ROKUA – Uusi suomalainen ihonhoitobrändi miehille

01.12.2019

*Sisältää mainoslinkin

Mieheni on aloittanut hoitamaan ihoaan jo yläasteella, joten kotonani istuu siis jonkin verran miesten ihonhoidosta tietävä kaveri. Pyysin hänelle testiin nämä Rokuan uutuudet sekä muutaman muun miehille suunnatun ihonhoitobrändin tuotteet. Annoin seuraavat ohjeet: Testaa ja kerro mitkä ovat suosikkejasi. Hän todella tykästyi Rokuaan ja siksi tämä postaus onkin täysin omistettu tälle uudelle miesten ihonhoitobrändille.

Pakko on kyllä itsekin myöntää, että hänen normaalisti röpelöisen oloinen ihonsa on nyt aivan käsittämättömän pehmoinen ja puhtaamman tuntuinen. Toki osittain tämä johtuu siitä, että aikaisemmin hän saattoi unohdella kasvojen pesun erityisesti iltaisin, mutta myös se, että verrattuna aikaisempiin tuotetestailuihin näissä tuotteissa on vaikuttavia raaka-aineita paljon enemmän.

MIEHENI IHONHOITORUTIINI

TESTAAJAN KOMMENTIT TUOTTEISTA

  • Puhdistusgeeli: Tekee ihon pehmoiseksi eikä ihoa tämän jälkeen kiristä. Jättää iholle myös raikkaan tunteen, muttei sellaista ihon räjäyttävää tunnetta, joka tulee usein esimerkiksi markettien miesten ihonhoitotuotteista.
  • Kosteusvoide: Tätä tulee alkuun otettua liikaa, koska tuote on todella riittoisaa (hän silti toivoisi sen olevan pumppupullossa). Tuote antaa myös iholle hieman viileää fiilistä. Aikaisemmin testatut tuotteet imeytyivät liian nopeasti ja iho tuntui heti kuivalta, mutta tässä kosteus pysyy.
  • Partaöljy: Tekee ihosta uskomattoman pehmoisen. Tämän kanssa annostelua pitää vielä opetella.

P.S. Nämä kolme tuotetta saa edullisemmin ostettua *lahjapakkauksessa, joka on muuten aivan loistava lahjaidea jouluksi. 

  • Riina

    Hei, miksei miehesi ihonhoitoon kuulu kasvovesi? 😀 Kun naiselle se on niin tärkeä.

    • Miia Johansson

      Joo totta.. se pitää vielä ujuttaa mukaan. Toistaiseksi on riittänyt pelkkä kasvojen kosteaksi jättäminen pesun jälkeen. 🙂 Hänen röpelö ihonsa on enemmänkin kaivannut hyviä rasvoja. 🙂

  • Katri

    Kiitos tästä postauksesta, en ollut näistä ennen kuullutkaan. Rokuat lähtee miehelle pukinkonttiin 😉

    • Miia Johansson

      Kerro sitten tykkäskö sun mies. 😊 Mun mies ei oikein suostu enää muita testaamaan. Kasvoveden sain lopulta ujutettiin vielä mukaan. 😅

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram