Miia Johansson

NUORI THE ONE 8 IN 1 KOSTEUSVOIDE

(80)

Mainoslinkki

Olen aivan täysin valmis maksamaan kosteusvoiteesta 59,90€, kun kyse on tällaisista raaka-aineista. Enpä olisi ikinä uskonut kirjoittavani tällaista lausetta. Nuori on tanskalainen yritys ja brändin tuotteet valmistetaan pienissä erissä 10-12 viikon välein eli saat käyttöösi todella tuoretta tavaraa.

Tämä *Nuori the one 8-in-one -kosteusvoide on poikkeuksellinen, sillä se sisältää lähes kaikki ikääntyvän ihon trendiraaka-aineet, mutta se sopii silti herkälle iholle. Olen käyttänyt tätä voidetta nyt yli kaksi kuukautta eikä mieli tee testata enää mitään muuta.

Tämä silkkinen kosteusvoide sisältää nimensä mukaisesti kahdeksaa ikääntyvän ihon raaka-ainetta: Trendaava niasiiniamidi, C- ja E-vitamiini, hyaluronihappo, bakuchiol, peptidit, keramidit ja pantoteenihappo. Monia näistä raaka-aineista käytetään kosmetiikassa tietenkin muuhunkin kuin ikääntyvän ihon hoitoon.

Tilaa
Notify of
guest

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tiia
Tiia
1 year ago

Mielenkiintoista. Voisin ostaa. Onko tuote miten riittoisa, kauan tämä säilyi sinulla käytössä?

Elina
Elina
1 year ago

Ihana voide, ostin etsiessäni tosi kuivalle iholleni sopivaa (etsin edelleen) ja muuten toimii, mutta minulla lähti meikkivoide (Esse) rullautumaan, joten käytän yövoiteena ja decolteella..

Viivi M
Viivi M
9 months ago

Ajattelin, että kerrankin satsaan itseeni ja ostin tämän, vaikka oli järjettömän kallis pieneksi pulloksi. Neljän pienen lapsen äitinä ei todellakaan tule usein ostettua omaan hyvinvointiin liittyviä juttuja!

Itselläni pintakuiva sekaiho, joka otsalta rasvoittuva, poskipäät kuivuvat. Mitään varsinaista iho-ongelmaa ei ollut. Ei ennen kuin laitoin tätä voidetta. Yhden käyttökerran jälkeen kasvot turposivat, posket ovat kirkkaan punaiset ja kuumat. Jonkinlainen allerginen reaktio ehkä, koskaan en ole moista ennen saanut mistään voiteesta tai kosmetiikasta.

Lisäksi tuotteen ominaishajua ei todellakaan voi kutsua miellyttäväksi. Todella pettynyt olen että haksahdin tähän. Tuolle rahalle olisi oikeasti ollut muutakin käyttöä. :/

Viivi M
Viivi M
9 months ago

Vau! Repertuaarisi siis sisältyy kommenttien poistaminen silloin kun ne eivät vastaa omaa tuotehehkutustasi! .Meni kyllä täysin maku ja luottamus sinun blogiasi kohtaan, jos tällaista sensurointia tapahtuu. Olin hyvin asiallinen, eli siitä ei ole kyse. Tämäkin varmasti poistuu salamannopeasti tästä, mutta ehkä joku lukija sen ehtii nähdä ja miettiä, onko kaikki täällä todellista vai pelkkää myyntiä. Ikävää toimintaa, pettynyt olen.