikä tarjouksia juurikaan ole. Lähetyskuluitta saatavan tilauksen raja on korkea. Ei oo kaikkien ihonhoitobudjettiin sopiva, vaikka tuotteet olisi hyviä ja kokeilla haluaisikin. 🤔

    • Miia Johansson

      Heippa Pirre! 🙂 Mikä olis sun mielestä hyvä hinta? Heiltä saa paljon noin 20€ tai alle sen maksavia tuotteita. Ikävä kyllä jos haluaa laatua ja hoitavuutta tuotteilta, niin tämä on se hinta. 🙁 Mä kyllä tosin ymmärrän sua täysin ja silti kaikilla ei ole tähän rahaa.

  • Pauliina

    Kiitos Miia, teet niin tärkeää työtä!! 🥰
    Sinun ansiostasi löysin hyvän tavan ihoni hoitoon ja hurahdin luonnonkosmetiikkaan. Ja löysin tieni twistben asiakkaaksi.
    Myös meikkaamiseen olen saanut videoistasi paljon hyviä vinkkejä. Jatka samaan malliin. Olet niin valloittava persoonakin. 😊

    • Miia Johansson

      Oi wau! Nöyrin kiitos! <3

  • Ansku

    Moikka! Nyt ei liity kyseiseen postaukseen mutta kiinnostaa mikä kynsilakka sulla on näissä kuvissa? Ihana sävy👌

    • Miia Johansson

      Heippa Ansku! 🙂 Mä käyn laittamassa geelilakkaukset ja tämä on siis jokin mun kynsiteknikon geelilakka.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram