Parhaat nude-punat x3

04.11.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Sopivan vaaleita ja juuri oikean sävyisiä nude-punia on yllättävän vaikea löytää Suomesta. Tämän vuoksi olenkin löytänyt loistavat kombot huultenrajauskynistä ja huulikiilloista. Tähän postaukseen kokosin omat lempparini.

Miten käytän näitä kahta tuotetta? Rajaan ensin huulet ja myös väritän hieman huulten ulkonurkkia. Häivytän rajausta huulikiillon avulla. 

PINKIN NUDE (kuva 1)

Tämä kombo on ehdoton lempparini ja sopii loistavasti viileän sävyiselle eli punaiseen taittavalle iholle. Olin jo ihan hukassa, kun suosikki rajauskynä *Max Factorin Mauve Moment oli hävinnyt jonnekin työhuoneeni uumeniin. Kävin varmuuden vuoksi ostamassa kaksi lisää. Tämän rajauskynän seurana tykkään käyttää *Joe Blascon pigmenttistä huulikiiltoa sävyssä Carmin. Tykkään laittaa sitä huulten keskiosiin sekä amorin kaarelle ja häivytellä sen sormin.

RUSKEAN NUDE (kuva 2)

Näitä nuden sävyjä on kaikista helpoin löytää, koska ruskea nude sopii paremmin Keski-Eurooppalaiselle iholle ja tummemmalle. Heidän ihon sävylleen tehdään kaikista eniten meikkejä. Usein ne kaikista vaaleimmat ja erityisesti kaikista tummimmat unohdetaan. Joidenkin lookkien kanssa tykkään tällaisista maksamakkarahuulista (siltä ne vaalealla suomalaisella usein näyttävät), mutta käytän silti tällaista nudea kaikista harvimmin.

Tähän käytin *Jane Iredalen huultenrajauskynää sävyssä Nude ja *Smashboxin superkiiltävää kirkasta huulikiiltoa.

HAALEA LÄMMIN NUDE (kuva 3)

Tämä huulikombo on hieman erilainen, koska se ei oikeastaan tuo huuleen sävyä vaan enemmänkin vie sitä pois. Sen huomaa myös siitä, että huuleni näyttävät pienemmiltä. Silti tällainen huulet piiloon systeemi välillä kiinnostelee ja käytinkin tässä koko huulilla *Isadoran huultenrajauskynää sävyssä 28 Nude Skin ja *kirkasta Smashboxin huulikiiltoa. Sävy rajauskynässä on aivan hitusen persikkaisen lämmin.

P.S. Huulituotteet ja etenkin nudet saattavat näyttää eri ihmisillä erilaisilta. Suosittelen katsomaan tätäkin oman ihonsävyn kautta. Punakalle iholle sopii kylmät sävyt ja lämpimälle lämpimät sävyt. 

  • Hanna

    Maksamakkarahuulet 🙂
    Hyvä aihe. Sopivia nudeja on vaikea löytää. Itselläni moni vetää huulilla siniseksi.

    • Miia Johansson

      Heippa Hanna! Joo, tuo voi taas liittyä huulen PH-arvoon ja tuolloin tosiaan sen on vielä hankalampaa.

    • Anette

      Minulla ihan sama juttu että monet nudet näyttävät sinertäviltä huulilla. Millaisia sävyä silloin kannattaisi kokeilla?

      • Miia Johansson

        Se on tietenkin hieman hankala arvoida, mutta ei ainakaan kylmään taittavia. Eli lämpimiä sävyjä, kuten tämän postauksen 2 viimeistä. 🙂

  • Karoliina

    Rakastan myös tota Joe Blascon huulikiiltoa sävyssä carmin. 😍 Ongelma vain on, että miten huulikiillon saisi pysymään huulilla? Tuntuu, että vartin välein saisi lisäillä.

    • Miia Johansson

      Joo, tähän kun olisikin ratkaisu, mutta kiilloissa ei oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin lisäillä. 🙁

  • kukkis

    Aivan mahtavan ihanat hiukset, siis aivan parhaat.
    Olen etsinyt pinkkiä / roosaa nudepunaa luonnonkosmetiikan puolelta, ei vielä ole pysyvää ja kiiltävää löytynyt.

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis ja kiitos! 🙂 Joo sama projekti täällä. Koitan löytää hyvää, mutta usein noissa ei ole kylmiä sävyjä. Ilmeisesti sen takia, koska monet luonnonkosmefirmat ei halua käyttää tuotteissaan Carminia.

  • Kaitlin

    Millä sävytät hiukset noin kivan sävyisiksi? Sopii sulle tosi hyvin 🙂

    • Miia Johansson

      Kiitos Kaitlin! 🙂 Tää on mun kampaajan tekosia. Pohjan pitäisi olla kirkkaan vaalea, jotta näyttää tältä. Ylläpito ei vaan multa oikein sujunut.. katsotaan jaksanko perehtyä siihen. 😀

  • Johanna

    Vitsit kun näytät upealta polkkatukkassasi!! Laseilla tai ilman wau!!! Naimisissa olo sopii sinulle😉

    • Miia Johansson

      Hih.. kiitos Johanna! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram