TWISTBEN SUURI MUUTTOALE – 7 TÄRPPIÄ

10.02.2023

*Sisältää mainoslinkin.

Twistbelle tulee todella harvoin alennuksia – saati tällaisia superalennuksia. Sen vuoksi ajattelin kirjoittaa tästä ihan erikseen, koska onhan Twistbe mun lemppari ihonhoidon kauppa. 

Kaikki alennukset löydät *TÄSTÄ ja osa tuotteista jopa -80% alennuksessa.

1. PUHDISTUSÖLJY KUIVALLE IHOLLE (-25%)

*Bybi Swipe Clean on sinänsä jännä putsari, että se emulgoituu kuivemmalla iholla, mutta rasvaisemmalla ei niinkään. Siinä ei siis ole niin paljon emulgaattoria, joka on hyvä asia kuivalle iholle. Jos tuote ei emulgoidu iholla, niin sen seuraksi kannattaa ottaa *musliiniliina. Tämän putsarin avulla iho jää pehmoiseksi eikä yhtään kiristeleväksi sekä kaikki meikki ja lika lähtee helposti.

2. KAIKKIEN AIKOJEN LEMPPARI KASVONAAMIONI (-25%)

*Leahlani Mermaid Mask puhdistaa ja kosteuttaa samaan aikaan. Se kirkastaa ihoa ja tekee siitä super pehmoisen. Inci-lista on täynnä herkkuja upeiden kasviuutteiden ja kylmäpuristettujen kasviöljyjen muodossa. Tuote myös kuorii ihoa hellävaraisilla rakeilla eli täydellinen monitoimituote. Valitsisin tämän naamio mieluiten rasvoittuvalle sekaiholle.

3. RASVAISEN JA EPÄPUHTAAN IHON KASVOVESI (-20%)

*Antipodes Resurrect kasvovedessä on raaka-aineita, jotka hillitsevät talin tuotantoa (taikapähkinävesi) ja myös rauhoittavat ihoa (mm. bisabolol ja laventelivesi). Eli tämä kasvovesi on loistava, jos iho on epäpuhtauksista ärtynyt ja rasvoittuu helposti.

4. TÄMÄN HETKEN LEMPPARI SUIHKUGEELI (-40%)

*Föllinge suihkugeeli olikin mukana suihkugeelipostauksessani ja se on yksi vähiten ihoa kuivattavista suihkugeeleistä. Tulen ostamaan tätä jatkossakin nyt kun testikierrokseni suihkugeeleistä on loppunut.

5. HUULIVOIDE, JOKA ON AINA TASKUSSA MUKANA (-30%)

*Skin&Tonic Lemon Lip Balm koukuttaa hyvällä tavalla ja se löytyykin farkkujeni taskusta aina kun huulissa ei ole punaista huulipunaa. Tykkään yhdistää tämän nuden huultenrajauskynän kanssa.

6. KÄSIVOITEIDEN FANEILLE LAATUA EDULLISESTI (-25%)

*Apeiron hoitava käsivoide on Twistben myydyin käsivoide. Se imeytyy helposti ja sisältää hintaansa nähden todella laadukkaita raaka-aineita. Kannattaa tsekata tuotteen inci!

7. EPÄPUHTAAN IHON KASVONAAMIO (-20%)

*By Mukk White Clay kasvonaamio pitää ihohuokoset puhtaina, mutta ei kuitenkaan kuivu iholle kiristäväksi ja kuivattavaksi naamioksi. Lisäksi tämä kasvonaamio rauhoittaa ihoa sekä sopii myös herkemmälle iholle. Jos siis normaalisti tuntuu, että savinaamiot tekee ihosta kiristelevän niin tämä ei sitä tee. Ihosta tulee kirkkaampi ja puhtaamman oloinen, mutta silti kosteutettu.

  • kukkis

    Mahtavia tarjouksia….. ja mikä parasta tarjouksessa myös Essen tuotteita (Essehän on linjannut jolie.fi mukaan että heidän tuotteitaan ei saa alessa myydä taitaakin olla puppua 😀)
    Tilaukseen menee 👍

    • Miia Johansson

      Aa okei. En osaa tähän sanoa. 😊 Varmaan riippuu siitä mitä valmistajan kanssa neuvottelee.

  • Ellie

    Kiitos vinkeistä 💛 Oon haaveillut jo vuosia meikkaaja-maskeeraajan ammatista, ainakin sivubisneksenä, mutta mun on vaikeeta löytää itelleni siihen koulutus. Maksaako kaikki peruskoulutukset, vai olisiko järkevää aloittaa kosmetologin opinnot ensin ja siitä erikoisammattitutkintoon? Mikä sun polku oli? Mulla korkeakoulut suoritettu aivan toiselta alalta, eikä muuta pohjaa kuin oma kiinnostus ja rakkaus kauneutta kohtaan. Varsinkin viimeisten vuosien aikana oon inspiroitunut susta, oot huippu! 💛

    • Miia Johansson

      Voi kiitos Ellie! <3 Mun tie oli se, että aloitin treenailemaan ensin itse ja meikkasin siis muita. Siinä muutenkin oppii parhaiten, kun vaan tekee. Sitten hain Stadin aikuisopistoon maskeerauslinjalle, joka maksoi silloin muistaakseni noin 800€. Yksityiset koulut on sitten kalliimpia. Maskeeraajan erikoisammattitutkintoa ennen pitäisi olla maskeeraajataustaa ja alan perusopinnot alla tietääkseni. Kosmetologikoulussa keskitytään ihonhoitoon ja siellä on ehostusta kuulemani mukaan vain noin viikon verran. Jos ala kiinnostaa, mutta ei taas rahaa yksityisiin kouluihin, niin lähtisin treenaamaan itse ahkerasti niin kaunistavaa meikkiä kuin maskeeraustakin. Tekisin sitten portfolion, jolla voi hakea kouluun ja siis vaikka tuohon mun kouluun, joka on edullisempi. Ala vaatii muutenkin todella paljon itseopiskelua ja intohimoa. Youtubesta löytyy todella paljon hyviä tutoriaaleja, joilla lähteä alkuun. <3

  • Niina

    Moi! Haluaisitko suositella tuomerkkiä/tuotteita kasvojenpesu,kasvovesi ja kasvorasva merkeiltä, jotka ei ole luonnonkosmetiikkaa? 🙂

    Minulla on mennyt luonnonkosmetiikasta iho huonoon kuntoon ja yritän nyt koota palapeliä uudelleen.

    • Miia Johansson

      Heippa ja siis onpa ikävä kuulla! 😔 Mitä tuotteita sulla oli käytössä? Luonnonkosmetiikassakin on niin paljon erilaisia tuotteita eri ihotyypeille ja tosiaan kaikki ei sovi herkälle iholle. Olisi myös hyvä kartoitta, että mahdollisesti mikä/mitkä raaka-aineet tuon aiheuttaa, koska luonnon raaka-aineita on myös synteettisessä kosmetiikassa. Siksi jaottelu on aina hieman hankalaa. Itse käytän ihonhoidossa ainoastaan luonnon tuotteita ja syitä tälle on monen monta. Mutta tätä voi lähteä siis purkamaan siitä, että mitä tuotteita sulla on ollut käytössä. 😊

      • Niina

        Aloitin syksyn alussa käyttämään olivia kleinin balance cremiä ja fiinin puhdistusbalsamia ja kasvovettä. Käytin myös fiinin öljyä, mutta sen lopetin nopeiten, koska kasvoihini puski kutisevia finnejä.

        Vaihdoin sitten Laponien puhdistumaitoon ja evolve multipeptide kasvovoiteeseen josko tilanne rauhottuisi. Näin ei kyllä tapahtunut vaan edelleen ihoon puskee kutisevia finnejä 🙁

        Jotenkin tuntuu, että ihoni on todella arka, vaikka en ole sitä koskaan aiemmin huomannut. Helpotusta sain ohjeillasi pintakuivaan ihoon ja ihonväri on kyllä tasoittunut. Harmikseni näytän pahemmalta kuin teini-iässä 🙁

        • Miia Johansson

          Heippa Niina! Onpa todella tylsää kuulla. Mietin, että esim Fiinin öljyissä ei ole kyllä sellaisia raaka-aineita, jotka näin yleisesti voisivat ihoa tukkia ja aiheuttaa ihan aknea. Mutta kaikki on tietenkin todella yksilöllistä. Onko sulla tullut samoihin aikoihin mitään hormonaalisia muutoksia, muutoksia ruokavalioon tai suurempaa stressiä? Nämä on niitä yleisempiä aknen aiheuttajia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram